Klub 38+
+71
Simona
kockicaaa
Bebis
SoJa
Cecana
medolino
sareni leptir
SannI-AlL
djole42
JocY
kristina33
dr mali pariz
dusa71
dunjas
bebica mala
Stenli
Republica
fight&faith
vivijen
zvezdilica
ariadne69
leptirko82
AriesGirl
misic
heart84
lilly13
ivi
Crvic
sigmabh
Angie83
tuli
Ambra
ninica2
twinsi
REAANITA
korpica
labradorka
SladZana
MAAKKI
Ninche
saska1
dragana76ns
bulevarka
Orline
cicsa80
lolipop
hany
lelas
ivka
lenabeograd
anak
laKole
zoxa
maus
menora72
BiKsi :)
noja
LaFolie
neca73
zvoncica36
Niny
lilya
Erata
Shizika
nena beba
KoMetaK
Vuchica
bak
Struzzo
lenjivica
missile
75 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 31 od 40
Strana 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: Klub 38+
Hvala vam opet drage moje!
Mnogo mi znaci vasa podrska, stvarno!
Lafe, stalno pomislim na tebe, cim mi kroz glavu proleti kako nece uspeti vooga puta, pa se setim tebe i vase situacije i rezultata na kraju!
Erata, draga, kako si ti? Idete na odmor negde uskoro?
Zoxa, ljubi tvoje curice lepotice, i mi vrlo cesto pomislimo na Ninu, Bjanku cemo valjda uopznati jednog dana.
Mnogo mi znaci vasa podrska, stvarno!
Lafe, stalno pomislim na tebe, cim mi kroz glavu proleti kako nece uspeti vooga puta, pa se setim tebe i vase situacije i rezultata na kraju!
Erata, draga, kako si ti? Idete na odmor negde uskoro?
Zoxa, ljubi tvoje curice lepotice, i mi vrlo cesto pomislimo na Ninu, Bjanku cemo valjda uopznati jednog dana.
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Idemo u avgustu u Grcku, negde na Sitoniju. Dopisujem se i preganjam sa Grcima, to je uvek nekako moja "obaveza". :)
Erata- Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012
Erata, odmorite se lepo, i za nas koji necemo na odmor, pa onda u septembru polako ali sigurno u - Bingo!
Ma kakav septembar...Ne pada mi na pamet! :))
Ja cu ovako izdaleka da se radujem kada nam budes postavljala slicice sa UZ!
Ja cu ovako izdaleka da se radujem kada nam budes postavljala slicice sa UZ!
KoMeta, draga, razmisljanja tipa "isti scenario se ponavlja" su negativna, pa su zabranjena za tebe! Pa bas zelis (i mi ti isto zelimo) drugi scenario! Ali razmisljanja tipa "beta za rodendan muza" "deca se roditi za moj rodendan" su ona prava, ostani na toj frekvenciji!
ariadne69- Broj poruka : 244
Godina : 55
Datum upisa : 08.11.2012
Jutro KO sa Metićima
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Meta, samo da zaprasim i da vas ljubnem
Djole, posle tvog posta o magnolijama...bila sam nema, sta reci posle tebe. Divna si..kao i tvoje cvecke
Djole, posle tvog posta o magnolijama...bila sam nema, sta reci posle tebe. Divna si..kao i tvoje cvecke
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
Evo malo roda od mene
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
KoMeta
bebica mala- Broj poruka : 749
Godina : 49
Datum upisa : 27.01.2012
Metic, ne stizem redovno da se javljam, ali ti dobro znas da ja navijam svim srcem i znam da ces ovog puta biti
Ajde, ljubim te
Ajde, ljubim te
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Metoo pomilki tibu
...i pricaj i pevaj decici svojoj smej seeeee
Mi silno navijamoooooo
Bacamo baby dust
...i pricaj i pevaj decici svojoj smej seeeee
Mi silno navijamoooooo
Bacamo baby dust
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
KoMetice, navijam, navijam, navijaaaaaam! Svim snagama, za lepu i debelu betu! Ja sam imala fobiju od maja meseca, jer mi prošli put doneo šipak na uz, al baš sam želela da se suočim s njim i da mu vratim za ono od pre koju godinu, i drago mi je što sam poslušala tebe! E, tako i ti, suoči se sa četvorkom, samo će ovaj put da bude pravi, a onda si ti pobednik nad tim brojkama! Od tri spermića za rad, ma ovo je super brojka, a ranije ih je bilo mnogo više, ni to ne zaboravi, tako da statistika nije ista kao ranije, pa ni ishod neće biti kao ranije! LJubim i čekam i vučem za nos i prašim, šta god, samo nek uspe!
Pretpostavljam da ti je tsh 2,7 a ne 27 kako si napisala. I za taj 2,7 bi Šumarka pojačala dozu leka.
Pretpostavljam da ti je tsh 2,7 a ne 27 kako si napisala. I za taj 2,7 bi Šumarka pojačala dozu leka.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Potpisujem Biksi! Metice Kometice i slatka mala decice, uzivajte u banji Soko, mamica vas cuva kao svoje oko! Samo nek se nizu rime, da se embrioni prime!:))
Erata, kraljice! Uživaj na Sitoniji kad odeš, na mene je ostavila baš sjajan utisak!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Erata ::Potpisujem Biksi! Metice Kometice i slatka mala decice, uzivajte u banji Soko, mamica vas cuva kao svoje oko! Samo nek se nizu rime, da se embrioni prime!:))
Erata, draga, hvala puno na ovim stihovima! Ima da uzivaju za sve "pare"! Mislim, ja imam kucu ovde, pa mi je lako, a juce smo ih izveli u restoran u pecini, prejela se deca! Ne bismo mi jeli tako, nego zbog njih! Usput smo im pricali gde idemo i sta cemo da radimo i kako ce oni dogodine u setnju kroz Sokobanju! Uzivaj draga na moru i lepo se odmorite i provedite!
Bixi, jeste, 2,27 je bio bez eutrioxa, a 27. mi je KOpitovcka rekla da ga uradim bez terapije i da vidim koliki je. Ne znam sta sam pisala, nemam sad vremena da se vracam, odosmo u Nis u lab.
Meta, super, decica uzivaju :) tako treba.
Erato, sitonija je divna. Bice vam odlicno. Taman da fino napunite baterije.
Erato, sitonija je divna. Bice vam odlicno. Taman da fino napunite baterije.
Niny- Broj poruka : 3309
Datum upisa : 16.02.2011
Metoooo vucemoooo za nosic
Jesi radila tsh ? S.banja je vazdusna samo disi decica vole kiseonik svez vazduh
Jos ove vec zrele baby prasine dok ima da te zaprasimooo dobro
Erato uzivaj u sitonoji,
Meni omiljenom lagomandrom borovinom i hladom
i u vurvuu tu ssam ronjala za ribicama
Klubeeee:12a:
Jesi radila tsh ? S.banja je vazdusna samo disi decica vole kiseonik svez vazduh
Jos ove vec zrele baby prasine dok ima da te zaprasimooo dobro
Erato uzivaj u sitonoji,
Meni omiljenom lagomandrom borovinom i hladom
i u vurvuu tu ssam ronjala za ribicama
Klubeeee:12a:
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
Klube, pozdrav!
KometaK, čekalice, mislim i navijam!
KometaK, čekalice, mislim i navijam!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Metice samo da posaljem pusice i da znas da mislimo na vas i jakooo navijamo!!!
zoxa- Broj poruka : 2601
Datum upisa : 25.11.2008
Draga MIssile, dugo te nije bilo...
ariadne69- Broj poruka : 244
Godina : 55
Datum upisa : 08.11.2012
Imam jedno obavestenje za sve one koje idu u Jevremovu o svom trosku, stavicu i na temu Jevremove ali mislim da su devojke cesce na ove dve-tri teme, a volela bih da sa svima podelim:
Postoji kod AXA osiguranja proizvod koji se zove WOW kartica, odnosno to je polisa osiguranja od nesrecnog slucaj i dobija se kartica sa kojom imate pravo na 20% popusta na sve preglede u Jevremovoj i 10% popusta na vantelesne i ostale intervencije. Postoje popusti i za neke druge klinike, imate sve na njihovom sajtu pa proucite koga interesuje: www.axa.rs
Ja sam juce uzela karticu i danas je vec isprobala, zaista sam dobila 10% popusta na neuspesni pokusaj koji je vec iza mene.
Umesto 95.000 koliko kosta postupak u slucaju da se jc ne oplodi (sto je uzasno skupo), platila sam 85.500, i tako sam ustedela 9.500.
Kartica inace kosta 1.500 dinara i vazi godinu dana.
Postoji kod AXA osiguranja proizvod koji se zove WOW kartica, odnosno to je polisa osiguranja od nesrecnog slucaj i dobija se kartica sa kojom imate pravo na 20% popusta na sve preglede u Jevremovoj i 10% popusta na vantelesne i ostale intervencije. Postoje popusti i za neke druge klinike, imate sve na njihovom sajtu pa proucite koga interesuje: www.axa.rs
Ja sam juce uzela karticu i danas je vec isprobala, zaista sam dobila 10% popusta na neuspesni pokusaj koji je vec iza mene.
Umesto 95.000 koliko kosta postupak u slucaju da se jc ne oplodi (sto je uzasno skupo), platila sam 85.500, i tako sam ustedela 9.500.
Kartica inace kosta 1.500 dinara i vazi godinu dana.
kristina33- Broj poruka : 619
Godina : 49
Datum upisa : 21.03.2009
Hvala Kris!!!!
Meta, cestitamoooooooooo da budes bezbrizna trudnica!!!!!!!!!
Meta, cestitamoooooooooo da budes bezbrizna trudnica!!!!!!!!!
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Strana 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 31 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu