Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)
+60
maja76
*AIDA*
JocY
mijaki
dr mali pariz
Tanja83
SannI-AlL
maus
missile
SladZana
cicsa80
Shizika
dragana76ns
hany
viktorija
lolipop
pcelica
bubi80
catherine290505
nesalela
Marija86
buby
gagax81
Orline
key
Zoka83
tuli
Nefertari
heart84
dra00
cici
penelope
dacans
Mrvica
ninica2
Sofka
zoxa
djole42
Struzzo
MAAKKI
Vuchica
korpica
caci
maki79
lilya
Gramatika
MARA
nina :)
LaFolie
Botox
cufta
Milijana
JAmajka
BiKsi :)
Simona
makababy
Tinche
bak
plavaptica
KoMetaK
64 posters
Strana 4 od 35 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 35
Re: Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)
Maro,nasmeja me slatko...a kod vas tri dana-kod nas se sa jučerašnjim sve muke završule,Bogu hvala.
Grama,kod muške dece ti je posao svakodnevno da im svlačiš po malo.
Ne,nisam znala da idemo na intervenciju. Dr reče na redovni pregled u okviru tog sistematskog. Međutim dr Milan,inače moj drug, ustremio se odmah da ga muški dotera. Posle mi komšinica moja reče i ona je svom sinu,ali tek oko druge godine.
Vwć sinoć dok smo ga kupali,oboje smo mu svukli pa prevukli kožicu,i otada sve ok.
Noć je prošla baš dobro,iako smo se strateški pripremili...a sad da vam ne otkrivam strategiju.
u sv.slučaju i to se zove juče...
Grama,kod muške dece ti je posao svakodnevno da im svlačiš po malo.
Ne,nisam znala da idemo na intervenciju. Dr reče na redovni pregled u okviru tog sistematskog. Međutim dr Milan,inače moj drug, ustremio se odmah da ga muški dotera. Posle mi komšinica moja reče i ona je svom sinu,ali tek oko druge godine.
Vwć sinoć dok smo ga kupali,oboje smo mu svukli pa prevukli kožicu,i otada sve ok.
Noć je prošla baš dobro,iako smo se strateški pripremili...a sad da vam ne otkrivam strategiju.
u sv.slučaju i to se zove juče...
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Kad se samo setim prvog dana,setamo mi trznim u Sk i njemu se verovatno prip kad poce da vristi,place....i tog dana tako svaki put vris i tresenje,posto je bio veliki i kupanje i prevlacenje je bilo mucenje prve veceri,drugog dana je vec piskio i plakao kad-kad,treceg dana jos malo muke i prodje.Noci su i kod nas bile mirne.
Drago mi je da je Duci dobro i da je noc bola mirna.
Ljub
Drago mi je da je Duci dobro i da je noc bola mirna.
Ljub
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Pariz oni su preslatki ne mogu nikako da se odlucim za favorit slicicu
Neka Dusanu sto pre prodje
Neka Dusanu sto pre prodje
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Joj, vidi lepote!!!!
Uh, te butkice, stvorene za gnjavažu...
Dušan je prelep, ponavljam, ali zaista...
Mi povlačimo lepo kožicu do kraja, ispiramo kamilicom preventivno, pitala mog pedijatra šta misli o tome...on mi rekao da ne vidi tu nikakav problem i da je to dugogodišnji proces (mislim na svlačenje kožice), protiv je hirurgije, to je šaljivo prokomentarisao "je l' vija devojke, ne, znači nema reakcije, tj. erekcije, prema tome, mama, ne brinite"
Za mirne noći...
Uh, te butkice, stvorene za gnjavažu...
Dušan je prelep, ponavljam, ali zaista...
Mi povlačimo lepo kožicu do kraja, ispiramo kamilicom preventivno, pitala mog pedijatra šta misli o tome...on mi rekao da ne vidi tu nikakav problem i da je to dugogodišnji proces (mislim na svlačenje kožice), protiv je hirurgije, to je šaljivo prokomentarisao "je l' vija devojke, ne, znači nema reakcije, tj. erekcije, prema tome, mama, ne brinite"
Za mirne noći...
Struzzo- Broj poruka : 7041
Godina : 48
Datum upisa : 27.09.2008
Pari draga bas mi je zao sto ste prosli kroz te muke ali Bogu hvala i to je proslo i iza vas je. Brat od mm koji ima sad 22 godine ide sledeci mesec da mu to secnu jer non stop ima probleme sa tim i bas se jadnicak ufrkisao. Zato zivele devojciceeee. Salim se naravno i deckonje su predivne ali malo teze za odrzavanje. Ljubac za sve vas ali Duciju poseban.
maki79- Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010
Hvala drugarice moje. Eto,
Mare,kod tvog anđela je to trajalo malo duže..
Šta da kažem,koliko vidim,niko to nije rano radio...ali dobro,iza nas je.
Nina,ne rekoh ti,preslatki su ti tickeri!
Mare,kod tvog anđela je to trajalo malo duže..
Šta da kažem,koliko vidim,niko to nije rano radio...ali dobro,iza nas je.
Nina,ne rekoh ti,preslatki su ti tickeri!
Joj,pa to medenjak Duci imao bliski susret sa urologom.samo kad je prošlo za jednu noć.Ljubim mu bobaze medene,a šmizli Iv none slađane.Ja se istopim ,al' stvarno kad dođem kod vas u goste na vaše strane.
Nego,da te pitam Mala:jel ostalo još štogod u Pragu od vašeg materijala ?Vidim ovde sve reserve odavno,a ima još kandidata i kandidatkinja,pa kad ti to tako lepo ide i tak'u divnu decu rađaš,mož' još jedan krug ?
Lepote ste vi jedne
Nego,da te pitam Mala:jel ostalo još štogod u Pragu od vašeg materijala ?Vidim ovde sve reserve odavno,a ima još kandidata i kandidatkinja,pa kad ti to tako lepo ide i tak'u divnu decu rađaš,mož' još jedan krug ?
Lepote ste vi jedne
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009
E, i to je gotovo! Sada imate velikog momka! [Only admins are allowed to see this image]
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
Ljubim vas Zvezdice medene u vratić i svaki prevojčić
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Kad mog brata pitaju kad će četvrto, on obavezno kaže kad vi rodite po troje, mi ćemo onda četvrto! Sani, pusti Malu malo da prodiše, da se malo naspava i tako to!
Bravo za Ducija, velikog i ozbiljnog dasu!
Bravo za Ducija, velikog i ozbiljnog dasu!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
...možda vam Tina sutra okači večerašnju fotku.
Da Sannyć moj,ostalo četvoro.
Da Sannyć moj,ostalo četvoro.
Joj krofnici mali kako su samo slatki!!!!
bas su porasli, kad se samo setim kako su bili majusni, jedan do krugog u krevetcu
Mogu misliti samo kako su brzi, kao na baterije, kad ih pustis :))))))))))
bas su porasli, kad se samo setim kako su bili majusni, jedan do krugog u krevetcu
Mogu misliti samo kako su brzi, kao na baterije, kad ih pustis :))))))))))
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Duse preslatke
Uf dobro je da je sve iza vas....
Ljubim punooooo
Uf dobro je da je sve iza vas....
Ljubim punooooo
zoxa- Broj poruka : 2601
Godina : 48
Datum upisa : 25.11.2008
Ajoj, mili dečkić, dok čitam ovo i ja sam napravila izraz lica kao da imam posla sa žiletima...dr mali pariz ::Kratko,jer nemam snage za duže...
Danas smo,po uputu pedijatrice,išli kod urologa, Svlačio mu kožicu.
Ceo dan moj Duci piški žilete i vrišti i trese se,kida se,svako malo...slabo jeo još slabije pio...majko mila,kako se bolesti preživljavaju,pupupu...
ovo je stres za sve nas.
Kaže doca da mu i nismo mogli mnogo učiniti,da je moralo ovako. Večeras posle kupanja smo mu to skroz lako sad odradili...
ah,pusto muško!
Dobro je da je i to ostalo IZA!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Slike su...Nemam reči stvarno.
Ne znam gde je lepši momenat uhvaćen. A ona gde se domunđavaju je stvarno nešto posebno. Ugnjavila bih ih oboje samo tako. A kad videh malenu guzaru, uronila bih u ekran, kakve butke, majko mila [Only admins are allowed to see this image]
To mama mazi i pazi, pa su lepotani k'o sa reklame [Only admins are allowed to see this image]
Ne znam gde je lepši momenat uhvaćen. A ona gde se domunđavaju je stvarno nešto posebno. Ugnjavila bih ih oboje samo tako. A kad videh malenu guzaru, uronila bih u ekran, kakve butke, majko mila [Only admins are allowed to see this image]
To mama mazi i pazi, pa su lepotani k'o sa reklame [Only admins are allowed to see this image]
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
I meni bi žao Ducija, mrva moja mala, mogu misliti kako vam je bilo teško. Znam da su to nekad radili češće. Ova moja pedijatar reče da se to sad ne dira, ali se nisam udubljivala do kad. Pitaću je. Ako mora, mora, bolje, nego da ostane slepljeno.
Nada ste da ste i vi "seniori" dobro, pošto vidim da juniori jesu
Nada ste da ste i vi "seniori" dobro, pošto vidim da juniori jesu
Orline- Broj poruka : 11716
Datum upisa : 05.02.2009
Uh Dukaaaaaaaa. Jeste, i to je juce...
Tinooooooooooo kamo slike sestro slatka????
Tinooooooooooo kamo slike sestro slatka????
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Jao Duci duso mila
Pari samo da ti kazem da je dobro da ste to sad zavrsili.Jer nemogu se kontrolirati sa pisanjem pa to lakse i brze proge.
Marko je imao skoro 3 godine pa kad je jednom pokusao da piski i vedoe da ga boli nije piskio celi dan pa mu je bilo muka.
I lepo si rekla uh pusto musko
Pari samo da ti kazem da je dobro da ste to sad zavrsili.Jer nemogu se kontrolirati sa pisanjem pa to lakse i brze proge.
Marko je imao skoro 3 godine pa kad je jednom pokusao da piski i vedoe da ga boli nije piskio celi dan pa mu je bilo muka.
I lepo si rekla uh pusto musko
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Duci mackicu, bitno da je proslo.
Vidis, sve zavisi od pedijatra. Mojoj drugarici je dr rekla da malom vec sa 4 meseca mora svuci i oni uspeli skroz a dok je mama to radila tata gledao i kukao i jaukao.
Moram ovde da pitam (i vas to ceka) da li znate do kada decacima treba da se spuste testisi?
Ljubim vas puuuuuuuuuno!
Vidis, sve zavisi od pedijatra. Mojoj drugarici je dr rekla da malom vec sa 4 meseca mora svuci i oni uspeli skroz a dok je mama to radila tata gledao i kukao i jaukao.
Moram ovde da pitam (i vas to ceka) da li znate do kada decacima treba da se spuste testisi?
Ljubim vas puuuuuuuuuno!
cicsa80- Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011
Pojma nemam,Cile.
Drugarke moje
Drugarke moje
Zvezde mamine cmokam vas tako velike
Pariska draga deca su ti bas porasla hvala Bogu
Dule je pravi smeker i lici na tebe a Ivi je tatina zavodnica kako osvaja osmehom lelee jos malo pa ce i spavati u cugu po nekoliko sati, pa da se i vi malo naspavate navijam za to
Grlim te draga
Pariska draga deca su ti bas porasla hvala Bogu
Dule je pravi smeker i lici na tebe a Ivi je tatina zavodnica kako osvaja osmehom lelee jos malo pa ce i spavati u cugu po nekoliko sati, pa da se i vi malo naspavate navijam za to
Grlim te draga
Sofka- Broj poruka : 1494
Datum upisa : 09.11.2010
Sofke,mila,pa gde su ti???? ima li te u Klubu da trčim tamo?Kako si mi?
ljube te Zvezdanići,al i ja...znaš to!
ljube te Zvezdanići,al i ja...znaš to!
Samo da vas ljubnem onako jako da pukneee
ninica2- Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011
Nini,Orle,drugarice ostale,ljubim i ja da puca!:-*
Danas smo bili kod fizijatra-Ivona na kontroli,a Dušana prvi put,jer se pedijatru učunilo kako je u tonusu....
a on čigra kad ga piložiš,a kad ga uzmeš u ruke-kao žvaka se opusti i uživa,no...
Nismo ni znali da jw naša dr fizijatar-načelnik odeljenja,stoga mi je apsol.jasan njen stav-ne pričam,a isuviše znam-jasan .
Za Ivonu je rekla da joj se vrat skroz ispravio i da niko ko je fleda,a da ne zna da je imala taj prob. ,ne bi ni pimetio. Stopala uredu,i desno-koje je slabo ka unutra-kaže da će samo se ispraviti kad počne da se oslanja.
Dušanom je baš bila zadovoljna,a i njemu se svidelo to maltretiranje,hteo je još...
Danas smo bili kod fizijatra-Ivona na kontroli,a Dušana prvi put,jer se pedijatru učunilo kako je u tonusu....
a on čigra kad ga piložiš,a kad ga uzmeš u ruke-kao žvaka se opusti i uživa,no...
Nismo ni znali da jw naša dr fizijatar-načelnik odeljenja,stoga mi je apsol.jasan njen stav-ne pričam,a isuviše znam-jasan .
Za Ivonu je rekla da joj se vrat skroz ispravio i da niko ko je fleda,a da ne zna da je imala taj prob. ,ne bi ni pimetio. Stopala uredu,i desno-koje je slabo ka unutra-kaže da će samo se ispraviti kad počne da se oslanja.
Dušanom je baš bila zadovoljna,a i njemu se svidelo to maltretiranje,hteo je još...
Pošalji ga meni da ga malo "izmaltretiram", sigurno će bolje spavati! [Only admins are allowed to see this image]
Bravo za Iv! [Only admins are allowed to see this image]
Bravo za Iv! [Only admins are allowed to see this image]
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Strana 4 od 35 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 35
Similar topics
» Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)
» O NAMA
» Drina-lepotica medju rekama
» Kada se zvezde sastanu :)
» O NAMA