BRANKAV-Moj dnevnik....
+39
laKole
ragaco
KoMetaK
lenabeograd
tetreb
InNaturaVeritas
tuli
dragana76ns
Orline
tulumba
Tinche
jaca*caca
heart84
Niny
bibi.libi
vero
menora72
Erata
BiKsi :)
bulevarka
anak
plavaptica
noja
Simona
neca73
bak
SladZana
hany
saska1
korpica
dr mali pariz
MAAKKI
Mirjana
SannI-AlL
lilya
nena beba
ivi
ninica2
brankav
43 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 1 od 13
Strana 1 od 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
BRANKAV-Moj dnevnik....
Zdravo drugari, evo i ja da vam se pridruzim i otvorim moj prvi, a nadam se i poslednji vto dnevnik...
brankav- Broj poruka : 148
Datum upisa : 10.01.2012
Re: BRANKAV-Moj dnevnik....
Ukratko...
Ja 36, mm 40 god...
U braku 3 godine, od toga godinu ipo traje borba..Problem los spermogram.
U postupku od 21.1.ove godine, u bolnici Jevremova, kod prof.Ljubica.
21.1. krecem s mikroginonom, i pijem ga do 7.2.
30.1.krece diferelin, 0,1 do daljnjeg.
13.2. stimulacija...
Diferelin 0,05, merional 75 i fostimon 150..
Sutra kontrola E2, pa se mozda sema i promeni..
U sredu kontrolni UZ...
Ja 36, mm 40 god...
U braku 3 godine, od toga godinu ipo traje borba..Problem los spermogram.
U postupku od 21.1.ove godine, u bolnici Jevremova, kod prof.Ljubica.
21.1. krecem s mikroginonom, i pijem ga do 7.2.
30.1.krece diferelin, 0,1 do daljnjeg.
13.2. stimulacija...
Diferelin 0,05, merional 75 i fostimon 150..
Sutra kontrola E2, pa se mozda sema i promeni..
U sredu kontrolni UZ...
Brankav draga srecno otvaranje dnevnika i Da se sto pre preselis na trudnicke strane
A red je da malo zalijemo folikulice da lepo napreduju
A red je da malo zalijemo folikulice da lepo napreduju
ninica2- Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011
Srecno otvaranje dnevnika, zelim ti uspesan postupak sa najlepsim mogucim ishodom
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
Brankav zelim ti srecno otvaranje dnevnika i zavrsetak sa lepom i velikom betom
i ja cu mozda kod njih na VTO pa me zanima
jer si preko fonda ili o svom trosku u Jevremovoj,
da li su guzve posto vidim da stemuju cikluse sa microginonom
i ja cu mozda kod njih na VTO pa me zanima
jer si preko fonda ili o svom trosku u Jevremovoj,
da li su guzve posto vidim da stemuju cikluse sa microginonom
ivi- Broj poruka : 322
Datum upisa : 31.01.2011
Hvala drage moje...
Ivi, ja sam kod njih o trosku fonda..
A guzve su sad svuda, posto je preko 600 parova cekalo na vto dok su trajali ti tenderi i jedan po jedan propadali...I onda smo svi banuli, tako da su guzve svuda.A ne pije se mikroginon samo zbog stimanja, nego dok si na kontraceptivima organizam ne stvara jc, kasnije kad prestanes da ga pijes organizam nadoknadjuje "propusteno" i stvara veci broj jc...sto je i bitno u postupku vto, sto vise jc to veca sansa za oplodnju...
A guzve su sad svuda, posto je preko 600 parova cekalo na vto dok su trajali ti tenderi i jedan po jedan propadali...I onda smo svi banuli, tako da su guzve svuda.A ne pije se mikroginon samo zbog stimanja, nego dok si na kontraceptivima organizam ne stvara jc, kasnije kad prestanes da ga pijes organizam nadoknadjuje "propusteno" i stvara veci broj jc...sto je i bitno u postupku vto, sto vise jc to veca sansa za oplodnju...
Jos jedan poljubac za sve vas...
Izvini, ali moram te ispraviti....ovo boldovano nije tacno, ima toliko zena na ovom forumu koje su imale samo jednu jc i li mali broj a sada drze svoju decu u narucju....bitan je ipak kvalitet jc. I zato, zelim ti kvalitetne jcbrankav ::Hvala drage moje...
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
branka srecno otvaranje dnevnika i prelazak na trudnicki dnevnik uskoro ti zelim!
nena beba- Broj poruka : 4697
Datum upisa : 08.04.2009
Jos jedan dnevnik, divno
Dobro dosla Branka i srecno
Dobro dosla Branka i srecno
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Branka srećan i bebićetan postupak ti želim!
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009
i još srećniji završetak ti želim
Ja, kao i Dragana, moram da komentarišem ovo
Ja sam, kao i ti, bila na kontraceptivima u Jevremovoj, pa mi jajnici nisu ništa nadoknadili u postupku Ni jedan (od brojnih antralaca) nije krenuo da se razvija
Matematički gledano, u pravu si. Ipak, ovde jedan i jedan često nisu dva
No, ne zamaraj se ti sad time. Mene nerviraju što sa svima postupaju isto, pa ne mogu da izdržim da ne prokomentarišem
Ja, kao i Dragana, moram da komentarišem ovo
brankav ::A ne pije se mikroginon samo zbog stimanja, nego dok si na kontraceptivima organizam ne stvara jc, kasnije kad prestanes da ga pijes organizam nadoknadjuje "propusteno" i stvara veci broj jc...
Ja sam, kao i ti, bila na kontraceptivima u Jevremovoj, pa mi jajnici nisu ništa nadoknadili u postupku Ni jedan (od brojnih antralaca) nije krenuo da se razvija
A u drugom postupku bila u isto vreme neka cura koja je imala gomilu jć-ja, od kojih se većina oplodila i stigla do morula i blastocisti. Njoj vratili 3 opl.j.ć. odličnog kvaliteta, a meni dve četvoroćelijske, od kojih je jedna loša. Pogađaj čija je beta bila pozitivna?brankav :: sto vise jc to veca sansa za oplodnju...
Matematički gledano, u pravu si. Ipak, ovde jedan i jedan često nisu dva
No, ne zamaraj se ti sad time. Mene nerviraju što sa svima postupaju isto, pa ne mogu da izdržim da ne prokomentarišem
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Ne zamaram se naravno...
Moram i zelim da verujem u uspeh...
Ja sam sad u zadnje dve tri nedelje upoznala puno zenica na klinici, jeste pocetak bio vecini slican ili isti, ali kad smo krenule sa stimulacijom nijedna od nas nije dobila identicnu terapiju, svaka ima drugaciju lekove ili drugaciju dozu..
Ne vredi nam sad razmisljati sta rade i kako rade doktori, moramo da im verujemo i da im se prepustimo ako zelimo da dodjemo do naseg cilja... [code][quote]
Moram i zelim da verujem u uspeh...
Ja sam sad u zadnje dve tri nedelje upoznala puno zenica na klinici, jeste pocetak bio vecini slican ili isti, ali kad smo krenule sa stimulacijom nijedna od nas nije dobila identicnu terapiju, svaka ima drugaciju lekove ili drugaciju dozu..
Ne vredi nam sad razmisljati sta rade i kako rade doktori, moramo da im verujemo i da im se prepustimo ako zelimo da dodjemo do naseg cilja... [code][quote]
Brankav samo pozitivno razmisljaj i bice sve super ,
ma i ja sam u oba postupka do sad pila mikroginon i imala preko 20 jc, nego me zbunjuje to sto ne pijes 21 tabletu nego 18, ako sam dobro izracunala,
i imam jos nesto da te pitam, jer te je primio prof. Ljubic ili njegova asistentkinja Milica
ma i ja sam u oba postupka do sad pila mikroginon i imala preko 20 jc, nego me zbunjuje to sto ne pijes 21 tabletu nego 18, ako sam dobro izracunala,
i imam jos nesto da te pitam, jer te je primio prof. Ljubic ili njegova asistentkinja Milica
ivi- Broj poruka : 322
Datum upisa : 31.01.2011
Brankav srecno otvaranje dnevnika i da te odavde preselimo na trudnicke
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Drage moje, puno vam hvala na dobrodoslici...
Puno mi znaci..
Evo upravo primila boce..inace, sama ih sebi dajem.Dok je bio samo diferelin nije bilo tako strasno, a sad kad imam tri komada..uh!Dok sve pripremim, smuckam, uvucem u spric, menjam igle..ma posao ipo
I onda sledi bockanje, jedan po jedan..sva sam istackana...ali dobro, prezivecu.
Ivi, ja sam samo na prvim konsultacijama bila kod dr.Ilic, a kasnije stalno kod prof.Ljubica.On mi je pravio i pocetnu semu, i kod njega sam imala uz na kom je i odredio stimulaciju.Sad u sredu imam opet uz kod prof.
Puno mi znaci..
Evo upravo primila boce..inace, sama ih sebi dajem.Dok je bio samo diferelin nije bilo tako strasno, a sad kad imam tri komada..uh!Dok sve pripremim, smuckam, uvucem u spric, menjam igle..ma posao ipo
I onda sledi bockanje, jedan po jedan..sva sam istackana...ali dobro, prezivecu.
Ivi, ja sam samo na prvim konsultacijama bila kod dr.Ilic, a kasnije stalno kod prof.Ljubica.On mi je pravio i pocetnu semu, i kod njega sam imala uz na kom je i odredio stimulaciju.Sad u sredu imam opet uz kod prof.
Branka,sa srećom,i ko što neko reče-sa verom i samo poztivno!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Branka,srecno otvaranje dnevnika
Debelom betom da ga zatvoris i predjes na trudnicke strane
Debelom betom da ga zatvoris i predjes na trudnicke strane
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
Hvala drage moje..
Divne ste....Sve vas
Divne ste....Sve vas
Branka srećno otvaranje dnevnika i da se završi pozitivnim ishodom
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Srecno Branka
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Hvala vam svima drage moje...
Evo najnovijeg izvestaja-jutros vadila krv, opet proveravanje E2, pa od veceras mozda i promena terapije, sve zavisi od nalaza..
Sta vi mislite, kad bi mogla biti aspiracija, otprilike, 13.2.sam krenula sa stimulacijom? Ja nesto mislim da bi moglo biti u sledecu sredu..a mozda i pre?
Evo najnovijeg izvestaja-jutros vadila krv, opet proveravanje E2, pa od veceras mozda i promena terapije, sve zavisi od nalaza..
Sta vi mislite, kad bi mogla biti aspiracija, otprilike, 13.2.sam krenula sa stimulacijom? Ja nesto mislim da bi moglo biti u sledecu sredu..a mozda i pre?
Brankav, srecan pocetak bockanja, da ovaj veseli dnevnik zatvoris jednom deeeebelom betom i sa
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Branka, da zalijemo malo
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Strana 1 od 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 1 od 13
Dozvole ovog foruma: