Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+72
lenabeograd
caci
nena beba
Akijeva
Jejaaa
red
dacans
agata
LaFolie
missile
krol
OKacica
dacca
Shizika
SannI-AlL
Nensy85
anak
Dacaa
Smoki
penelope
Tinche
bak
hany
Botox
dr mali pariz
menora72
noja
Orline
cici
dra00
malaplava
heart84
MAAKKI
cicsa80
shenon
ivi
tuli
veki1
Struzzo
rada78
*AIDA*
dragana76ns
korpica
lilly13
Mirjana
seka 35
BiKsi :)
jagodica
zoxa
Niny
medolino
Vuchica
Simona
lilya
Mali Princ
maki79
Jelica
KoMetaK
ninica2
nina :)
gaga.ristic1
plavaptica
ananana
saska1
mijaki
Ema78
MIRKA85
fight&faith
stefi :*
bulevarka
Gramatika
Marija86
76 posters
Strana 37 od 40
Strana 37 od 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
jesam, Leno, jesam... sto volim kada neko drugi kuva...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
lenabeograd- Broj poruka : 1921
Godina : 40
Datum upisa : 26.02.2013
samo kratko da se javim, toliko imam i vremena
svi smo kuci jos od 8 marta i snalazimo se nekako. pozdrav drugari
dra00- Broj poruka : 1309
Godina : 46
Datum upisa : 01.11.2011
dra00 ::samo kratko da se javim, toliko imam i vremena
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
dra uzivaj sa svojim momcima
mijaki- Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011
Ijaaaaooo, Mijaki, kakav avatar!
Mijaki, moja imenjakinja je lepotica
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Dra uzivaj
Mijaka mala je ko bombona
Mijaka mala je ko bombona
ljubimo vas sve tete
ana je nemoguca, hoce samo ja da je nosam, a kada vidi nekoga koga ne zna krene da se dere iz sveg glasa....
dodje fizioterapeut (promenila sam prethodnu za gospodju finijeg glasa) i jos je ni ne pipne a ova se dere....
vec se radujem gostima, ima da uzivamo
ana je nemoguca, hoce samo ja da je nosam, a kada vidi nekoga koga ne zna krene da se dere iz sveg glasa....
dodje fizioterapeut (promenila sam prethodnu za gospodju finijeg glasa) i jos je ni ne pipne a ova se dere....
vec se radujem gostima, ima da uzivamo
Moze li mi neko reci koliko kosta otprilike 4D ultrazvuk u Beogradu, onaj kad dobijes komplet film na DVDu i sve... cisto informativno? Unaprijed hvala!
Ninche- Broj poruka : 1085
Datum upisa : 11.11.2012
Mislim da je oko 15 000 din. Ceka se do dve nedelje, barem u Analajfu. Ja nisam isla, ali sam zvala, i ni sam mane znam sta nas je sprecilo.
Devojke a jel vi pijete mleko, jogurt, pavlaku,...domece? Sta vi mislite o tome?
Ja sam uzela iz madjarske, ali ne mozes ti obici ni ovo nase,...pa uzimam i domece, stacu kad moram! Sta vi mislite o tome? Jel to sve marketing ili ima istine?
Ja sam uzela iz madjarske, ali ne mozes ti obici ni ovo nase,...pa uzimam i domece, stacu kad moram! Sta vi mislite o tome? Jel to sve marketing ili ima istine?
ananana- Broj poruka : 1028
Godina : 43
Datum upisa : 04.07.2011
Hvala Ema, ja cu u Jevremovu, svakako, nego me okvirno zanimala cijena
Ananana, ja pijem Vindija jogurt, i jedem meggle mladi sir, kontam to je sigurno.. domace nije sigurno zbog bakterija kojekakvih, pa to preskacem... samo ono industrijsko jedem...
Ananana, ja pijem Vindija jogurt, i jedem meggle mladi sir, kontam to je sigurno.. domace nije sigurno zbog bakterija kojekakvih, pa to preskacem... samo ono industrijsko jedem...
Posto ja pijem samo jogurt, uzimam iskljucivo Imlekov organski. Za mm uzimam i njihovo mleko, isto organsko.Jeste da je skuplje, ali posto ne jedemo nisto drugo od mlecnih proizvoda, sasvim mi je ok. E sada, naletela sam na neki sirni namaz,Campinin, koji mi se nesto dopada, pa ponekada kupim i to... ali, sve se to svede na jednom u desetak dana...
Isto je i sa jajima, retko jedemo, pa kupim onda neka A klase, od proverenog proizvodjaca. A iskreno, moji su ceo zivot na pijaci kupovali mleko i mlecne proizvode, odrasla sam na tome, vecito su to bile neke bake, komsinice i sl, i nikada se nije desilo nista lose.
Ja vise volim domace, sve... ali, u Bgd'u na pijacama ne znam nikog, pa onda kupujem u prodavnicama.
Isto je i sa jajima, retko jedemo, pa kupim onda neka A klase, od proverenog proizvodjaca. A iskreno, moji su ceo zivot na pijaci kupovali mleko i mlecne proizvode, odrasla sam na tome, vecito su to bile neke bake, komsinice i sl, i nikada se nije desilo nista lose.
Ja vise volim domace, sve... ali, u Bgd'u na pijacama ne znam nikog, pa onda kupujem u prodavnicama.
I ja kupujem Imlekovo organsko mleko i jogurt, ali kupim i ono sa A i D vitaminom i najvecim delom madjarsko, kod nas ide na dan litra mleka i litra jogurta to muz i ja slistimo, vise ja nego on. I puno sira, pavlake, namaza, pa kupim i madjarsku pavlaku, ali i nasu domacu. Ne znam sta da kazem i mislim, ne mogu vise toliko da se opterecujem, sve nekako mislim da je to politika i marketing. Pa da je tako opasno ne bi uopste bilo na trzistu. Ne znam ni sama, valjda ne zelim da mislim o tome.
A koji je to Vindija jogurt? Ja naj najvise volim Balans, bez njega ne moze dan da mi prodje!
A koji je to Vindija jogurt? Ja naj najvise volim Balans, bez njega ne moze dan da mi prodje!
Da se javim sa ponovne kontrole. Beba je dobro, već ima 2,8kg i po parametrima UZ termin mu je oko 16. aprila. sutra trreba da zakažem odlazak na CTG i upoznavanje sa akušerom u bolnici. Moj dr smatra da bi najbolje bilo da idem na zakazani CR između 13 i 16. aprila. Svi brisevin su mi uredni, očekujem da još sutra stigne i korpokultura. Ponovila sam jednosatni OGt test sa 50 gr glikoze. Nije baš najbolji rez. tako da mi je propisao strogo uzdržavanje od šećaera i belog hleba. kaže da je sada već kasno da idem an trosatni test sa 100 gr, ali ni pošto rez. nije toliko loš, nije reč o gestacijskom dijabetu, samo o rezistenciji. Beba nije ugrožena, ova dijeta je samo mera predostrožnosti zbog zaštite mog zdravlja.
Trudnice i mame, lljubim vas!
Trudnice i mame, lljubim vas!
Ni ja ne znam za taj jogurt, ali kako ne konzumiram previse mlece proizvode, nije ni cudno.
Gramatika, ti bas brojis sitno !!! A kao juce da sam citala o pocetku tvoje trudnoce !!!Sto se tice secera, sta je tu je, a pored ugljenih hidrata izbegavaj i voce, pogotovu banane... Jos malo...
Sto se tice CR, ako tako mora, mora... Ponekad je CR bolja opcija nego vaginalni porodjaj.
Devojke, i bebe, sve vas ljubim !!!
Gramatika, ti bas brojis sitno !!! A kao juce da sam citala o pocetku tvoje trudnoce !!!Sto se tice secera, sta je tu je, a pored ugljenih hidrata izbegavaj i voce, pogotovu banane... Jos malo...
Sto se tice CR, ako tako mora, mora... Ponekad je CR bolja opcija nego vaginalni porodjaj.
Devojke, i bebe, sve vas ljubim !!!
to je hrvatski, iz Varazdina, meni on ima najbolji ukus od svih koje sem probala, uzmem onaj 0,9% mm pa me savjest ne grize... i meggle mladi sir light :)
Ninche, a gde kupis to?
Ninche meni je se sta moja neki dan rekla da je 4D 50 €
Vindija je naša marka. Kod nas su je povukli radi bakterija, nemojte da je jedete. Meggle je za sada još uvek sigurno. Tako kažu naši
anak- Broj poruka : 3404
Datum upisa : 12.10.2010
Anak, hvala draga puno
Ja pijem sve...i do sada sam... sta sve nije zdravo pa mi aflatoksin dodje kao maciji kasalj...
Da pitam ujeste li nosile pojas u trudnoći i ima li nekih ograničenja u vremenu nošenja? Meni večeras sestra kaže da je njoj dr savetovala da ga nre nosi, iako je beba bila nisko, jer kaže da je dete stisnuto kao u mengelama!?
Grama, moje sve drugarice su nosile pojaseve, ali samo one kao sioke trake. ja sam razmisljala da kupim, posto me je jako bolela kicma, ali, nekako je prestala, pa nisam kupila. Pitala sam starog dr-a sta misli o tome, kaze moze, sve dok se pojas nosi ispod, a ne preko stomaka, da bi beba imala mesta... Ovog sto mi vodi trudnocu nisam pitala, a za sada sam odustala od pojasa, jer me nit nesto boli kicma, nit osecam potrebu za njim, i stomak mi se nekako izduzio pa cu malo da sacekam...
Videcemo kako ce ici kasnije...
Inace, mene su sinusi, i usi tako lepo sastavili, da na skrge disem... po pvi put razmisljam da li da pocnem sa nekim antibioticima, jer mi se cini da cajevi nesto previse ne pomazu...
Videcemo kako ce ici kasnije...
Inace, mene su sinusi, i usi tako lepo sastavili, da na skrge disem... po pvi put razmisljam da li da pocnem sa nekim antibioticima, jer mi se cini da cajevi nesto previse ne pomazu...
Strana 37 od 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Strana 37 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu