Šta vas najviše izluđAVA kod muža :)
Strana 8 od 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Re: Šta vas najviše izluđAVA kod muža :)
jaao da, moljakanje za cigare

LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
rekla sam mu, tiho i stalozeno
da ako zapali pljugu kada se beba rodi
ista ce mu zavrsiti u guzici
eto...
i ja sam pusila 10 godina pa sam ostavila
da ako zapali pljugu kada se beba rodi
eto...
i ja sam pusila 10 godina pa sam ostavila
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 34
Datum upisa : 10.04.2011
Bojana86 ::
eto...

...evo sad primera. Kad se razboli, ponasa se kao mala beba. Kao da niko nikada nije bio bolestan. Samo njega boli i ja ga sluzim i trckam oko njega. Muskarci

dra00- Broj poruka : 1309
Godina : 43
Datum upisa : 01.11.2011
e Dra, ti i ja vazda na istim talasnim duzinama!
evo mm upravo sad boleZtan, malo kaslje, promukao i ima temperaturu od citavih 38, sav se presamitio ''kuku, otkud to, sta mi je, sta da radim''...ja naravno ne smem ni da mrdne, moram cak da budem u istoj sobi dok on spava
.... svi su isti, neverovatno

evo mm upravo sad boleZtan, malo kaslje, promukao i ima temperaturu od citavih 38, sav se presamitio ''kuku, otkud to, sta mi je, sta da radim''...ja naravno ne smem ni da mrdne, moram cak da budem u istoj sobi dok on spava

Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 44
Datum upisa : 09.04.2012
Hahahahahahhaha umirem od smeha!!!! Pa svi su isti :))
E moj je sasvim drugačiji kad se razboli!
Zimus je imao temperaturu preko vikenda skoro 40
Ja udri po čajevima, pa u apoteku, pa zovi hitnu pomoć da pitam za savet...
A on na to kaže:
Ej, prekini da se ponašaš prema meni kao prema bolesniku, na kraju ću se stvarno rezboleti!!!
Zimus je imao temperaturu preko vikenda skoro 40

Ja udri po čajevima, pa u apoteku, pa zovi hitnu pomoć da pitam za savet...

A on na to kaže:
Ej, prekini da se ponašaš prema meni kao prema bolesniku, na kraju ću se stvarno rezboleti!!!

missile- Broj poruka : 8014
Godina : 51
Datum upisa : 24.10.2011
LaFolie ::Snimaj ga telefonom, to ja radim
Cak sam ga zezala, stavim taj zvuk kao zvono :)))

Pa ti nisi normalna

Mene nervira sto ovaj moj nekako bas vikendom se probudi ko kokoska u ranu zoru i kao nece da me budi pa se vrti, ali kao cuti. I medveda u sred zimskog sna bi probudio, ali zato radnim danom ko za inat ne mozes ga iz kreveta izvuci da se sprema za posao. I onda se vikendom navije, ja ne znam gde sam, a on (inace nevidjeni cutolog po prirodi) meljeee...

lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
moj sedi za kompom, ja legnem, probudim se, on za kompom ...
To cudo nosimo i na more...srecom to ne ide na plazu, ali zato nosi knjige
Sada je bila teska svadja, na ulici sam plakala jer nije hteo da idemo na more jer nema free wifi u hotelu, sobi, na plazi - da on moze da cita HOW TO GEEK na plazi!!!!
Pritom se ne zezam, www.howtogeek.com stvarno postoji!
To cudo nosimo i na more...srecom to ne ide na plazu, ali zato nosi knjige

Sada je bila teska svadja, na ulici sam plakala jer nije hteo da idemo na more jer nema free wifi u hotelu, sobi, na plazi - da on moze da cita HOW TO GEEK na plazi!!!!
Pritom se ne zezam, www.howtogeek.com stvarno postoji!

Joj Lafe...istu muku mučimo!
Samo moj-ne čita knjige
Samo moj-ne čita knjige

dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Moj blene u telefon i igra sah na plazi

Moj ne ispušta štao za pecanje iz ruku! Imalo ribe, nemalo, svejedno je, 'ne peca on zbog ribe, ribu ćemo kupiti na pijaci, ma ja to prosto ne razumem...'
Sreća njegova, nisam osoba koju treba zabavljati, meni je u principu uvek ok (osim kad nije)

Sreća njegova, nisam osoba koju treba zabavljati, meni je u principu uvek ok (osim kad nije)
missile ::Moj ne ispušta štao za pecanje iz ruku! Imalo ribe, nemalo, svejedno je, 'ne peca on zbog ribe, ribu ćemo kupiti na pijaci, ma ja to prosto ne razumem...'
![]()
Pa tvoj muz je apsolutni hit

Gomila slika s mora, tj skoro sve slike s plaže su kako on peca. A kad završimo s plažom, na povratku u pansion svratimo do nekog doka u obližnjem gradu, gde peca sitne ribe i hrani mačke.
Za to vreme ja obično šetam gradom i šmekam radnje, sednem na kaficu...
On ne podnosi radnje, tako da mi dobro dođe.

Za to vreme ja obično šetam gradom i šmekam radnje, sednem na kaficu...

U svakom slučaju, tu se uklapate, i koliko vidim, tebi to i ne smeta...dakle, smao napred sa pecanjem,koje i ja volim 
samo sam kečegice male pecala

samo sam kečegice male pecala
missile ::Gomila slika s mora, tj skoro sve slike s plaže su kako on peca. A kad završimo s plažom, na povratku u pansion svratimo do nekog doka u obližnjem gradu, gde peca sitne ribe i hrani mačke.![]()
Za to vreme ja obično šetam gradom i šmekam radnje, sednem na kaficu...On ne podnosi radnje, tako da mi dobro dođe.
![]()
Ijaoj, evo jedan veliki pozdrav od mene za tm zbog tih macaka

Inace ovaj moj takodje ne podnosi radnje, ali kad nesto kupujem obavezno ide samnom, posadi se u kabinu, ja se isprobavam, a on komentarise. Nije mu bas neki provod, ali kaze da bi mu bilo dosadno da sam bleji.
Puškom ga ne mogu naterati da ode samo da proba farmerke, pošto ja sve prošpartam i pronađem. I onda kupujem napamet, pa često i menjam. Za cipele ne brinem, uvek mu odgovara 43.
Prošle godine sam u svakoj radnji vadila iz tašne njegovu majicu koju mi je dao kao meru, i prinosila uz majice da odredim veličinu. Stvarno me je bilo sramota.

Prošle godine sam u svakoj radnji vadila iz tašne njegovu majicu koju mi je dao kao meru, i prinosila uz majice da odredim veličinu. Stvarno me je bilo sramota.

Ja sam ocajna, OCAJNA!!!
Sad sam se posvadjalam preko telefona sa Milanom. U pitanju je njegova ljubljena mama. Mene izludjuje njegova privrzenost majci i sve, ali bas sve baca u drugi plan. Njegova majka nema nikakvih primanja, od bivseg muza dobija mesecno 6.500,00 i mi joj mesecno dajemo oko 5.000,00+troskovi :shock:Verujte mi, mnogih se stvari odricem zbog ove sume, mnogih. Na moj predlog da izda sobu koja zuji prazna i dala mali milion razloga zasto ce to biti dobro ( i za nju i za nas) i da bi mnogo roditelji hteli bas takvu sobu za svoju decu i na tako lepom mestu je zgrada( blizu AS i blizu srednjih skola) malo pre mi rece moj muz kako on ne da mamin mir, kako ce neko da joj setka po stanu,ona je navikla da bude sama,malo se stisnemo kakve veze ima...I zna da njegova majka razmislja isto.Ne mogu da ga razumem! Mi da se stisnemo da bi njoj bilo lepo!!! Eeeeeeeeeeej ja te pare mogu da odvajam u stranu ili da uplacujem Ani na racun. Necu da se stisnem. Neka se ona malo potrudi, zasto ne bi izdala sobu...Jedna zena vec danima dolazi da pita za svoje dete i njenu drugaricu za sledecu skolsku godinu. Siznucu, majke mi. Toliko me nervira
Sad sam se posvadjalam preko telefona sa Milanom. U pitanju je njegova ljubljena mama. Mene izludjuje njegova privrzenost majci i sve, ali bas sve baca u drugi plan. Njegova majka nema nikakvih primanja, od bivseg muza dobija mesecno 6.500,00 i mi joj mesecno dajemo oko 5.000,00+troskovi :shock:Verujte mi, mnogih se stvari odricem zbog ove sume, mnogih. Na moj predlog da izda sobu koja zuji prazna i dala mali milion razloga zasto ce to biti dobro ( i za nju i za nas) i da bi mnogo roditelji hteli bas takvu sobu za svoju decu i na tako lepom mestu je zgrada( blizu AS i blizu srednjih skola) malo pre mi rece moj muz kako on ne da mamin mir, kako ce neko da joj setka po stanu,ona je navikla da bude sama,malo se stisnemo kakve veze ima...I zna da njegova majka razmislja isto.Ne mogu da ga razumem! Mi da se stisnemo da bi njoj bilo lepo!!! Eeeeeeeeeeej ja te pare mogu da odvajam u stranu ili da uplacujem Ani na racun. Necu da se stisnem. Neka se ona malo potrudi, zasto ne bi izdala sobu...Jedna zena vec danima dolazi da pita za svoje dete i njenu drugaricu za sledecu skolsku godinu. Siznucu, majke mi. Toliko me nervira

maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Joj Mima, apsolutno te razumem...a te egoistične osobe...to je moj otac...ni on nije hteo zarad mojih studija da se odrekne svog "komfora" u vidu jedne sobe...
pa sam htela, ne htela, morala da radim u BG da bih se izdržavala...
A kad imaš svoje dete, i na uštrb njega izdržavaš nekog od koga TI nikakve pomoći nisi imala...to mi nije jasno.
Ne vredi...ne znam šta da ti pametno kažem.
pa sam htela, ne htela, morala da radim u BG da bih se izdržavala...
A kad imaš svoje dete, i na uštrb njega izdržavaš nekog od koga TI nikakve pomoći nisi imala...to mi nije jasno.
Ne vredi...ne znam šta da ti pametno kažem.
Joj Mima ne znam sta bih ti pametno rekla. I stvarno se trudim da razumem takve roditelje al mi ne ide u glavu!
Jesi li pricala sa Milanom da bi VAMA to značilo, i Ani, pre svega da obezbedite još kvalitetnije detinjstvo?! Da je njegova majka prilično zaokružila celinu, i da treba sad vi da budete ti koji će imati mir i konfor, a ne ona! Kako ne volim egoiste, c, c, c, naročito u ovakvim situacijama kad čitam! Grrrrrrr

Ja`80-hipotireoza,hašimoto,PCO,hiperinuslinemija,pai-1 4g/5g,mm`79-azospermija;
1) Spebo, XI 2009.ICSI, 3 osmocelijska-beta 2.5,
2) Spebo V 2010.FET, 2 blaste-beta 463-biohemijska,
3) Spebo V 2013.ICSI, 3 cetvorocelijska-beta 168,8, 7.6.2013. videli

4) Spebo, IV 2016.ICSI,1 osmocelijski i 1 blasta-beta 4,
5) Spebo, V 2017. FET, 2 blaste-beta 2,
6) Spebo, VI 2018. FET, 3 blaste-beta 214 🐥, 29.10.2018. videli ❤ 6.6.2019. stigla Rodjena

BiKsi :)- Broj poruka : 22691
Godina : 40
Datum upisa : 09.05.2010
edit --- komfor 

Ja`80-hipotireoza,hašimoto,PCO,hiperinuslinemija,pai-1 4g/5g,mm`79-azospermija;
1) Spebo, XI 2009.ICSI, 3 osmocelijska-beta 2.5,
2) Spebo V 2010.FET, 2 blaste-beta 463-biohemijska,
3) Spebo V 2013.ICSI, 3 cetvorocelijska-beta 168,8, 7.6.2013. videli

4) Spebo, IV 2016.ICSI,1 osmocelijski i 1 blasta-beta 4,
5) Spebo, V 2017. FET, 2 blaste-beta 2,
6) Spebo, VI 2018. FET, 3 blaste-beta 214 🐥, 29.10.2018. videli ❤ 6.6.2019. stigla Rodjena

BiKsi :)- Broj poruka : 22691
Godina : 40
Datum upisa : 09.05.2010
To je ono, svi naši roditelji su imali svoje prilike da uređuju svoje živote i žive po svojim pravilima...nek puste bar nas da imamo svoje prilike da živimo svoje živote.
maus ::Ja sam ocajna, OCAJNA!!!
Sad sam se posvadjalam preko telefona sa Milanom. U pitanju je njegova ljubljena mama. Mene izludjuje njegova privrzenost majci i sve, ali bas sve baca u drugi plan. Njegova majka nema nikakvih primanja, od bivseg muza dobija mesecno 6.500,00 i mi joj mesecno dajemo oko 5.000,00+troskovi :shock:Verujte mi, mnogih se stvari odricem zbog ove sume, mnogih. Na moj predlog da izda sobu koja zuji prazna i dala mali milion razloga zasto ce to biti dobro ( i za nju i za nas) i da bi mnogo roditelji hteli bas takvu sobu za svoju decu i na tako lepom mestu je zgrada( blizu AS i blizu srednjih skola) malo pre mi rece moj muz kako on ne da mamin mir, kako ce neko da joj setka po stanu,ona je navikla da bude sama,malo se stisnemo kakve veze ima...I zna da njegova majka razmislja istoUu.Ne mogu da ga razumem! Mi da se stisnemo da bi njoj bilo lepo!!! Eeeeeeeeeeej ja te pare mogu da odvajam u stranu ili da uplacujem Ani na racun. Necu da se stisnem. Neka se ona malo potrudi, zasto ne bi izdala sobu...Jedna zena vec danima dolazi da pita za svoje dete i njenu drugaricu za sledecu skolsku godinu. Siznucu, majke mi. Toliko me nervira![]()
Zao mi je sto tvoja Ana ima takvu baku.

dragmilk- Broj poruka : 1292
Godina : 46
Datum upisa : 31.10.2010
Mišice, pokušaj taktički s mužem. Roditelji kako stare postaju sebični, čast izuzecima!
MM-u je otac umro i sveki živi SAMA u preko 80 kvadrata, to je kod Sava centra, za taj stan su 2 lepa dvosobna mogla da se uzmu i zamenu. Jedan za nju da živi, i kad umre a nasledi dever koji ima stan sa ženom inače. Drugi da da nama, ili neka izda i živi super! A, ne! Neće ona da RASPARČAVA IMOVINU!
Tako mi iznajmljujemo, a ona grca da plati komunalije. GLUPOSTI! Njen izbor!
Sreća da mm nije u fazonu kao Mišicin, žao mu je nje, ali nije pod njenim uticajem.
MM-u je otac umro i sveki živi SAMA u preko 80 kvadrata, to je kod Sava centra, za taj stan su 2 lepa dvosobna mogla da se uzmu i zamenu. Jedan za nju da živi, i kad umre a nasledi dever koji ima stan sa ženom inače. Drugi da da nama, ili neka izda i živi super! A, ne! Neće ona da RASPARČAVA IMOVINU!

Sreća da mm nije u fazonu kao Mišicin, žao mu je nje, ali nije pod njenim uticajem.
Moja mama, opet, renovira stan, ulaže i kod dede, kupuje skupu belu tehniku, a nama je rekla da nam je spremila 300EUR kao pomoć za VTO!!!!
I ja se trudim da o tome ne mislim, ali nerado razgovaram s njom o kinti.

I ja se trudim da o tome ne mislim, ali nerado razgovaram s njom o kinti.

Strana 8 od 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
KUTAK :: PORODICA :: Brak ili mrak :)
Strana 8 od 14
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|