KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Junska topla jutra stizu svuda

+52
menora72
Republica
SannI-AlL
red
dragmilk
Dacaa
Ninche
ninica2
medolino
Tinche
cicsa80
zoxa
twinsi
emilie
Tanja83
Orline
fight&faith
Gramatika
dra00
KoMetaK
nina :)
Star77
bak
Botox
Vuchica
pcelica
plavaptica
bobica83
korpica
dr mali pariz
dacans
Bjanka
cufta
filipa.panko
djole42
HappyGirl
LaFolie
bubi80
MAAKKI
Simona
BiKsi :)
Ema78
Shizika
Mirjana
lilya
missile
Sofka
caci
maus
hany
SladZana
heart84
56 posters

Strana 2 od 40 Prethodni  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Sledeći

Ići dole

Junska topla jutra stizu svuda - Page 2 Empty Re: Junska topla jutra stizu svuda

Počalji od maus 1/6/2013, 11:35

Cvrle ima jos tri zubica lol! lol! lol! lol! lol! lol! Bravo!!!!

Sofka ::
Mima osmeh srce i ja sam imala III grupu(gisa mi zamrznuo taj deo gde su bile promene i uklonio) , nadam se da ce ti se to srediti i da ce sve biti ok zagrljaj

Hvala Sofke. Pisacu na kraju posta o jucerasnjem danu.

lilya ::
Ja danas idem na izlet sa mm. Nema veze lose vreme, imamo kisobran i gumene cizme i super ce nam biti.
Jos 6 dana do dolaska Milutina igracice igracice igracice igracice igracice
Jos 8 dana i cetverac: Bak, Meta, Miss i Lyli idu u pohode na Lozanu. Da stiskamo Misicu i Ancicu i Dzekija i Pipija, Milana cemo da preskocimo, da kosimo i vodu nosimo i jedemo Parizankinu tortu i nju da stiskamo i ako nam se posreci i zvezdane zvezdice da malo ugnjavima sreca

Lepo se provedite. Milutin stize a ti sutradan dolazis kod mene i macora ostavljas muzicu na civanje queen si zivota mi!!!!
Nemate pojma koliko se radujem vasem dolasku. Sve je isplanirano, raspored rada je odstampan, pravila ponasanja okacena na ulazna vrata ko voli, nek izvoli Wink
Hibiskus lol!

missile ::
Mima, ne moraš da čistiš po kući, to ćemo mi sledeće nedelje!

Vec napisah gore, raspored rada odstampan. Vrlo moguce da jos neke stavke ubacim, otom potom. I dolazi ugalj, 10 tona Very Happy Ne morate nositi lopate, pozajmicu od komsija.

Juce popodne sam imala zakazano kod mog izabranog ginekologa. Vec sam znala da sam III grupa PAPA jer sam zvala patologa (koja je Snezina prva komsinica) i rekla je za nalaz. Ali kada sam usla u ordinaciju i vidella papir koji je dr drzao i da pise III b...samo sam se stropostala u stolicu. U Lo nalaz za papa uzimaju sestre, ali ovaj put je to moj dr uradio. I nikada ne rade kolpo zajedno sa papa, vec samo kada nalaz nije ok. Moj proslogodisnji kolpo nalaz je pokazivao fini mozaik...i jos nesto, jbg ne mogu da se setim. I dr je rekao da se sadasnji nalaz papa poklapa sa proslogodisnjim nalazom kolpo. Nije hteo juce da mi radi kolpo. vec u ponedeljak da sam kod njega u 12h . Radice mi kol i bipsiju i jos nesto, stvarno ne znam sta, ako bude uspeo da to nesto uzme sa odeljenja. Priznajem preplakala sam skoro celo popodne, bez obzira sto je dr, koji je inace divan, pokusavao na sve nacine da me smiri. I vi, drage moje, kojima sam poslala sms, hvala vam na svemu.
Sada sam ok. Mala je pripretila tortom i moram biti dobra za vikend.
Iskreno, malo se plasim biopsije, ne bola, vec...ne znam, samog tog cackanja...
Od ponedeljka ne jedem slatkise i izbacila sam koka kolu. Pijem hajducku travu i vrkutu a kada mi prodje ciklus koristicu tampone namocene u kantarionovo ulje.
Na nalazu pise kontrola za 3 meseca.

Eto, udavih...
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Junska topla jutra stizu svuda - Page 2 Empty Re: Junska topla jutra stizu svuda

Počalji od SladZana 1/6/2013, 11:39

Dobro jutro jos jednom danas!

Cvrle i zubici radost

Sofka draga kod nas je vrijeme blagi uzas, lije danima, ponekad izadje sunce koliko da nas pogusi od vlage Very Happy

Miss dvije mature, isla sam u dvije skole Laughing

Hany naravno saljem danas podgoricke roda roda roda roda roda beta beta beta
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 1/6/2013, 11:42

Mausice draga nemoj da se sjekiras,to ce biti ok, to su toliko cesti i rjesivi problemi i danas bezopasni. Znam da nije lako ne sjekirati...ljubim te osmeh srce
SladZana
SladZana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hany 1/6/2013, 11:47

maus ::Cvrle ima jos tri zubica lol! lol! lol! lol! lol! lol! Bravo!!!!

Sofka ::
Mima osmeh srce i ja sam imala III grupu(gisa mi zamrznuo taj deo gde su bile promene i uklonio) , nadam se da ce ti se to srediti i da ce sve biti ok zagrljaj

Hvala Sofke. Pisacu na kraju posta o jucerasnjem danu.

lilya ::
Ja danas idem na izlet sa mm. Nema veze lose vreme, imamo kisobran i gumene cizme i super ce nam biti.
Jos 6 dana do dolaska Milutina igracice igracice igracice igracice igracice
Jos 8 dana i cetverac: Bak, Meta, Miss i Lyli idu u pohode na Lozanu. Da stiskamo Misicu i Ancicu i Dzekija i Pipija, Milana cemo da preskocimo, da kosimo i vodu nosimo i jedemo Parizankinu tortu i nju da stiskamo i ako nam se posreci i zvezdane zvezdice da malo ugnjavima sreca

Lepo se provedite. Milutin stize a ti sutradan dolazis kod mene i macora ostavljas muzicu na civanje queen si zivota mi!!!!
Nemate pojma koliko se radujem vasem dolasku. Sve je isplanirano, raspored rada je odstampan, pravila ponasanja okacena na ulazna vrata ko voli, nek izvoli Wink
Hibiskus lol!

Mima, ne moraš da čistiš po kući, to ćemo mi sledeće nedelje!

Vec napisah gore, raspored rada odstampan. Vrlo moguce da jos neke stavke ubacim, otom potom. I dolazi ugalj, 10 tona Very Happy Ne morate nositi lopate, pozajmicu od komsija.

Juce popodne sam imala zakazano kod mog izabranog ginekologa. Vec sam znala da sam III grupa PAPA jer sam zvala patologa (koja je Snezina prva komsinica) i rekla je za nalaz. Ali kada sam usla u ordinaciju i vidella papir koji je dr drzao i da pise III b...samo sam se stropostala u stolicu. U Lo nalaz za papa uzimaju sestre, ali ovaj put je to moj dr uradio. I nikada ne rade kolpo zajedno sa papa, vec samo kada nalaz nije ok. Moj proslogodisnji kolpo nalaz je pokazivao fini mozaik...i jos nesto, jbg ne mogu da se setim. I dr je rekao da se sadasnji nalaz papa poklapa sa proslogodisnjim nalazom kolpo. Nije hteo juce da mi radi kolpo. vec u ponedeljak da sam kod njega u 12h . Radice mi kol i bipsiju i jos nesto, stvarno ne znam sta, ako bude uspeo da to nesto uzme sa odeljenja. Priznajem preplakala sam skoro celo popodne, bez obzira sto je dr, koji je inace divan, pokusavao na sve nacine da me smiri. I vi, drage moje, kojima sam poslala sms, hvala vam na svemu.
Sada sam ok. Mala je pripretila tortom i moram biti dobra za vikend.
Iskreno, malo se plasim biopsije, ne bola, vec...ne znam, samog tog cackanja...
Od ponedeljka ne jedem slatkise i izbacila sam koka kolu. Pijem hajducku travu i vrkutu a kada mi prodje ciklus koristicu tampone namocene u kantarionovo ulje.
Na nalazu pise kontrola za 3 meseca.

Eto, udavih...

maus bice to ok videces yes yes yes yes yes yes srcasti poljupci

hany
hany

Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 1/6/2013, 11:53

Mišice, jbt! Ali nije fraza, nego dok ne dobiješ rezultate sa biopsije ne znaš dal je loše ili ne! Nadajmo se benignim problemčićima. Ne mora da znači loše. Mislim na tebe, a bola se nemoj plašiti. Ljubim te, uz tebe sam, jedva čekam da te zagrlim!
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofka 1/6/2013, 12:00

Mima razumem te potpuno zagrljaj nisam razumela hoce li ti ukloniti taj deo gde su promene? Nadam se da hoce i da je sve benigno, ma bice sve ok,mora biti ff
Sofka
Sofka

Broj poruka : 1494
Godina : 52
Datum upisa : 09.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od heart84 1/6/2013, 12:08

Joj kakva hladnoca napolju,nista od toplih junskih jutra, stigla super baka i odvela Rasu u setnju, mama se malopre probudila Very Happy

lilya ::E da, a meni, Noji i Cvrletu je rodjendan u junu sreca

I meni sreca sreca sreca sreca

Cvrle bravo za zubice as kad smo vec kod toga, mame sta ste im davale da ublazite bol. Rasa trpa ruke u usta, nece nista drugo ni glodalice nista, a nekad tako bolno place da me dusa boli.

Missile rece mi Lafoli da kujete planove Wink nego ako budu dve curice hoce li Rasa uspeti da se izbori sa obema Very Happy

Hany igracice igracice igracice igracice igracice igracice za danas i za lepu beta

Maus bice sve to uredu zagrljaj
heart84
heart84

Broj poruka : 3091
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hany 1/6/2013, 12:16

heart84 ::Joj kakva hladnoca napolju,nista od toplih junskih jutra, stigla super baka i odvela Rasu u setnju, mama se malopre probudila Very Happy

lilya ::E da, a meni, Noji i Cvrletu je rodjendan u junu sreca

I meni sreca sreca sreca sreca

Cvrle bravo za zubice as kad smo vec kod toga, mame sta ste im davale da ublazite bol. Rasa trpa ruke u usta, nece nista drugo ni glodalice nista, a nekad tako bolno place da me dusa boli.

Missile rece mi Lafoli da kujete planove Wink nego ako budu dve curice hoce li Rasa uspeti da se izbori sa obema Very Happy

Hany igracice igracice igracice igracice igracice igracice za danas i za lepu beta

Maus bice sve to uredu zagrljaj

osmeh srce
hany
hany

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 1/6/2013, 12:35

Пропустих да пожелим срећан рођендан баки од Миссиле čestitamo osmeh srce
И Милутину срећан долазак кући radost radost radost
Ема и теби желим брз и лак порођај usne
Женскама које путују у Лозану супер дружење d
Мима, не знам шта бих рекла сем да разумем како се осећаш, да желим да промена буде бенигна и да се што пре решиш и ње и стрепње cmoka zagrljaj
Срце, ја му мажем дентинокс капи. Синоћ сам му ипак дала сируп, парацетамол.
Софке, Шизо, Марија, Цаци (надам се да никога не прескочих) cvet

Junska topla jutra stizu svuda - Page 2 969647_629565357056609_2099603541_n
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hany 1/6/2013, 12:45

beta <1
hany
hany

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 1/6/2013, 12:52

Da mahnem junu, da bude lep, plodonosan i sunčan!

Onda da poželim mojoj drugarici Mišici da joj sve u ponedeljak bude čisto i da rezultati budu svi cakum pakum. Ne može čoveku da bude svejedno kod takvih stvari, pa te potpuno razumem, neka si se isplakala.

Onda da poželim Misilinoj baki srećan rodjendan, da dočeka i 100. okretna!

Onda da ljubim napupelu Ljilju! I ja jedva čekam da vam stigne Milutin.

Medolino posebno da stisnem, jer se sada i ona stiska sa dečicom. sunny

I sve ostale cure da stisnem onako jaaakooo i da im poželim što više osmeha i sunčanih dana!

Ljubim vas!

P.S. Odlična fora za cvoke, bravo Miro!

Hany, ajoj dušo, kako ovo nisam očekivala, e dodjavola. No No No Grlim te jako, jako, uh. Šta god da ti kažem, teško je. Odmori, pa novi plan, nova pobeda. Al prvo neki odmor... Danas ti je 12. dan bio, je l tako bi?!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 1/6/2013, 12:53

O Hani ff
Baš sam se iznervirala Mad
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od heart84 1/6/2013, 12:58

Hany draga, bas mi je zao, nemoj odustati jednom mora uspeti zagrljaj
heart84
heart84

Broj poruka : 3091
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 1/6/2013, 13:02

Hany draga moja i ja sam nekako bila sigurna No ljubim te zagrljaj
SladZana
SladZana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 1/6/2013, 13:08

Hany mila tuga
zagrljaj zagrljaj
caci
caci

Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofka 1/6/2013, 13:20

Hany bas mi je zao Crying or Very sad bice bolje, jednom mora uspeti ff
Sofka
Sofka

Broj poruka : 1494
Godina : 52
Datum upisa : 09.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 1/6/2013, 14:57

Hani, bas mi je krivo.

Hart, neka su 2, da Raša može da bira!

Pozdrav svima od Lafa i mene!
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Simona 1/6/2013, 15:04

Hany,
No zagrljaj

Maus,
Zagrljaj i za tebe, biće sve to u redu zagrljaj

Pozdravčići za Kutanjke Junke d

Meni su momci kod svekrve ali ja nekako ne koristim ovo slobodno vreme koje imam... Još moram da se istreniram da u to vreme budem organizovanija,mada ko zna možda mi je i malo samo lenčarenja i toga da ne radim ništa potrebno pa se zato loše organizujem...
Simona
Simona

Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 1/6/2013, 15:31

Dobar dan junskim jutrima sunny

Da se i ja upisem u ovaj trebalo bi da bude suncan i topao mesec, neka bude bas takav i jos da nas ogreju debele bete. osmeh srce

Radila danas i smrzal sam se skroz, ali sad cu ja kod moje kucice lepo da se ugrejem. yes

Hany zagrljaj
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 1/6/2013, 15:55

Ode Laf kući, ja putujem kući. Samo da prenesem utiske- spremna je za Prag. Mirna i vedra, staložena, razdragana, baš pozitivna, isto kao i Biksi pred postupak. Pa kako je Biksi obeležila maj, tako da nam i Laf obeleži jun!
Ja joj jako mantram i predviđam, i planiram da za godinu dana tačno idem u Pa da držim njenu bebu.
Hani, mila, još jednom kažem da mi je užasno žao, baš sam ti se nadala.
A svima vama želim da poživite duže od moje bake Milanke (ona nam je kupila novu veš mašinu pa je zovemo po njoj), koja je upravo prevalila 90 i gura dalje, i da na ovim stranama kačimo slike unučadi i praunučadi.
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bubi80 1/6/2013, 16:12

Dobar vam dan junska Jutra!

Mnogo ste se raspisale,malo zapamtih!
Miss srecan rodjendan baki!
Maus kako su vec cure rekle bice to ok. zagrljaj Neka si se isplakala. molitva za dobre nalaze!
Druzenje u Lo ce biti na nivou vidim!
Cvrle tri zubica! radost
Hany mnogo mi je zao,al idemo dalje.Odmori pa u nove pobede!
Medolino sa svojim momcima igra mnogo mi je drago!
Lafe sretan početak

Neka nam i jun bude pun novih trudnica i nek se nastavi sa beta

d
bubi80
bubi80

Broj poruka : 521
Godina : 44
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hany 1/6/2013, 16:34

devojke hvala vam mnogo, stvarno ste divne srcasti poljupci
hany
hany

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 1/6/2013, 16:49

Hani, ovo je bio još 1 korak koji si morala proći na putu ka svojoj bebi. Iskustva Kutanjki govore da možda baš sledeći bude onaj pravi! Nema odustajanja, sad te čeka planiranje sledećeg koraka, tvoja beba će doći, nema sumnje. yes
missile
missile

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 1/6/2013, 16:54

A svima vama želim da poživite duže od moje bake Milanke (ona nam je kupila novu veš mašinu pa je zovemo po njoj), koja je upravo prevalila 90 i gura dalje, i da na ovim stranama kačimo slike unučadi i praunučadi.
likeit likeit likeit
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 1/6/2013, 17:26

Hart, neka su 2, da Raša može da bira!

Pozdrav svima od Lafa i mene!

bas mi je bilo lepo sa Miss, uopste nemam osecaj da idemo na VTO :)
Evo bocnuli smo prvu bocku

LaFolie
LaFolie

Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 40 Prethodni  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu