KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+72
lenabeograd
caci
nena beba
Akijeva
Jejaaa
red
dacans
agata
LaFolie
missile
krol
OKacica
dacca
Shizika
SannI-AlL
Nensy85
anak
Dacaa
Smoki
penelope
Tinche
bak
hany
Botox
dr mali pariz
menora72
noja
Orline
cici
dra00
malaplava
heart84
MAAKKI
cicsa80
shenon
ivi
tuli
veki1
Struzzo
rada78
*AIDA*
dragana76ns
korpica
lilly13
Mirjana
seka 35
BiKsi :)
jagodica
zoxa
Niny
medolino
Vuchica
Simona
lilya
Mali Princ
maki79
Jelica
KoMetaK
ninica2
nina :)
gaga.ristic1
plavaptica
ananana
saska1
mijaki
Ema78
MIRKA85
fight&faith
stefi :*
bulevarka
Gramatika
Marija86
76 posters

Strana 37 od 40 Prethodni  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 37 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od Ema78 18/3/2013, 11:09

jesam, Leno, jesam... sto volim kada neko drugi kuva... Very Happy
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 37 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od lenabeograd 18/3/2013, 13:59

Verujem ti

lenabeograd

Broj poruka : 1921
Godina : 40
Datum upisa : 26.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dra00 19/3/2013, 00:11

samo kratko da se javim, toliko imam i vremena Very Happy
svi smo kuci jos od 8 marta i snalazimo se nekako. pozdrav drugari osmeh srce
dra00
dra00

Broj poruka : 1309
Godina : 46
Datum upisa : 01.11.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 19/3/2013, 11:16

dra00 ::samo kratko da se javim, toliko imam i vremena Very Happy
svi smo kuci jos od 8 marta i snalazimo se nekako. pozdrav drugari osmeh srce

sunny sunny srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca srca
Gramatika
Gramatika

Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mijaki 19/3/2013, 15:35

dra uzivaj sa svojim momcima Wink

mijaki

Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 19/3/2013, 16:58

Ijaaaaooo, Mijaki, kakav avatar! sunny smajli angel queen srca srca srca srca srca
Gramatika
Gramatika

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od anak 21/3/2013, 14:51

Mijaki, moja imenjakinja je lepotica smajli angel osmeh srce
anak
anak

Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lenabeograd 21/3/2013, 16:00

Dra uzivaj
Mijaka mala je ko bombona

lenabeograd

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mijaki 22/3/2013, 10:00

ljubimo vas sve tete usne
ana je nemoguca, hoce samo ja da je nosam, a kada vidi nekoga koga ne zna krene da se dere iz sveg glasa....
dodje fizioterapeut (promenila sam prethodnu za gospodju finijeg glasa) i jos je ni ne pipne a ova se dere....
vec se radujem gostima, ima da uzivamo Rolling Eyes

mijaki

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ninche 22/3/2013, 13:46

Moze li mi neko reci koliko kosta otprilike 4D ultrazvuk u Beogradu, onaj kad dobijes komplet film na DVDu i sve... cisto informativno? Unaprijed hvala!
Ninche
Ninche

Broj poruka : 1085
Datum upisa : 11.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 22/3/2013, 14:14

Mislim da je oko 15 000 din. Ceka se do dve nedelje, barem u Analajfu. Ja nisam isla, ali sam zvala, i ni sam mane znam sta nas je sprecilo.
Ema78
Ema78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ananana 22/3/2013, 14:33

Devojke a jel vi pijete mleko, jogurt, pavlaku,...domece? Sta vi mislite o tome?
Ja sam uzela iz madjarske, ali ne mozes ti obici ni ovo nase,...pa uzimam i domece, stacu kad moram! Sta vi mislite o tome? Jel to sve marketing ili ima istine?
ananana
ananana

Broj poruka : 1028
Godina : 43
Datum upisa : 04.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ninche 22/3/2013, 16:31

Hvala Ema, ja cu u Jevremovu, svakako, nego me okvirno zanimala cijena Very Happy
Ananana, ja pijem Vindija jogurt, i jedem meggle mladi sir, kontam to je sigurno.. domace nije sigurno zbog bakterija kojekakvih, pa to preskacem... samo ono industrijsko jedem...
Ninche
Ninche

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 22/3/2013, 16:45

Posto ja pijem samo jogurt, uzimam iskljucivo Imlekov organski. Za mm uzimam i njihovo mleko, isto organsko.Jeste da je skuplje, ali posto ne jedemo nisto drugo od mlecnih proizvoda, sasvim mi je ok. E sada, naletela sam na neki sirni namaz,Campinin, koji mi se nesto dopada, pa ponekada kupim i to... ali, sve se to svede na jednom u desetak dana...

Isto je i sa jajima, retko jedemo, pa kupim onda neka A klase, od proverenog proizvodjaca. A iskreno, moji su ceo zivot na pijaci kupovali mleko i mlecne proizvode, odrasla sam na tome, vecito su to bile neke bake, komsinice i sl, i nikada se nije desilo nista lose.

Ja vise volim domace, sve... ali, u Bgd'u na pijacama ne znam nikog, pa onda kupujem u prodavnicama.
Ema78
Ema78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ananana 22/3/2013, 20:53

I ja kupujem Imlekovo organsko mleko i jogurt, ali kupim i ono sa A i D vitaminom i najvecim delom madjarsko, kod nas ide na dan litra mleka i litra jogurta Very Happy to muz i ja slistimo, vise ja nego on. I puno sira, pavlake, namaza, pa kupim i madjarsku pavlaku, ali i nasu domacu. Ne znam sta da kazem i mislim, ne mogu vise toliko da se opterecujem, sve nekako mislim da je to politika i marketing. Pa da je tako opasno ne bi uopste bilo na trzistu. Ne znam ni sama, valjda ne zelim da mislim o tome.

A koji je to Vindija jogurt? Ja naj najvise volim Balans, bez njega ne moze dan da mi prodje!
ananana
ananana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 22/3/2013, 21:07

Da se javim sa ponovne kontrole. Beba je dobro, već ima 2,8kg i po parametrima UZ termin mu je oko 16. aprila. sutra trreba da zakažem odlazak na CTG i upoznavanje sa akušerom u bolnici. Moj dr smatra da bi najbolje bilo da idem na zakazani CR između 13 i 16. aprila. Svi brisevin su mi uredni, očekujem da još sutra stigne i korpokultura. Ponovila sam jednosatni OGt test sa 50 gr glikoze. Nije baš najbolji rez. tako da mi je propisao strogo uzdržavanje od šećaera i belog hleba. kaže da je sada već kasno da idem an trosatni test sa 100 gr, ali ni pošto rez. nije toliko loš, nije reč o gestacijskom dijabetu, samo o rezistenciji. Beba nije ugrožena, ova dijeta je samo mera predostrožnosti zbog zaštite mog zdravlja.
Trudnice i mame, lljubim vas! srca
Gramatika
Gramatika

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 22/3/2013, 21:27

Ni ja ne znam za taj jogurt, ali kako ne konzumiram previse mlece proizvode, nije ni cudno. Very Happy

Gramatika, ti bas brojis sitno !!! A kao juce da sam citala o pocetku tvoje trudnoce !!!Sto se tice secera, sta je tu je, a pored ugljenih hidrata izbegavaj i voce, pogotovu banane... Jos malo...

Sto se tice CR, ako tako mora, mora... Ponekad je CR bolja opcija nego vaginalni porodjaj.

Devojke, i bebe, sve vas ljubim !!!
Ema78
Ema78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ninche 22/3/2013, 22:45

to je hrvatski, iz Varazdina, meni on ima najbolji ukus od svih koje sem probala, uzmem onaj 0,9% mm pa me savjest ne grize... i meggle mladi sir light :)
Ninche
Ninche

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ananana 23/3/2013, 06:41

Ninche, a gde kupis to?
ananana
ananana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lenabeograd 23/3/2013, 12:03

Ninche meni je se sta moja neki dan rekla da je 4D 50 €

lenabeograd

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od anak 23/3/2013, 19:59

Vindija je naša marka. Kod nas su je povukli radi bakterija, nemojte da je jedete. Meggle je za sada još uvek sigurno. Tako kažu naši
anak
anak

Broj poruka : 3404
Datum upisa : 12.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ananana 23/3/2013, 21:00

Anak, hvala draga puno ljubav
ananana
ananana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mijaki 23/3/2013, 22:07

Ja pijem sve...i do sada sam... sta sve nije zdravo pa mi aflatoksin dodje kao maciji kasalj...

mijaki

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 23/3/2013, 22:21

Da pitam ujeste li nosile pojas u trudnoći i ima li nekih ograničenja u vremenu nošenja? Meni večeras sestra kaže da je njoj dr savetovala da ga nre nosi, iako je beba bila nisko, jer kaže da je dete stisnuto kao u mengelama!?
Gramatika
Gramatika

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 24/3/2013, 08:31

Grama, moje sve drugarice su nosile pojaseve, ali samo one kao sioke trake. ja sam razmisljala da kupim, posto me je jako bolela kicma, ali, nekako je prestala, pa nisam kupila. Pitala sam starog dr-a sta misli o tome, kaze moze, sve dok se pojas nosi ispod, a ne preko stomaka, da bi beba imala mesta... Ovog sto mi vodi trudnocu nisam pitala, a za sada sam odustala od pojasa, jer me nit nesto boli kicma, nit osecam potrebu za njim, i stomak mi se nekako izduzio pa cu malo da sacekam...
Videcemo kako ce ici kasnije...

Inace, mene su sinusi, i usi tako lepo sastavili, da na skrge disem... po pvi put razmisljam da li da pocnem sa nekim antibioticima, jer mi se cini da cajevi nesto previse ne pomazu...
Ema78
Ema78

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 37 od 40 Prethodni  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu