KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+51
rada78
maki79
Klarica
hany
saritam
bebica mala
vivijen
JocY
Plavusica90
Erata
labradorka
BiKsi :)
heart84
ninica2
maus
Ema78
Simona
missile
Orline
Gramatika
Ninche
menora72
SannI-AlL
Crvic
saska1
Niny
bulevarka
zoxa
bak
cici
nina :)
laKole
dacans
lelas
leptirko82
Vuchica
SSanja
Stenli
Gral
lilly13
Endzi
dragana76ns
SladZana
fight&faith
SoJa
KoMetaK
fmala
ananana
LaFolie
noja
lenabeograd
55 posters

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od LaFolie 4/9/2013, 22:25

Nesto sumnjam lol! kad bude cuo da sam opet 10 dana krvarila, ima da kaze samo ti gledaj TV, nisi za drugo....
Nego te ja pitam za onaj tripl Very Happy Mafijo Very Happy

LaFolie
LaFolie

Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od KoMetaK 4/9/2013, 22:49

Pusti ti nju Lafe, do sad je samo pricala, sad radi, i jos savetuje i tebe! lol! lol! 

Bile pile, nece sa Laf sexati dok dete ne krene u predskolsko, poznajuci je! Wink Wink lol! lol! lol! 
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 4/9/2013, 22:51

KoMetaK ::Pusti ti nju Lafe, do sad je samo pricala, sad radi, i jos savetuje i tebe! lol! lol! 

Bile pile, nece sa Laf sexati dok dete ne krene u predskolsko, poznajuci je! Wink Wink lol! lol! lol! 
 b  b  b  b  b  b  b 
LaFolie
LaFolie

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Klarica 4/9/2013, 22:56

Ja prve 4d sličice imam sa expertnog, u 12oj nedelji. ALi nisu baš najjasnije, sledeći UZ je bilo mnogo bolje, znači tamo 16-17 nedelja. Mi u petak idemo na kontrolu, jedva čekam da se gledamo malo smajli angel A šta to beše sex? v Ja ga se - *samo rado sećam*
Klarica
Klarica

Broj poruka : 522
Datum upisa : 28.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 4/9/2013, 23:00

Taman kad se porodis odes u grad i muz te startuje :-) kao da se prvi put vidite posle cele trudnoce Very Happy

Pisi kako je bilo na uz obavezno!
LaFolie
LaFolie

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 4/9/2013, 23:04

Idi bre Lafe, padoh ovamo, a tek na kometin post, ledilo!

Kakav sad tripl, ne izmišljaj, to ne postoji! lol! lol! lol! 

Neka ti muža, neka, iskriziraće on, pa će obilaziti okolo, a ti vidi šta ćeš već! Još koja nedelja, mafijo moja, pa ćeš drugu pesmu pevati!lol! 

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 4/9/2013, 23:05

Odlična ideja za startovanje posle porodjaja, al ko da bi nam neko prišao sa još velikim stomacima i iscrpljenjem totalnim!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 4/9/2013, 23:06

Mesec posle porodjaja može! Do tada ću valjda uspeti samostalno da se okupam!lol! Ili još bolje, eto nove ideje, zajedničko trljanje ledja u kupatilu, aaaa, može!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 4/9/2013, 23:54

BiKsi :) ::Mesec posle porodjaja može! Do tada ću valjda uspeti samostalno da se okupam!lol! Ili još bolje, eto nove ideje, zajedničko trljanje ledja u kupatilu, aaaa, može!
Tad ti nece ni trebati neko da ti prilazi! lol! lol! 
KoMetaK
KoMetaK

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 4/9/2013, 23:58

Polako drugarice, nikad se ne zna!lol! 

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 5/9/2013, 00:32

Cek da se uozbiljim, pa da pitam 3 stvari koje me interesuju.
1. koliko ste cesto vadile TSH u 1. tromesecju? ja dala krv 26. a rezultat ce mi biti 9. pa se mislim da odem sutra u drugi lab, koji je mnogo efikasniji da proverim. Rolling Eyes 

2. Za trudnice kod Kopitovicke, koliko ste dugo pile dexazon? Ja imam jos 2-3 tabletice, to je jos za 2-3 dana, ne znam da li da se aktiviram da ga trazim ovde ili da dignem ruke i da prestanem samo da ga pijem. Zvacu sutra i Genezis da vidim sta ce da mi kazu. Bila sam sigurna da imam jos tabletica, ali nikako da ih nadjem. Rolling Eyes Sva sam se rasejala od selidbe Embarassed 

3. DO kad ste piramle depo, ako ste primale? Ja imam jos 1 pregnyl, sad cu da se bocnem i nema vise. Da li da ga nabavljam (ima ga ovde) i primam do 12. nedelje ili je dovoljno? Rolling Eyes 

Imala sam zakazano 24. kontrolu ovde kod ginekologa, ali je pomerih zbog svih onih obaveza koje pomenuh, pa necu biti ovde tad. Mada, mislim se da skoknem do NS-a na UZ kad dodjem, taman na vreme za dabl i 4D! Very Happy Very Happy 
KoMetaK
KoMetaK

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 5/9/2013, 01:04

Meta; tsh jednom mesecno proveravati... Sto se tice depoa; samo do kraja 12te nedelje. Ja imam par ampula ali ne znam kako da ti posaljem.
LaFolie
LaFolie

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragana76ns 5/9/2013, 08:26

Meta, i ja TSH, ft3 i ft4 + kks, urin, gvozdje proveravam jednom mesecno
Dexazon sam pila dok nisam cula srculence, onda mi ga je dr Kopitovic ukinula...ali ne bi trebalo naglo....smanjis dozu na pola par dana i onda izbacis. Siofor sam pila do 12-te nedelje, isto postepeno izbacila. Ja sam krvarila pa ti nisam merodavna za progesteron, ali za pregnil ne znam.....
Ljubim ja vas punooooooooooooooooo Metice moja draga usne Bas me je pitala sestra iz Genesisa za tebe, i bas je bila srecna kad sam joj rekla...kaze javljala se za bete, ali posle nije, tako da je informisana iz prve ruke a i murano je zavrsilo gde treba Very Happy
Pozz za sve devojke
dragana76ns
dragana76ns

Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gral 5/9/2013, 08:39

Kometice draga meni su iskljucili progesteron depo u 12 nd.
 Dexazon nisam pila nego prednison (ako je to isto) do 7-8 nd ne mogu se tacno sjetiti. 
Nemoj na svoju ruku da izbacujes nista od lijekova. 
Sto se tice tsh mora se vaditi svaki mjesec kao i opterecenje na insulin (nataste i  dva sata poslije jela).
Moj endokrinolog mi je rekla da mi nece izbaciti siofor do 35 nd !? Rolling Eyes 
Nego mene zanima jeste li radili kakve briseve i jeste li imali vaginalni pregled?  
Moja dr u Genesisu mi nista nije spominjala ali dr u mom gradu gdje idem kad ne mogu da izdrzim bez uz, zahtijeva mi da to uradim. Mene mallo strah da me cackaju ali ako se mora ...  Shocked 
Ako ste radile molim vas napisite mi i kad.
Gral
Gral

Broj poruka : 124
Datum upisa : 08.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gral 5/9/2013, 08:40

Kometa nisi mi rekla koje pticica koja ti je rekla? roda
Gral
Gral

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragana76ns 5/9/2013, 08:44

Gral, meni su vadili briseve pred serklaz, a verujem da ce i tebi staviti...ipak su dve bebe, pa su obazrivi.
dragana76ns
dragana76ns

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gral 5/9/2013, 08:52

E bas ti hvala draga sto si mi rekla. Meni je grlic duzine 4 cm i djeluje super tako da dvije dr a dva razlicita misljenja po pitanju serklaza. Jedna kaze obavezno, a druga da nema potrebe Rolling Eyes  bas me nervira kad nisu istog misljenja Wink .
Ti jos malo pa ces da se mazis sa Mitrom i Sofijicom Very Happy
Gral
Gral

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragana76ns 5/9/2013, 08:59

Ja bih ipak poslusala tu sto kaze da treba, preventiva je ipak sigurnija. I meni je moja dr rekla da cemo za svaki slucaj staviti da budemo mirniji. Da jos malooooo...proleti, videces :)
dragana76ns
dragana76ns

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Stenli 5/9/2013, 10:10

Kometa, ja sam pila prednizon do 13. nedelje i prestala. Progesteron depo mi je dr ostavio i dalje ali na 5 dana zbog povremenih bolova, kao i punu dozu utro :-(

Gral, ja sam radila i vaginalni i cervikalni pre 3 nedelje, da odmah iskljucimo eventualne infekcije.Sto se grlica tice, meni je 3.5 cm, dr je rekao da je cvrst i odlican i za sada nemamo planove da ista diramo.
Stenli
Stenli

Broj poruka : 533
Datum upisa : 21.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Stenli 5/9/2013, 10:33

Jos nesto, utrogestan sam juce prvi put dobila na recept, do sada sam ga kupovala i nisam imala pojma da moze i ovako. A razlika ogromna obzirom da koristim 6 kutija mesecno.
Stenli
Stenli

Broj poruka : 533
Datum upisa : 21.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 5/9/2013, 10:35

da da, ali ne daju vise od 3 kutije mesecno, a treba mi 6. Skotovi.
kao bela kuga i sve....
LaFolie
LaFolie

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Endzi 5/9/2013, 11:15

Zene sta sve vi ste vadile i pijete....kuku...ja sam do sad se sretala samo sa utrogestanom,vaginalno i folnom....Biksi je pominjala neki sex u 16 nedelji ??? eee sta to bijese sex????No No No No Sinoc posto sam sama- sam odgledala na Hustler tv,upuceni znaju sta se tamo pusta Very Happy ,jedno pola sata,dobre akcije,cisto da se sjetim Razz Razz Razz Razz Razz .....inace jos lezim,dole je stanje bolje,kad se obrisem kao zadnji dan mece je,ovo je treci dan tako-sta mislite o tome ????Zvala sam juce doktoricu,kaze da mi je Dabl test super,bebac je perfektan....A Lafoli,meni je isto doca rekao da u 16.nedelji radim tripl test,sto cu i uraditi....I u C.Gori,sto se tice ljekova na recept nije bolje,mozes dobiti isto tri kutije mjesecno,al najbolje je to sto ih neces naci u apoteci-zalosno sta rade....naravno u privatnima ima od 7,5 do 8 eurica su affraid
Endzi
Endzi

Broj poruka : 646
Godina : 47
Datum upisa : 30.06.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 5/9/2013, 11:21

ovde ima na recept, ali opet platis skoro 3e po kutiji umesto 6-7e...

e pa da, dobro je sto se smanjuje krvarenje, tako je i meni, ali se cedilo 10ak dana. na kraju je izgledalo kao neka prljava vodica. Bravo za dabl!

Sta da vam kazem, nema decu da bijemo, ma ni da vicemo na njih Very Happy Greota kad toliko para das Razz
LaFolie
LaFolie

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Klarica 5/9/2013, 11:28

Meni je depo ukinut u 11, a utrogestan u 13oj nedelji. Glukofaz + aspirin pijem i dalje, verovatno će mi ukinuti ulaskom u 9ti mesec. Ja sam radila i dabl-na svoju ruku, i tripl test-dr. kaze da je merodavniji.
Klarica
Klarica

Broj poruka : 522
Datum upisa : 28.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 5/9/2013, 11:49

Hvala vam na odgovorima drage moje, sad cu ja lepo telefon u sake, pa da pozovem Genezis. Sve mi nekako bilo glupo da ih zovem do sada. Embarassed Rolling Eyes 

Lafe, ili cemo da ih bijemo jer nisu ispali onakvi koliko smo ih platili! lol! lol! Laughing Laughing Kad pomislim na cifru, okrene mi se u stomaku, jos ja ovde placam preglede basnoslovno, ali me svakako sve u svemu manje kosta nego VTO. Bar progesteron (nema utrogestana, uzimam neki progefik isto ima 200 mg progesterona) i clexan dobijam na recept i placam participaciju 2 evra za 2 kutije.
KoMetaK
KoMetaK

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu