KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ptičica, osmeh, stigao nam septembar!

+45
plavaptica
Tanja83
filipa.panko
maus
missile
Sofka
zvoncica36
lilya
LaFolie
HappyGirl
bobica83
djole42
cicsa80
cici
BiKsi :)
Vuchica
cufta
leptirko82
ninica2
nina :)
dr mali pariz
emilie
JocY
buby
SladZana
Botox
Sami
pcelica
SoJa
Niny
Orline
fight&faith
lelas
bak
JAmajka
dacans
twinsi
caci
Shizika
MAAKKI
KoMetaK
Mirjana
dragana76ns
bubi80
Ema78
49 posters

Strana 14 od 39 Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 39  Sledeći

Ići dole

Ptičica, osmeh, stigao nam septembar! - Page 14 Empty Re: Ptičica, osmeh, stigao nam septembar!

Počalji od cufta 13/9/2013, 10:03

ti dečaci! Ne mogu bez padanja i povređivanja. A i muškarac kad poraste i nije neki muškarac ako mu je koža neaknuta. Mora po neki ožiljčić tu i tamo....
Daco, na ovoj slici u kolima je ISTI tvoj muž.
Važno da je on dobio neke nove knjige, vidim ih tu....i sve je ponovo dobro. A da nisi ti trudna, pa zato povraćaš ? lol! 

cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Ptičica, osmeh, stigao nam septembar! - Page 14 Empty Re: Ptičica, osmeh, stigao nam septembar!

Počalji od Shizika 13/9/2013, 10:04

I od mene stisak za Medolino! zagrljaj 
Andrej, malichak, kakve tuzne ochi v . Brzo ce to zarasti, a ako ostane ozhiljak to ce samo biti magnet za djevojke. yes 
Sofka, ne valja nositi toliku gorchinu u sebi, ne znam te savjetovati kako to da izbacish. c 
ff 
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 13/9/2013, 10:06

Ovo smo mi za 30g

[img]Ptičica, osmeh, stigao nam septembar! - Page 14 30uqn8i[/img]
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 13/9/2013, 10:12

Najbolji SMS:

Ženo, baš pijem posljednje pivo. Dolazim za 20 minuta. Ako ne stignem, pročitaj SMS još jedanput!
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dacans 13/9/2013, 10:38

Da da odmah je dobio od taje nove knjige...a sa tim mojim sinom nikad mira u kuci..stalno neka zajebancija..mada ni cera nije daleko odmakla:lol!: lol! lol! 
Lepo ja kazem INDIJANCIIIIIII...Cefto tvoj komentar ce mm ostaviti bez daha..stalno tvrdi da nijedno dete ne lici na njega i vice TRECA SRECA!!!!!
Povracanje je cista sekiracija:lol!: lol! lol! lol! 
dacans
dacans

Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dacans 13/9/2013, 10:39

Meda se javila upravo..cekam stiskanje:lol!: smajli angel osmeh srce 
dacans
dacans

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 13/9/2013, 10:42

Dobar dan sreca 

Daco bre, bas vam nije poceo dan. Koliko je meden na slici, mila majko smajli angel Sad ce garant jedno milion puta svima da pokaze kako su bila nevaljala ta vrata i kako su ga jako udarila, dusica draga osmeh srce 

Stiskaj nam Medu, jako i puno je pozdravi i reci da smo svi uz nju.

Sofke, jako mi je zao sto nosis toliko breme besa i mrznje na svojim ledjima. Tesko je to. Ako pogledas dovoljno duboko i iskreno u sebe, sigurna sam da ces spoznati da tvoje nezadovoljstvo, bes i mrzna nemaju puno veze sa nama ovde. I moram nesto iskreno da ti kazem, na stranu prozivka i sve ostalo, ali Milijana vise nije na forumu, zaista je ruzno da je prozivas na takav nacin kada znas da ti nece odgovoriti.

A ja da se pohvalim da ce petak, 13. septembar 2013. godine ostati poznat po tome sto je Lilya dobila kujnu (tacnije prvi deo kujne, drugi ce u toku sledece nedelje) nakon 5 i po meseci od uselenja u gajbu f 
Probajte da zivite toliko dugo bez kuhinje, zivopisno je lol! 
Na sve to macka koja kada je jutros nanjusila da ce biti radova i loma, odlepila od srece, ali odlepila. Jedva cekam da stignem danas kuci da vidim dokle su momci stigli Laughing 

Bak, nek je i 13. samo nek je petak yes 
Zene, ne mogu da kazem da vas sve podjednako volim, ali ne znam sta bih bez vas u svom zivotu i ovoj borbi i hvala vam sto ste tu zagrljaj  Cisto da doprinesem harmoniji Very Happy
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bobica83 13/9/2013, 10:44

Dan jutra,nisam se skoro nesto javljala ali pratim redovno!
Joj Daco mogu misliti kako ti je bilo,a on dusa mila! Ni kod nas ne siju vise rane tako cesto vec ih lepe manji i oziljak bude! Tako je mm skoro imao bliski susret sa avionom,udario ga avion,hahaha i razbio celo celom duzinom,a posto u dz na poslu nisu imali sa cim da mu srede ranu rekli mu da ide u apoteku i uzme za lepljenje rane,on mislio lepak! Umrla sam od smeha a mogu tek misliti ovu u apoteci!
Mi smo bolesni,imamao upalu usiju i grla,temperaturu i osip koji u zivotu nisam videla! Izgleda da su pocele cari vrtica!
Ja jos veceras dezurstvo i na odmor ne mogu vise a bas nam lepo poceo a taman je prihvatio vrtic i poceo i da spava!
Ljubim vas mile moje odoh zavrsiti rucak i srediti haos po stanu!
bobica83
bobica83

Broj poruka : 2140
Godina : 41
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 13/9/2013, 10:45

Brzinski poljubac za Andreja poljubac 
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 13/9/2013, 10:50

Lili kujna Very Happy dolazi..... šta kuvaš za vikend. Ja ništa, pa da vidim, da l' da dolazim?
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 13/9/2013, 10:56

cufta ::    Lili kujna Very Happy dolazi..... šta kuvaš za vikend. Ja ništa, pa da vidim, da l' da dolazim?

Pa Lili je lepo rekla da kuhinju nije koristila pet i po meseci.Zaboravila je da kuva,a sad od šoka što stiže kuhinja mora psihički i fizički da se navikne na istu.Kuvaće,ali da malo vreme prođe.Što kažu u Crnoj Gori:''Ko žurio vrat skršio''.

zvoncica36

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 13/9/2013, 11:01

Sofka ::Ma ne mogu da verujem da je zbog mene ukinut minus i plus Boze Boze

Hepi draga, nisi to trebala da uradis, meni minusi nisu smetali..
vise mi smeta sto si izbrisala moj post gde sam napisala, kako sam pomagala
roditelje i sve ostale, pa sebi materijalno nista obezbedila nisam..

molim te da mi odgovoris, zasto si izbrisala taj post?

samo da procitam sve od pocetka titinih pesmica i petokraka, pa cu da zavrsim nedovrseno izlaganje...

Mnogo mi je zao sto cu da poremetim ovu vestacku harmoniju, ali ja nisam Milijana da se povlacim bez razloga i bez dovrsene diskusije.
Draga Sofka, da budem iskrena jer u najmanju ruku to zaslužuješ ja ne znam o čemu pričaš. + i - i njihovo brisanje nemaju nikakve veze sa tobom lično. Pre + i - sam obrisala reputaciju a naknadno + i - samo iz razloga što nisam mogla da se setim na panelu gde je ta opcija.Čim sam sela i imala malo više vremena da je nađem obrisala sam. A obrisala sam obe opcije jer milion puta su se žene ljutile i nervirale ako vide da se crveni. S obzirom da meni nije cilj da nikog nerviram sklonila sam i jedno i drugo.  Znači da zaključim, + i - i njihovo brisanje nema nikakve veze sa tobom lično. Što se tiče partizana i četnika slabo me sećanje služi ali ćim sam obrisala znači da je bilo rasprave. Na desetine puta sam brisala takve postove uključujući i od tinche, mene same, parižanke, struzzo... tj. gde god je bilo rasprave. Tako da ako ti znači da sam posle rasprave sama sebe brisala drago mi je. Što se mene tiče dobro si došla uvek na ovaj forum, ovo je i tvoja kuća kao i svakog registrovanog. Svoje mišljenje možete uvek da iznesete, nikad niko nije to ovde branio ali uvek ćemo biti brisane kada dođe do rasprave, naravno ukoliko je vidim jer nisam baš u mogućnosti da ispratim svaku reč. Eto nadam se da je sad jasnije.

Izvinjavam ti se ako te uvredilo to što sam obrisala deo o tvom pomaganju roditeljima. Mogu da razumem da te je to povredilo, ali zaista uopšte nisam zapamtila taj događaj da bi konkretno mogla da ti odgovorim na pitanje. Čak ne znam ni sad na forumu gde je a zaista nemam vremena da pretražujem.

Cure, ljubim vas sve i želim vam savršen vikend. Moram da sa spremam, popodnevna smena zove:D
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 13/9/2013, 11:01

cufta ::    Lili kujna Very Happy dolazi..... šta kuvaš za vikend. Ja ništa, pa da vidim, da l' da dolazim?
Nista Cufta, sad mi zmu javio, danas rade gornje element. Znaci nista od kuvanja Laughing 
Nego, nesto se mislim da otvorimo sezonu kuvanja sa onim Tininim dzemom od sliva sa cokoladom sreca 

Hvala ti Zvoncice sto me razumes Laughing

Bobice, ljubim vas u te male usice da sto pre prodje ljubav

Poslednji izmenio lilya dana 13/9/2013, 11:04, izmenjeno ukupno 1 puta
lilya
lilya

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JAmajka 13/9/2013, 11:03

Dobro jutro!

Daco,kakav početak vikenda..,važno da je mališa dobro.poljubci 

Ćufta,uvek me nasmeješ b  b  b Ovo sa pivom me podseća na mm i njegove drugare.

Pari,ženo,stvarno si zmaj..,pored svih obaveza nađeš vremena i za učenje.g g g 

Sinoć su mi stigli kuma i klinci i ostaju do sutra..,luuudo je i nezaboravno.Još dok smo dolazili F.zamalo da ispadne iz auta.Mi u kolima nemamo sedište za dete,a kumovi nemaju auto,tako da smo klince stavili pozadi i zaključali zadnja vrata.U jednom momentu,na sred B.mosta,dok su kola u pokretu,F.krene da otvara vrata,spreman da izađe...affraid Čovek iza nas legao na sirenu...i tako ja u retrovizoru videh šta mališa smera.Crkla sam,a moja kuma je cool,kaže da ću "oguglati vremenom."U stanu su skakali,klizali se po parketu i pločicama,padali i ustajali..šou su.Danas ih vodimo u zoo vrt i u piceriju,pa su od baš uzbuđeni.Mnogo su slatki...
Mene od jutros bolucka glava,(migrena u najavi)popih lek i čekam dejstvo.

Žene,što neko reče STISS za sve.Odoh da radim.
JAmajka
JAmajka

Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dacans 13/9/2013, 11:48

Evo ja da prijavim..bila Meda..posteno sam je stisla citava tri puta...al posteno..dsa se zna..njm nisam stiskala nek se i to zna:lol!: lol! 
Meda je dobro, nasmejana je..sto je divno..na UY se vidi taj cvoric ali nije narastao..sto je dobro.i dr kaze da on moze skoro i u lokalnoj anesteziji da se vadi odn da bude sto manjeotvaranja..ide Meda u ponedeljak u |Bg pa ce znati tada sve..
A klinci su WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWWW prelepi..medeni...sarmeri nevidjeni..crnpurasti..savrseni i mnooooogo nemirni..posebno Luka..poceli da puze..kaze ima pomoc sa stranei mnogo joj znaci ali nesto u poslednje vreme kako deca postaju nemirnija i pomoc postaje sve kraca:lol!: lol! lol! 
Eto nisu bili dugo..nekih deset petnaest minuta..odose deci svojoj..ali bili su nasmejani, opustreni i ozareni i meni dosta..kaze da vas sve punooo punooo ljubnem i pozdravim,...da zaista ne stize cesto da cita od malih nevaljalih..tablet sad uzme najcesce da im pusti muziku da ih malo smiri..eto nase dobro delo prenelo se i na lepotane..jos malo pa ce oni da nam dolaze na kutak:aa26: beba beba beba beba beba 
dacans
dacans

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 13/9/2013, 12:02

daco mogu zamisliti kakva je scena bila kad si videla andreja sa krvju a nemozes mu pomoci kad neda ali sto je dobro nije velika rana pa ce brzo zarastiti

drago m ije da je medo dobro i njeni mali vragolani da lepo napreduju a i da su vec poceli koristiti tablet samo da malo ojacvaju kakao i sama kazes eto njih na kutak da nam kucaju poruke

lili dobro ti dosla kuhinja pa makar bila i pola kuhinje brzo ce stici i dodji delovi i da nesto lepo krckas u njoj i da sto pre ti stigne sudbonosan poziv zadete pa da zajedno uzivate u kuvanju u novoj kuhinji

kometo kako je proslo sa majstorima i poplavom u stanu

sve ostale kutnjakinje pozdravjam i nemojmo opet da se svadjamo jer je to bezveze i uvek neko izadje povredjen posle svadje i ode odavde a bio je dugo sa nama na nasem dragom kutku

Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 13/9/2013, 13:16

Ptičica, osmeh, stigao nam septembar! - Page 14 1185889_614926331892128_331211104_n

Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 13/9/2013, 13:44

Dobar dan, Jutra!!!!!

lilya ::
E Bak i Miss, kad izadjem napolje i vidim ovo vreme, odma se setim vas. Makar nekom da je lepo po ovom kijametu bez sunca love 

Danas me pitaju na poslu šta ću ako na moru bude loše vreme, ja im kažem - a šta je to loše vreme?? Ja ionako nosim više trenerki nego suknji i haljina, meni je sve ok, samo da sam pored mora, na nekoj steni, u divljini po mogućnosti, muž peca, i ja zabacujem, zajedno smo, lepo nam je. Kad opeče zvezda, ja pocrnim kao nenormalna, a muž jadan izgori kao rak, pa nam još i vruće.
DakleM, Lili, ja stvarno volim ovo vreme, i Bak, sigurna sam.

bak ::
I meni Lilya bas nedostaje da se malo druzimo, ...
Bak, 5. oktobar je subota, računam ozbiljno da ti i ja skoknemo malo do Pančeva. Moram Lafu da vratim kišobran, i da je istiskam naravno, pa ćemo posle da pijuckamo piće na jesenjem suncu, i Lili neće imati kud nego da se pridruži. lol!  Zovem te 4. za detaljan dogovor. yes Nema vrdanja. Very Happy

Stiskaj nam Medu, jako i puno je pozdravi i reci da smo svi uz nju.
Da, zaista, svi smo uz nju!!!! osmeh srce 

Lili, čestitam na kujni. Kad dođem sa Bak 5.10, čorbu da skuvaš, od kopriva. Može? lol! lol! lol! 

Daco, ljubi svog milog Andreja i od mene!!!! osmeh srce 

Eh, a ja od juče na poslu zaista u frci, do malopre. I kod kuće sam radila, eto traže mi da uradim sve što može i ne može da zatreba. Baš bezveze. U utorak putujemo, internet kod kuće nemam, pa ću pokušati s telefona da vas pratim za vikend da vidim kako ste mi. Wink 

Neću da prozivam, jer uvek nekog ispustim, samo moram da vam kažem šta mi je na srcu, i važi za SVE Kutanjke: MNOGO SAM VAS SE UŽELELA UŽIVO, I NADAM SE DA SE USKORO NEKAKO ORGANIZUJEMO, NAĐEMO, ISPRIČAMO, NOVE DEVOJKE UPOZNAMO,.... Ali baš!

Parižanko, kako ide spremanje državnog?

Mimice, baš na tebe ovih dana mislim, i tvoja Ana, i Drina, pa se setih i Tare (!),... Very Happy Imam ja čudne asocijacije u glavi lol! BTW, ako te zanima, naraFski da će muž u utorak zorom otići po sveže crviće, i opet priča neke ribolovačke priče, kako će sad ovako, pa onaj plovak, pa ovo olovo,... Kao malo dete. lol! 

Eto tako za sada, da sredim ofis, jer je u haosu, pa da idem kućici da uživam u pripremama za more (pranju i peglanju, na to sam uživanje mislila). Very Happy 

KISSSSS

ff
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 13/9/2013, 14:11

Miss 5. pecemo rakiju, rasprodat mi je svaki vikend do kraja oktobra Shocked 
Drugi vikend cuvam babu, mama putuje, pa onaj tamo pecemo drugu turu rakije, 4 vikend u oktobru mozda kod kume i jedne trudnjace.... Katastrofa!
Sta cu kad leti ne funkcionisem, sad moram da nadoknadim sve sto sam propustila u hibernaciji letos lol! Preko nedelje sam slobodnija, al jebga drugi nisu Rolling Eyes 

Lepo se provedite, slikajte ulov i iskupajte i za mene yes 
bak
bak

Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 13/9/2013, 14:17

bak ::Miss 5. pecemo rakiju, rasprodat mi je svaki vikend do kraja oktobra Shocked 
Drugi vikend cuvam babu, mama putuje, pa onaj tamo pecemo drugu turu rakije, 4 vikend u oktobru mozda kod kume i jedne trudnjace.... Katastrofa!
Sta cu kad leti ne funkcionisem, sad moram da nadoknadim sve sto sam propustila u hibernaciji letos lol! Preko nedelje sam slobodnija, al jebga drugi nisu Rolling Eyes 

Nista, dolazimo mi kod tebe da ti pomognemo i reseno vidjanje Wink
lilya
lilya

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 13/9/2013, 14:21

Pa posle bude Bak kriva, navela nas na blud, mi inace fine niko nista ne pije... Nemoj, znam vas lol! lol! lol! 
bak
bak

Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 13/9/2013, 14:31

MK  queen  i ja bih im sve tako rekla....msm jer isto tako i mislim.

Dobro Lili, ja probala da se uvalim na ručak.....ima dana.... a ova Zvončica te brani, kao da njoj pretm da ću doći Razz 

Pozdrav Medoliniiii

Lažu Bak.... naravno da vole....
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 13/9/2013, 14:42

bak ::Miss 5. pecemo rakiju, rasprodat mi je svaki vikend do kraja oktobra Shocked 

Ja pročitala bebu umesto babu, pa potrčah da se nudim da te zamenim. Ulov ćemo slikati, samo da ga bude!!!!! Crviće i ambijent za Mimu obavezno. Wink 
A ovo za hibernaciju... pa suze mi idu od smeha!!!!! lol! lol! lol! 

Nista, dolazimo mi kod tebe da ti pomognemo i reseno vidjanje Wink
Nema tu Bak kriva, Bak nije kriva! Mi smo odrasle devojke i same odgovaramo za svoje postupke! Ja btw rakiju ne pijem, al zbog tebe ću bre pola litre ako treba da popijem! Da, Lili, dogovoreno! Wink  lol! 
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 13/9/2013, 14:46

Sta dogovoreno, vidis da nece da nas primi, a kao na rakiju se vadi lol! 

Cufta, ako ti ja budem kuvala, moze da se desi da zavrsis ko ovi siromasi u Smederevu Very Happy
lilya
lilya

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofka 13/9/2013, 14:50

E ovako:

Hvala Hepi na odgovoru, razumem. Opet, ako vec postoje pravila ove diskusije, treba da postoji i moderator(ili njih vise koji imaju vremena) koji ce da prati, i ako izbrise neciji komentar, da da i objasnjenje.

Nemam ja nikakvih problema, hvala Bogu. Cak se i ne kajem sto sam bila na ovoj diskusiji. Moj prvi komentar, posle kojeg sam bila upozoravana sa uzvicnicima kako nema politike je bio predlog da se ova diskusija nazove titina(to i sad mislim, ali mi je sad samo potvrdjeno), jer malo malo, pa pesmice, svaki komunisticki praznik, joj, danas je 25 maj. pa onda opet pesmice, i to ne jednom, vec stalno..svakako da u tim pesmicama prednjaci maus e sad, da li je to politika? stalno pevanje i potenciranje titinih pesmica i spominjanje njegovog imena(samim tim i komunizma, ciji unuci jos uvek vladaju Srbijom) u meni budi revolt. Zasto? Pa zato sto znam, koliko zla je komunizam naneo Srpskom narodu i njegovoj veri pravoslavnoj.
Ne cudim se, kad vidim ko se javlja da pevusi pesmice...i naravno da zna sve reci..

Dakle, svakom nesto smeta...i svako ima granicu do koje moze nesto da istrpi i tolerise..vidi sad razliku izmedju toga da ti smeta ko sta kupuje i ko se cime hvali ili ne,i da li neko pravilno pise ili ne itd, i toga, da nekom smeta konstantno spominjanje najveceg neprijatelja Srpskog naroda, je veeeelika..meni barem, jer mi je vazno da ne obrukam svoje pretke koji su izginuli u mnogobrojnim otadzbinskim ratovima, da ne obrukam Svetog Savu i Svetog Cara Lazara i sve nase svete koji su za nas izginuli..

Ako znas, ko je bio Tito, i da je komunizam unistio pravoslavlje, pa valjda ces prestati da mu se divis i da ga stalno spominjes, ali neeee, ocigledno je koliki uticaj je komunizam imao na mnoge Srbe, te su se odrekli svoje vere i svoje krsne slave.

Meni je titoisanje dojadilo, ali bas bas, zato se i javih tada u junu.. i predlozih, da stavite naziv jugoslovenski ili titin kafe..u tom postu nisam NIKOG od vas vredjala(za sve vreme mog boravka na Kutku takodje nikad nikom ruznu rec nisam rekla)

Evo kopije mog posta:

Medo BRAVO! Samo napred u sto brzi oporavak, cure koje ste je obilazile svaka vam cast to mnogo znaci...znam i sama... ja ne volim tita niti cu... kad vec toliko ne mozete bez njega promenite naziv umesto Jutra da bude dobro dosli u titin kafe haha ovamo kao nema politike a malo malo pa kuknjava za najvecim zlocincem nad Srbima, izvinjavam se ako sam povredila necija osecanja ja nikog ne mrzim i postujem sve dobre ljude ali najvise volim svoje poreklo i imam svoj identitet... e sad ako se ukloni moj komentar, bilo bi fer da se onda uklone i svi komentari o dragom i voljenom titi toliko od mene na temu o doticnom...

Kao sto se vidi, nikog od vas nisam vredjala..samo sam napisala cinjenice iz istorije..
razumem ljutnju onih kojima je to zasmetalo(jugoslovenkama i srpkinjama koje su se odrekle svoje vere) ali ako stalno pevanje komunistickih pesmica i spominjanje tita nije politika, onda ni ovaj moj komentar nije.
Ako nekom govoris da treba da postuje pravila, moras ih ti prvi postovati.

E sad, Djole, upozorila si me sa uzvicnicima, kako ti se ne svidja nacin na koji sam ja iznela svoje misljenje i dodala si kako na ovom forumu nema politike i kako svi vi ovde nemate nacionalnost. U redu. Zasto ti onda nije zasmetalo kad su neke ovde pisale kako su one jugoslovenke( i to se cesto provlacilo ovuda)?U pravu si,to i nije nacionalnost jer je Jugoslavija bila vestacka drzava, a i nema je vise, ali je opet politika.
Ako zelis nekog da opominjes, nije fer da opominjes samo jednog a ostale ne, jer  ti kod jednog smeta sta pise, a kod drugog ti ne smeta.
dalje: to sto si pisala da ovo nije pisala Sofka koju ja poznajem..i da Sofka koju ti poznajes je vernik i ne bi tako pisala, jer vernici rade tako i tako...
to da li sam ja vernik, ja ovde nikad nisam pisala niti se busala u grudi..o mom verovanju sam pricala sa tobom licno(nikad ovde na jutrima) a ti si eto tad napisala i ovde..
nema veze.. ne zameram ti..
Sofka
Sofka

Broj poruka : 1494
Godina : 52
Datum upisa : 09.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 14 od 39 Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 39  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu