Maj-najlepse nam sve daj!
+33
Sofka
Ema78
caci
Tinche
fight&faith
MAAKKI
ciklama
leptirko82
Simona
nina :)
Botox
ninica2
Vuchica
bak
dacans
dr mali pariz
bubi80
Shizika
Orline
dragmilk
missile
KoMetaK
maus
mijaki
SladZana
BiKsi :)
Mirjana
plavaptica
lilya
Bjanka
hany
cufta
twinsi
37 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 3 od 14
Strana 3 od 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: Maj-najlepse nam sve daj!
Jutro devojke drage...saljem poljupce svima
Dragmilk divna prica..treba je se samo setiti u pravo vremeeeee
Cufto..drago mi je da si se lepo provela..nego nemoj tu vutru da duvas kad ti tm nije sa tobom..moze covek da pomisli svasta...cuj pacici sa crvenim glavama...pa ko je to jos video
Dragmilk divna prica..treba je se samo setiti u pravo vremeeeee
Cufto..drago mi je da si se lepo provela..nego nemoj tu vutru da duvas kad ti tm nije sa tobom..moze covek da pomisli svasta...cuj pacici sa crvenim glavama...pa ko je to jos video
dacans- Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012
Cao sviiiiimaaaaa..... sto je lepo biti malo sam - bez igde ikoga - makar samo sat -dva
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Dobro jutro!
Njet daragaja maja! Nemojte me terati da po ovoj `ladnoci stojim u fontani i pevam. Cim grane i bude malo toplije pevacu, ja obecala i obecanja izvrsavam. Po vremenskoj prognozi to ce biti za nekih 10-ak dana.
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee znaci dolazis 8. ili 9. juna Ko moze, ima vremena i zeli moze doci sa Metom Bas se radujem
Ides ti draga moja Biksinim putem Evo nama jos jedne trudnice. Taman da zamenis Emu na TD
ja, ja bagremcic. Vazda posla, slatkog posla. Bobazi luduju Dobra je i zdrava sto je najbitnije. Jesam te zvala, pozelela sam da te cujem
Tino lepojko, sanjah te sinoc.
Miss kako je bilo na maturi?
Cufta jesi li sigurna da ste maslacak duvali
Twinsi sa decom je najbolje plesati i igrati.
Orle, dobra prica Bagremov med i sumski, stvarno su najbolji.
Biksi trudnjaco
Bak saljem ti
Djole takodje
Bubi
Ptico rekoh li ti za avatar...divan je
Lilya jedva cekam da Milutin stigne kod vas. da li ste ga videli juce? Jel cvece sredjeno?
Dragmilk, zao mi je sto i tebe nisam cula u subotu. Odlicna i poucna prica
Miro sta radi matematicar?
Daco posto rece da si fizijatar sad cu te udaviti hahahahaha verovatno imam neku cudnu dijagnozu.
Jutros, malo posle pola sedam ujutru mi stigla poruka. ogledam, moja starija sestra Tanja. Kaze da je upravo na jutranjem programi bila reportaza iz Trsica i da je videla Snezu,Nadju, Anu i mene. Eto, bejesmo na Tv-u
U Lo da se smrznes nema ni za leka, duva vetar.
Ali to nije razlog da ne popijemo jednu kaficu. jel tako?
Shizika ::
Meeed, volim i ja meeed. Je li meni promakao snimak iz fontane?
Njet daragaja maja! Nemojte me terati da po ovoj `ladnoci stojim u fontani i pevam. Cim grane i bude malo toplije pevacu, ja obecala i obecanja izvrsavam. Po vremenskoj prognozi to ce biti za nekih 10-ak dana.
KoMeta ::
Misu, one tamo nedelje ne mogu ali one tamo posle nje... dolazim da probam med od bagrema i da ljubim tvoj med! Ja samo bagreov mogu da jedem, jer sam se ko dete prejela livadskog, pa me razbija stomak ako ga sam oomirisem
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee znaci dolazis 8. ili 9. juna Ko moze, ima vremena i zeli moze doci sa Metom Bas se radujem
hany ::
ja se probudila posle nekih ruznih snova uh zadnjih dana snovi ubij boze
danas mi je sedmi dan od transfera, grudi pomalo bole ne tako puno, samo su teske, bolovi menstrualni slabiji nego prvih 5 dana ali se jave ponekad, mislila sam da ce mi cekanje brze proci ali sta je tu je, bilo bi lepo kad bi mogla da prespavam do gotovog rezultata bete
Ides ti draga moja Biksinim putem Evo nama jos jedne trudnice. Taman da zamenis Emu na TD
dr mali pariz ::
Mima-bagremčić-vazda dobra posla kod tebe-šta mi rade bobazi?
ej,je l ti beše mene zvala neki dan
ja, ja bagremcic. Vazda posla, slatkog posla. Bobazi luduju Dobra je i zdrava sto je najbitnije. Jesam te zvala, pozelela sam da te cujem
Tino lepojko, sanjah te sinoc.
Miss kako je bilo na maturi?
Cufta jesi li sigurna da ste maslacak duvali
Twinsi sa decom je najbolje plesati i igrati.
Orle, dobra prica Bagremov med i sumski, stvarno su najbolji.
Biksi trudnjaco
Bak saljem ti
Djole takodje
Bubi
Ptico rekoh li ti za avatar...divan je
Lilya jedva cekam da Milutin stigne kod vas. da li ste ga videli juce? Jel cvece sredjeno?
Dragmilk, zao mi je sto i tebe nisam cula u subotu. Odlicna i poucna prica
Miro sta radi matematicar?
Daco posto rece da si fizijatar sad cu te udaviti hahahahaha verovatno imam neku cudnu dijagnozu.
Jutros, malo posle pola sedam ujutru mi stigla poruka. ogledam, moja starija sestra Tanja. Kaze da je upravo na jutranjem programi bila reportaza iz Trsica i da je videla Snezu,Nadju, Anu i mene. Eto, bejesmo na Tv-u
Ali to nije razlog da ne popijemo jednu kaficu. jel tako?
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Hany, navijam silno da beta bude +++++!
Mimice, pa gde si ti? Što se mene tiče, fontanu zaboravi, meni su oni snimci ulepšali život :), samo još da vidim kako da skinem sa youtubea, da sačuvam za vjek i vjekova!
Stisak ženske, uživajte!
Mimice, pa gde si ti? Što se mene tiče, fontanu zaboravi, meni su oni snimci ulepšali život :), samo još da vidim kako da skinem sa youtubea, da sačuvam za vjek i vjekova!
Stisak ženske, uživajte!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
BiKsi :) ::Hany, navijam silno da beta bude +++++!
Stisak ženske, uživajte!
A ne falis se ODJE za betu od 775,14
Poslacu ti vk na mail.
uh nadam se da ce tako biti
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
Dobro vam jutro!Opet kisa!grrr!Maus hvala na kafi,prija!Hany,navijam jako!Biksi ne hvalis se!?Cestitam!Stiskam i bezim treba sto sta poraditi!
bubi80- Broj poruka : 521
Godina : 44
Datum upisa : 07.07.2011
Bubii hvala a pisala sam ja o tome verovatno nisi videla :)
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
Bice Hany, sada je i na tebe red!!!
Maus te cudne dijagnoze lece druge specijalnosti
Hany draga bice nego sta...draga drzim fige jaaaako
Hany draga bice nego sta...draga drzim fige jaaaako
dacans- Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012
hahahaha znam znam...ceka mene i psiholog i psihijatar, zbunice se ljudi, u to sam 100% sigurna.dacans ::Maus te cudne dijagnoze lece druge specijalnosti
Nego mislim da VAKOG pacijenta jos nisi imala. Cudni su to bolovi i strecanja i ukocenosti. Ne znam da li imate dijagnozu za mene.
Dan!
Da mahnem, pa kasnije više da se družim s vama!
Provela sam se.... hm... ništa loše, zaista, ali na 30 godina neću ići. Bolje da sam bila ovde u igraonici. Al dobro, stari se. Nije mi više zanimljivo da slušam jedne te iste priče, prepričavanje doživljaja sa ekskurzija, isl. Nekako je to stvarno prošlo. Za mene.
Eto, izveštaj samo za vaše uši, iz srca. Pa kakav je takav je. moj je!
Ljubim, mašem, želim lep dan, Biksi i ovde čestitam betu, sve da joj ide školski.
Da mahnem, pa kasnije više da se družim s vama!
Provela sam se.... hm... ništa loše, zaista, ali na 30 godina neću ići. Bolje da sam bila ovde u igraonici. Al dobro, stari se. Nije mi više zanimljivo da slušam jedne te iste priče, prepričavanje doživljaja sa ekskurzija, isl. Nekako je to stvarno prošlo. Za mene.
Eto, izveštaj samo za vaše uši, iz srca. Pa kakav je takav je. moj je!
Ljubim, mašem, želim lep dan, Biksi i ovde čestitam betu, sve da joj ide školski.
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Miss, kraljice, ni ja ne bih to mogla.
Drugari dobro jutro ili dan, kako kome odgovara.
Miss, bila si , vidjela...bice 10god Kutka pa cemo se druziti
Ja u poslu, citam ali ne stizem da kuckam, mada i nemam sta posebno
Miss, bila si , vidjela...bice 10god Kutka pa cemo se druziti
Ja u poslu, citam ali ne stizem da kuckam, mada i nemam sta posebno
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Auuu, nisam znala da ni vi josh niste prezimili proljece. Ni ovde nikako da se proljepsha vrijeme, valjda se shtedi za Wimbledon. Ja jucher posadila jagode koje vec cvjetaju, dal' ce biti neki plod - nemam pojma.maus ::Shizika :: Je li meni promakao snimak iz fontane?
Kaze da je upravo na jutranjem programi bila reportaza iz Trsica i da je videla Snezu,Nadju, Anu i mene. Eto, bejesmo na Tv-u
Dakle, i bez fontane ti si Mishice stigla na TV?
Pa Missile zar bash svaki put i po cijelo vecher preprichavaju jedne te iste dogodovshtine ? Ja nikad nisam bila na tim proslavama a sad me bash zanima dal' bih ikog prepoznala.
Ovde danas drzavni praznik pa se tata pretezno igra sa Zrnom, naredna 4 dana vuchem je sa sobom 9 sati na posao.
Jedva chekam da vidim kako se smjestila Lilyina maca, i ja jedva chekam da nabavimo jednu.
Je li netko nedavno pisao kako je Medolino , nisam zapazila?
Djevojke
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Koliko sam shvatila Medolino bi danas trebala na operaciju.
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Danas????? Hvala Marija, e pa pocinjem, odmah navijanje.
Šizo, prosto mi je neverovatno koliko se ljudima ništa ne dešava u životu! Još bre pamte nekog lika za kog ja više i ne znam kako se zove, i koji je nekada pre 25+ godina odgovarao srpski, i nešto lupio! I još se tome smeju!!!
Nego šta Slađo, i pazi sad šta si rekla, ima da dođeš iz Pg u Bg taj dan, pa makar i sa troje dece!MarijaPG ::Miss, bila si , vidjela...bice 10god Kutka pa cemo se druziti
Molim Boga za nju, da sve prođe dobro, i da sutra već sazna da je korak bliže ka totalnom izlečenju, i to veeeeliki korak!!!! Medo, Mediću, samo hrabro.MarijaPG ::Koliko sam shvatila Medolino bi danas trebala na operaciju.
Danas mantramo i navijamo za Medolino
Miss, ti si stvarno jedna jako iskrena
Jutra,
Milutin je jako mazan, tako mi kaze drugarica. Ona nam ga je odabrala, kaze da je taj mazan za nas. Tako mi i lakse bas se plasim tog odvodjenja od mame i ostale brace
Miss, ti si stvarno jedna jako iskrena
Jutra,
Milutin je jako mazan, tako mi kaze drugarica. Ona nam ga je odabrala, kaze da je taj mazan za nas. Tako mi i lakse bas se plasim tog odvodjenja od mame i ostale brace
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
odoh na posao, ali navijam i dalje.
uskoro i Milutin stize
uskoro i Milutin stize
Dancic Jutra!
Jos 4 nedelje pa odmor
Medo, mislim na tebe, jaaaaako
Bixi nam je deeeeebelo cekamo sad petak!
Maus, mislicu na tebe u petak, da znas Mozda onaj poziv vazi i za mene Bilo bi lepo, ako se iskombinujem
Zene i deca se druzile, milina za gledati
Sve u svemu i nije tako lose ovih dana
Ljubim vas sve
Jos 4 nedelje pa odmor
Maus, mislicu na tebe u petak, da znas Mozda onaj poziv vazi i za mene Bilo bi lepo, ako se iskombinujem
Ljubim vas sve
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Lili, nisam u toku Milutin?lilya ::
bak ::Dancic Jutra!
Jos 4 nedelje pa odmor
Ljubim vas sve
Ocu i ja sa KoMetom i Bak kod Misice u goste
Misice, da li me primas?
missile ::Lili, nisam u toku Milutin?lilya ::
Macak Milutin Miss, zapravo mace
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Pretpostavila sam, ali rekoh- nemoj da lupam, šta ako ste usvojili dečaka
Epa u petak, da bude s vama za vikend, da se navikne. Jedva čekam da nam okačiš njegovu sličku!
Epa u petak, da bude s vama za vikend, da se navikne. Jedva čekam da nam okačiš njegovu sličku!
Cuj, da li te primam???? E Lilya bleso
Bak, Meta, lilya i sve koje dolazite ponesite prazne tegle da vam sipam med. Jbg nestasica tegli ili poklopaca...
Bak, Meta, lilya i sve koje dolazite ponesite prazne tegle da vam sipam med. Jbg nestasica tegli ili poklopaca...
Strana 3 od 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Similar topics
» Maj-najlepse nam sve daj!
» SANJICICA-moje najlepse prolece
» SEPTEMBAR - Najlepse boje jeseni za vesele debele bete
» SANJICICA-moje najlepse prolece
» SEPTEMBAR - Najlepse boje jeseni za vesele debele bete
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 3 od 14
Dozvole ovog foruma: