KOMETA-najzad pozitivna Beta! :D
+63
SSanja
Ema78
plavaptica
lilly13
lilya
caci
MAAKKI
Marie
Mirjana
zoxa
kristina33
dusa71
bulevarka
zvoncica36
JAmajka
SannI-AlL
JocY
era
dr mali pariz
pcelica
heart84
djole42
Gral
snedra
cici
dragmilk
medolino
noja
neca73
bubi80
SoJa
sigmabh
saska1
nina :)
ninica2
laKole
Crvic
Endzi
Vuchica
BiKsi :)
cicsa80
bak
LaFolie
fmala
fight&faith
pegaz
AriesGirl
Ambra
SladZana
Niny
dacans
Tinche
Simona
labradorka
lelas
Erata
red
leptirko82
tetreb
Stenli
dragana76ns
lenabeograd
KoMetaK
67 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 2 od 10
Strana 2 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Re: KOMETA-najzad pozitivna Beta! :D
Kako je krenulo radovanje i poskakivanje, nece biti najkraci dnevnik Sve sto ste ucinili oboje(a opet svako radio na sebi) je moralo da daa pozitivan rezultat i ovoliku radost. Stvarno, najiskrenije i od srca sam preprepreprepreprepresrecna zbog vas. Uzivajte sad u vasoj rpmanticnoj Italiji.
ps Sad za vikend sam bila na svadbi, tamo sestra mm, inace zive u Vicenci, troje dece 2.5,6 god i mali 2.5meseca. Njih dve kad se zaigraju parlaju it samo tako a ova starije kaze "ujna daj mi perecce"- sa sve onim "zastojem" na c pa sam se i tebe setila kako ces ti sa tvojom decurlijom da dolazis ...
ps Sad za vikend sam bila na svadbi, tamo sestra mm, inace zive u Vicenci, troje dece 2.5,6 god i mali 2.5meseca. Njih dve kad se zaigraju parlaju it samo tako a ova starije kaze "ujna daj mi perecce"- sa sve onim "zastojem" na c pa sam se i tebe setila kako ces ti sa tvojom decurlijom da dolazis ...
cicsa80- Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011
Ohoho, vidi, vidi, Metin dnevnik, još kad vidim ovakav naslov, ma divota! Nek u nastavku bude lagano i školski, a 22. da čujete najlepšu muziku, bam, bam, bam! Srećna sam zbog vas baš, baš, baš! Došlo je vaše vreme, uživaj sada maksimalno! I kuliranje na nivou da bude! LJubim vas u kompletu! Piši kakav je KometaKboy, zamišljam ga, garant ima onaj tupavi osmeh na licu kao i Rodjeni moj!
BiKsi :)- Broj poruka : 22704
Datum upisa : 09.05.2010
Srecno otvaranje dnevnika!!!! A zelim ti desetostuko srecnije zatvaranje!!!!..sa...
Divan je dnevnik, morala sam da se upisem!
Divan je dnevnik, morala sam da se upisem!
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
SRETNO OTVARANJE DNEVNIKA,idemo zajedno do cilja draga
Endzi- Broj poruka : 646
Godina : 47
Datum upisa : 30.06.2013
Kometa, hvala ti za ovu iskrenu i divnu priču. Gađa u srce.
Mnogo mi je drago i radujem se da pratimo tvoju trudnoću i čekamo jedno malo čedo.
Javi Liješeviću da menja scenario
Mnogo mi je drago i radujem se da pratimo tvoju trudnoću i čekamo jedno malo čedo.
Crvic- Broj poruka : 267
Datum upisa : 26.06.2012
kometa, ne stresiraj se više vađenjem bete, pogotovo ako sve ide glatko. opušteno čekaj 22. to je negdje mjesec dana poslije transfera? taman na vrijeme.
budi opuštena, nasmijana, smirena.....
budi opuštena, nasmijana, smirena.....
laKole- Broj poruka : 1553
Datum upisa : 16.02.2010
Kometice nasa,jos jednom da ti cestitam,presrecna sam zbog tebe,tvoja beta i sreca svima daje vetar u ledja:aa5:
ninica2- Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011
znam ovu tvoju pricu od pocetka koloko se ovde druzimo ali opet me je potresla i nisamimala snage sinoc da pisem kad sam videla oko ponoci koliko su mi suze isle dok sam citala
zelim ti da su se obadva ploda zakacila i da dobijes blizance da uzivate sa njima
zelim ti da su se obadva ploda zakacila i da dobijes blizance da uzivate sa njima
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Kometa srećno otvaranje dnevnika divno,divno presrećna sam zbog vas
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Kako ide trudnovanje draga??? :)
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Od srca cestitam,,,urednu i skolsku trudnocu zelim..
sigmabh- Broj poruka : 81
Godina : 39
Datum upisa : 20.05.2013
Meta, draga, nije bitno kad je otvoren dnevnik i da li je kratak, bitno je da je divan, da si nas sve raznezila i najbitnije da je sa srecnim epilogom....
Ja svima zelim jedan ovakav dnevnicic
Veliki poljubac za tebe
Ja svima zelim jedan ovakav dnevnicic
Veliki poljubac za tebe
SoJa- Broj poruka : 2029
Godina : 47
Datum upisa : 02.08.2013
Meta dusice draga zaista si zasluzila da otvoris ovaj prelepi dnevnik!
Rasplakala si me svojim uvodom!
Veliki si borac i ja ti iskreno od srca cestitam!
Da ti trudnoca bude sto bezbriznija
a suze radosnice ostavi za trenutak
kad privijes svoje cedo(a) na grudi!
Grlimo te moj trojac i ja!
Uzivaj!!!
Rasplakala si me svojim uvodom!
Veliki si borac i ja ti iskreno od srca cestitam!
Da ti trudnoca bude sto bezbriznija
a suze radosnice ostavi za trenutak
kad privijes svoje cedo(a) na grudi!
Grlimo te moj trojac i ja!
Uzivaj!!!
bubi80- Broj poruka : 521
Datum upisa : 07.07.2011
Meta, cestitam!!! Tvoj dnevnik me je vratio u zivot. Kakve divne vesti.
neca73- Broj poruka : 1452
Godina : 51
Datum upisa : 23.11.2012
Hvala Fmala, ali ovo nije trudnicki dnvenik, ovo je VTO post factum dnevnik, nije jos trudnicki, ovaj lepsi cu kad cujem srculence, a do tada imam VTO dnevnik, otvoren posle pozitivne bete!fmala ::Cestitam otvaranje dnevnika! Nek bude ipak dugacak bar jos osam meseci!
KOmetaboy ima isti osmeh ko Rodjeni! Samo zuji oko mene, ne dozvoljva mi da se pomerim, sve bi da mi pomogne i poceo je da radi ko blesav, da bi zaradio dovoljno i da dogodine ne radi! Sobicu je vec "okrecio", namestaj "kupio", cak i kolica pre neki dan, kad smo isli do pronatala, da kupimo neke sitnicice za neke klince.BiKsi :) ::Ohoho, vidi, vidi, Metin dnevnik, još kad vidim ovakav naslov, ma divota! Nek u nastavku bude lagano i školski, a 22. da čujete najlepšu muziku, bam, bam, bam! Srećna sam zbog vas baš, baš, baš! Došlo je vaše vreme, uživaj sada maksimalno! I kuliranje na nivou da bude! LJubim vas u kompletu! Piši kakav je KometaKboy, zamišljam ga, garant ima onaj tupavi osmeh na licu kao i Rodjeni moj!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Datum upisa : 09.01.2010
Stavljaj mi t imuski pelcer, ali ce Mina dobiti drugaricu!!! To jest, ovaj muski pelcer devojku, ako se niste vec kaparisali!dacans ::Evo i ovde da ti ostavim pelcer..ali samo muski..zenski je vec malo napred postavljen..ovako je Andrej juce na strandu jeo smoki..sedi na setalistu..stavio svoju cinijicu sa smokijem..i kao da sirot perosi za jos koji komad omiljenog mu jela...a u stvari sakrio se od ostale dece koja su na drugom kraju zelene povrsine koju vidite, na pocetku pescane plaze, okrenuo im ledja da ga ne vide...sta jos da vam kazem osim da ga od juce zovemo SMOKI BANDIT..e pa Kometak..od srca ti zelim bandita:lol!:
Ima da parlano sve u sesnaest! Mi smo se i dogovorili odavno, ja sa decom srpski, on italijanski, i odma poliglotecicsa80 ::Kako je krenulo radovanje i poskakivanje, nece biti najkraci dnevnik Sve sto ste ucinili oboje(a opet svako radio na sebi) je moralo da daa pozitivan rezultat i ovoliku radost. Stvarno, najiskrenije i od srca sam preprepreprepreprepresrecna zbog vas. Uzivajte sad u vasoj rpmanticnoj Italiji.
Javicu mu, obavezno, posto sam u junu videla da je menjao neke delove, mozda ce i moju pricu promeniti!Crvic ::Kometa, hvala ti za ovu iskrenu i divnu priču. Gađa u srce.
Poslednji izmenio KoMetaK dana 10/8/2013, 21:48, izmenjeno ukupno 1 puta
Ljubim ja moju prvu pelcerusu u butkice i krofnice slatke i u njen osmeh od uva do uva!! I u sorcic!Tinche ::KometaK!!!! Cestitke i ovde...ljubimo te...a najvise tvoja pelcerusa!!! :))))
hehehe, Daco, nisi ti mene jos upoznala! Trudnicki cu otvoriti kad se porodim, iz straha da ne krene nesto naopacke!!! Ljubi mi Minu i kazi, dolazim septembra u NS!dacans ::AAAAAAAAAAAAAAA ti si stvarno kraljica..pa sad si resila da otvaras VTO..u cudu sam..prvo betu radis u po noci, onda otvaras VTO posle pozitivne bete...potpuni odlepitiiiis...ali hoce to u trudnoci:aa:
Zelim ti odlepitits od srece u narednim ne msecima...nego godinama i godinama koje dolaze...i moram da kazem da je Mina juce bas pitala za tebe..nasla naocare Hello Kitty koje si joj poklonila..gleda ih i kaze 'Mama a kad ce Vesna opet da dodje' milo moje dete nikad joj dosta poklona:lol!:
Ljubimo vas nas cetvoro..a i tm..narafski:aa61:
Ide draga, ja i dalje imam samo naduven stomak, vetrove i velike grudi! POvremeno me probode stomak, cisto da znam da se nesto desava i nista vise, hvala Bogu!Tinche ::Kako ide trudnovanje draga??? :)
Nisam i dalje svesna, samo sto sam uhvatila sebe da u svojoj nesvesti stavljam uvek kad ustajem ruku na stomak, dole nisko, ko da sam u 8. mesecu, pa da pridrzavam tezinu! Mada, pre par dana smo bili na planinu kod S&S i ja se izvalila u neku stolicu, digla noge na drugu i ladim se u dvoristu, a ona ce: - jesi li ti sigurnda da si trudna samo 15 dana, meni tvoj stomak izgleda ko u 5. mesecu! Eto, koliko sam naduvena! Ako stavim slicicu, pariracu Bixi sa stomakom!
Suoceri (S&S) su presrecni, tata je isao u drugi grad da kupi dobre narandze za sokic, kuvali, spremali, jedva m icasu dadose da podignem! Svi imaju blentav osmeh oko glave, samo sam ja pogubitis nacistitis totalitis!
Nesto sam zeznula, jedva stavih sve sto sam htela da citiram, sve neki pogresan raspored, ne znam kako mi se to desilo. Hormoni!
E, da, kad sam vec kod hormona, imam jos jedan simptom - zaboravnost i pogubljenost! Sinoc zaboravih tel u drugom stanu, neke stvari na planini...
Leno, Draganche, Stenli, Tetreb, Leptirko, Red, Erata, Lela, Labradorka, Simona, Tinche, Daco, Niny, SladZana, Jeftelija (tek sad videh da si promenila nik, ali te torta jos odaje! ), Aries, Pegaz, F&F, Fmala, LaFe, Bak, Cicsa, BiKsi, Vuchice, Endzi, Crvicu, LaKole, Ninice, Nina, Saska, Sigma, SoJa, Bubi, Neco, HVALA VAM PUNO NA CESTITKAMA!!!!
Prasim sve koje se bore i dalje da sto pre docekaju da nam objave veliku BETU i vuchem za nosice sve!!!
Moja pokojna prababa Jeftelija je imala petoro dece. Pomislih da mi ono krkanje nije nista pametno donelo pa reko da probam sa prababom.
Ambra- Broj poruka : 1234
Godina : 52
Datum upisa : 06.11.2012
Jeftelija Baba kao i moja,
al bas baba mamina mama Smilja 5 cerki ja krenula njenim stopama
Meto Cekamo TD ! Ja i menora sl. I Lijesevic bi trebao novu pricu nov scenario
i prve kupovine i sredjivanjeee imate i imena za bekanice,
veeeeliki ljubac za Vas od nas
Trudnice uzivaj maxxxx
al bas baba mamina mama Smilja 5 cerki ja krenula njenim stopama
Meto Cekamo TD ! Ja i menora sl. I Lijesevic bi trebao novu pricu nov scenario
i prve kupovine i sredjivanjeee imate i imena za bekanice,
veeeeliki ljubac za Vas od nas
Trudnice uzivaj maxxxx
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Jefto, dace Bog da budes i ti ko tvoja prababa! Vidis, ja nisam razmisljala o tome, moje babe su imale 5-oro i 3-oje dece, a moje prababe mnooogo vise, tesko da cu ih dostici. MIslim da mi je prababa po majci imala 9-oro!
NOja, ma nismo nista kupovali za nas, nego za neku drugu decicu, a moj dragi samo u masti sprema, razmesta, kreci, ne stvarno. Ali je toliko srecan da je sve poceo da planira! A ja cekam da sve bude u redu, pa cemo pocetkom godine poceti sa sredjivanjem. Ne mogu cak ni da zamislim, iako sam i ja koliko do juce mastala kako ce nam izgledati decija sobica, sad ne smem da mislim.
Inace, ja sam danas 5+2, po nekom kalkulatoru! Kad pre! PO tom kalkulatoru termin mi je kad je bio i rodjendan moje mame! Inace sm o i ja i mama i tata rodjeni u aprilu, definitivno je trebal oda radim postupak jula i da se nadam da ce mi april doneti srece!
NOja, ma nismo nista kupovali za nas, nego za neku drugu decicu, a moj dragi samo u masti sprema, razmesta, kreci, ne stvarno. Ali je toliko srecan da je sve poceo da planira! A ja cekam da sve bude u redu, pa cemo pocetkom godine poceti sa sredjivanjem. Ne mogu cak ni da zamislim, iako sam i ja koliko do juce mastala kako ce nam izgledati decija sobica, sad ne smem da mislim.
Inace, ja sam danas 5+2, po nekom kalkulatoru! Kad pre! PO tom kalkulatoru termin mi je kad je bio i rodjendan moje mame! Inace sm o i ja i mama i tata rodjeni u aprilu, definitivno je trebal oda radim postupak jula i da se nadam da ce mi april doneti srece!
DRAAAAAAAGGGGGGAAAAAAAAAAAA ovo nisam mogla da propustim, najkraci i najnajlepsi moguci dnevnik
Cestitam ti drugarice moja,verovala sam i znala da je ovo dobitna kombinacija i da ce ti Novi Sad doneti srecu!
Cestitam ti od srca i neka ti trudnoca bude sto laganija i skolska i uzivaj u svakom danu,videces kako sve brzo proleti a sledece godine ce ti ruke biti pune posla i blistaces najlepsim sjajem.
Mazi stomacic a moji andjeli i ja ti saljemo puno pozitivne energije i puno, puno poljubaca
Cestitam ti drugarice moja,verovala sam i znala da je ovo dobitna kombinacija i da ce ti Novi Sad doneti srecu!
Cestitam ti od srca i neka ti trudnoca bude sto laganija i skolska i uzivaj u svakom danu,videces kako sve brzo proleti a sledece godine ce ti ruke biti pune posla i blistaces najlepsim sjajem.
Mazi stomacic a moji andjeli i ja ti saljemo puno pozitivne energije i puno, puno poljubaca
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
Cestitam, Kometo nasa!!!!!!!!!!
Dodjoh, videh i sta reci, fantasticna vest za procitati:12b:
Ljubimo vas:12a:
Dodjoh, videh i sta reci, fantasticna vest za procitati:12b:
Ljubimo vas:12a:
dragmilk- Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010
Ja sam ocekivala td ali dobro sad je red da otvoris taj
Uvodna rec me je rasplakala, zasluzila si kao sto si i rekla doslo je tvoje vreme uzivaj i mazi stomacak:12a:
Uvodna rec me je rasplakala, zasluzila si kao sto si i rekla doslo je tvoje vreme uzivaj i mazi stomacak:12a:
cici- Broj poruka : 2588
Datum upisa : 17.02.2010
Draga samo da te pozdravim i mahnem samo ti nama uzivaj i mazi tibu
tetreb- Broj poruka : 671
Datum upisa : 09.04.2012
Strana 2 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 2 od 10
Dozvole ovog foruma: