KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NINICA2*** Moj prvi dnevnik***

+42
Bekanicaa
tuli
noja
bak
Orline
vero
Tinche
jaca*caca
heart84
Niny
Erata
bibi.libi
menora72
suncokret
anak
nina :)
neca73
SladZana
missile
saska1
brankav
InNaturaVeritas
nena beba
lilya
dr mali pariz
KoMetaK
tulumba
korpica
hany
ivi
Dacaa
SannI-AlL
BiKsi :)
MAAKKI
ragaco
plavaptica
labradorka
Vuchica
dragana76ns
bulevarka
Mirjana
ninica2
46 posters

Strana 4 od 16 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Sledeći

Ići dole

NINICA2*** Moj prvi dnevnik*** - Page 4 Empty Re: NINICA2*** Moj prvi dnevnik***

Počalji od anak 19/2/2013, 16:37

Brza šetnja za endo Ninice, a i jedna tura anticelulitne masaže napravi čudo (usput eliminiše malo toksina iz organizma Wink
anak
anak

Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

NINICA2*** Moj prvi dnevnik*** - Page 4 Empty Re: NINICA2*** Moj prvi dnevnik***

Počalji od lilya 19/2/2013, 16:46

anak ::Brza šetnja za endo Ninice, a i jedna tura anticelulitne masaže napravi čudo (usput eliminiše malo toksina iz organizma Wink

Stvarno? Ovo nisam znala.
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od labradorka 19/2/2013, 17:21

Ninice tamani ananas,po nekoliko brazilskih oraha i slobodno pivo (u normalnim kolicinama :) mene je dr.sonja ubedila da je jako dobro za endo a da se uopste ne kosi sa stimulacijom!!!Mozes i bezalkoholno!
Ljubim
ljubav
labradorka
labradorka

Broj poruka : 354
Datum upisa : 30.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 19/2/2013, 17:45

Ninice, endo će rasti sve vreme. Ali ne puštaj ananas iz ruku. Lepi ujednačeni folikuli, a možda se pojavi još koji što ga niste primetile na pregledu!
Ljubim!
osmeh srce
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SannI-AlL 19/2/2013, 19:49

Pivo ,a može i KVAS moj omiljeni.Nekad je kod nas bio Tut-gut,pa kasnije se zvao Euro malc,razbijali smo se od istog.Dža u fabriku,ona nam bila u komšiluku,pa na gajbe.A B vitamina ima onoliko.MMMMMM m
Ja bogme jedem i kuvano žito za endo,plus ananas,pogotovu onaj tvdi deo,a kokam i kokice i do sad nisam imala problema sa njim.
Draga moja građevinarko Wink ,samo napred vv vv
P.S. a da nam se grupa ,ups, pardon bLog zove: Girls under construction and buildings self-confidence group,jednom rečju DRUGARSTVO!
vv vv vv vv vv vv vv
zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje
bravo bravo bravo bravo bravo bravo
cveće cveće cveće cveće cveće cveće
SannI-AlL
SannI-AlL

Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od brankav 19/2/2013, 20:10

I ja kao i sanny, kuvano zito, svaki dan po solja, ananas obavezno svaki dan...
Da zalijemo malo za sto bolji endo.. zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje
brankav
brankav

Broj poruka : 148
Datum upisa : 10.01.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ninica2 19/2/2013, 20:17

U svetu postoji jedno carstvo,u njemu caruje drugarstvo radost radost radost radost radost svidja mi se,svidja,naziv pun pogodak gradjevinarko moja hehehe usne E kvas su moji svi pili u Rusiji to tamo kod njih umesto vode piju skoro,ja ga bas i ne gotivim a znam da ima kod nas da se kupi.Popila sam sad casu piva i mogla bih opet u krevet lol! sto i nije losa idja.Sto se tice setnje,ja sam stalno u pokretu,a dans sam setala od 6h pa do 15h f I bila sam kod sestre od tetke,mazila se sa njenim bebcem jooooj sto ga volem,ima samo 3 ipo meseca maji sam a sjadak ff i tetka je dobila osmeh i narasla kao kuca od srece sreca Brazilski pokrckah sad dok kuckah i tako,hvala vam drage moje na svemu,volem vas bre jakoooo love
Dragana i Labradorka nove moje trudnjace ljubav Bulevarcicu poljubac

Zaboravih napisati,ja se nebih usudila na masazu,ipak ima tu stiskanja i pritiskanja ali setnja da to mozeeee poljubac I ananas jedem od prvog dana taj sredisnji deo ali nic,kod mene sve kontra lol!
ninica2
ninica2

Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od saska1 19/2/2013, 20:18

Ninice samo navali na sve to što su ti cure rekle i ima endo da se ubuci samo tako pivo slobodno možeš cijelo popiti ja sam pila bezalkoholno srećno ljubav
saska1
saska1

Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od InNaturaVeritas 19/2/2013, 22:20

Pridružujem se drugaricama sa receptima za pripremu skuše koja je odlična, samo da znaš! Ima najviše Omega 3 od svih ribica. Danas sam se baš onako fino naklopala, potpuno light recept:
Naravno u ribarnici i probaj da nađeš onu koja nije smrznuta, ima je iako ređe. Očistiš i usoliš (morska) dodaš peršun i limun unutra a spolja je samo premažeš.
Staviš malo maslinovog ulja u alu-foliju i položiš svaku ribu u posebnu foliju. Dodaš još neki začin ako voliš: bosiljak, ruzmarin, mirođija...vegeta ali iz zdrave hrane. Ja je ne stavljam. Zatvoriš svaku u foliju, zagreješ rernu na 220. Pečeš zatvorenu 15-20 min. Zatim izvadiš i pečeš otvorenu od 20-30 min, u zavisnosti koliko reš voliš. skuša je suva i lepo se skuva u tim sokićima, baš bude slasno. Eto, imaš tabletice, napitke, sokiće, voćke, ja ti šaljem i ručak;-)))))
Ljub, prijatno!
InNaturaVeritas
InNaturaVeritas

Broj poruka : 864
Datum upisa : 24.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ninica2 19/2/2013, 22:34

Invitro draga queen lol!  b  b  b
Hvala ti na divnom rucku,voda mi krenula zeno na usta,jer voleeeem ribu a res pogotovo...Sutra posle boce po ribu pa kuci da je spremim ih jedva cekam...Joooj sad sam gladna a ne znam sta bih jela lol! Mislim da mi se jedu jaja,nego mi zabranjena zbog IR,a kasnooo je v
Ljubim moje domacice i gosce mog dnevnika,divne,divne queen love srcasti poljupci srcasti poljupci srcasti poljupci
ninica2
ninica2

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od InNaturaVeritas 19/2/2013, 22:41

Onda ne pipaj jaja, da prostiš;-)
Ja grickam sušeno voće i verovala ili ne-kupus. Množimo se k'o zečevi, pa velim...
InNaturaVeritas
InNaturaVeritas

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ninica2 19/2/2013, 22:52

lol! lol! lol! E kupus kiseli i ja taman,cak me je drugarica(komsinica) oko 21h zvala da dodjem,kaze ajde evo kiselog kupusa,zna zena da ja se davim vec od njega lol!  b A jaja ma prostila ili ne nepipam v  b  b  b poljubac
ninica2
ninica2

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od menora72 20/2/2013, 04:14

Sanny-All ::
P.S. a da nam se grupa ,ups, pardon bLog zove: Girls under construction and buildings self-confidence group,jednom rečju DRUGARSTVO!
vv vv vv vv vv vv vv
zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje

b e svaka ti cast love - pravi je naziv

Ninice zagrljaj imas odlicne recepte -navaljuj !!!
menora72
menora72

Broj poruka : 857
Godina : 51
Datum upisa : 18.01.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Erata 20/2/2013, 09:00

Čekajte žene, ko je ovde sve gradjevinac? Osim mene? Laughing
In vitro, podje mi voda na usta.
Ovde zalivanje u toku, pa da se pridruzim zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje
Erata
Erata

Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 20/2/2013, 10:07

Ninice, srećno otvaranje dnevnika i da se odmah posle njega prebaciš na trudničke srcasti poljupci srcasti poljupci srcasti poljupci srcasti poljupci srcasti poljupci srcasti poljupci

Evo i ja malo da zalijem folikule zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ninica2 20/2/2013, 12:58

Bar danic drage moje,pale tri boce danas Wink 150Puregon,Merional I,i Cetrotide 0.25 radost radost radost Srela sam dr. i pitala sta misli,kaze da je sve ok,tako da sam mirnija i opustenija a i vama hvala na savetima i podrsci,sta cu kad sam luda lol! Erato nisam gradjevinarka ali gradim soliter,svakim danom raste jer me drage drugarice sa bodrenjem podignuuu visooookoooo osmeh srce
Sutra uz-i i E2 pa da vidimo dokle smo stigli Rolling Eyes I ja cu da se zalijem lol!
zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje srcasti poljupci Niny srcasti poljupci Menora poljubci
ninica2
ninica2

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 20/2/2013, 13:02

Zalivam i ja za sto bolje folikulcice zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 20/2/2013, 13:09

Sanny-All ::Pivo ,a može i KVAS moj omiljeni.Nekad je kod nas bio Tut-gut,pa kasnije se zvao Euro malc,razbijali smo se od istog.Dža u fabriku,ona nam bila u komšiluku,pa na gajbe.A B vitamina ima onoliko.MMMMMM m
Ja bogme jedem i kuvano žito za endo,plus ananas,pogotovu onaj tvdi deo,a kokam i kokice i do sad nisam imala problema sa njim.
vv vv vv vv vv vv vv

Sanny, queen ljubav
Ninice, da mi ti lepo zalijemo jos malko zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od heart84 20/2/2013, 14:08

Ninice vv vv vv vv vv vv za sto lepse folikulcice i da ovaj dnevnik zatvoris sa jednom velikom beta
heart84
heart84

Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od InNaturaVeritas 20/2/2013, 14:30

zagrljaj
InNaturaVeritas
InNaturaVeritas

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od korpica 20/2/2013, 15:24

Stizem i ja da zalijem malo Very Happy
zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje zalivanje
korpica
korpica

Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tulumba 20/2/2013, 16:14

ljubav Ninice čekamo tvoj izveštaj sutra... zalivanje zalivanje zalivanje Mora da se malo zaliju folikuli sreca Draga,pratimo se u stopu...
tulumba
tulumba

Broj poruka : 443
Godina : 44
Datum upisa : 18.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 20/2/2013, 18:22

zalivanje zalivanje zalivanje zalivam i navijam navijači1 navijacica navijači1
plavaptica
plavaptica

Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od labradorka 20/2/2013, 18:38

NINICA2*** Moj prvi dnevnik*** - Page 4 Beerm

I jedno pivce za lep endo!!!
labradorka
labradorka

Broj poruka : 354
Datum upisa : 30.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bulevarka 20/2/2013, 20:15

Tvoji folikuli uživaju ovih dana imaju full tretman od pivkana , vina preko ananasa , skuša, oraha ma ima da budu najlepši i najkvalitetniji .
Daj da ih i ja zalijem pa da nas sutra obraduješ sa lepim izveštajem .

zalivanje igra zalivanje igra zalivanje igra zalivanje igra zalivanje igra
sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca

Čujemo se poljubac
bulevarka
bulevarka

Broj poruka : 836
Godina : 44
Datum upisa : 16.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 4 od 16 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu