NINICA2*** Moj prvi dnevnik***
+42
Bekanicaa
tuli
noja
bak
Orline
vero
Tinche
jaca*caca
heart84
Niny
Erata
bibi.libi
menora72
suncokret
anak
nina :)
neca73
SladZana
missile
saska1
brankav
InNaturaVeritas
nena beba
lilya
dr mali pariz
KoMetaK
tulumba
korpica
hany
ivi
Dacaa
SannI-AlL
BiKsi :)
MAAKKI
ragaco
plavaptica
labradorka
Vuchica
dragana76ns
bulevarka
Mirjana
ninica2
46 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 5 od 16
Strana 5 od 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Re: NINICA2*** Moj prvi dnevnik***
Duse moje Ja sam gotova,ne vidim,oci mi se sklapaju...Bas duuuugo mi se nije desilo da legnem pre 12h ili 1h kanda cu sad pravo u krevet
Heart tvoj avatar je mali namrsteni covek
Bulevarko moja jesi videla kakav mix jedino cu skusu morati sutra,danas nisam imala vremena pale su spagete i bolonjeze sos mmmm
Devojke moje lepe ljubim vas sve redom i grlim jakoooo
Heart tvoj avatar je mali namrsteni covek
Bulevarko moja jesi videla kakav mix jedino cu skusu morati sutra,danas nisam imala vremena pale su spagete i bolonjeze sos mmmm
Devojke moje lepe ljubim vas sve redom i grlim jakoooo
ninica2- Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011
Ninice,navijam za dobar izveštaj sa UZ,i za puuno lepih folikula!!!
jaca*caca- Broj poruka : 599
Godina : 47
Datum upisa : 02.03.2011
Navijamo za lepe folikule..
brankav- Broj poruka : 148
Datum upisa : 10.01.2012
:sunny:Ninice, devojce milo
Da poskocim, zaprasim i zalijem za odlican izvestaj u sta ne sumnjammmm
Da poskocim, zaprasim i zalijem za odlican izvestaj u sta ne sumnjammmm
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
Tinche- Broj poruka : 6399
Datum upisa : 08.08.2009
Bar danic drage moje,stigla ja a napolju brrrr veju,veju,sad vec velikeeee pahulje
Izvestaj keze :) : Folikuli desno 16,16,12,15 Folikuli levo 17
Endo 6mm
Hidrosalpinx levi jajovod,bice aspiriran Uz-i sutra u 8h tada cu znati kada je stop,mozda u subotu ma nemam pojma videcu
Uglavnom ima svega Dr. kaze da sve ok i bice lepe 4 jajne celije,slazem se daj te 4 kad nemoze bolje i to je dovoljno ma taman koliko treba
Sad idem da odmorim,a posle pivce bezalkoholno i ostale djakonije...Ljubim sve moje navijacice dusice
Izvestaj keze :) : Folikuli desno 16,16,12,15 Folikuli levo 17
Endo 6mm
Hidrosalpinx levi jajovod,bice aspiriran Uz-i sutra u 8h tada cu znati kada je stop,mozda u subotu ma nemam pojma videcu
Uglavnom ima svega Dr. kaze da sve ok i bice lepe 4 jajne celije,slazem se daj te 4 kad nemoze bolje i to je dovoljno ma taman koliko treba
Sad idem da odmorim,a posle pivce bezalkoholno i ostale djakonije...Ljubim sve moje navijacice dusice
Kao sto rekoh samo pozitivno i sa osmehom, meni se to sve dopada
Bravo Ninice, ja sam ti rekla da si ti meni vec
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Ninice super izvještaj biće tu finih bebica
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Ninice odkud sad taj hidrosalpinx??ne secam se da si imala ranije?
jesi kod Bjelice?
jesi kod Bjelice?
labradorka- Broj poruka : 354
Datum upisa : 30.10.2011
i malo zalivanja...
brankav- Broj poruka : 148
Datum upisa : 10.01.2012
Labradorka,ja sam na hidro. sumljala i prosli put ali ga niko nije spominjao,bio je i juce ali je dr.Bujas rekla da nije za aspiriranje kao da meni treba to cudo nezvano,danas kod dr.Trninic bila i kaze da jeste za aspiraciju i da ce se to srediti.I da vodi me dr.Trninic !
Ja drage moje zaboravila da kazem da je danas mojoj dusi,tetkinom zlatu 6ti rodjus.Obozavam svoju lepu princezicu i zelim joj ostvarenje svih zelja i zeljica u zivotu
Ja drage moje zaboravila da kazem da je danas mojoj dusi,tetkinom zlatu 6ti rodjus.Obozavam svoju lepu princezicu i zelim joj ostvarenje svih zelja i zeljica u zivotu
Samo nek aspiriraju,
nek ga maknu zna dr posao, da posle nepravi problem,
Imas lepe folikulle tj prelepeeeeeee
, i dalje cvekle, ananasn pive itd
Prasimooooooooo venericeeee
nek ga maknu zna dr posao, da posle nepravi problem,
Imas lepe folikulle tj prelepeeeeeee
, i dalje cvekle, ananasn pive itd
Prasimooooooooo venericeeee
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Niniceeeeeeee, dušiceeeee! Napred srećo a ako te interesuje bilo šta o hsalpinksu.gnjavi me. Lj
InNaturaVeritas- Broj poruka : 864
Datum upisa : 24.02.2012
Ninuška eto vidiš da su folikuli lepi a ti bzv brineš , dobro je što si danas ubola Trninićku i što će ti skloniti sve što smeta . Samo napred venerice naša .
bulevarka- Broj poruka : 836
Godina : 44
Datum upisa : 16.02.2012
Da ove godine tetkina duša dobije brata ili sestru od tetke, ili oboje! Nek joj je srećan rodjus!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Draga rezultati su divni
tulumba- Broj poruka : 443
Datum upisa : 18.11.2012
Odlican izvestaj
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Ninice, dobro ide, neka samo tako i nastavi. Ovo je vreme za tetke. Neka se i kod tebe završi kao kod Dragane.
Ja i moj vitez za mesec dana slavimo rodjendan, pa se već polako spremam, kakvu tortu da napravim...
Na levoj strani imaš jedan folikul, a na toj strani je i hidrosalpings. Kod mene je na desnoj i taj jajnik nije ništa proizveo. A sećam se da je Krk imala super folikule na obe strane, a ima obostrane hidrosalpingse.
Samo razmišljam naglas...ako budeš u prilici da upitaš doktoricu šta ona misli. Da li taj levi jajnik proizvodi manje zbog hidrosalpingsa?
Navijam iz sve snage da nakon ovog postupka razmišljaš samo o prvom UZ, pa dabl testu, pa sve tedom...!
Ja i moj vitez za mesec dana slavimo rodjendan, pa se već polako spremam, kakvu tortu da napravim...
Na levoj strani imaš jedan folikul, a na toj strani je i hidrosalpings. Kod mene je na desnoj i taj jajnik nije ništa proizveo. A sećam se da je Krk imala super folikule na obe strane, a ima obostrane hidrosalpingse.
Samo razmišljam naglas...ako budeš u prilici da upitaš doktoricu šta ona misli. Da li taj levi jajnik proizvodi manje zbog hidrosalpingsa?
Navijam iz sve snage da nakon ovog postupka razmišljaš samo o prvom UZ, pa dabl testu, pa sve tedom...!
Erata- Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012
Srecan rodjendan tetkinoj princezi
Da zalijemo jos malo ze lepe folikule i endo
Da zalijemo jos malo ze lepe folikule i endo
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
ooo ninice bas lepi folikuli! i taman koliko treba... sad malo cvekle i ananasa
nena beba- Broj poruka : 4697
Datum upisa : 08.04.2009
Juuuuhuuu drage moje,ja stigla konacno,malo na uz-i,malo na bockanje,pa kafa sa drugaricama bockalicama,bas mi je prijalo druzenje i takooo
Izvestajcic: desno folikuli: 18,18,18,19...Levo folikuli:18...
Endo 7,sad mi je vec lakse ubucio se bar na pocetnu granicu a ubucice se jos Stop veceras u 23:20 Pregnyl amp.7500ij im.
Aspiracija u nedelju 24.02 u 11h ! U 10 vec moram biti tamo i posto je vikend radi dezurni lekar,odmah sam pitala koje,kazu dr. Bjelica. Eto to je izvestaj od danas,jos sutra cetrotide i gotovo bockanje
Erato draga,ja sam pitala sta se desilo sa levim,jer sam pre 2meseca bez stimulacije na kontrolnom UZ-i imala na levom 2 folikula od 18mm,znaci ovako normalno....Kazu da se desava ali nisu rekli zasto,pa sam i ja pomislila da je zbog hidrosalpinxa. Hvala na cestitkama za plincezin rodjus a danas je njenoj mami rodjus a mojoj rodjenoj seki,duse moje bas mi nedostaju,one zive u Splitu No zato je tu Skype cuveni sva sreca
Sve vas ljubim redom i hvalaaaa vam sto ste uz mene u svako doba i sto nesebicno dajete savete i podrsku,divne steeeee
Dragana,Bulevarcicu,Labradorka trudnjace moje mile kad navratite povucite nos jako,a zaprasite sto vise,sve cu da pokupim
Izvestajcic: desno folikuli: 18,18,18,19...Levo folikuli:18...
Endo 7,sad mi je vec lakse ubucio se bar na pocetnu granicu a ubucice se jos Stop veceras u 23:20 Pregnyl amp.7500ij im.
Aspiracija u nedelju 24.02 u 11h ! U 10 vec moram biti tamo i posto je vikend radi dezurni lekar,odmah sam pitala koje,kazu dr. Bjelica. Eto to je izvestaj od danas,jos sutra cetrotide i gotovo bockanje
Erato draga,ja sam pitala sta se desilo sa levim,jer sam pre 2meseca bez stimulacije na kontrolnom UZ-i imala na levom 2 folikula od 18mm,znaci ovako normalno....Kazu da se desava ali nisu rekli zasto,pa sam i ja pomislila da je zbog hidrosalpinxa. Hvala na cestitkama za plincezin rodjus a danas je njenoj mami rodjus a mojoj rodjenoj seki,duse moje bas mi nedostaju,one zive u Splitu No zato je tu Skype cuveni sva sreca
Sve vas ljubim redom i hvalaaaa vam sto ste uz mene u svako doba i sto nesebicno dajete savete i podrsku,divne steeeee
Dragana,Bulevarcicu,Labradorka trudnjace moje mile kad navratite povucite nos jako,a zaprasite sto vise,sve cu da pokupim
Ninice odlično odlično folikuli svi isti ma super nemože bolje i endo će se još malo ubuciti i biće taman
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Bravo Ninice, meni se to sve dopada.......
mantramo za uspeh
mantramo za uspeh
Strana 5 od 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Similar topics
» MAJCE26 - prvi VTO dnevnik
» BEBANA81-Moj Prvi VTO dnevnik
» KALE11-Prvi VTO DNEVNIK
» CICI - Moj prvi vto dnevnik i nastavak ka cilju.....
» BEBANA81-Moj Prvi VTO dnevnik
» KALE11-Prvi VTO DNEVNIK
» CICI - Moj prvi vto dnevnik i nastavak ka cilju.....
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 5 od 16
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu