Maj-najlepse nam sve daj!
+46
ivka
Tanja83
emilie
JAmajka
caci
pcelica
ninica2
zoxa
neca73
Orline
Jellena*
Vuchica
Sofka
dragmilk
bak
twinsi
Niny
Ema78
mijaki
KoMetaK
MAAKKI
nina :)
korpica
tetreb
Tinushka
Gramatika
hany
Bjanka
Tinche
MARA
missile
Botox
penelope
cicsa80
Simona
Shizika
SladZana
bubi80
HappyGirl
cici
lilya
cufta
djole42
dr mali pariz
BiKsi :)
maus
50 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 28 od 40
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Maj-najlepse nam sve daj!
Ema se vec mozda i porodila
ja se razboge, kijavica, malaksalost....i nista od svadbe danas. A mnogo mi zao, bas sam se radovala, i drustvance ce biti super, ali toliko sam jadna da sam se jutros jedva uz stepenice popela.
Popila sam Brufen i casu rakije da bih sutra za DM bila normalna.
Biksi, tvoja beta je vec pozitivna, tako da je to Sofka osetila i danas kada se javila. I bice, i bice....sve veca i veca
ja se razboge, kijavica, malaksalost....i nista od svadbe danas. A mnogo mi zao, bas sam se radovala, i drustvance ce biti super, ali toliko sam jadna da sam se jutros jedva uz stepenice popela.
Popila sam Brufen i casu rakije da bih sutra za DM bila normalna.
Biksi, tvoja beta je vec pozitivna, tako da je to Sofka osetila i danas kada se javila. I bice, i bice....sve veca i veca
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Ćufta, ko sam ja da se bunim što mi je beta pozitivna, je li tako, tako je!
Rode, klinci bili prekjuče, danas nisu tu. Večeras će nam malo doći kumovi, pa posle pesma Evrovizije, a za ručak Rodjeni sprema leskovački roštilj, unutra ide meso leskovačko, šampinjoni iz kesice seckani, slaninica seckana i trapist seckan, i sve to kao jedna velika pljeskavica ide u rernu, a oko toga krompir. Već mi kreće voda na usta.
Ćufto, diži se, šta te smlatilo, ne zezaj!
Rode, klinci bili prekjuče, danas nisu tu. Večeras će nam malo doći kumovi, pa posle pesma Evrovizije, a za ručak Rodjeni sprema leskovački roštilj, unutra ide meso leskovačko, šampinjoni iz kesice seckani, slaninica seckana i trapist seckan, i sve to kao jedna velika pljeskavica ide u rernu, a oko toga krompir. Već mi kreće voda na usta.
Ćufto, diži se, šta te smlatilo, ne zezaj!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Sada videh Cvrleta sa cvorugicom Dobro da je sve proslo dobro....nego bice toga jos...uh...treba imati zivaca. Ana ima naviku kada joj se nesto ne svidi da se uz negodovanje i treskanje baci u most takvom brzinom da ju je nemoguce zadrzati, i svaki put udari glavu Nadam se da ce je to proci uskoro...pre nego postane dovoljo svesna za "lepo" objasnjavanje da je takvo ponasanje apsolutno neprihvatljivo.
Hany bravo za 5jc...bice tu lepih bebana.
Mi isli da gledamo kisobran kolica i totalno sam se razocarala ponudom...moracu malo da prosvljam netom i vidim sta mi je ciniti.
Biksi, Beta je +++++++++++++ i sada se samo duplira i duplira.....
Hany bravo za 5jc...bice tu lepih bebana.
Mi isli da gledamo kisobran kolica i totalno sam se razocarala ponudom...moracu malo da prosvljam netom i vidim sta mi je ciniti.
Biksi, Beta je +++++++++++++ i sada se samo duplira i duplira.....
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
...u Rode-i deca će se obradovati.
Cokiši-pehara!
Čekam mašinu da završi i odoooooooo-odlučih-ipak kolica-popunićemo ih taman kad počne Noć muzeja-ideš li Rode?
Cokiši-pehara!
Čekam mašinu da završi i odoooooooo-odlučih-ipak kolica-popunićemo ih taman kad počne Noć muzeja-ideš li Rode?
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Cufto od sad samo na rakiju...mani nsail
dacans- Broj poruka : 926
Datum upisa : 25.05.2012
[quote="dacans"]
Ja se potpuno slazem
/quote]Cufto od sad samo na rakiju...mani nsail[
Ja se potpuno slazem
Nadam se da se dečici svidja izvorno meso, ipak su oni u LE napravljeni!dr mali pariz ::...u Rode-i deca će se obradovati.
Cokiši-pehara!
Noć muzeja ove godine preskačem. Kratko sam razmišljala, imam dosta stepenica, što se ne preporučuje, biće dosta ljudi, ne treba mi virus, svi s posla će da me s more, gde si, šta si, je li uspelo, i onda ću i ja da se smorim, tako da ćemo sledeće godine sa bebama pod po jednu mišku , pa da ih provozam onim našim parkiranim tenkom na platou.
Ema se juce javljala, kod bake je, usla u 9 mjesec, u ponedeljak kontrola pa ce javiti izvjestaj ako bude imala net.
Cufto turbo prevencija danas za sjutra
Cufto turbo prevencija danas za sjutra
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Dobar dan,dobre žene!
Ispratih muža na derbi i sada uživam na terasi,uz kaficu i Kutak.Čekam drugarice da stignu-ženska žurka.
Večeras"preskačem"Noć muzeja..,hoću da budem odmorna za DM sutra.
Ćufta,brzo nam ozdravi
Bixi, i meso i deca su iz LE.Uživajte!
Lilya dobro došla nazad.
Sve ostale curice
Ispratih muža na derbi i sada uživam na terasi,uz kaficu i Kutak.Čekam drugarice da stignu-ženska žurka.
Večeras"preskačem"Noć muzeja..,hoću da budem odmorna za DM sutra.
Ćufta,brzo nam ozdravi
Bixi, i meso i deca su iz LE.Uživajte!
Lilya dobro došla nazad.
Sve ostale curice
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
Priprema za sjutra, kad vec ne mogu da idem
https://www.youtube.com/watch?v=FAIUK6Ijjog
https://www.youtube.com/watch?v=FAIUK6Ijjog
Baja do jaja ne stize na red:)
Evo upravo cekam da mi konacno donesu krevet, i ormar, da mi svane:) RAdim,radim, jurim neki polovni tutu, da se i motorizujem jer su me ove dve moje "devojke" namucile oko 1.maja....
Resila sam da zamenim kuhinju za auto:)
eto...evo su majstori.ljubim sve
Evo upravo cekam da mi konacno donesu krevet, i ormar, da mi svane:) RAdim,radim, jurim neki polovni tutu, da se i motorizujem jer su me ove dve moje "devojke" namucile oko 1.maja....
Resila sam da zamenim kuhinju za auto:)
eto...evo su majstori.ljubim sve
Bjanka- Broj poruka : 480
Godina : 48
Datum upisa : 13.07.2012
I mm otisao na derbi, L se sprema da spava. Ja ponovila lecenje. Jos 1 Brufen (ipak ne dolaze DM svaki dan), i naravno jos jedna casica rakije. I zaista posle prve kure lecenja i sna, znacajno sma bolje.
Biksi, leskovacki rostilj, deca su ti navikla na Leskovac, nemoj da ih razocaravas
Marija, na toj turneji smo moja familija i ja bili u ZG - bese nestvarno.
Mi sedeli u basti i pustali DM da vezbamo
Biksi, leskovacki rostilj, deca su ti navikla na Leskovac, nemoj da ih razocaravas
Marija, na toj turneji smo moja familija i ja bili u ZG - bese nestvarno.
Mi sedeli u basti i pustali DM da vezbamo
Dobro pogledaj te majstore Bjanči Možda ima neki, bar za prvu pomoć
Mi se smorili u pozorištu, jer je zadužena drugarica pomešala. Predstava za bebe je bila prošle subote i biće sledeće. Danas je bila monodrama bez teksta, koju Cvrle nikako nije mogao da razume ekološka tema.
Tako smo ja i on bili 10min i otišli na češkanje kod taje, tj. u kafić
Pozorište ponavljamo sledeće subote.
Grad krcat. Svašta se nešto odigravalo danas.
Ćuftice, pa kako sad Ne daj se!
Mi se smorili u pozorištu, jer je zadužena drugarica pomešala. Predstava za bebe je bila prošle subote i biće sledeće. Danas je bila monodrama bez teksta, koju Cvrle nikako nije mogao da razume ekološka tema.
Tako smo ja i on bili 10min i otišli na češkanje kod taje, tj. u kafić
Pozorište ponavljamo sledeće subote.
Grad krcat. Svašta se nešto odigravalo danas.
Ćuftice, pa kako sad Ne daj se!
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Čovečeee kako ovaj Cvrle uživa. I meni je ovo lepše od pozorišne predstave.
Vi koji idete na noć muzeja pišite šta ste videle.
Vi koji idete na noć muzeja pišite šta ste videle.
Majstore sam ispratila,odoh na Getsbija:)
Bjanka- Broj poruka : 480
Datum upisa : 13.07.2012
Ja sam videla neke silne izlozbe....al nisam bas u tom umetnickom fazonu tako da ostadoh ravnodusna.
Bila je zanimljiva postavka starih fotografija u vidu panoa duz setacke zone, nazvana "Ulica secanja". To je bilo interesantno, a i veceras je na trgu predstava koja mi deluje zanimljivo, ali tek u 22h, a ja nemam izlazak dotle
Eto mog izvestaja
Cvrle u uzivanciji cesanciji Ana se ovako isto namesta za ceskanje.
Bila je zanimljiva postavka starih fotografija u vidu panoa duz setacke zone, nazvana "Ulica secanja". To je bilo interesantno, a i veceras je na trgu predstava koja mi deluje zanimljivo, ali tek u 22h, a ja nemam izlazak dotle
Eto mog izvestaja
Cvrle u uzivanciji cesanciji Ana se ovako isto namesta za ceskanje.
Ptico, ti kao ja. Bjanka otpustila si majstore tek tako - biće ti žao kad budeš baba.
[img][/img]
Pronadjite Miciku (Micika je jedan od nase 2 macke, patuJak je Homer)
[img][/img]
Pronadjite Miciku (Micika je jedan od nase 2 macke, patuJak je Homer)
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
Poslednji izmenio cufta dana 18/5/2013, 22:49, izmenjeno ukupno 1 puta
fijuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ljubac i stisak
ljubac i stisak
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
E tacno se nadjoh u ovim slikama, tj. u trecoj kao senilna. Homer i dzoint faza me jos nisu spucale...no, to nam predstoji
Opet nece da spava bez mene. Plakao je kao da ima škorpije u krevecu. Sad sam baš ljuta!
Opet nece da spava bez mene. Plakao je kao da ima škorpije u krevecu. Sad sam baš ljuta!
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Miro...nemoj da se sekiras...ni moja deca nece da zaspu bez mene...a oboje spavaju sa nama ukrevetu..odn samnom...ali ja sam time zaista odusevljena..nema nista lepse nego kad me bude njihove none smrdusice ili ruke koje miluju moj obraz...i nesto tiho pricaju...sve mislim ako sad to ne dozivim i prozivim nikad necu..jer uskoro nece hteti ni da provire kod svojih matoraca u krevet..necemo im uskoro biti vise zanimljivi i neodoljivi..preokreni situaciju u svoju korist...pa uzmi Cvrleta uz sebe..iiiiiiiiii..ljubi ga ceskaj ga i zivi ga sada
Cufto super su ti ove slike..nego ja sam gora i od Homera..msm ja sam slepa..a oba mi oka zdrava i prava u glavi
Cufto super su ti ove slike..nego ja sam gora i od Homera..msm ja sam slepa..a oba mi oka zdrava i prava u glavi
dacans- Broj poruka : 926
Datum upisa : 25.05.2012
Jutro cure
Da vam na brzinu pozelim lepu i ugodnu nedelju,mada vidim da ste se razbezale i pametno,lep dan ce da bude danas
Evo i kafice da popijemo i ja odoh na rodjendan kod jedne curice
Muzic ce da me ubije,jos se nisam spremila
vas sve
Da vam na brzinu pozelim lepu i ugodnu nedelju,mada vidim da ste se razbezale i pametno,lep dan ce da bude danas
Evo i kafice da popijemo i ja odoh na rodjendan kod jedne curice
Muzic ce da me ubije,jos se nisam spremila
vas sve
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
Stisak!
Korpice, lep provod, a i svima večeras koji idu na Dipeš!
Ja nastavljam sa neradom! Divota i uživancija!
Mačku možda vidim, al nisam sigurna! Mada ja imam dioptriju, pa možda je zbog toga!
Korpice, lep provod, a i svima večeras koji idu na Dipeš!
Ja nastavljam sa neradom! Divota i uživancija!
Mačku možda vidim, al nisam sigurna! Mada ja imam dioptriju, pa možda je zbog toga!
Drugari dobar dan!
Cvrle je ipak imaoprovod, nije pozoriste ali je ceskanje palo. A mama bice ti krivo kad poraste, mazite se sad ko sto Daca kaze
Korpice lijep provod na rodjendanu
Bixi krckas uspjesno ove dane do vidim nije ti dosadno ni kad spavas
Kod nas danas trgovina, pa spremanje, ciscenje, peglanje koje samo otaljavam...ovih dana me (.)(.) razbijaju ionako su mi teske a sad posebno.
Sve vas
Cvrle je ipak imaoprovod, nije pozoriste ali je ceskanje palo. A mama bice ti krivo kad poraste, mazite se sad ko sto Daca kaze
Korpice lijep provod na rodjendanu
Bixi krckas uspjesno ove dane do vidim nije ti dosadno ni kad spavas
Kod nas danas trgovina, pa spremanje, ciscenje, peglanje koje samo otaljavam...ovih dana me (.)(.) razbijaju ionako su mi teske a sad posebno.
Sve vas
Dobar dan
Ja jedva docekam da Ana hoce malo da se pomazi, posto je kod nje samo akcija zanimljiva. Nocas je tako oko 4 trazila mleko, e onda je pokusala da se pentra i prevrce po krevetu, ali je bila previse pospana i samo mi se zavukla ispod ruke da je ceskam i tako zaspala. Bilo mi je zao da je premestam u krevetac tako da sam se jutros probudila sa utrnulom rukom i ukocenim ledjima, ali i sa mojom mirisljavom kiflicom
Lep provod veceras na koncertu svima koji idu
Ja jedva docekam da Ana hoce malo da se pomazi, posto je kod nje samo akcija zanimljiva. Nocas je tako oko 4 trazila mleko, e onda je pokusala da se pentra i prevrce po krevetu, ali je bila previse pospana i samo mi se zavukla ispod ruke da je ceskam i tako zaspala. Bilo mi je zao da je premestam u krevetac tako da sam se jutros probudila sa utrnulom rukom i ukocenim ledjima, ali i sa mojom mirisljavom kiflicom
Lep provod veceras na koncertu svima koji idu
Strana 28 od 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» Maj-najlepse nam sve daj!
» SANJICICA-moje najlepse prolece
» SEPTEMBAR - Najlepse boje jeseni za vesele debele bete
» SANJICICA-moje najlepse prolece
» SEPTEMBAR - Najlepse boje jeseni za vesele debele bete
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro