Korak po korak na putu do bete +
+64
Niny
ivi
Januar
maus
lelas
Shizika
Angie83
JecaPereca
heart84
Gramatika
Vuchica
SannI-AlL
Lyanna
VioletaR
DMANA
noja
Crvic
OKacica
red
Stenli
Vilhelmina
PalcicaBg
Dacaa
neca73
dunjas
Star77
Struzzo
zvoncica36
lilya
bebica mala
ariadne69
BiKsi :)
dragana76ns
nadalica
bak
hocukusurnecuzvaku
SladZana
vivijen
midori
JocY
menora72
lenabeograd
d77
missile
Ninche
Gral
misic
Erata
ivka
KoMetaK
LaFolie
fmala
AriesGirl
laKole
Sofija Veks
sareni leptir
vero
fight&faith
stomacic
zvezdilica
MAAKKI
leptirko82
ragaco
Ambra
68 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 21 od 40
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Mišiću, znači nisam obnevidela, nek bude bato ili seka, samo nek je zdravo i pravo! Pozdravi tvog Rodjenog! Je l ga i kući tako zoveš? Ja sam rekla dragom da ćemo bebca zvati Rodjeno :).
Krk i Suzi želim da se lepo odmore, napune baterije i brčnu se i za mene jednom, a onda ću ja dogodine za njih, kad one budu trudne, pošteno, je li tako, tako je!
Violeta, ta dr baš i nije neki psiholog, da ti pravo kažem. Mom suprugu je ovogodišnji nalaz iz januara pokazao samo 4 loša spermatozoida u celom ejakulatu, pa je fino pio proksid, vitamin e, čaj od ovsa, semenke suncokreta, med sa piskavicom i došli smo do 400.000, sasvim dovoljno da zamrznemo za 1 postupak vto. Nismo koristili te zamrznute, već je imao i kad su meni radili aspiraciju, te iz svežeg uzorka izdvojili koliko je trebalo. I uvek su nam govorili da mu je loš potencijal spermića, al ja sam uvek bila ubedjena da nije on jedini sa takvim nalazom i da su mnogi uspeli i sa težim dijagnozama, što potvrdjuje dosta cura ovde. Drugo, je li on uradio hormone, da se vidi da li nešto od lekova treba da mu se prepiše, nemojte brzati. Sećam se da smo se i mi tako zbedačili kad su nam na Kliničkom u BGd nešto slično saopštili, al mi nismo odustali, pa se nadam da nećete ni vi!
Brbljiva, trudna si garant, hoće ti seksi snovi, i mene su mučili :)!
Cure, držim fige, koja cura sledeća radi betu?!
Krk i Suzi želim da se lepo odmore, napune baterije i brčnu se i za mene jednom, a onda ću ja dogodine za njih, kad one budu trudne, pošteno, je li tako, tako je!
Violeta, ta dr baš i nije neki psiholog, da ti pravo kažem. Mom suprugu je ovogodišnji nalaz iz januara pokazao samo 4 loša spermatozoida u celom ejakulatu, pa je fino pio proksid, vitamin e, čaj od ovsa, semenke suncokreta, med sa piskavicom i došli smo do 400.000, sasvim dovoljno da zamrznemo za 1 postupak vto. Nismo koristili te zamrznute, već je imao i kad su meni radili aspiraciju, te iz svežeg uzorka izdvojili koliko je trebalo. I uvek su nam govorili da mu je loš potencijal spermića, al ja sam uvek bila ubedjena da nije on jedini sa takvim nalazom i da su mnogi uspeli i sa težim dijagnozama, što potvrdjuje dosta cura ovde. Drugo, je li on uradio hormone, da se vidi da li nešto od lekova treba da mu se prepiše, nemojte brzati. Sećam se da smo se i mi tako zbedačili kad su nam na Kliničkom u BGd nešto slično saopštili, al mi nismo odustali, pa se nadam da nećete ni vi!
Brbljiva, trudna si garant, hoće ti seksi snovi, i mene su mučili :)!
Cure, držim fige, koja cura sledeća radi betu?!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
uh uh,,,a bilo mi lepo bas u snu ,doduse bio je u pitanju bivsi decko pa kao gledam na sat dok to radim ,da me ne zatsaekne sadasnji policajac da me ubije na mestu uzas ..
brzo sam se trgla i ustala ,da mi se nedaj boze ne desi ono glavno sto sledi u sexu,a pogubno po moju trudnocu !
brzo sam se trgla i ustala ,da mi se nedaj boze ne desi ono glavno sto sledi u sexu,a pogubno po moju trudnocu !
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012
Meni se desilo i to od čega ti bežiš , i bilo je baš super i stvarno, samo kod mene akter bio moj dragi!
p.s -sada me pitala drugarica dali jos jedem ananas ...rekoh da NE ...pitam sad ja vas ,dali treba jesti ananas do bete ,jedem samo br orah ..
Ne, ananas samo do aspiracije, posle ne, hoće da izazove grčeve u materici.
opet ces me kritikovati da zapitkujem ,jel da ... ali moram prosto ...nekako mi ti biksi ,bas pases da tebe zapitkujem
dali vam se desilo da vam pocinju napadi gladi do bete ,ja sam nesto od juce mnogo cesto gladna ...hm....ili je ovo vreme? rano je za takve simptome ,jel da ?
dali vam se desilo da vam pocinju napadi gladi do bete ,ja sam nesto od juce mnogo cesto gladna ...hm....ili je ovo vreme? rano je za takve simptome ,jel da ?
Oće to tako u trudnoći brbljiva, ta glad, mene i dalje opseda! Znam ja da ti voliš mene da smaraš, prosto mi takav horoskop.
pa zar nije rano za napade gladi ??! jos nisam ni betu uradila a sta cu tek raditi i kolika cu biti za 8 meseci ako sada jos imam napade gladi ...??
Bixi, kad smo vec kod horoskopa... Sta si u podznaku ?
Da nisi mozda blizanac
Da nisi mozda blizanac
misic- Broj poruka : 358
Datum upisa : 20.05.2013
misic jel si ti imala ikakve slicne simptome kao ja ,napadi gladi itd ...u pocetku ?
Brbljiva samo da budes trudna. Ja se evo dobrovoljno javljam da budem dezurna za pitanja:) Ja sam imala erotske snove, uvek sa mokim dragim. Ja dozivljavala orgazme u snu, pa sam se tripovala sto mi se grcila materica, ali sta cu...podsvest ne pita. :-)
Erata- Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012
ee to sam ja jutros izbegla ,,nesmem to da dozolim..
Ma opusteno...sve je to normalno. I bebe vole kad je mamica zadovoljna :)
Erata- Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012
BRBLJIVA76 ::misic jel si ti imala ikakve slicne simptome kao ja ,napadi gladi itd ...u pocetku ?
Nisam tako rano, ja sam postala gladna u 7 nedelji. Budim se u 6 ujutru gladna kao vuk
A preko dana kada osetim glad, ako istog momenta ne stavim nesto usta, postajem opasna po okolinu
Ja za vreme cekanja bete nisam imala niti jedan simptom, osim sto mi se spavalo
Saljem rodice i prasim za tvoju veliku betu
BiKsi :) ::Mišiću, znači nisam obnevidela, nek bude bato ili seka, samo nek je zdravo i pravo! Pozdravi tvog Rodjenog! Je l ga i kući tako zoveš? Ja sam rekla dragom da ćemo bebca zvati Rodjeno :) ....
Da, mog Rodjenog zovem Rodjeni od pre par nedelja. To mi je toliko slatko
A i Rodjenom se svidja, cak je i on sam sebe poceo da zove Rodjeni
Inace, to sam videla od tebe, i saljem link, gde je moj post, kada ti se izvinjam vam sto sam te kopirala ,
ali bilo mi je toliko simpaticno i slatko da nisam mogla da izdrzim.
https://kutak.forumotion.com/t2593p180-korak-po-korak-na-putu-do-bete
Erata ::Violeta i ja sam se iznervirala! Kakvo odustajanje? Ako imate finansijskih mogucnosti za vto, ima nacina da postanete roditelji. VTO bas i jeste opcija za vas, kao sto je i za nas bez jajovoda. Nazalost ti isti doktori nece da lece sterilitet i otklanjaju resive probleme, pa guraju parove u vto da bi uzeli lovu, a teze slucajeve zbog kojih je i nastala VTO eliminisu u startu, jer su tezi za rad. Doktorka je trebala da vam iznese opcije, a ne da kaze tako jednu glupu recenicu, kao da ke to lako. Cuj molim te. Nikada necete biti roditelji, eto, sad uzivajte! Ja bih joj u inat uspela i donela jednog dana to dete da ga vidi!
Mi smo isto prosli kod Garaleicke. Potpuno isto. "Nemate sanse za VTO, razmislite o donaciji, dovidjenja prijatno." Na obe VTO nakon toga smo imali sasvim dovoljno materijala za dobre embrione
Msm, ako ona sebe drzi za tolikog strucnjaka i siri se po Frontu kao da je bog licno, trebalo bi da zna da je spermogram promenljiva kategorija. Ja znam za ovaj forum, razleteli smo se na trista strana da saznamo sto vise, spremimo se sto bolje, ali kad pomislim na ljude koji nisu informisani i koji slepo veruju u ono sto im dr-ovi kazu, muka me hvata i bes
Violeta, ja bih to sve jos makar jednom proverila. Mi smo imali 0 ko vrata na toj komisiji pa na sledecoj jos jednu. Nisam dozvolila mm da padne, nisam dozvolila sebi da ocajavam nego smo pokusavali na drugim mestima i videli da je svaki lab prica za sebe, a taj u Frontu ocigledno los. Ne bi me cudilo da je isto i u Betaniji.
Koraci, pozdravcic
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
I nas je Garalejicka uputila na istu stranu...proslo vreme,popravili spermogram za mrvu i potpisala nam resenje o postupku.
Kako moze dr tako kategoricki da tvrdi nesto,zaista mi ne ide u glavu!
ragaco- Broj poruka : 1821
Datum upisa : 28.08.2011
Kakav je snob ta Dr.ragaco ::I nas je Garalejicka uputila na istu stranu...proslo vreme,popravili spermogram za mrvu i potpisala nam resenje o postupku.
lenabeograd- Broj poruka : 1921
Godina : 40
Datum upisa : 26.02.2013
Suzo, lepo se provde!!!
Violeta, ne odustaj, pliz, plizzz!
Saberi se i napred, bas zbog toga sto se volite i slazete. Nije ona jedini doktor, niti je jedina merodavna!!!!
Violeta, ne odustaj, pliz, plizzz!
Saberi se i napred, bas zbog toga sto se volite i slazete. Nije ona jedini doktor, niti je jedina merodavna!!!!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Naravno da je spermogram promenljiv, mm je dosao od milion i po do 24 miliona!
...Treba da izdrzim do cetvrtka pa da vadim betu, nemam nikakve znake, bas nikakve, samo bih da znam jel jesam ili nisam, da se nekako preorijentisem u glavi, razmisljam da odem mozda sutra cisto da vidim jel presla 5? ...
....A vruce mi je uzas, klima nam crkla pa se kuvamo, ne znam da li vrucina utice na implantaciju?
Sta ima novo? U stvari, idem da listam unazad da vidim :) :) :)
...Treba da izdrzim do cetvrtka pa da vadim betu, nemam nikakve znake, bas nikakve, samo bih da znam jel jesam ili nisam, da se nekako preorijentisem u glavi, razmisljam da odem mozda sutra cisto da vidim jel presla 5? ...
....A vruce mi je uzas, klima nam crkla pa se kuvamo, ne znam da li vrucina utice na implantaciju?
Sta ima novo? U stvari, idem da listam unazad da vidim :) :) :)
Vilhelmina- Broj poruka : 237
Datum upisa : 06.02.2012
isto kao ja :Dnista od simptoma, samo bih izvadila krv da vidim da li sedim i dalje u stanu ili ne :)
ja sam se u vozu SKUVALA, ali mislim da je sauna samo rizicna, i tusiranje vrucom vodom, ne verujem da je opasno to kuvanje u stanu i vozu, niko od toga nije dobio fras.
ja sam se u vozu SKUVALA, ali mislim da je sauna samo rizicna, i tusiranje vrucom vodom, ne verujem da je opasno to kuvanje u stanu i vozu, niko od toga nije dobio fras.
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
La FOLIE, kad radis betu, gde si radila postupak?
Ako sauna ne valja, onda ni ovo ne valja, napolju je 40 stepeni, a i kod mene u stanu jer nam je klima crkla
Ako sauna ne valja, onda ni ovo ne valja, napolju je 40 stepeni, a i kod mene u stanu jer nam je klima crkla
ja bih trebala da radim betu 16dana nakon transfera, tj za nedelju dana. Ali cu morati u ponedeljak (11 dnt) zbog posla i stepenica.
Radila VTO u Pragu.
Radila VTO u Pragu.
U super, cula sam sve najbolje za Prag! A stepenice ne valjaju prvih dana? uuuhhh a ja se bas pentrala stepenicama gore dole...
Ja radim betu u cetvrtak... Sta bude, bude...
Ja radim betu u cetvrtak... Sta bude, bude...
ma mislim da to nema veze. i ja sam se natruckala vozom 18sati.
odu zene na more, idu na zurke, kupaju se, navuku bakterije od sintetike (kupaci), piju i ostanu trudne
kada si imala transfer?
odu zene na more, idu na zurke, kupaju se, navuku bakterije od sintetike (kupaci), piju i ostanu trudne
kada si imala transfer?
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +