KOMETA-najzad pozitivna Beta! :D
+63
SSanja
Ema78
plavaptica
lilly13
lilya
caci
MAAKKI
Marie
Mirjana
zoxa
kristina33
dusa71
bulevarka
zvoncica36
JAmajka
SannI-AlL
JocY
era
dr mali pariz
pcelica
heart84
djole42
Gral
snedra
cici
dragmilk
medolino
noja
neca73
bubi80
SoJa
sigmabh
saska1
nina :)
ninica2
laKole
Crvic
Endzi
Vuchica
BiKsi :)
cicsa80
bak
LaFolie
fmala
fight&faith
pegaz
AriesGirl
Ambra
SladZana
Niny
dacans
Tinche
Simona
labradorka
lelas
Erata
red
leptirko82
tetreb
Stenli
dragana76ns
lenabeograd
KoMetaK
67 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 9 od 10
Strana 9 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: KOMETA-najzad pozitivna Beta! :D
Meta, nek je sa srecom sve !!! Mnogo mi je drago zbog tebe!
E sada, slicica je prelepa, a meni nekako lici devojcicu sa masnicom u kosi i konjskim repom ...to mi je prva asocijacija... ajd bas da vidimo...
E sada, slicica je prelepa, a meni nekako lici devojcicu sa masnicom u kosi i konjskim repom ...to mi je prva asocijacija... ajd bas da vidimo...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
sreća,sreća,radost!!KoMetaK :: Nasa chicco odgovara nedelji trudnoce i velika je 7 mm.
Izveštaj-pravi la italijana...pravi TI!! Juče nisi stigla, danas ispusti sve suze nakrcane godinama unazad.Ljubim i navijam do neba!!
p.s. ticker---TI!!
bak ::
bes auto, vreme je da se ponovite
lilya ::
Hebo auto i onako vam treba camac u Veneciji
baš lepo reče.dragana76ns ::neopisiva sreca vidis smisao svog zivota u tih 7mm[/b]
LJUBIM I NAVIJAM ZA CHICCO!!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
I ticker i prica i akteri i slika i...ma sve je !!!!!!!!!!!
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
Drage moje, izvinite sto me nije bilo ceo dan!
Imali smo u 9.30 zakazano, i ostali kod dr do 11h! I ovaj je juznjak, samo za razliku od onog juce koji je iz Katanje, ovaj je iz Napulja i razumem ga sta prica!!!
Lekar je FENOMENALAN!!!! Ne hvale ga dzaba po svim forumima, stvarno! Detaljan, sveobuhvatan, zainteresovan za pacijenta maximalno, strpljiv, siguran i pun znanja! Sto kaze mm ovaj je kao univerzitetski prof. za onog juce! Definitivno je moj izbor za vodjenje trudnoce i porodjaj.
Ja sam danas, pored njega takvog shvatila da sam trudna! Opet nas je gledao na UZ, mrvicu je procenio kao 6 mm i on mi racuna trudnocu od poslednjeg ciklusa, znaci danas sam 6+5! Pokazivao nam je nasu Chicco kako mrda, gde mu je srculence koje se lepo vidi kako kucka, a onda nam je pustio 2-3 otkucaja i ja sam se rasplakala kao blesava! Isto mi je rekao i on, da je bebac jako mali i da mu smeta toplota kad se ukljuci dopler da se cujem bebino srce, da greje, ali 2-3 otkucaja nam je pustio!
Imam brdo slicica, cak neke i u boji sa tim doplerom, pa se vidi tacno gde je srculence, stavljam posle slicicu.
Dao mi je svasta nesto od analiza da radim i rekao da sve genetske analize koje imam uradjene za pre VTO donesem (ja danas nisam ponela nista od toga) i da jos milion toga da uradim. Sve objasnio do u detalje, kad sta od analiza treba da radim, da se ovde glukofage ne savetuje u trudnoci, nego insulin ako treba, i da pod hitno treba da odem kod djabetologa, ako treba da mi napravi ishranu i uvede insulin. Savet za dr-a koji ce mi raditi expertski UZ, i savet da ga zakazem odmah danas za 30. septembar.
Rekao mi je da jednom mesecno treba da radim toxoplazmozu, da dezinfikujem svo voce i povrce koje jedem, da ga izbegavam po kafanama, jer se ne zna kako je oprano i da ne jedem prsutu, mlade sireve, sendvice, nista sto nije termicki obradjeno. Prsuta moze na pici (ako se pece) i moze iz zamrzivaca. Da izbegavam macke, pogotovu one za koje se ne zna da li su mozda zarazene ili ne.
NA kraju nas je pitao da li imamo neki fles, nismo imali pa nam je rekao da mozemo da odemo i kupimo i donesemo mu da nam presnimi filmic sa UZ, ako zelimo. Naravno da sam htela i da smo odmah otrcali da kupimo. Sve se lepo vidi na filmicu, ceo UZ je snimljen, sad cu da zivim od ovoga do 24. seprembra i sledece kontrole kod ovog dr-a.
Ne secam se vise sta mi je znacajno rekao, ali definitivno je car!
E, da, juce ne napisah jednu jako vaznu vest, ali necete m izameriti, nadam se.
Rekoh da mi je termin 13.4. ali vam ne rekoh da je na taj bio rodjendan moje mame. Dusa moja, mogu misliti koliko se molila posle svega sto je prosla i ona i sto ja prolazim da se sve lepo zavrsi i eto, pogodilo mi se da termin bude na njen rodjendan. Ja znam koliko ona tamo negde moli za mene, ali nekako nisam htela da priznam koliko mi nedostaje i koliko se osecam usamljeno bez nje. Kroz savetovaliste sam vise puta preplakala zbog njenog gubitka i shvatila koliko mi i dalje nedostaje posle skoro 17. godina. Jako mi je drago sto je bas taj datum termin, iako sam ja rodjena 2. aprila a moj tata je bio 26. 13. je pravi datum za moj termin.
Evo nas i na prvoj slicici u boji! Ovo desno je beba, a levo (sto lici na glavu) je ono od cega ce postati intestinalni trakt. Ja sam juce mislila da je glava i pomislila kako ce biti glavato na mamu! Srculence se vidi kao crvena boja na embrionu.
Imali smo u 9.30 zakazano, i ostali kod dr do 11h! I ovaj je juznjak, samo za razliku od onog juce koji je iz Katanje, ovaj je iz Napulja i razumem ga sta prica!!!
Lekar je FENOMENALAN!!!! Ne hvale ga dzaba po svim forumima, stvarno! Detaljan, sveobuhvatan, zainteresovan za pacijenta maximalno, strpljiv, siguran i pun znanja! Sto kaze mm ovaj je kao univerzitetski prof. za onog juce! Definitivno je moj izbor za vodjenje trudnoce i porodjaj.
Ja sam danas, pored njega takvog shvatila da sam trudna! Opet nas je gledao na UZ, mrvicu je procenio kao 6 mm i on mi racuna trudnocu od poslednjeg ciklusa, znaci danas sam 6+5! Pokazivao nam je nasu Chicco kako mrda, gde mu je srculence koje se lepo vidi kako kucka, a onda nam je pustio 2-3 otkucaja i ja sam se rasplakala kao blesava! Isto mi je rekao i on, da je bebac jako mali i da mu smeta toplota kad se ukljuci dopler da se cujem bebino srce, da greje, ali 2-3 otkucaja nam je pustio!
Imam brdo slicica, cak neke i u boji sa tim doplerom, pa se vidi tacno gde je srculence, stavljam posle slicicu.
Dao mi je svasta nesto od analiza da radim i rekao da sve genetske analize koje imam uradjene za pre VTO donesem (ja danas nisam ponela nista od toga) i da jos milion toga da uradim. Sve objasnio do u detalje, kad sta od analiza treba da radim, da se ovde glukofage ne savetuje u trudnoci, nego insulin ako treba, i da pod hitno treba da odem kod djabetologa, ako treba da mi napravi ishranu i uvede insulin. Savet za dr-a koji ce mi raditi expertski UZ, i savet da ga zakazem odmah danas za 30. septembar.
Rekao mi je da jednom mesecno treba da radim toxoplazmozu, da dezinfikujem svo voce i povrce koje jedem, da ga izbegavam po kafanama, jer se ne zna kako je oprano i da ne jedem prsutu, mlade sireve, sendvice, nista sto nije termicki obradjeno. Prsuta moze na pici (ako se pece) i moze iz zamrzivaca. Da izbegavam macke, pogotovu one za koje se ne zna da li su mozda zarazene ili ne.
NA kraju nas je pitao da li imamo neki fles, nismo imali pa nam je rekao da mozemo da odemo i kupimo i donesemo mu da nam presnimi filmic sa UZ, ako zelimo. Naravno da sam htela i da smo odmah otrcali da kupimo. Sve se lepo vidi na filmicu, ceo UZ je snimljen, sad cu da zivim od ovoga do 24. seprembra i sledece kontrole kod ovog dr-a.
Ne secam se vise sta mi je znacajno rekao, ali definitivno je car!
E, da, juce ne napisah jednu jako vaznu vest, ali necete m izameriti, nadam se.
Rekoh da mi je termin 13.4. ali vam ne rekoh da je na taj bio rodjendan moje mame. Dusa moja, mogu misliti koliko se molila posle svega sto je prosla i ona i sto ja prolazim da se sve lepo zavrsi i eto, pogodilo mi se da termin bude na njen rodjendan. Ja znam koliko ona tamo negde moli za mene, ali nekako nisam htela da priznam koliko mi nedostaje i koliko se osecam usamljeno bez nje. Kroz savetovaliste sam vise puta preplakala zbog njenog gubitka i shvatila koliko mi i dalje nedostaje posle skoro 17. godina. Jako mi je drago sto je bas taj datum termin, iako sam ja rodjena 2. aprila a moj tata je bio 26. 13. je pravi datum za moj termin.
Evo nas i na prvoj slicici u boji! Ovo desno je beba, a levo (sto lici na glavu) je ono od cega ce postati intestinalni trakt. Ja sam juce mislila da je glava i pomislila kako ce biti glavato na mamu! Srculence se vidi kao crvena boja na embrionu.
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Metaaaa...
Cestitam na srculencetu, mada nisam ni sumnjala. Bas sam srecna zbog vas 3. :-)
Kuckam sa tel, pa nemam onih lijepih navijacica
.
Inace, ja cekam da vidim izvjestaj na trudnickim pa se tek onda sjetih da si mozda jos ovdje. :) zato kasnim. Ljubimmmm
Cestitam na srculencetu, mada nisam ni sumnjala. Bas sam srecna zbog vas 3. :-)
Kuckam sa tel, pa nemam onih lijepih navijacica
.
Inace, ja cekam da vidim izvjestaj na trudnickim pa se tek onda sjetih da si mozda jos ovdje. :) zato kasnim. Ljubimmmm
SSanja- Broj poruka : 712
Datum upisa : 27.08.2011
Super izveštaj, Meta!! Dobro je da imaš takvog dr. Sad kad ste postali svesni trudnoće , uživajte, mazi tu malenu mrvicu i volite se jaaakooo!!!
Nadam se da će se datum poklopiti sa rođendanom tvoje mame, jer vidim da ti to puno znači ...
Sličica extra
Nadam se da će se datum poklopiti sa rođendanom tvoje mame, jer vidim da ti to puno znači ...
Sličica extra
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Lepoteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sve mi se jako svidja...ljubim vas i radujem se sa vama:aa15:
Sve mi se jako svidja...ljubim vas i radujem se sa vama:aa15:
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 47
Datum upisa : 12.11.2010
Meta divno cestitam!
Rasplaka me za mamu i bas je lepo sto ce biti oko njenog rodjendana
jer sigurno se molila za tebe i malu mrvicu.
ljubac za tebe i malo srculence
Rasplaka me za mamu i bas je lepo sto ce biti oko njenog rodjendana
jer sigurno se molila za tebe i malu mrvicu.
ljubac za tebe i malo srculence
bubi80- Broj poruka : 521
Godina : 44
Datum upisa : 07.07.2011
Meta, divna su oba izvestaja, rasplakala sam se odmah cim je dr dosao po vas Posebno mi se svidelo smrcanje Kometa boy-a i bacanje auta, kao - jbs auto, mi smo trudni!
Cekamo te na trudnicim!
Cekamo te na trudnicim!
fmala- Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012
Metaaaaaa Divnooooooooooooooo Ljubimooooooooo jakoooooooo
menora72- Broj poruka : 857
Datum upisa : 18.01.2012
zoxa- Broj poruka : 2601
Datum upisa : 25.11.2008
Meto divno predivno prelep izveštaj jooooooooooooooooooooooooj ulepšala si mi veče, vikend, nedelju celu, mesec u kom sam rođena ma sve i srecna sam presrećna zbog tebe
tetreb- Broj poruka : 671
Godina : 44
Datum upisa : 09.04.2012
Jao Meta pročitala sam sva tri javljanja za redom i rastavila si me načisto. I zbog srca, i zbog doktora velikog čoveka, i zbog muža koji plače, i zbog maminog rođendana. Kakva osećanja i samo jedan zaključak, kako je život lep.
Nisam izdžala da ne zaplačem, a Boga mi ni moj ozbiljni čvrsti čovek dok sam mu čitala...
Mnogo mnogo mi je drago zbog vas troje...
Nisam izdžala da ne zaplačem, a Boga mi ni moj ozbiljni čvrsti čovek dok sam mu čitala...
Mnogo mnogo mi je drago zbog vas troje...
Crvic- Broj poruka : 267
Datum upisa : 26.06.2012
Joj dusa mala pufnica divnoooooo jakoooo sam srecna zbog tebe
lenabeograd- Broj poruka : 1921
Godina : 40
Datum upisa : 26.02.2013
Meta ,cestitam za malo srculence ,za najlepse tika taka u zivotu!
Vidim da je ovaj drugi dr bas temeljan,puno znaci,da znas da si u dobrim rukama!
Bravo i za dr koji je juce dosao po vas,bravo i za tvog muza koji smrca,a za auto bas vas briga!
Vidim da je ovaj drugi dr bas temeljan,puno znaci,da znas da si u dobrim rukama!
Bravo i za dr koji je juce dosao po vas,bravo i za tvog muza koji smrca,a za auto bas vas briga!
lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
Divna slika!!!!!
Bravo za doktore, svaka im cast. Citam tvoj post i ne mogu da verujem, kao u bajci!
Drago mi je sto ce ti takav dr voditi trudnocu!
Bravo za doktore, svaka im cast. Citam tvoj post i ne mogu da verujem, kao u bajci!
Drago mi je sto ce ti takav dr voditi trudnocu!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Znala sam ja da je doslo vase vreme! Sa osmeho sam citala izvestaj!
Cestitamo da trudnoca bude,mirna da maksimalno uzivas u svakom danu i svakom trenutku!
Ljubimo te puno!
Cestitamo da trudnoca bude,mirna da maksimalno uzivas u svakom danu i svakom trenutku!
Ljubimo te puno!
bobica83- Broj poruka : 2140
Godina : 41
Datum upisa : 15.01.2010
Ah, draga moja Italijana...
koliko emocija. znala sam,ali znala sam da će te osećaj spokoja,sreće,olakšanja,strepnje i ljubavi preplaviti u vidu suza kad ČUJEŠ srce koje pod tvojim peva...Draga,priznaj da si se već zaljubila do ušiju.Je l da? E, sad zamisli....ma ne možeš zamisliti,ali ćeš već spoznati,kako ćeš sa svakim UZ biti samo zaljubljenija u svoje čedo...
Hvala tvojoj mami što je-prvo tebe takvu rodila,a onda i umolila za vas život.
Divna simbolika-i ništa slučajno nije,jwr slučajnosti ne postoje.
Još jednom,sve čestitke,i nek bude prava,lagana školska trudnoća!
ljubim
koliko emocija. znala sam,ali znala sam da će te osećaj spokoja,sreće,olakšanja,strepnje i ljubavi preplaviti u vidu suza kad ČUJEŠ srce koje pod tvojim peva...Draga,priznaj da si se već zaljubila do ušiju.Je l da? E, sad zamisli....ma ne možeš zamisliti,ali ćeš već spoznati,kako ćeš sa svakim UZ biti samo zaljubljenija u svoje čedo...
Hvala tvojoj mami što je-prvo tebe takvu rodila,a onda i umolila za vas život.
Divna simbolika-i ništa slučajno nije,jwr slučajnosti ne postoje.
Još jednom,sve čestitke,i nek bude prava,lagana školska trudnoća!
ljubim
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Meta, kakva Tackica za to je veredelo boriti se
sad se seli na Trudnicke strane
pa ni muzic nije od celika
bezveze za auto ali se sve ipak super zavrsilo. sticioce nov da vozi princezu kucici
mozda su horionske cupice to sto si napisala,nagadjam.
mene je isto bio strah da radim bilo sta, potpuno te razumem, ti ces najbolje da odlucis tj vi.
ljubac za vas
sad se seli na Trudnicke strane
pa ni muzic nije od celika
bezveze za auto ali se sve ipak super zavrsilo. sticioce nov da vozi princezu kucici
mozda su horionske cupice to sto si napisala,nagadjam.
mene je isto bio strah da radim bilo sta, potpuno te razumem, ti ces najbolje da odlucis tj vi.
ljubac za vas
cici- Broj poruka : 2588
Datum upisa : 17.02.2010
Meta divan izvještaj uživaj sada konačno i bravo za srculence i bravo za takvog doktora suupeeer
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Meta draga cestitam od svog srca...
Za doktore mogu samo da kazem da su obojica carevi. LJubim te i tvog Chicca....
Za doktore mogu samo da kazem da su obojica carevi. LJubim te i tvog Chicca....
JocY- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010
Draga moja, potpuno sam se naježila čitajući za termin porođaja, na rođendan tvoje mame. I ja mislim da to nije slučajno, tako je moralo biti Seti se koliko se odlagala vto, sve je to samo iz ovog razloga, da se chico ili chicolina rodi na taj dan
Srećna sam i presrećna zbog vas Svašta ste prošli ali je vredelo čekati na ovakvu sreću
Srećna sam i presrećna zbog vas Svašta ste prošli ali je vredelo čekati na ovakvu sreću
Niny- Broj poruka : 3309
Datum upisa : 16.02.2011
Hvala vam drage moje puno na cestitkama i divnim recima!
Jos ne mogu da poverujem da smo docekali nas dan, da smo docekali i mi da budemo srecni i da sa nestrpljenjem ocekujemo da prodje jos 7.5 meseci.
Mora da je nasa curica (nekako verujem da ce ipak biti decak, iako navijamo oboje za smizlu) cekala s'pravom da bude rodjena na poseban dan!
Samo da Bog da da sve bude u redu i da protekne bez problema trudnoca (jer cu se ja tesko zaustaviti ).
Juce se setih da ni jednog dr-a nisam pitala za taj miom koji imam, a ne pomenu ga ni jedan od njih. Verovatno da se ne vidi i da nece praviti probleme. I juce mi je dr rekao da imam folikule na levo mjajniku i da je uvecan, nije mi nista posebno preporucio sta da radim, pa cu se ponasati kao da sam normalna
Joooj, tek od juce sam shvatila sta nas je snaslo, i tek od juce imam osmeh oko uva! Jos ne mogu da verujem da smo najzad docekali da cujemo najlepsi zvuk
Od juce kao da sanjam i ne verujem.
Jutros sam se probudila za wc i uhvatila delic sna, pokazujem slikice i mojju Chicco mojim roditeljima i pokazujem im gde je sta! NIsam ih sanjala odavno i danas sam skroz raspilavljena posle sna. Verujem da su oni uvek sa nama, a da je samo san nacin da budemo zajedno bar na kratko.
Jos ne mogu da poverujem da smo docekali nas dan, da smo docekali i mi da budemo srecni i da sa nestrpljenjem ocekujemo da prodje jos 7.5 meseci.
Mora da je nasa curica (nekako verujem da ce ipak biti decak, iako navijamo oboje za smizlu) cekala s'pravom da bude rodjena na poseban dan!
Samo da Bog da da sve bude u redu i da protekne bez problema trudnoca (jer cu se ja tesko zaustaviti ).
Juce se setih da ni jednog dr-a nisam pitala za taj miom koji imam, a ne pomenu ga ni jedan od njih. Verovatno da se ne vidi i da nece praviti probleme. I juce mi je dr rekao da imam folikule na levo mjajniku i da je uvecan, nije mi nista posebno preporucio sta da radim, pa cu se ponasati kao da sam normalna
Joooj, tek od juce sam shvatila sta nas je snaslo, i tek od juce imam osmeh oko uva! Jos ne mogu da verujem da smo najzad docekali da cujemo najlepsi zvuk
Od juce kao da sanjam i ne verujem.
Jutros sam se probudila za wc i uhvatila delic sna, pokazujem slikice i mojju Chicco mojim roditeljima i pokazujem im gde je sta! NIsam ih sanjala odavno i danas sam skroz raspilavljena posle sna. Verujem da su oni uvek sa nama, a da je samo san nacin da budemo zajedno bar na kratko.
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Datum upisa : 09.01.2010
Meta,tek sad videh da ce termin biti rodjendan tvoje mame,nije to slucajno!
Da uvek imas osmeh od uva do uva,kutak bdi nad tobom,a i tvoji roditelji.Ovo da si ih sanjala i komunicirala sa njima me je bas dotuklo,mada ti je i ceo dnevnik nabijen emocijama,razvaljuje!Dosta si se borila ,izborila i sad uzivaj!
Da uvek imas osmeh od uva do uva,kutak bdi nad tobom,a i tvoji roditelji.Ovo da si ih sanjala i komunicirala sa njima me je bas dotuklo,mada ti je i ceo dnevnik nabijen emocijama,razvaljuje!Dosta si se borila ,izborila i sad uzivaj!
lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
Kometa kakav divan izveštaj o bebici.Situacija sa kolima neverovatna,a tek dr koji dolazi po vas.Sve na kraju začinjeno sa otkucajima srculenca koje se toliko željno i dugo čekalo.Sve mi izgleda savršeno,a želim ti da tako i ostane.Italijane obožavam.Kad god ih čujem kako pričaju engleski meni bude smešno,a kad pričaju italijanski zvuči mi kao najlepša pesma.Rim mi je divan,ali i Milano uf.Gde vi živite?
zvoncica36- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012
Strana 9 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» KOMETA-ceka malu Kometicu
» moja beta ++++++++
» RIKIKIKI - Beta or not to be
» MAKABABY - malo strpljenja i pozitive i beta+
» moja beta ++++++++
» RIKIKIKI - Beta or not to be
» MAKABABY - malo strpljenja i pozitive i beta+
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici