Danas sam kuvala...
+52
SoJa
JocY
Bebis
saska1
KoMetaK
caci
laKole
leptirko82
missile
Vuchica
twinsi
zvoncica36
dragmilk
MAAKKI
BiKsi :)
cufta
Ema78
Botox
neca73
Star77
Tanja83
lenabeograd
djole42
Dacaa
maus
tetreb
Shizika
Mirjana
Kamilica
OKacica
penelope
Sofka
Marija86
lilya
hany
dacans
Orline
Gramatika
cicsa80
noja
dr mali pariz
zoxa
dragana76ns
Tinche
nena beba
nina :)
JAmajka
anak
MARA
Struzzo
bobica83
korpica
56 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Kuhinja :: Arhiva
Strana 13 od 40
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: Danas sam kuvala...
Bojana, opet prelep avatar!
Dragana, prelep tiker.
Dosta sam bila off, videh kolačiće u Nojinom postu. Sutra ću okačiti moje, koje je mm ukrašavao, i upropastio, al samo na izgled. Hteo čovek da se poigra i šta sam mogla.
Dragana, prelep tiker.
Dosta sam bila off, videh kolačiće u Nojinom postu. Sutra ću okačiti moje, koje je mm ukrašavao, i upropastio, al samo na izgled. Hteo čovek da se poigra i šta sam mogla.
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Noja carice
tetreb- Broj poruka : 671
Godina : 44
Datum upisa : 09.04.2012
Danas slatki kupus . Ne volem, ali mm obožava.
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
curetina pohovana,rizoto,sos od pecuraka i palacinke :))))))))))))
Marija86- Broj poruka : 1794
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010
Ja sam ovih dana sve nešto na brzinu bez volje... Te kupus, te pohovane lignje, te bolonjeze... Danas grašak sa batacima. Al napravih i proju i rolat na brzinu, stalno sam gladna ovih dana, hahaha... Sutra ću picu posle 100 godina... Al i ona je brzinska.... Oštrim se za podvarak sa butkicama.... I skupljam ideje ovde... Prijatno žene
nena beba- Broj poruka : 4697
Datum upisa : 08.04.2009
Ja sam danas kupila oslica i krompir salatu, plus rotkvice...Sama sam, opet, i nije mi se kuvalo... Ali, zato cu sada da pravim nesto sa jabukama... mm bi i pitu i tufahije...istovremeno...kada nocas dodje da se sladi...Ali, posto me mrzi da rendam jabuke, bice da ce da padnu tufahije...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
danas cu corbicu od sargarepe, karfiola i brokolija
varivo od sargarepe i dinstano meso
varivo od sargarepe i dinstano meso
Botox- Broj poruka : 4342
Datum upisa : 10.04.2011
Opet nasuvo sa sirom
Bojana, avatar Genijalno
Bojana, avatar Genijalno
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Ja cu dimstati sargarepu i grasak bez mesa i supica cureca,
Lily mmmmmm sutra cu sa krompirom
Lily mmmmmm sutra cu sa krompirom
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
i ja i on pojedosmo po dve cinijice corbe, i sad pauza pa posle meso i sargarepe, nema sanse da zinem sada.... u ovu cinijicu stane nesto malo manje od pola litra :-D
corbica bila sa crnim lukom, cenom belog, karfiol, brokoli i sargarepa, jedan krompir, od zacina cep sirceta, malo kima, bosiljka, persuna, biber i kocka za supu pilecu.... dve kasike pavlake na kraju....
corbica bila sa crnim lukom, cenom belog, karfiol, brokoli i sargarepa, jedan krompir, od zacina cep sirceta, malo kima, bosiljka, persuna, biber i kocka za supu pilecu.... dve kasike pavlake na kraju....
da resimo i ostatak pa da vodim prleta napolje....
meso, sv. vrat.... u belom vinu peceno, tj s malo belog vina, ostatak,so, biber, lovor, b. luk, usitnjen korijander, kajenski biber....
sargarepa dinstana s malo b. luka, cep sirceta, so, majKina dusica i mirodjija, kasika pavlake....
meso, sv. vrat.... u belom vinu peceno, tj s malo belog vina, ostatak,so, biber, lovor, b. luk, usitnjen korijander, kajenski biber....
sargarepa dinstana s malo b. luka, cep sirceta, so, majKina dusica i mirodjija, kasika pavlake....
Bojana super ti je corba a i sargarepice obozavam na bilo koji nacin
Ja juce pravila posnu boraniju a danas telece snicle i krompir salata sa sirom
evo je boranija
Ja juce pravila posnu boraniju a danas telece snicle i krompir salata sa sirom
evo je boranija
Sofka- Broj poruka : 1494
Datum upisa : 09.11.2010
Ovo sam juce pravila. Prste da polizes.
http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&ved=0CFMQFjAD&url=http%3A%2F%2Fwww.becook.com%2Fsr%2Frecept%2Fvikend-ru%25C4%258Dak.htm&ei=TNc5Ub7nO8qO4gSo84DgDg&usg=AFQjCNFazK_oaK2hL6YHEoYOENuZLyw5Qw&sig2=Gj6U4RAYKEPreWJbRwk-Mw&bvm=bv.43287494,d.bGE
http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&ved=0CFMQFjAD&url=http%3A%2F%2Fwww.becook.com%2Fsr%2Frecept%2Fvikend-ru%25C4%258Dak.htm&ei=TNc5Ub7nO8qO4gSo84DgDg&usg=AFQjCNFazK_oaK2hL6YHEoYOENuZLyw5Qw&sig2=Gj6U4RAYKEPreWJbRwk-Mw&bvm=bv.43287494,d.bGE
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
maus super ovo izgleda njam njam
Dacaa- Broj poruka : 800
Godina : 41
Datum upisa : 29.07.2009
Mama je napravila domaćubpileću supu,pohovala belo i krompir obaren,pa začinjen bosiljlom,belim lukom i solju,sa malo maslinovog-u rerni.
Desert neka lešnik torta.
Ovih dana sam spremala-
škarpinu sa krompir salatom,
boraniju sa dimljenim stvarčicama
i sarmu već dva dana jedemo.
Desert neka lešnik torta.
Ovih dana sam spremala-
škarpinu sa krompir salatom,
boraniju sa dimljenim stvarčicama
i sarmu već dva dana jedemo.
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Danas riblji štapići, ja ih baš volim, krompirići iz rerne, ruska salata, rotkvice, zelena salata. Tiramisu za dezert.
Sutra muž pravi škarpinu sa blitvom, keljom, sargarepom i krompirom, pa sve bareno. Ja baš ne bih, ali ndmam srca da ga odbijem, odavno se sprema. Kupila sam pola kile kalamata za sutra, pa valjda ne ostanem gladnica.
Sutra muž pravi škarpinu sa blitvom, keljom, sargarepom i krompirom, pa sve bareno. Ja baš ne bih, ali ndmam srca da ga odbijem, odavno se sprema. Kupila sam pola kile kalamata za sutra, pa valjda ne ostanem gladnica.
Sedih da doruckujem ručak koji skuvah :) malo sam prepisivala. Corbica bela, krmenadle u sosu od pečuraka sa sve senfom. Salata zelena sa mladim lukom i rotkvicama. Uh kako je to kuvanje bilo: poslah mm sa decom u šetnju da jednom na miru skuvam. Kad zove, jednu treba presvuci. Isključuje sve, trci u park, nosi dete kući, presvlaci, vracaj dete tati, ukljucuj sve ponovo, peri salatu, taman sve proktckalo, zove opet: oznojile se, isprljale, gladne, trci nosi maramice, banane itd, opet nazad ukljucuj sve... Prokrckalo zove mm, ne može više, izmorise ga, da sidjem da mu pomognem. Ko zna kako je ispalo...ću da vidim sad.
KOd mene danas boranija sa pilecim mesom, a za salatu cemo videti, poslala sam mm da kupi salatu ( sad je pitanje sta on podrazumeva pod salatom ) . Za desrt idemo na cokoladni sufle, najverovatnije u Tribeku, tamo nismo bili nikada, a kazu da im je sufle sjajan...
A blago vama sto jedete ribu... ja bih volela da mogu da jedem, ali meni je tako muka od morskih plodova, da ne smem ni da pomirisem... ponekad jedem recnu ribu, ali u principu , ne umem da je spremim...tu i tamo kupim filete soma ili eventualno pastrmku, ali nije to to...
A blago vama sto jedete ribu... ja bih volela da mogu da jedem, ali meni je tako muka od morskih plodova, da ne smem ni da pomirisem... ponekad jedem recnu ribu, ali u principu , ne umem da je spremim...tu i tamo kupim filete soma ili eventualno pastrmku, ali nije to to...
Ema, jedva čekam da i meni tako bude muka zbog nekog zvrka u stomaku
Mi volimo sladak kupus na sve načine, al o tome smo mislim već pričale
Neno, kakav je ručak skuvan u tri čina?
Mi volimo sladak kupus na sve načine, al o tome smo mislim već pričale
Neno, kakav je ručak skuvan u tri čina?
Slatki kupus i piletina. Opet ne volem. Ali opet mm voli.
Miss mm se nije žalio a nije da ne ume.
Samo krompir ne slučaj. Tačno je on falio biće sutra prilog uz ovo isto
Samo krompir ne slučaj. Tačno je on falio biće sutra prilog uz ovo isto
Setih se! Anak ne volE sladak kupus, a ja se prebacila na Emu, a sećam se da sam s Emom pričala koliko ga volimo i obe ga pravimo u serpama za slavsku sarmu.
Neno, sve u najboljem redu, to se zove super žena. Sve u isto vreme, i to uspešno.
Neno, sve u najboljem redu, to se zove super žena. Sve u isto vreme, i to uspešno.
Ja stvarno ne volim slatki kupus, volim salatu, kiseli, svež bez ičega, onako grickam kao zec , ali kuvani............ A mm obožava baš taj.....Pa eto, usluga za uslugu....ja njemu kupus, on obećao izribat rernu
Anak, to ti je pametno. Moraću da te iskopiram!
Jao , sladak kupus... pasce ovih dana...
A nije meni muka od morskih plodova zbog trudnoce, ja ih inace ne podnosim...na zalost... tu i tamo pojedem tunu, i ponekad nesto recne ribe i to je to...
Danas imam boraniju od juce, mozda dodam samo krompir...ali, mmm pominjao da hoce da me vodi u restoran na rucak, ne znam sta mu je...
Sinoc smo bili u Tribeci na cokoladnom sufleu, jeste dobar, ali mi se vise dopada u Dorijan Greju...
A nije meni muka od morskih plodova zbog trudnoce, ja ih inace ne podnosim...na zalost... tu i tamo pojedem tunu, i ponekad nesto recne ribe i to je to...
Danas imam boraniju od juce, mozda dodam samo krompir...ali, mmm pominjao da hoce da me vodi u restoran na rucak, ne znam sta mu je...
Sinoc smo bili u Tribeci na cokoladnom sufleu, jeste dobar, ali mi se vise dopada u Dorijan Greju...
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Kuhinja :: Arhiva
Strana 13 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu