odvikavanje od dude
2 posters
KUTAK :: BEBE :: Flašice, cucle ...
Strana 1 od 1
odvikavanje od dude
ne nadjoh ovu temu...
moja starija nikad nije htela. malu navikoh na dudu pred spavanje. i samo je tad uzimala. ali avaj , poslednje vreme umesto da je izbacuje ona pocela i preko dana da je trazi...
poslednja dva dana ne vadi iz usta! ne znam sta je to? neka frustracija? zubi? koji sad zubi?!
i kako ih odvici a da nije paprika :)
moja starija nikad nije htela. malu navikoh na dudu pred spavanje. i samo je tad uzimala. ali avaj , poslednje vreme umesto da je izbacuje ona pocela i preko dana da je trazi...
poslednja dva dana ne vadi iz usta! ne znam sta je to? neka frustracija? zubi? koji sad zubi?!
i kako ih odvici a da nije paprika :)
nena beba- Broj poruka : 4697
Datum upisa : 08.04.2009
Re: odvikavanje od dude
Moji su naviknuti na dudu jos na neonatologiji.i nisam pokusala da ih odviknem kad su dosli,verovatno sam pogresila.traze je samo pred spavanje.jedno vreme su je trazili preko dana i ja sam im odgovarala da duda mora da spava i da se igramo sa dudom kad idemo na spavanje.i to je palilo..u vrticu spavaju bez dude,a kod kuce nema sanse...ne znam kako cu ih odvici,mnogo je vole..
key- Broj poruka : 1448
Godina : 46
Datum upisa : 10.07.2008
Re: odvikavanje od dude
i moja u vrticu bez dude. a kod kuce, nikako da je odgovorim...
ma bojim se da je stekla uslovni refleks-povezala dudu i spavanje... i ne razdvaja ih. a tamo ko zna koliko place pre spavanja bez dude...
vise me brine ovo sto je pocela preko dana...
uzme je sama sa tacne gde stoje oprane dude, i to 2 komada odjednom, pa malo jednu gurne u usta, malo drugu, pa ostavi negde na sto i ode... onda ja pokupim, operem, a ona za 3 minuta bukvalno opet trazi :dudi dudi dudi..
ma bojim se da je stekla uslovni refleks-povezala dudu i spavanje... i ne razdvaja ih. a tamo ko zna koliko place pre spavanja bez dude...
vise me brine ovo sto je pocela preko dana...
uzme je sama sa tacne gde stoje oprane dude, i to 2 komada odjednom, pa malo jednu gurne u usta, malo drugu, pa ostavi negde na sto i ode... onda ja pokupim, operem, a ona za 3 minuta bukvalno opet trazi :dudi dudi dudi..
nena beba- Broj poruka : 4697
Datum upisa : 08.04.2009
KUTAK :: BEBE :: Flašice, cucle ...
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu