KOMETA-najzad pozitivna Beta! :D
+63
SSanja
Ema78
plavaptica
lilly13
lilya
caci
MAAKKI
Marie
Mirjana
zoxa
kristina33
dusa71
bulevarka
zvoncica36
JAmajka
SannI-AlL
JocY
era
dr mali pariz
pcelica
heart84
djole42
Gral
snedra
cici
dragmilk
medolino
noja
neca73
bubi80
SoJa
sigmabh
saska1
nina :)
ninica2
laKole
Crvic
Endzi
Vuchica
BiKsi :)
cicsa80
bak
LaFolie
fmala
fight&faith
pegaz
AriesGirl
Ambra
SladZana
Niny
dacans
Tinche
Simona
labradorka
lelas
Erata
red
leptirko82
tetreb
Stenli
dragana76ns
lenabeograd
KoMetaK
67 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 4 od 10
Strana 4 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: KOMETA-najzad pozitivna Beta! :D
CESTITAM KOMETA, KAKVE DIVNE VESTI KONACNO
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010
kometa imas pp
lenabeograd- Broj poruka : 1921
Datum upisa : 26.02.2013
Kometa mila, cestitam od srca
Da ti trudnoca bude prekrasno iskustvo, da uzivas u svakom danu.
Divan dnevnik, uzivala sam u ovim prekrasnim emocijama! Mogu zamisliti kakav ce biti trudnicki i roditeljski
Ljubimo te puno
Da ti trudnoca bude prekrasno iskustvo, da uzivas u svakom danu.
Divan dnevnik, uzivala sam u ovim prekrasnim emocijama! Mogu zamisliti kakav ce biti trudnicki i roditeljski
Ljubimo te puno
pcelica- Broj poruka : 282
Godina : 46
Datum upisa : 17.10.2011
Blesaco trudna...stavi ticker. Bice i tebi i nama lakse.
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Oho,ma šta ja to vidim?
Trudnjača otvorila VTO dnevnik...pa gde to ima, sem u Italiji
draga, uživaš, a? Svi se prema tebi ponašaju...kao što uvek i treba,je l da?
Draga , ako treba femibiona , javljaj, šaljemo!!
Ljubimo te lepu i uskoro ojkruglu!
Trudnjača otvorila VTO dnevnik...pa gde to ima, sem u Italiji
draga, uživaš, a? Svi se prema tebi ponašaju...kao što uvek i treba,je l da?
Draga , ako treba femibiona , javljaj, šaljemo!!
Ljubimo te lepu i uskoro ojkruglu!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Bixi, hvala ti draga za preciznu metematiku, znaci, ipak sam 6. nedleja, mozda i vise, jer sa gostima ne stigoh ni da pogledam sajt sta mi kaze! Nema veze, jos 6 dana do UZ!!!
Tino, ne smem da stavim tiker, sve cu od 22. to mi dodje ko dan D Evo pogledah sajt - pise danas sam 6+0 i srca radi-lub dub, lub-dub!
Mala, eee, vidis ti, kad se porodim, otvoricu trudnicki, iz srtaha!!! NEgo, znam da ce mi zatvoriti ovaj cim se cuje srculence, pa cu onda morati da reagujem ranije.
Samo da upisem da me od jutros bas preseca u donjem stomaku i da bas zaboli, koliko se secam da je to normalno, pa eto jos jednog simptoma, necu da se ubacujem. Virkam u gace stalno, ali je sve pod kontrolom, hvala Bogu, utrogestan me samo streca!
ODoh da se izvalim pa da setam goste.
Jos 6 dana do UZ!!!
Tino, ne smem da stavim tiker, sve cu od 22. to mi dodje ko dan D Evo pogledah sajt - pise danas sam 6+0 i srca radi-lub dub, lub-dub!
Mala, eee, vidis ti, kad se porodim, otvoricu trudnicki, iz srtaha!!! NEgo, znam da ce mi zatvoriti ovaj cim se cuje srculence, pa cu onda morati da reagujem ranije.
Samo da upisem da me od jutros bas preseca u donjem stomaku i da bas zaboli, koliko se secam da je to normalno, pa eto jos jednog simptoma, necu da se ubacujem. Virkam u gace stalno, ali je sve pod kontrolom, hvala Bogu, utrogestan me samo streca!
ODoh da se izvalim pa da setam goste.
Jos 6 dana do UZ!!!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Cestitam od srca! Bas si mi ulepsala dan! Virkanje i strecanje je sastavni deo dana svake vto trudnice. Uzivaj u trudnoci
era- Broj poruka : 722
Godina : 49
Datum upisa : 26.12.2008
Samo neka streca i treba da streca! Jedva cekam 22. Ljubim
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Joj i ja jedva cekam 22 drugi i najzad ti kod nas jedan TD da otvoris
Sto se tice femibiona moja ponuda od neki dan stoji javi se kad odu gosti
Sto se tice femibiona moja ponuda od neki dan stoji javi se kad odu gosti
JocY- Broj poruka : 2090
Godina : 48
Datum upisa : 20.01.2010
Ja sam sve vreme mislila da je ovo trudnicki
fmala- Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012
Bosna Bosnafmala ::Ja sam sve vreme mislila da je ovo trudnicki
Salim se naravno guskice moja
Ahahaha, ja se ne salim, skroz sam u folkloru
fmala ::Ahahaha, ja se ne salim, skroz sam u folkloru
KoMeta moja, .Trudnjačo draga,gde god budeš nastavila da pišeš naćiću te.Trudnički,roditeljski dnevnici....ma samo piši sestro.Zbuni me zbunjenu,ali imala sam dojavu da je sve u redu i da beta raste,jer sam bila bezinternetna duuuugooo,a sad lovim wi-fi po vazduhu .
Kako je lepo čitati te.Uživam.I jedva čekam i 22 i 23 avgust i svaki drugi dan koji ti rešiš da ideš na UZ da čujem kako bebe napreduje .
Kako je lepo čitati te.Uživam.I jedva čekam i 22 i 23 avgust i svaki drugi dan koji ti rešiš da ideš na UZ da čujem kako bebe napreduje .
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009
Skok i ljubac za trudnajuuuu :-*:-*:-*
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Samo da se upisem, gosti odose, a ja se ubih od spavanja, jer sam dremuckala po podne dok su bili tu, ali samo po 2h, danas sam odvalila 5!
Sve je OK kod mene, po starom, dobro, hvala Bogu, sto bi rekla Bile, pu,pu, usrale me koke!
Imam samo novi simptom trudnoce - zaboravnost! Ukljucila juce masinu za sudove, ali sam registrovala da fali so i sipala so i zatvorila masinu. Vadim jutros sudove, sve beli i ko da imaju krecnjak po sebi! Kad sam izvukla resetku shvatih da nisam ni zatvorila pokopac kad sam sipala so, pa sam sve opet prala, mada sam deo pre toga (dok nisam skontala stat se desilo) prala rucno.
Da ne pricam da samo idem i trazime nesto po kuci sto mi je koliko do pre par minuta bilo u rukama, samo ga spustim negde na najneverovatnije mesto i zaboravim.
Sreca pa radim samo jos nedelju dana i posle mogu da se naspavam i zaboravljam do mile volje!
Danas sam 6+2, kako vreme leti! Ustvari, jos malo pa 6+3! Jos 4 noci spavam i UZ!
Sve je OK kod mene, po starom, dobro, hvala Bogu, sto bi rekla Bile, pu,pu, usrale me koke!
Imam samo novi simptom trudnoce - zaboravnost! Ukljucila juce masinu za sudove, ali sam registrovala da fali so i sipala so i zatvorila masinu. Vadim jutros sudove, sve beli i ko da imaju krecnjak po sebi! Kad sam izvukla resetku shvatih da nisam ni zatvorila pokopac kad sam sipala so, pa sam sve opet prala, mada sam deo pre toga (dok nisam skontala stat se desilo) prala rucno.
Da ne pricam da samo idem i trazime nesto po kuci sto mi je koliko do pre par minuta bilo u rukama, samo ga spustim negde na najneverovatnije mesto i zaboravim.
Sreca pa radim samo jos nedelju dana i posle mogu da se naspavam i zaboravljam do mile volje!
Danas sam 6+2, kako vreme leti! Ustvari, jos malo pa 6+3! Jos 4 noci spavam i UZ!
Jedva cekam da prodju te 4 noći! Ja sam isto pobrljavila za mnoge stvari, a tek što mi sve ispada iz ruku, uh, kao kilavi Radovan sam za neke stvari.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Draga da te cmoknem i mahnem da li si vadila TSH on skače u trudnoći ta zaboravnost mozda ima veze sa štitnom
tetreb- Broj poruka : 671
Datum upisa : 09.04.2012
Kaze meni prijateljica kako se u trudnoci zenama SKUPI MOZAK i svakog dana je se setim; zaboravljam ringle; ves; kljuceve.... Ljubim te puno!!
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Kometak to je istina nekad se osecam KO nemam stara Baba izlapela i kao da mi je tif izasao sta te briga nisi jedina vidis da i biksi i ja patimo od toga
Biksi smotanost mi je isto jaca strana od kad sam trudna, a sto bi rekla ona izreka :
Nisam ja toliko trapava koliko je sve lomljivi, sklono padu i pogresno postavljeno
Biksi smotanost mi je isto jaca strana od kad sam trudna, a sto bi rekla ona izreka :
Nisam ja toliko trapava koliko je sve lomljivi, sklono padu i pogresno postavljeno
Danas sam napravila spisak stvari za uraditi i sledila ga, pa nista nisam zaboravila!
Nisam radila TSH 2 nedelje, jer ne rade laboratorije ovde, a dr mi nije napisao i njega tako da cekam da prorade privatne pa da uradim (u drzavnoj gde su mi jutros izvadili 6-7 epruveta krvi ne mozes da trazis nista vise od onoga sto je napsiano na uputu a moj dr prevideo TSH). Ja sam uvela 2 dana 100mg eutrioxa 2 dana 75, do sada sam bila samo na 75. Mada, bio mi je ok sa betom, tj. 7. avgusta, 2,2 (tako nekako).
Nisam radila TSH 2 nedelje, jer ne rade laboratorije ovde, a dr mi nije napisao i njega tako da cekam da prorade privatne pa da uradim (u drzavnoj gde su mi jutros izvadili 6-7 epruveta krvi ne mozes da trazis nista vise od onoga sto je napsiano na uputu a moj dr prevideo TSH). Ja sam uvela 2 dana 100mg eutrioxa 2 dana 75, do sada sam bila samo na 75. Mada, bio mi je ok sa betom, tj. 7. avgusta, 2,2 (tako nekako).
I ja sam seprtlja i sve zaboravljam! U prvoj trudnoci sam znala da spremim ceo rucak, npr. djuvec i da tek kad ga izvadim iz rerne prmetim da nisam stavila, npr, meso
Sve sjajno!!! Mase; mrda; vrti se :-) dr misli da je devojcica. Hematom nestao :-)
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Joooj diiivno Lafe!!!!
Ne znam jesi li slucajno omasila dnevnik, pa pisala u mom ili namerno, samo da ti ukazem.
ALi mi je drago da si pisala kod mene, da mi prizoves jednu curicu!
Sve sam te nekako zamisljala sa decakom, ali si mi ti neznica jedna i tako ce ti lepo stajati cera, vitka i lepa na mamu!
Ne znam jesi li slucajno omasila dnevnik, pa pisala u mom ili namerno, samo da ti ukazem.
ALi mi je drago da si pisala kod mene, da mi prizoves jednu curicu!
Sve sam te nekako zamisljala sa decakom, ali si mi ti neznica jedna i tako ce ti lepo stajati cera, vitka i lepa na mamu!
Strana 4 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» KOMETA-ceka malu Kometicu
» moja beta ++++++++
» RIKIKIKI - Beta or not to be
» MAKABABY - malo strpljenja i pozitive i beta+
» moja beta ++++++++
» RIKIKIKI - Beta or not to be
» MAKABABY - malo strpljenja i pozitive i beta+