U julu da je sve u fulu :)
+41
Tanja83
heart84
dacans
medolino
bak
dragmilk
Endzi
JAmajka
saska1
fight&faith
Botox
Ema78
Niny
Simona
Shizika
Tinushka
cicsa80
zvoncica36
KoMetaK
nina :)
BiKsi :)
Tinche
hany
Orline
dr mali pariz
HappyGirl
plavaptica
bubi80
SladZana
leptirko82
twinsi
lilya
MAAKKI
Mirjana
cufta
emilie
caci
Vuchica
maus
djole42
missile
45 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 10 od 22
Strana 10 od 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Re: U julu da je sve u fulu :)
Dobro jutro cure drage :-) Sedim pod palmom, gledam u Olimp, udisem more, cekam kupaca da se probudi. Kad mi je tesko i nista ne ide, setim se ovakvih trenutaka-sve bude i prodje! Zelim vam divan dan! Za Medu navijam iz sve snage! Srecan vam praznik! Ljubim sve :-*
Nama je ovde prelepo! Cvrle ne izlazi iz vode! Vreme fantasticno, voda taman, smestaj extra, hrana jos bolja-vredelo je cekati
Nama je ovde prelepo! Cvrle ne izlazi iz vode! Vreme fantasticno, voda taman, smestaj extra, hrana jos bolja-vredelo je cekati
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Dobro jutro
Medo, hrabrice nasa
Mi smo budni jos od pre 6. Bolje da vam ne pricam kakav smo repertoar od tada imali
Sizi, ako je doslo do medija, a pogotovu do Alo! redakcije, skupice se dovoljno krvi. Oni su dosta akcija prikupljanja razne pomoci do sada imali i mnogim ljudima pomogli, a na decu su posebno osetljivi.
Ja nisam odgovarajuca grupa, a ni mm.
Danas svasta nesto, ujutru ranom zorom ode zmu. Nedostajace mi
Medo, hrabrice nasa
Mi smo budni jos od pre 6. Bolje da vam ne pricam kakav smo repertoar od tada imali
Sizi, ako je doslo do medija, a pogotovu do Alo! redakcije, skupice se dovoljno krvi. Oni su dosta akcija prikupljanja razne pomoci do sada imali i mnogim ljudima pomogli, a na decu su posebno osetljivi.
Ja nisam odgovarajuca grupa, a ni mm.
Danas svasta nesto, ujutru ranom zorom ode zmu. Nedostajace mi
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Jutar ranoraniocima i onim drugim.
Lilyo,jesi li isplakala more suza? Polako dušo...proleteće tih desetak dana.
mi smo poustajLi,pa polako. Praznik je-seoska preslava,možda i skoknemo do sela.
Sećam se da mi je lani želja bika na Petrovdan da se porodim...
NIKITA,srce malo, srećan ti rođendanko! Tuli, ljubim vas jako,jako!
Uživajte u osveženju-ovom s neba,ili iz mora.
Lilyo,jesi li isplakala more suza? Polako dušo...proleteće tih desetak dana.
mi smo poustajLi,pa polako. Praznik je-seoska preslava,možda i skoknemo do sela.
Sećam se da mi je lani želja bika na Petrovdan da se porodim...
NIKITA,srce malo, srećan ti rođendanko! Tuli, ljubim vas jako,jako!
Uživajte u osveženju-ovom s neba,ili iz mora.
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Dobro jutro!!!!
Mirka, blago vama, nauživajte se i napunite pozitivnom energijom, pa na jesen na posao. Mogu samo da zamislim kako Cvrle uživa!!!!
Lili, želim ti da ti Milutin žestoko ispuni vreme dok je tm na putu, tako da brže prođe.
Mišice, ja opet svako jutro po kašičicu tvog meda i mislim na tebe Ljubi Anu!!!! Čitam teme Mule car... i setim se Ane kako ljubi Pipija!
Medo, sve će to uskoro biti samo ružan san!!!! Svako dobro ti želim, i šestitam tvojim dečacima peti mesecdančić!
Ćuftice, ja na more idem kad zahladi, mm i ja volimo hladnjikavo i bez gužve.
Sve vas ljubim i želim diiiivan dan i diiivan vikend koji dolazi. Uzgred, petAK, šta li nam radi BAK?
Mirka, blago vama, nauživajte se i napunite pozitivnom energijom, pa na jesen na posao. Mogu samo da zamislim kako Cvrle uživa!!!!
Lili, želim ti da ti Milutin žestoko ispuni vreme dok je tm na putu, tako da brže prođe.
Mišice, ja opet svako jutro po kašičicu tvog meda i mislim na tebe Ljubi Anu!!!! Čitam teme Mule car... i setim se Ane kako ljubi Pipija!
Medo, sve će to uskoro biti samo ružan san!!!! Svako dobro ti želim, i šestitam tvojim dečacima peti mesecdančić!
Ćuftice, ja na more idem kad zahladi, mm i ja volimo hladnjikavo i bez gužve.
Sve vas ljubim i želim diiiivan dan i diiivan vikend koji dolazi. Uzgred, petAK, šta li nam radi BAK?
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Dobro jutro!
Samo da vas pozdravim .Virkam povremeno,ali nisam raspoložena da pišem.Brojim dane do godišnjeg odmora i jedva čekam da pobegnem iz grada(bar na 10 dana).
Medo,srećno!
Ostale cure,sve vas:aaa11:
Samo da vas pozdravim .Virkam povremeno,ali nisam raspoložena da pišem.Brojim dane do godišnjeg odmora i jedva čekam da pobegnem iz grada(bar na 10 dana).
Medo,srećno!
Ostale cure,sve vas:aaa11:
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
Dobro jutro svima!
Ooooo Miro...ispod palme na obali mora:D Uzivajte i iskupajte se za nas. Cvrle ne izlazi iz vode, divota!
Lilya brzo ce proleteti tih nekoliko dana pa cete opet biti zajedno. Mene vas dvoje odusevljavate, vasa povezanost, ljubav...prelepo.
Mala sinoc me baci u ...ni sama ne znam kako da objasnim u neko cudno stanje tvojim postom na RD. Sedela sam sigurno jedno sat u mraku sobe i plakala kao kisa...slike su se redjale brzinom munje...i moji postupci i vase price, bete pozitivne, negativne...Koliko sam cvrsto pozelela da svaka od vas, koja jos nije majka, oseti bas tu ljubav, deciju, iskrenu, najjacu..CISTU!!! Samo da znas da cu te u utorak tako jako stisnuti da ces ostati bez vazduha!
Onda Tina i njen odgovor i tu je nastupio krah! Mora da sam jako emotivna u nocne sate:D
Miss draga i ja cesto pomislim na tebe. Pipi i Anci se redovno cmakaju. Mislim da nema razmazenijeg papige od njega. Na Mljet idemo 2. avgusta.
Biksi i tina se druzile i cmakale Celulitu a Rodjeni i Batak se nasi, dva klinca hahahahahaha.
Gde nam je Bak?
A Djole?
Meta tajanstvena. Ljubim te mila moja.
Shiz jbg mora se raditi. Srecno na poslu.
Sladjo lepo iskoristi produzeni vikend. Kupamo se svaki dan na bazenu. Drina je hladna.
Boki novi avatar i mnogo mi se svidja! Uzivajte kod mame pa posle na Kaoniku.
Cufta kako je na poslu?
Mi juce na bazenu. Voda je dvna i bas smo se iskupali ovih dana.
Vikend je pred nama i uzivajte.
Ljubim vas sve!
Ooooo Miro...ispod palme na obali mora:D Uzivajte i iskupajte se za nas. Cvrle ne izlazi iz vode, divota!
Lilya brzo ce proleteti tih nekoliko dana pa cete opet biti zajedno. Mene vas dvoje odusevljavate, vasa povezanost, ljubav...prelepo.
Mala sinoc me baci u ...ni sama ne znam kako da objasnim u neko cudno stanje tvojim postom na RD. Sedela sam sigurno jedno sat u mraku sobe i plakala kao kisa...slike su se redjale brzinom munje...i moji postupci i vase price, bete pozitivne, negativne...Koliko sam cvrsto pozelela da svaka od vas, koja jos nije majka, oseti bas tu ljubav, deciju, iskrenu, najjacu..CISTU!!! Samo da znas da cu te u utorak tako jako stisnuti da ces ostati bez vazduha!
Onda Tina i njen odgovor i tu je nastupio krah! Mora da sam jako emotivna u nocne sate:D
Miss draga i ja cesto pomislim na tebe. Pipi i Anci se redovno cmakaju. Mislim da nema razmazenijeg papige od njega. Na Mljet idemo 2. avgusta.
Biksi i tina se druzile i cmakale Celulitu a Rodjeni i Batak se nasi, dva klinca hahahahahaha.
Gde nam je Bak?
A Djole?
Meta tajanstvena. Ljubim te mila moja.
Shiz jbg mora se raditi. Srecno na poslu.
Sladjo lepo iskoristi produzeni vikend. Kupamo se svaki dan na bazenu. Drina je hladna.
Boki novi avatar i mnogo mi se svidja! Uzivajte kod mame pa posle na Kaoniku.
Cufta kako je na poslu?
Mi juce na bazenu. Voda je dvna i bas smo se iskupali ovih dana.
Vikend je pred nama i uzivajte.
Ljubim vas sve!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Dobar dan jutra.
Konacno od danas poceo moj godisnji ...da se malo mozak odmori
Ipak idemo na more ...u nedelju....jedva cekamo ...a Marko je vec spakovao sve svoje stvari i ceka da se krene
Medo mila medo...samo napred curo.... da sve bude OK
Lili izdrzaces ti mila moja ...proletece dani
Mima i ja sam se istopila n parizanin post
Ljubi m Anci
Mirka i Cvrle uzivaju ispod Olimpa na obali mora .....uzivajte zasluzili ste
Misss
Kometa
Tinche
Cuftice i Lucija
A stvarno gde je Bak ??
Biksi mila
A botox kakav avatar imas
Odoh sada ...u kiosku sam mamu malo da zamenim da bi zavrsila neka stvari.....tata polako ide na bolje
Konacno od danas poceo moj godisnji ...da se malo mozak odmori
Ipak idemo na more ...u nedelju....jedva cekamo ...a Marko je vec spakovao sve svoje stvari i ceka da se krene
Medo mila medo...samo napred curo.... da sve bude OK
Lili izdrzaces ti mila moja ...proletece dani
Mima i ja sam se istopila n parizanin post
Ljubi m Anci
Mirka i Cvrle uzivaju ispod Olimpa na obali mora .....uzivajte zasluzili ste
Misss
Kometa
Tinche
Cuftice i Lucija
A stvarno gde je Bak ??
Biksi mila
A botox kakav avatar imas
Odoh sada ...u kiosku sam mamu malo da zamenim da bi zavrsila neka stvari.....tata polako ide na bolje
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Dobro jutro!
Miro, uživaj i izljubi Cvrleta puuuno!!!!
Uživajte u vikendu!!!
Miro, uživaj i izljubi Cvrleta puuuno!!!!
Uživajte u vikendu!!!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Nisi jedina, ja jutros pročitala, nikako da se sredim, i sišla u halu da učim tehničare da remontuju davače sa sve suzama u očima. Pitaju me jel sam dobro, ja kažem - ma daaaa, alergija neka od ambrozije.maus ::
I hvala ti Mišu na toj želji, apsolutno ti verujem da želiš to jako svima nama!!!!!!
Bak se brčka na morencetu, možda peca ribe.maus ::
Gde nam je Bak?
Caci, super da čitam da je tvom tati bolje svakim danom!!!!!
Botox, kako nam je Vladica porastao, ma pravi veeeeeliki dečko!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Da stisnem ekipu!
Jes vala Mima, stisnula sam malu celulitaru, prava je bumba, mekanićka! Kakve ručice, podvaljak, ma sva je samo za gnjavljenje! Baš nam je bilo lepo kod Tine. Imam i slife, al me zeza nešto net, neće da ih pošalje, al pokušavaću više puta, dok ne uspem.
Tuli, i ovde, srećan rodjus Nikiti, šećeru! Nek vam je zdrav, srećan i voljen, dugo,dugo godina!
CMOKA
Jes vala Mima, stisnula sam malu celulitaru, prava je bumba, mekanićka! Kakve ručice, podvaljak, ma sva je samo za gnjavljenje! Baš nam je bilo lepo kod Tine. Imam i slife, al me zeza nešto net, neće da ih pošalje, al pokušavaću više puta, dok ne uspem.
Tuli, i ovde, srećan rodjus Nikiti, šećeru! Nek vam je zdrav, srećan i voljen, dugo,dugo godina!
CMOKA
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Vratio se Mujo iz ludnice. Haso ga pita da mu objasni kako je poludio i tamo završio.
- Bio ti ja kod Aide, kad eto ti njenog muža. Kaže mi ona: "Ajd'bolan kroz prozor i drž'se za rub."
Uradim ja tako al'njen muž pravo pa na prozor.
- Pa jel'si tada poludio?
- Ne.
- Uze on čekić pa poče tuć'po prstima.
- Ne, ni tada. Zatim on uze šibicu i poče mi palit prste.
- Pa jesi li tad poludio?
- Ma, ne ni tada.
- Onda on uze nož i počne mi sjeckati prst po prst.
- E, mora da si tad poludio?
- Ma ne, nisam ni tada.
- Pa kad si bolan poludio?
- Kad sam vidio da od mojih nogu do zemlje nema ni 20 centimetra
- Bio ti ja kod Aide, kad eto ti njenog muža. Kaže mi ona: "Ajd'bolan kroz prozor i drž'se za rub."
Uradim ja tako al'njen muž pravo pa na prozor.
- Ne.
- Uze on čekić pa poče tuć'po prstima.
- Ne, ni tada. Zatim on uze šibicu i poče mi palit prste.
- Pa jesi li tad poludio?
- Ma, ne ni tada.
- Onda on uze nož i počne mi sjeckati prst po prst.
- E, mora da si tad poludio?
- Ma ne, nisam ni tada.
- Pa kad si bolan poludio?
- Kad sam vidio da od mojih nogu do zemlje nema ni 20 centimetra
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
veče djeve, kako ste?Pusto je...
Biće da pratite Ivanovića
Miss,Mimiće...ljubac do neba!
deca su uživala u selu-Duci srećan,po travi ide sam sa ...samo jednom rečju na usnama..pa maravno-taticeeeee...
Iv se penrta po tobogqnu-sa strane sa koje se spušta...
Ja pod lozom,pijem kafu.To je život.
Rode-čekam slike-ič ne verujem .Samo Tini verujem da sijaš i izgledaš oooooodličnoooooo
ljubaccccc
Slife okačene, još danas! Kuma gledala slike, kaže da sam ružna i da je Coke lepši, pa ti vidi! Kaže on sija, ja jok, sem od znoja! :)
Je li sve spremno za rodjus?! Setih se prošle godine, i poruke od tebe, sličice njih dvoje, ih, kako sam od sreće i radosti plakala, a već godina zamanu! U selu je uvek uživanjac!
Je li sve spremno za rodjus?! Setih se prošle godine, i poruke od tebe, sličice njih dvoje, ih, kako sam od sreće i radosti plakala, a već godina zamanu! U selu je uvek uživanjac!
Nikakvo obaveštenje nisam dobila-druženje ili Njihov dnevnik?
Cao ženske!
Vidim danas mirno i dan bio za provod Parizu i Biksetu.
Sevdah Miss i Maus.
Ja večeras sa društvom sa posla u vinoteci..... pored njega (ništa ih ne razdvaja kafić u kome se pije pivo). Dođoh kao i uvek prva, pogledam u vinoteci neki matorci a u ovome pored.... divna muzika, muško društvo, mlađe ....otkažem rezervaciju za vinoteku i sednem u ovaj prvi. Dođoše drugari.......izvršiše puč i premestismo se u vinoteku.
Tu nema muzike, okolo sve neki levi muškarci sa debelim ženama, tihi......a pored....pun kafić muškaraca, muzika fenomenalna......sve živo, letnje....
Bilo nam je super, naravno. Nama je uvek super, predobro se znamo...mnogo godina i sati provedenih zajedno. nama bi i u pustinji bilo super.
Što su glupa ova pomodna mesta gde kao pijemo vino jer je "zdravo" a i operisani smo od smisla za bilo koji vid hedonizma (jer valjda on "nije zdrav")...... Sreća te ima još uvek ljudi koji piju pivo.
Ja pila viski! U inat mestu gde smo!
Vidim danas mirno i dan bio za provod Parizu i Biksetu.
Sevdah Miss i Maus.
Ja večeras sa društvom sa posla u vinoteci..... pored njega (ništa ih ne razdvaja kafić u kome se pije pivo). Dođoh kao i uvek prva, pogledam u vinoteci neki matorci a u ovome pored.... divna muzika, muško društvo, mlađe ....otkažem rezervaciju za vinoteku i sednem u ovaj prvi. Dođoše drugari.......izvršiše puč i premestismo se u vinoteku.
Tu nema muzike, okolo sve neki levi muškarci sa debelim ženama, tihi......a pored....pun kafić muškaraca, muzika fenomenalna......sve živo, letnje....
Bilo nam je super, naravno. Nama je uvek super, predobro se znamo...mnogo godina i sati provedenih zajedno. nama bi i u pustinji bilo super.
Što su glupa ova pomodna mesta gde kao pijemo vino jer je "zdravo" a i operisani smo od smisla za bilo koji vid hedonizma (jer valjda on "nije zdrav")...... Sreća te ima još uvek ljudi koji piju pivo.
Ja pila viski! U inat mestu gde smo!
Poranila, zoru prevarila, muza na put ispratila. Da mu je sretan put i da mi se zdrav i veseo vrati
A vi cete morati da me trpite narednih 16 dana
Odo sad ako uspe san da me zavara da jos malko spavam.
Ajd dobro jutro i lep vilend zelim
A vi cete morati da me trpite narednih 16 dana
Odo sad ako uspe san da me zavara da jos malko spavam.
Ajd dobro jutro i lep vilend zelim
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Dobro jutro!
Lilya neka je srecan put muzicu. Ja cu te rado trpeti, meni se slobodno zali i kukaj do mile volje.
Cufta, mi moramo izaci zajedno, moramo. Svi tvoji izlasci podsecaju na moje. Bilo bi nam ludo burazeru, ludo.
Mala uzivancija na selu, Duka strapacira i zove tatu, Iv se penje sa kontra strane, ti sa osmehom na usnama...Divota.
Biksaco cu da vidim te slike. Ja znam da ti sijas i od znoja i od lepote. Mislim ni Coke nije za bacanje...ali ti si bre nasa koka i sijas za sve pare.
Anci jos:sleep: Juce je na bazenu oborila sve svoje rekorde i izmamila je od sakice kupaca gromoglasan aplauz. Preplivala je sirinu olimpijskog bazena ledjno, samo je nogicama radila, ruke pored tela. Kada smo stigle na drugi kraj kazem joj da izadjemo i vratimo se peske do nasih peskira ali neee...plivala je opet. Ali, u povratku se naravno odmarala na maminim ramenima:D
Danas i sutra u planu i programu zivancija sto i vama zelim.
Ljubim vas sve i kuvam kafu.
Lilya neka je srecan put muzicu. Ja cu te rado trpeti, meni se slobodno zali i kukaj do mile volje.
Cufta, mi moramo izaci zajedno, moramo. Svi tvoji izlasci podsecaju na moje. Bilo bi nam ludo burazeru, ludo.
Mala uzivancija na selu, Duka strapacira i zove tatu, Iv se penje sa kontra strane, ti sa osmehom na usnama...Divota.
Biksaco cu da vidim te slike. Ja znam da ti sijas i od znoja i od lepote. Mislim ni Coke nije za bacanje...ali ti si bre nasa koka i sijas za sve pare.
Anci jos:sleep: Juce je na bazenu oborila sve svoje rekorde i izmamila je od sakice kupaca gromoglasan aplauz. Preplivala je sirinu olimpijskog bazena ledjno, samo je nogicama radila, ruke pored tela. Kada smo stigle na drugi kraj kazem joj da izadjemo i vratimo se peske do nasih peskira ali neee...plivala je opet. Ali, u povratku se naravno odmarala na maminim ramenima:D
Danas i sutra u planu i programu zivancija sto i vama zelim.
Ljubim vas sve i kuvam kafu.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Dobro jutro!
Lilya, tebe uvek mogu da slušam, ma bez prestanka! Poljubi Milutinka u glavicu lepu!
Maus, svaka čast Ani tvojo, malom delfinu!
Ja odoh na druženje, roštiljanje. Naš drug je smislio odličan način da proslavi rođendan bez noćnog bančenja, pošto ima dvoje male dece. Jedva čekam da izgnjavim mog druga bebu!!!!
Lilya, tebe uvek mogu da slušam, ma bez prestanka! Poljubi Milutinka u glavicu lepu!
Maus, svaka čast Ani tvojo, malom delfinu!
Ja odoh na druženje, roštiljanje. Naš drug je smislio odličan način da proslavi rođendan bez noćnog bančenja, pošto ima dvoje male dece. Jedva čekam da izgnjavim mog druga bebu!!!!
Ode zapis, šta li sma pritisla.
Od jutros me raznežio Mausin komentar kako se Ana odmara na njenim ramenima u bazenu. Mislim da mi je to hit dana!
Lili, mi moramo i želimo da nam kukaš, mada mislim da nećeš. Ovaj put je sve drugačije. Nisi sama, tu je Miltin i nov je stan!
Leptirko, dolazim i ja kod vas na roštilj! Za roštilj ubijam
Od jutros me raznežio Mausin komentar kako se Ana odmara na njenim ramenima u bazenu. Mislim da mi je to hit dana!
Lili, mi moramo i želimo da nam kukaš, mada mislim da nećeš. Ovaj put je sve drugačije. Nisi sama, tu je Miltin i nov je stan!
Leptirko, dolazim i ja kod vas na roštilj! Za roštilj ubijam
Evo i mene i letu da se javim. Cufta Maus, ja sam isto za te provode, rado bih se pridruzila.
Ja pocela da radim i bas sam nesto smorena
Ana je odmah drugog dana dovbila T i sada se masiramo alkoholom, mislm da je vodim danas kod dr.
Ajd zene lepo provedite ovu subotu
Odoh dok mi dete ne pojede nesto iz kaante za smece. To je nova najzanimljivija stvar.
Ja pocela da radim i bas sam nesto smorena
Ana je odmah drugog dana dovbila T i sada se masiramo alkoholom, mislm da je vodim danas kod dr.
Ajd zene lepo provedite ovu subotu
Odoh dok mi dete ne pojede nesto iz kaante za smece. To je nova najzanimljivija stvar.
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
Cufto, dolazi, ovde se pije viskić, jede meso i sluša dobra mjuza!!!
Da mahnem!
Padoh na Ticin post da Ana traži hranu po kanti! Hit!
Lilya, tu smo, samo ti nas skoli dok ne dodje mužek!
Ana preplivala sama toliki deo bazena, svaka čast! A odmaranje na maminim ledjima je najlepše!
Ćufta drinka li drinka, jašta, udri po skiviju!
Ja kuliram, večeras kod kumice na rodjendan idemo! Sutra možda odem na Zlatibor. Videćemo. Nisam bila od Uskrsa.
Stisak
Padoh na Ticin post da Ana traži hranu po kanti! Hit!
Lilya, tu smo, samo ti nas skoli dok ne dodje mužek!
Ana preplivala sama toliki deo bazena, svaka čast! A odmaranje na maminim ledjima je najlepše!
Ćufta drinka li drinka, jašta, udri po skiviju!
Ja kuliram, večeras kod kumice na rodjendan idemo! Sutra možda odem na Zlatibor. Videćemo. Nisam bila od Uskrsa.
Stisak
Cao drustvo....kod mene danas rostilj,naravno riba, i gambori,svi cirkaju vince hladno ili pivo a ja sokic,a tako bi popila casu -dvije dobrog savignona.Sinoc u Budvi koncert Prljavog Kazalista na trgu,puno sve...a sutra Toni Cetinski...sve te emocije bez alkohola
Endzi- Broj poruka : 646
Godina : 47
Datum upisa : 30.06.2013
Endzi nisam znala da je Toni sjutra trebalo bi poci. Ima li guzve u bd ovih dana?
Uzivaj u bice dana za vino.
Uzivaj u bice dana za vino.
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Strana 10 od 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 10 od 22
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu