KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šta vas najviše izluđAVA kod muža :)

+95
Blanka
Sirijus
Jerapetra
mimi85
tatjanica
tiramisu
Ema78
zvoncica36
MalaSaJuga
Dora1
sareni leptir
karakaca
Star77
hocukusurnecuzvaku
emilie
Vecka
leptirko82
nina :)
hany
tetreb
Nensy85
Tanja83
krol
OKacica
Gramatika
Tinche
malo_garavo_zlo
jelenaaleksa
laKole
dragana76ns
lilya
Republica
Vuchica
rada78
mijaki
missile
daca32
grudva
menora72
nacKa
dragmilk
Struzzo
Mrvica
JocY
dr mali pariz
lolipop
Simona
korpica
dra00
LaFolie
Kamilica
Mirjana
marija47
Barbara
Botox
anak
arma
Zoka83
Galvano
8Mila8
JAmajka
Marija86
Miwi
BiKsi :)
lena
bridget jones
kasia
ninko
buby
nena beba
caci
mala parizanka
Orline
brinbili
Larica
majce
Cupava
Sami
Kata
adriatika
Mirkana
Gala
NINA1
jul
Hitron-Luka
menora
mijica
terka
maja76
Jelence
Nekica
TetaSneki
nadalina
maus
HappyGirl
99 posters

Strana 13 od 14 Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Sledeći

Ići dole

Šta vas najviše izluđAVA kod muža :) - Page 13 Empty Re: Šta vas najviše izluđAVA kod muža :)

Počalji od Ema78 15/9/2014, 16:42

Opet ja...

Samo da znate, ima boga... mm uglavnom oko Petra ne radi nista i samo hvata krivine, plavi lom i sl, al, sto je lepo kad mu se dete iskaki svud po garderobi, jer ga nije lepo presvukao... a sto i jedan put sam mu objasnjavala...ostalo je sve po starom... samo sto ja vise ni u ludilu ne slazem njegovu garderobu...
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Šta vas najviše izluđAVA kod muža :) - Page 13 Empty Re: Šta vas najviše izluđAVA kod muža :)

Počalji od tiramisu 16/9/2014, 13:14

osmeh srce[/quote]
Do ovoga ALI kao da si mene opisala.Posle ALI mi se mnogo sviđa.Volela bih da moj muž riba po ceo dan.Obično kad to radi onda psuje.[/quote]

hahah..i moj psuje kad nesto pere i cisti po kuci ili nedajboze nesto popravlja/menja bateriju,sijalicu ili sl. Very Happy
tiramisu
tiramisu

Broj poruka : 922
Godina : 45
Datum upisa : 01.12.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 12/12/2015, 22:31

Slatko se nasmejah citajuci sve ovo Very Happy 
Mm ostavlja stvari po podu al sa svoje strane kreveta, ja se trudim da ne primecujem... U ganc novoj obuci/ odeci ode u supu,ili na teren,u svetlim pantalonama zalegne pod auto... I tako jos gomila nebuloza... "Savrseno" cita recepte koje mu ostavim da nesto spremi dok sam ja na poslu pa je tako 4 parceta krmenadle pekao u rerni sat i po... Obozava svoju supu i i uvek ce radije nesto napolju raditi nego zavrsiti sta je poceo u kuci... Al sve su to sitnice, kad ga nema kod kuce sve mi to nedostaje!!!
mimi85
mimi85

Broj poruka : 3352
Godina : 39
Datum upisa : 03.11.2015

https://mimainmiraculousadventure.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tatjanica 13/12/2015, 09:38

....i mene do ludila dovode charape po podu,stvari sa treninga koje se ne vade iz torbe i to shto je u stanju da hipnotisano gleda filmove sa letechim kinezima koji traju bar 3 debela sata!!! Mad ...ali,poshto je moj dragi oficir na prekookeanskim brodovima po 6 meseci smo razdvojeni (zhiveo brodski internet!) a ostalih 6 meseci kad dodje zhivimo kao da je svaki dan nova godina,dosta putujemo i onda i ne stigne mnogo da me izludi...eto,tako je to u nashoj kuchi! ljubav
tatjanica
tatjanica

Broj poruka : 1508
Godina : 47
Datum upisa : 28.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 13/12/2015, 16:32

Moj dosta radi van zemlje.. Pa ispadne da 6 meseci godisnje nije tu....
mimi85
mimi85

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tatjanica 14/12/2015, 10:41

...eto,znachi dodje to na isto....ljubb za mimi i navijaaaaam od srca za malu mimicu ili mimija! sunny
tatjanica
tatjanica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 14/12/2015, 11:36

Hvala ti od srca... Nadamo se da ce magija carobnog Praga proraditi u februaru:-)
mimi85
mimi85

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tatjanica 14/12/2015, 13:28

Šta vas najviše izluđAVA kod muža :) - Page 13 4l6n9l
tatjanica
tatjanica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 14/12/2015, 14:08

Mmmm predivna fotka:sunny:
mimi85
mimi85

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 2/1/2018, 08:13

Kako je ovo dobra tema lol!
Izludjava me sledece:
Kad ostavi nesto nema pojma dje je to ostavio i onda me naravno pita. 😊 Uvijek pita koji je danas dan, po nekad i datum on to nikad ne zna i ne zanima ga 😊 čarape su svuda po kuci, farmerke uvijek u dnevnoj na stolici, kapa na stolu itd. Nervira me kad legne on zaspe za 3 sec a ja se vrpoljim jos dugo. Nervira me kad vozi jer cini mi se da svi koji imaju i nemaju pravo prvenstva prolaza on sve pusta. Najvise me nervira sto kod njega sve ide nekako polako i na tenane i sto mu treba 6 sati da zavrsi nesto. A ja sam skroz drugi tip ja bih sve odmah i za cas. Nervira me sto djeci dava sve i svasta za igranje samo da bi bili mirni. Njegov garderober je pun krcat ali on uijek nosi dvije majice i dvoje farmerica i jednu jaknu sto me jako nervira itd. Ali da nije tako vjerovatno bi nam bilo dosadno. Ja ga volim jako to je moj savrseni ne savrseni muzinjo.
Blanka
Blanka

Broj poruka : 4318
Godina : 43
Datum upisa : 30.10.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 2/1/2018, 09:40

Blanka ::Kako je ovo dobra tema lol!
Izludjava me sledece:
Kad ostavi nesto nema pojma dje je to ostavio i onda me naravno.
Nervira me kad legne on zaspe za 3 sec a ja se vrpoljim jos dugo.

Crkoh od smeha Blanki!!! I moj zaspi istog momenta cim spusti glavu na jastuk!!! U pola recenice!!!! Za novu Godinu je uspeo da zaspi dok su nam gosti bili tu!!! lol! lol! lol!

A uvek se cuje...Mimi...gde nam je to i to, NEMA ga, gledao sam.A to sto trazi mu ispred nosa... Ili... A gde to stoji....

Sinoc je bila komicna situacija, bacih ja carapu na pod...a onda se on pobunio lol!
Rekoh mu da sam naucila od muza pa oboje crkli od smeha
mimi85
mimi85

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 2/1/2018, 09:55

Ajaha, moj muz isto zaspe dok spusta glavu na jastuk...a jaaa....To je zato sto je zenski mozak komplikovaniji i mora da sumira danaasnji dan i isplanira sutrasnji. I onda se nizu teme za razmisljanje i nece san na oci.
A carape?!? Strasno....juce sam ih nasla ispod jelke, pre neko vece ispod kuhinjskog stola i tako...hffvggddrdssghukgggddf.....vooolimo se! :)
mamadabudem
mamadabudem

Broj poruka : 2253
Datum upisa : 12.02.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 2/1/2018, 11:28

Ziveli nasi muzevi, da ih nema zivoti bi nam bili dosadni!!!!
mimi85
mimi85

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 2/1/2018, 11:38

Hahahah zene bas se slatko ismijah. Muzevi su nam carevi. Mamadabudem slazem se ovo za spavanje
Mi se zene vazda nesto pitamo i razmisljamo. Eh da mi je njegova glava na jedan dan pa da zaspem ko covjek za sekund 😁😁😁
Blanka
Blanka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jerapetra 2/1/2018, 23:06

mimi85 ::Ziveli nasi muzevi, da ih nema zivoti bi nam bili dosadni!!!!
smiledraw
Tako sam se slatko smejala čitajući. Evo da prijavim i mog dragog u ovu ekipu što stalno nešto traži po kući, odmah sam nas pronašla tu. Nekada se u našoj kući po 2-3 puta dnevno traže neke stvari, bez preterivanja, i uvek sam ja ta koja je to kao negde sklonila. Ma, kako da ne. Ponekad me toliko iznervira sa tim tražanjem, tačnije kad počne rečenicu 'E, da ne znaš možda gde mi je/gde su mi...' da sam rekla ako se nekad razvedemo, biće zbog toga, jer će mi jednom pući film  lol!  Baš sam mu rekla da treba pod hitno da donsese novogodišnju odluku da će voditi računa o tome gde ostavlja svoje stvari tj. da će biti uredniji jer ako vraća stvari tamo gde im je i mesto, tamo će ih i naći, nije komplikovano, zar ne. U onom finom prednovogodišnjem raspoloženju je rekao da bi stvarno morao da ispravi tu svoju lošu naviku. E, sad, tek dva dana smo u novoj godini, videćemo da li će se držati odluke  lol! Čisto sumnjam  lol!  Ono što je najsmešnije,što je i moj tata celog života takav, stalno se nešto po kući kod nas tražilo, naravno njegovo, i stalno je mislio da je to mama negde sklonila lol!

Jerapetra

Broj poruka : 1311
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sirijus 3/1/2018, 09:08

E nasmejaste me lol! lol! lol! moj dragi uvek ostavi stvari tako da "zna gde su mu"  b  b  b na logično mesto kako kaže. Ali posle bude: e gde si ostavila?  b Ko? Ja? d Ja sa tim nemam veze gde je. Razz
E za spavanje vas šijem za 3 koplja, tu sam ja ta koja može da zaspi stojeći kad mi se spava lol! lol! lol! A on se muči sa spavanjem. Tako da se već vidi ko će noću decu da čuva yes yes yes
Sirijus
Sirijus

Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mimi85 4/1/2018, 09:27

Jedna komična situacija:
Mimi, ja nemam nijedne čiste gaće, gledao sam!
Ako si gledao kako ih nisi video na polici?!?
Nema ih, gledao sam!
Onda ga uzmem za ruku, povedem u sobu, otvorim orman i pokazem hrpu gaca na polici!!!
Zakljucak: nije ih video, pomerila sam ih 20 cm od mesta na kom obično stoje!!!!
Rešenje: kupili komodu. Jedna fioka samo za njegove gace, podmajice i ostale drangulije, u fioci kutije za razvrstavanje... I glavni i odgovorni za rukovođenje punjenjem i pražnjenjem fioke je mm!!! Problem rešen trajno!!!

Negoooo ne mogu da se rešim alata, ima ga po celoj kući...u dnevnoj pored ugaone čitava majstorska radionica ( hladno mu u šupi).

A tati mom je uvek mama kriva, sklonila mu nesto... A on sam tako ostavi ko zna gde... Po tavanu bilo svega i svacega alata, rezervnih delova, a u jednoj sobi 4 crknuta televizora(moze to da se popravi ali nema rezervnih delova- taj Sony sam ja kupio od prve plate, znas ti koliko je to kostalo!!! Raspadnuti muzicki stub...bio je skup kad smo ga kupovali pre 30 godina, kako sad da ga bacimo....) jedva su mama i sestra uspele da izbace tu starudiju iz kuće...pretilo je da kuća postane muzej pokvarene tehnike!
mimi85
mimi85

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 4/1/2018, 10:13

E, a to sto mm voli da cuva stare stvari, pa ne verujete...ko neka baba. Sav je u fazonu " ostavi to , mozda zatreba", a ja sam u fazonu da bacam bespotrebne stvari. Inace, ja te njegove stvari koje ce mozda zatrebati zovem "Pedjine relikvije" ....i tako....Wink
mamadabudem
mamadabudem

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sirijus 4/1/2018, 10:56

mimi85 ::Jedna komična situacija:

Negoooo ne mogu da se rešim alata, ima ga po celoj kući...u dnevnoj pored ugaone čitava majstorska radionica ( hladno mu u šupi).

b  b  b  b  b  b joj što mi je ovo poznato. Moj kad uzme nešto novo od alata to stoji na sred dnevne ko na izložbi. A onda još 100 stvari poređa po podu pa je kretanje kao po minskom polju.  b  b  b to da mu bude na oku da ne zaboravi. Ja sad sve proglašavam da je baš zgodno da se nosi na selo i da će tamo baš da treba  b  b  b  b ima dve kuće garažu pride + radionicu pa neka sve podove popuni d d d alat u kuću za življenje ne ulazi f
Sirijus
Sirijus

Broj poruka : 1889
Godina : 50
Datum upisa : 13.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Blanka 4/1/2018, 14:21

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Pa ja sam zaboravila tu jako vaznu stvar "čuvanje svega i svačega trebaće nam nekada " Ma popizditis dobijem automatski. Ali ja ga pustim par dana i onda naravno sve pobacam kad nije tu. A koliko je to bitno i vazno da on sve to zaboravi i nikad ne trazi jer mu naravno nikad i ne zatreba. Sta je to u muskim glavama svi su od nekog istog materijala skovani samo im je zavrsna fasada razlicita 😊😊😆😆😆😆
Blanka
Blanka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamadabudem 4/1/2018, 14:53

E, i ja pravim veliko spremanje iskljucivo kad nije kod kuce mm i sve pobacam, sve! I onda ako on nekad nesto trazi ja se isto pitam gde li je to....onako uverljivo. Cccccccc... Very Happy Very Happy
mamadabudem
mamadabudem

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od micam 4/1/2018, 15:06

Joj zene svi su isti samo su nasi pa ih voleeeemoooo sto kazu Lale
micam
micam

Broj poruka : 1357
Godina : 52
Datum upisa : 12.11.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zmajuška 4/1/2018, 19:27

Priključujem se grupi žena čiji muževi brzo zaspu lol! lol! Kada sam ljuta kažem mu da mu ceo život prodje u spavanju. I kad mi kažem da uradi nešto on uvek hoce uvek može a nikada ne uradi. Mad
Zmajuška
Zmajuška

Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od micam 4/1/2018, 19:31

Da i moj uvek hoce da uradi kad kazem,al uvek ima komentar " ti to znas bolje" i onda jasno je da na lep nacin odustaje.Nervira me i to kad nesto treba odluciti on kaze kako ti hoces,ja se slazem a posle zna da gundja sto nije ovako ili onako.
micam
micam

Broj poruka : 1357
Godina : 52
Datum upisa : 12.11.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zmajuška 4/1/2018, 19:42

Moj se prilično ulenjio i opustio jer zna da cu ja sve to uraditi. Doduše, ja sam tip sad i odmah kod mene nema čekanja. Najviše mrzim kada ujutru ustanem a u sudoperi neoprana šolja ili tanjir, on zna da ja volim i da ostavljam kuhinju urednu i ne razumem šta mu je teško da opere jedan sud.
Zmajuška
Zmajuška

Broj poruka : 1167
Datum upisa : 14.12.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 13 od 14 Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu