NINICA2*** Moj prvi dnevnik***
+42
Bekanicaa
tuli
noja
bak
Orline
vero
Tinche
jaca*caca
heart84
Niny
Erata
bibi.libi
menora72
suncokret
anak
nina :)
neca73
SladZana
missile
saska1
brankav
InNaturaVeritas
nena beba
lilya
dr mali pariz
KoMetaK
tulumba
korpica
hany
ivi
Dacaa
SannI-AlL
BiKsi :)
MAAKKI
ragaco
plavaptica
labradorka
Vuchica
dragana76ns
bulevarka
Mirjana
ninica2
46 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 4 od 16
Strana 4 od 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: NINICA2*** Moj prvi dnevnik***
Brza šetnja za endo Ninice, a i jedna tura anticelulitne masaže napravi čudo (usput eliminiše malo toksina iz organizma
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
anak ::Brza šetnja za endo Ninice, a i jedna tura anticelulitne masaže napravi čudo (usput eliminiše malo toksina iz organizma
Stvarno? Ovo nisam znala.
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Ninice tamani ananas,po nekoliko brazilskih oraha i slobodno pivo (u normalnim kolicinama :) mene je dr.sonja ubedila da je jako dobro za endo a da se uopste ne kosi sa stimulacijom!!!Mozes i bezalkoholno!
Ljubim
Ljubim
labradorka- Broj poruka : 354
Datum upisa : 30.10.2011
Ninice, endo će rasti sve vreme. Ali ne puštaj ananas iz ruku. Lepi ujednačeni folikuli, a možda se pojavi još koji što ga niste primetile na pregledu!
Ljubim!
Ljubim!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Pivo ,a može i KVAS moj omiljeni.Nekad je kod nas bio Tut-gut,pa kasnije se zvao Euro malc,razbijali smo se od istog.Dža u fabriku,ona nam bila u komšiluku,pa na gajbe.A B vitamina ima onoliko.MMMMMM m
Ja bogme jedem i kuvano žito za endo,plus ananas,pogotovu onaj tvdi deo,a kokam i kokice i do sad nisam imala problema sa njim.
Draga moja građevinarko ,samo napred
P.S. a da nam se grupa ,ups, pardon bLog zove: Girls under construction and buildings self-confidence group,jednom rečju DRUGARSTVO!
Ja bogme jedem i kuvano žito za endo,plus ananas,pogotovu onaj tvdi deo,a kokam i kokice i do sad nisam imala problema sa njim.
P.S. a da nam se grupa ,ups, pardon bLog zove: Girls under construction and buildings self-confidence group,jednom rečju DRUGARSTVO!
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009
I ja kao i sanny, kuvano zito, svaki dan po solja, ananas obavezno svaki dan...
Da zalijemo malo za sto bolji endo..
Da zalijemo malo za sto bolji endo..
brankav- Broj poruka : 148
Datum upisa : 10.01.2012
U svetu postoji jedno carstvo,u njemu caruje drugarstvo svidja mi se,svidja,naziv pun pogodak gradjevinarko moja hehehe E kvas su moji svi pili u Rusiji to tamo kod njih umesto vode piju skoro,ja ga bas i ne gotivim a znam da ima kod nas da se kupi.Popila sam sad casu piva i mogla bih opet u krevet sto i nije losa idja.Sto se tice setnje,ja sam stalno u pokretu,a dans sam setala od 6h pa do 15h I bila sam kod sestre od tetke,mazila se sa njenim bebcem jooooj sto ga volem,ima samo 3 ipo meseca maji sam a sjadak i tetka je dobila osmeh i narasla kao kuca od srece Brazilski pokrckah sad dok kuckah i tako,hvala vam drage moje na svemu,volem vas bre jakoooo
Dragana i Labradorka nove moje trudnjace Bulevarcicu
Zaboravih napisati,ja se nebih usudila na masazu,ipak ima tu stiskanja i pritiskanja ali setnja da to mozeeee I ananas jedem od prvog dana taj sredisnji deo ali nic,kod mene sve kontra
Dragana i Labradorka nove moje trudnjace Bulevarcicu
Zaboravih napisati,ja se nebih usudila na masazu,ipak ima tu stiskanja i pritiskanja ali setnja da to mozeeee I ananas jedem od prvog dana taj sredisnji deo ali nic,kod mene sve kontra
ninica2- Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011
Ninice samo navali na sve to što su ti cure rekle i ima endo da se ubuci samo tako pivo slobodno možeš cijelo popiti ja sam pila bezalkoholno srećno
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Pridružujem se drugaricama sa receptima za pripremu skuše koja je odlična, samo da znaš! Ima najviše Omega 3 od svih ribica. Danas sam se baš onako fino naklopala, potpuno light recept:
Naravno u ribarnici i probaj da nađeš onu koja nije smrznuta, ima je iako ređe. Očistiš i usoliš (morska) dodaš peršun i limun unutra a spolja je samo premažeš.
Staviš malo maslinovog ulja u alu-foliju i položiš svaku ribu u posebnu foliju. Dodaš još neki začin ako voliš: bosiljak, ruzmarin, mirođija...vegeta ali iz zdrave hrane. Ja je ne stavljam. Zatvoriš svaku u foliju, zagreješ rernu na 220. Pečeš zatvorenu 15-20 min. Zatim izvadiš i pečeš otvorenu od 20-30 min, u zavisnosti koliko reš voliš. skuša je suva i lepo se skuva u tim sokićima, baš bude slasno. Eto, imaš tabletice, napitke, sokiće, voćke, ja ti šaljem i ručak;-)))))
Ljub, prijatno!
Naravno u ribarnici i probaj da nađeš onu koja nije smrznuta, ima je iako ređe. Očistiš i usoliš (morska) dodaš peršun i limun unutra a spolja je samo premažeš.
Staviš malo maslinovog ulja u alu-foliju i položiš svaku ribu u posebnu foliju. Dodaš još neki začin ako voliš: bosiljak, ruzmarin, mirođija...vegeta ali iz zdrave hrane. Ja je ne stavljam. Zatvoriš svaku u foliju, zagreješ rernu na 220. Pečeš zatvorenu 15-20 min. Zatim izvadiš i pečeš otvorenu od 20-30 min, u zavisnosti koliko reš voliš. skuša je suva i lepo se skuva u tim sokićima, baš bude slasno. Eto, imaš tabletice, napitke, sokiće, voćke, ja ti šaljem i ručak;-)))))
Ljub, prijatno!
InNaturaVeritas- Broj poruka : 864
Datum upisa : 24.02.2012
Invitro draga
Hvala ti na divnom rucku,voda mi krenula zeno na usta,jer voleeeem ribu a res pogotovo...Sutra posle boce po ribu pa kuci da je spremim ih jedva cekam...Joooj sad sam gladna a ne znam sta bih jela Mislim da mi se jedu jaja,nego mi zabranjena zbog IR,a kasnooo je
Ljubim moje domacice i gosce mog dnevnika,divne,divne
Hvala ti na divnom rucku,voda mi krenula zeno na usta,jer voleeeem ribu a res pogotovo...Sutra posle boce po ribu pa kuci da je spremim ih jedva cekam...Joooj sad sam gladna a ne znam sta bih jela Mislim da mi se jedu jaja,nego mi zabranjena zbog IR,a kasnooo je
Ljubim moje domacice i gosce mog dnevnika,divne,divne
Onda ne pipaj jaja, da prostiš;-)
Ja grickam sušeno voće i verovala ili ne-kupus. Množimo se k'o zečevi, pa velim...
Ja grickam sušeno voće i verovala ili ne-kupus. Množimo se k'o zečevi, pa velim...
E kupus kiseli i ja taman,cak me je drugarica(komsinica) oko 21h zvala da dodjem,kaze ajde evo kiselog kupusa,zna zena da ja se davim vec od njega A jaja ma prostila ili ne nepipam
Sanny-All ::
e svaka ti cast - pravi je naziv
Ninice imas odlicne recepte -navaljuj !!!
menora72- Broj poruka : 857
Godina : 51
Datum upisa : 18.01.2012
Čekajte žene, ko je ovde sve gradjevinac? Osim mene?
In vitro, podje mi voda na usta.
Ovde zalivanje u toku, pa da se pridruzim
In vitro, podje mi voda na usta.
Ovde zalivanje u toku, pa da se pridruzim
Erata- Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012
Ninice, srećno otvaranje dnevnika i da se odmah posle njega prebaciš na trudničke
Evo i ja malo da zalijem folikule
Evo i ja malo da zalijem folikule
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Bar danic drage moje,pale tri boce danas 150Puregon,Merional I,i Cetrotide 0.25 Srela sam dr. i pitala sta misli,kaze da je sve ok,tako da sam mirnija i opustenija a i vama hvala na savetima i podrsci,sta cu kad sam luda Erato nisam gradjevinarka ali gradim soliter,svakim danom raste jer me drage drugarice sa bodrenjem podignuuu visooookoooo
Sutra uz-i i E2 pa da vidimo dokle smo stigli I ja cu da se zalijem
Niny Menora
Sutra uz-i i E2 pa da vidimo dokle smo stigli I ja cu da se zalijem
Niny Menora
Zalivam i ja za sto bolje folikulcice
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Sanny-All ::Pivo ,a može i KVAS moj omiljeni.Nekad je kod nas bio Tut-gut,pa kasnije se zvao Euro malc,razbijali smo se od istog.Dža u fabriku,ona nam bila u komšiluku,pa na gajbe.A B vitamina ima onoliko.MMMMMM m
Sanny,
Ninice, da mi ti lepo zalijemo jos malko
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Ninice za sto lepse folikulcice i da ovaj dnevnik zatvoris sa jednom velikom
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010
Stizem i ja da zalijem malo
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
Ninice čekamo tvoj izveštaj sutra... Mora da se malo zaliju folikuli Draga,pratimo se u stopu...
tulumba- Broj poruka : 443
Godina : 44
Datum upisa : 18.11.2012
zalivam i navijam
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
I jedno pivce za lep endo!!!
labradorka- Broj poruka : 354
Datum upisa : 30.10.2011
Tvoji folikuli uživaju ovih dana imaju full tretman od pivkana , vina preko ananasa , skuša, oraha ma ima da budu najlepši i najkvalitetniji .
Daj da ih i ja zalijem pa da nas sutra obraduješ sa lepim izveštajem .
Čujemo se
Daj da ih i ja zalijem pa da nas sutra obraduješ sa lepim izveštajem .
Čujemo se
bulevarka- Broj poruka : 836
Godina : 44
Datum upisa : 16.02.2012
Strana 4 od 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Similar topics
» MAJCE26 - prvi VTO dnevnik
» BEBANA81-Moj Prvi VTO dnevnik
» KALE11-Prvi VTO DNEVNIK
» CICI - Moj prvi vto dnevnik i nastavak ka cilju.....
» BEBANA81-Moj Prvi VTO dnevnik
» KALE11-Prvi VTO DNEVNIK
» CICI - Moj prvi vto dnevnik i nastavak ka cilju.....
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 4 od 16
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu