KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Maj-najlepse nam sve daj!

+46
ivka
Tanja83
emilie
JAmajka
caci
pcelica
ninica2
zoxa
neca73
Orline
Jellena*
Vuchica
Sofka
dragmilk
bak
twinsi
Niny
Ema78
mijaki
KoMetaK
MAAKKI
nina :)
korpica
tetreb
Tinushka
Gramatika
hany
Bjanka
Tinche
MARA
missile
Botox
penelope
cicsa80
Simona
Shizika
SladZana
bubi80
HappyGirl
cici
lilya
cufta
djole42
dr mali pariz
BiKsi :)
maus
50 posters

Strana 24 od 40 Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Sledeći

Ići dole

Maj-najlepse nam sve daj! - Page 24 Empty Re: Maj-najlepse nam sve daj!

Počalji od Mirjana 16/5/2013, 16:56

Od porodilišta na ovamo, ostali su isti! Lude bebe Laughing
Ptičice, sad ću da ti nažvrljkam uputstvo na pp.
Pivo volim kakvo bilo, samo da nije bezalkoholno...jer što neko reče-"Isto dismr, al ti nije ništa!" Wink
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 16/5/2013, 17:08

Hvala cure, biću dobra! Smem li u lab za betu otići? lol! Ili da se smatram trudnom i to je to! lol!

Daco, indijanci su mi hit! Valjda ću u julu smeti malo da se trudna prošetam po Zlatiboru! Very Happy

Stisak!

Veliki pozdrav za Meodlino. Baš mi do maločas bila drugarica koja je operisala taj zloćudni karcinom. Zadnji put joj sumnjali na paraštitaste žlezdice, al tu je sve ok, sad je primila još jednu turu joda, i udaje se! Laughing Al ga sročih, a? Laughing

LJubim vas sve od reda i preko reda, ma kako hoćete!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ninica2 16/5/2013, 17:42

Cure veliki stisak za sve d
Biksaco koko draga srocila si extra svidja mi se the end,kazi mi draga negde si pisala o nekom dr iz BG u vezi tih operacija ne mogu sada da nadjem a treba mi....Sve vas ljubim puuunoooo poljubac
ninica2
ninica2

Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 16/5/2013, 17:49

Samo da vam mahnem, veceras polecemo. Sutra smo u Srbiji do tada mi ostajte zdrave i vesele Wink
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 16/5/2013, 18:15

Lili, srećan vam put. Sutra lepo da nam uz slike opises putovanje.
vi kokoške ste najbolje! Mi navijamo, a vi nas obavestavajte. Juče sam u svojoj glavi umislila znak po kome sam protumačila da će Hani uspeti.
mislim na Kutak i na poslu :)
Ptico, sreća da će ti Mirka objasniti za vk, ja to umem samo sa telefona na Youtube, pa posle odatle da prekopiram link.
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hany 16/5/2013, 18:38

Dolazi Mujo kući s buvljaka i viče s vrata:- "Fato, kupio sam kod cige detektor laži za 2 marke! Evo, ovdje se pali..."Uto dođe mali Ibro iz škole. Pita ga Fata:
- "Što si dobio iz matematike?"
Mali Ibro će:- "Peticu!"BEEP! BEEP! BEEP!
- "Ajd, reci istinu, nemoj meni lagat."
- "Četvorku..."BEEP! BEEP! BEEP!-
"Reci istinu sine, prije nego ti šamarčinu odvalim!"
- "Jedinicu..."
Na to će Fata:- "E kad sam ja u školu išla, sve sam petice imala..."BEEP! BEEP! BEEP!-
"Pa dobro, nisu bile sve petice...
"Kaže Mujo:- "A kad sam ja išo' u školu..."
BEEP! BEEP! BEEP!-
"Hmm, koji si ti kreten tata a mene si naš'o kritizirati!" - kaže mali Ibro.
Prodere se Fata:- "Kako to razgovaraš s ocem!?"BEEP! BEEP! BEEP! BEEP! BEEP!
hany
hany

Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 16/5/2013, 18:43

Hahahahahahahaha lol!
Još malo pa ću piti večernju kaficu s vama. Sad pokušavam da spasim ovo malo deteta, od nekih većih lomova Laughing Počeo da ustaje bez pridržavanja za nameštaj. Tako stoji po par sekundi, a onda k'o sveća Razz

Poslednji izmenio Mirjana dana 16/5/2013, 18:46, izmenjeno ukupno 1 puta
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 16/5/2013, 18:44

Vece
Glupo je vreme,oblacno i hladno
Prepodne bilo prelepo,odvezla dete u vrtic,vratila se,pokosila travu,prihranila cvece,okopala papriku i ostale biljcice,polila travu,oprala kola,spremila rucak i od 14 h digla noge.Odmaram,mladje dete lepo spavalo 3h ja igrala neke igrice,tata i stariji iz vrtica do parkica,ribarnice i tako ja lepo uzivala u tisini,uh odavno nisam.
Sad cekam Larin izbor,zarazila se pa je moram odgledati.
Biksi ljubim tebe i pilice
Miro sladak ovaj tvoj Cvrle cak i kad se ljuti drugaru
Lili srecan vam put i dolazak kucici.
Navijam za cure u postupku.
Cufto ljubi tvoju malu smizlu
Ptico slatka ova tvoja cupavica s avatara.
MAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS FALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS.
MARA
MARA

Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 16/5/2013, 18:46

HA HA dobar je vic
i ja volem samo pivo sa limunom i grejpfrutom,ovo obicno mi je bljak.
MARA
MARA

Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od emilie 16/5/2013, 19:14

heeej,jeste li raspolozene za caskanje ? Very Happy kako volim sunce,danas je kod nas tako oblacno da mi se nikako ne svidja Sleep
emilie
emilie

Broj poruka : 289
Godina : 32
Datum upisa : 16.05.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 16/5/2013, 19:15

A di nam je Mausica?

Cvrle druskan krenuo u skitnju Very Happy

Daco smajli angel smajli angel kako bih je ja sa njima igrala

Bixi zene znaju najbolje yes a za Zlatibor cemo razmisliti Very Happy

Ja do sada skitala, bila u nabavci pica, za slavu, da polako skidam obaveze.
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 16/5/2013, 20:00

Ninice, profesor Džodić, ako treba da se raspitam gde tačno radi, odmah reci. Znam da radi i na nekoj privatnoj klinici i na državnoj. Najbolji hirurg što se tiče štitne. Na pipanje pogadja veličinu čvorova, Hašimoto i slično, čula sam da je vrhunski stručnjak. Poreklom je Novo Pazarac. Ako bilo šta treba, cimaj me. Pozdravi Meda.

Emile, dobrodošla!

Maro, hvalaaa! Uzvraćam poljupce tvojim pilićima!

Marija, bidnuću dobra. :) lol!

Čula sam se s Mimom, ima problem sa netom, a i kod sestre je bila, u obavezama je, a i leže kao kokoš u 21. lol! Danas je pričala i sam mojom najmladjom bratanicom na telefon. Very Happy

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ninica2 16/5/2013, 20:06

Radan Dzodic je da,to je taj dr...Hvala Biksi koko moja mozi pilice malene a ja cu javiti ako treba nesto... osmeh srce ljubav
ninica2
ninica2

Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 16/5/2013, 20:53

Ninice Maj-najlepse nam sve daj! - Page 24 490909.

Meni danas dan prolete. Spavala do ispred 11h, ustala, doručkovala, došla mi drugarica ispred 13h, sedele najmanje 3 sata ćakulale, onda banuli brat i snajka s klincima, kažu ne mogu više da izdrže, moraju da dodju da me vide Very Happy, oni ostaše do 19h, sad malo igram igrice, pa ću da gledam Evroviziju. Divota. Bilo bi super da mi svaki dan ovako proleti do bete. Very Happy

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 16/5/2013, 21:07

Maus moj covek, leze u 21h.

Bikso, a kada vadis betu?
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 16/5/2013, 21:12

PROCITAJTE OVO!!!
POlicajac na svojoj fejsbuk strani

"Mala Anika..
U posljednje vrijeme u gradu se pojavila mala Romkinja Anika (ili kako rece ima jos jedno ime ali ga nezna),sa kojom sam postao "drug", cesto progovorimo po koju rijec, a natjerala me na razmisljanja gledajuci nju i djecu/unuca...See more

Anika ima 5 ili 6 godina, nezna ni ona, nije upisana u knjige rodjenja, ima nekoliko brace i sestara. Nije birala, ali je dobila nesrecu da je tako rodjena, pa trci bosonoga oko stolova,
nece ici u skolu, nocu stanuje u kartonskoj kutiji bez struje, vode, televizora, racunara. nema brigu da li ce joj roditelji dopuniti racun jer nema mobitel. Srecna je kad nije gladna. Nakon nasih svakodnevnih pozdrava Sohi - Soccere /na romskom jeziku: Zdravo - Kako si/, isprica se sa nama kao velika. Ponekad ima ljutnju kada joj kazemo Nino, Jasenko ili ja da ode da se umije, ili hocemo da joj obrisemo uprljane rucice maramicama, ali poslusa i to strpljivo cekujuci da dobije od nas neku "markicu" ili nesto za pojesti. Nije lukava, ako nesto jede dodje i upita me jesam li gladan nudeci mi pola sendvica. Kada je odvedem da jede, kaze nezna koristiti viljusku i noz : Ako je zedna zadovoljna je i sa casom vode, mada ponekad ponosno u prolazu mahne flasicom soka.
Anika ili vec kako se vec zove, ne zna slova, ne zna sta su igrice za racunar, nema roditelje koji je svaki dan voze autom u skolu, nezna kakav je problem kada nema WIFI mreze, nece nikad ici da ucestvuje na skolskoj priredbi gdje ce ponosni roditelji, rodbina i komsije da je gledaju u novoj haljinici.. Nju niko ne uci da cita i pise, ona nema dom, a nema ni haljinu Nije imala ali ima... Danas smo ja i moj drug Nino je sreli i ona je srecna pricala sa nama kako joj je drago sto ima prijatelje kao mi... Otisli smo u radnju,Anika je ponosno odabrala pantole i haljinicu, umila se vlaznim maramicama i bila je prava djevojcica. Kasnije sam je sreo i rekla mi je da je nasla "baletanke" da joj se svidjaju i onda smo i njih kupili /sa carapicama iste boje/ pa je sva srecna mi ispricala kako joj govore "kako si se sredila " i ponosno je setala sa mnom.Kada sam kasnije u jednom meni posebno lijepom drustvu pio kafu, dosla je i opet obrisala lice vlaznim maramicama, ponosno - naucila je to da radi, a na malenim prsticima pokazivala da je nalakirala nokte... Ipak, mnogi od nas mozemo nauciti od nje. ona ima iskren osmijeh, kada je srecna to i pokaze, nema maske na licu kao vecina ljudi, nezna biti licemjer, ona se bori da prezivi... Odrastace na ulici, bosonoga, spremati se za borbu sa zivotom na ulici,
jer nije imala srecu da ima roditelje koji imaju normalnu kucu,
normalan odgoj... Nju odgajaju ljudi na ulici kako se ophode prema njoj, neko drsko, neko lijepo,ali ona ne mari za vase brige sto ste ljuti, zbog vasih "problema" jer morate ici svaki dan na dobro placen posao, niste otisli kod frizera, kozmeticara, niste platili ratu kredita na vrijeme za neki mozda bespotrebni svoj prohtjev. Ona je samo jedna djevojcica koja se bori da prezivi. Niti jedan frizer ne zeli da je odvedem da je sredi...I zao mi je Anike i takve djece, koja su najsladja u tim godinama,kada postavljaju milion pitanja, ali na njena pitanja niko joj ne daje odgovor...Svi ce je otjerati, a ona ce i dalje neumorno morati obilaziti ulice i stolove da prezivi.Moja "drugarica" Anika je pravi borac, volio bih da moze imati neku udomiteljsku porodicu, da kao i svi mi ima svoje sne...
Srecno joj bilo i neka je sreca prati."
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 16/5/2013, 22:05

Dobro veče i laka vam noć.
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sofka 16/5/2013, 22:18

Vece i laka noc ff

U toku je radna akcija, kod Sofke je bila ovulacija lol!
sve u stihu sve u prozi, mili Boze ti pomozi radost

Biksi navijam jako najjace vv vv vv vv

Hany, Niny srecno sutra navijači2 navijači2 navijači2

Ko ide na koncert DM nek se izdjipa i za mene igra igra x

Pozdrav iz kisnog Utrehta ff
Sofka
Sofka

Broj poruka : 1494
Godina : 52
Datum upisa : 09.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od emilie 16/5/2013, 22:29

hej bas ste vesele Laughing svaka cast...
emilie
emilie

Broj poruka : 289
Godina : 32
Datum upisa : 16.05.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hany 16/5/2013, 22:50

devojke odoh na spavanje,ako bude spavanja uopste Wink bilo bi lepo prespavati do 9 usne laku noc
hany
hany

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 16/5/2013, 23:19

cufta :: PROCITAJTE OVO!!!
POlicajac na svojoj fejsbuk strani

"Mala Anika..
U posljednje vrijeme u gradu se pojavila mala Romkinja Anika (ili kako rece ima jos jedno ime ali ga nezna),sa kojom sam postao "drug", cesto progovorimo po koju rijec, a natjerala me na razmisljanja gledajuci nju i djecu/unuca...See more

Anika ima 5 ili 6 godina, nezna ni ona, nije upisana u knjige rodjenja, ima nekoliko brace i sestara. Nije birala, ali je dobila nesrecu da je tako rodjena, pa trci bosonoga oko stolova,
nece ici u skolu, nocu stanuje u kartonskoj kutiji bez struje, vode, televizora, racunara. nema brigu da li ce joj roditelji dopuniti racun jer nema mobitel. Srecna je kad nije gladna. Nakon nasih svakodnevnih pozdrava Sohi - Soccere /na romskom jeziku: Zdravo - Kako si/, isprica se sa nama kao velika. Ponekad ima ljutnju kada joj kazemo Nino, Jasenko ili ja da ode da se umije, ili hocemo da joj obrisemo uprljane rucice maramicama, ali poslusa i to strpljivo cekujuci da dobije od nas neku "markicu" ili nesto za pojesti. Nije lukava, ako nesto jede dodje i upita me jesam li gladan nudeci mi pola sendvica. Kada je odvedem da jede, kaze nezna koristiti viljusku i noz : Ako je zedna zadovoljna je i sa casom vode, mada ponekad ponosno u prolazu mahne flasicom soka.
Anika ili vec kako se vec zove, ne zna slova, ne zna sta su igrice za racunar, nema roditelje koji je svaki dan voze autom u skolu, nezna kakav je problem kada nema WIFI mreze, nece nikad ici da ucestvuje na skolskoj priredbi gdje ce ponosni roditelji, rodbina i komsije da je gledaju u novoj haljinici.. Nju niko ne uci da cita i pise, ona nema dom, a nema ni haljinu Nije imala ali ima... Danas smo ja i moj drug Nino je sreli i ona je srecna pricala sa nama kako joj je drago sto ima prijatelje kao mi... Otisli smo u radnju,Anika je ponosno odabrala pantole i haljinicu, umila se vlaznim maramicama i bila je prava djevojcica. Kasnije sam je sreo i rekla mi je da je nasla "baletanke" da joj se svidjaju i onda smo i njih kupili /sa carapicama iste boje/ pa je sva srecna mi ispricala kako joj govore "kako si se sredila " i ponosno je setala sa mnom.Kada sam kasnije u jednom meni posebno lijepom drustvu pio kafu, dosla je i opet obrisala lice vlaznim maramicama, ponosno - naucila je to da radi, a na malenim prsticima pokazivala da je nalakirala nokte... Ipak, mnogi od nas mozemo nauciti od nje. ona ima iskren osmijeh, kada je srecna to i pokaze, nema maske na licu kao vecina ljudi, nezna biti licemjer, ona se bori da prezivi... Odrastace na ulici, bosonoga, spremati se za borbu sa zivotom na ulici,
jer nije imala srecu da ima roditelje koji imaju normalnu kucu,
normalan odgoj... Nju odgajaju ljudi na ulici kako se ophode prema njoj, neko drsko, neko lijepo,ali ona ne mari za vase brige sto ste ljuti, zbog vasih "problema" jer morate ici svaki dan na dobro placen posao, niste otisli kod frizera, kozmeticara, niste platili ratu kredita na vrijeme za neki mozda bespotrebni svoj prohtjev. Ona je samo jedna djevojcica koja se bori da prezivi. Niti jedan frizer ne zeli da je odvedem da je sredi...I zao mi je Anike i takve djece, koja su najsladja u tim godinama,kada postavljaju milion pitanja, ali na njena pitanja niko joj ne daje odgovor...Svi ce je otjerati, a ona ce i dalje neumorno morati obilaziti ulice i stolove da prezivi.Moja "drugarica" Anika je pravi borac, volio bih da moze imati neku udomiteljsku porodicu, da kao i svi mi ima svoje sne...
Srecno joj bilo i neka je sreca prati."

bas je potresna prica ,pogotovo sto ima jako puno takve dece po ulicama koja se sama bore za svoj zivot a odrasle bas briga za njih mislim njihove najblize ,dali ce imati sta da pojedu i popiju danas

Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 16/5/2013, 23:40

Emilie, i ovde da ti poželim dobrodošlicu cvet
Primetiće te i ostali ujutru uz kafu Wink Još ako je ti skuvaš, gde će ti kraj biti Laughing
Sofke, srećan rad likeit
Hany, spavala, ne spavala, isto ti se vata - sutra pijemo za žurku u labu vv vv vv
Ćuftice, svake godine pozvamo rome koji ne pohađaju nastavu na razredni ispit. Došle jedne godine mama i ćerka, da vide šta hoćemo od njih. Koleginica koja predaje srpski reče da upravo počinje pismeni iz srpskog i pokaže maloj u koju učionicu da uđe, kad krenu plakanje. To ne mogu da vam opišem....svi smo se istresirali. Ne da je majka, kao da ćemo je mleti na ispitu Laughing Gledajući maminu reakciju, svašta sam pomislila. Da su istraumirane, jer su zlostavljane i sl.
Na kraju, kad ih je pedagogica smirila i kad smo shvatili da od polaganja vajde nema, mama se okreće ka meni i zauzima stav. Odmeri me, pa sigurnim glasom kaže:"Ti mala, da mi odvojiš malo garderobi i cipela i neku torbu. Doći ću sutra da uzmem!"
lol!
Biksačo, za betu smeš da daš krv, a Cole nek ide po nalaz Wink Laughing
Nina, ljubi tvoje anđele osmeh srce osmeh srce
Isto važi i za ostale mame srcasti poljupci
Mame u pripremi srcasti poljupci
Laku noć

Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 16/5/2013, 23:50

Sofka ::Vece i laka noc ff

U toku je radna akcija, kod Sofke je bila ovulacija lol!
sve u stihu sve u prozi, mili Boze ti pomozi radost

Hihi i kod mene je radna akcija, zato se ne javljam, nemam kad  b

Emilie dobro dosla na nas Kutak cvet

drugari laku noc,sjutra se kuckamo kad iscitam osmeh srce
SladZana
SladZana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hany 16/5/2013, 23:56

Hany,[/b] spavala, ne spavala, isto ti se vata - sutra pijemo za žurku u labu vv vv vv

kad ti tako kazes ,odoh ja onda lepo da odspavam laku noccc pisem sutra rezultattttt ff

hany
hany

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 17/5/2013, 00:07

Hany srecno sutra cekamo izvjestaj ff
SladZana
SladZana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 24 od 40 Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu