KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+72
lenabeograd
caci
nena beba
Akijeva
Jejaaa
red
dacans
agata
LaFolie
missile
krol
OKacica
dacca
Shizika
SannI-AlL
Nensy85
anak
Dacaa
Smoki
penelope
Tinche
bak
hany
Botox
dr mali pariz
menora72
noja
Orline
cici
dra00
malaplava
heart84
MAAKKI
cicsa80
shenon
ivi
tuli
veki1
Struzzo
rada78
*AIDA*
dragana76ns
korpica
lilly13
Mirjana
seka 35
BiKsi :)
jagodica
zoxa
Niny
medolino
Vuchica
Simona
lilya
Mali Princ
maki79
Jelica
KoMetaK
ninica2
nina :)
gaga.ristic1
plavaptica
ananana
saska1
mijaki
Ema78
MIRKA85
fight&faith
stefi :*
bulevarka
Gramatika
Marija86
76 posters

Strana 33 od 40 Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 33 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od gaga.ristic1 6/3/2013, 11:20

Koji medenjak angel

Malaplava i Ogi love
gaga.ristic1
gaga.ristic1

Broj poruka : 75
Godina : 57
Datum upisa : 11.12.2011

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 33 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od bulevarka 6/3/2013, 11:34

Ogi je pravi slatkiš , uživajte sa vašim zlatom . likeit
bulevarka
bulevarka

Broj poruka : 836
Godina : 44
Datum upisa : 16.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 6/3/2013, 11:36

Ogi, da si živ i zdrav, dušo medena! angel
Gramatika
Gramatika

Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 6/3/2013, 15:24

Ogi je premeden kako samo pametan pogled ima, uzivajte anđeo
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 6/3/2013, 17:03

Kada god se pojavim ovde, vidim neke fotogarfije koje me ostave bez daha...

Ja bila pre nek dan u Piramidi, ali teta iz Farlinove rodavnice nije bila unutra, a mene mrzelo da cekam, tako da pojas nisam kupila... Juce sam isla do Zemuna, nasla i kolica i krevetac i komodu, tako da smo te stvari resili. Preporucujem radnjicu Kalisa, kod opstine Zemun... nemaju nesto mnogo izlozeno, ali mi je atmosfera unutra nekako topla, za recimo razliku od Akse, koji mi je hladan... Da ne pominjem one radnje po Ucsu i DeltaCitiju...Mada vidim da Aksa sada daje neke popuste, mozda skoknem da vidim sta se desava u ovoj radnji koja je kod mene u kraju...

A osecaj da se gojim 1kg dnevno imam od skoro, mada sam se do sada ugojila oko 8-9 kg, sto stvarno nije puno...Samo mi je stomak mnogo spicast, jadni ovi moji misisci, dzaba smo izgleda vezbali... ako ovako nastavi, trebace mi kran samo stomak da mi drzi...
Sva sreca pa helanke trpe sve...doduse, u XL velicini. Ne znam za vas, sta nosite, al ja sam u Gajicu kupila pamucnu trenerku i iznosih je za sve pare...to mi je kao kucna varijanta...Uvece j operem , do ujutru suva...I imam helanke, par tunika, ako idem negde i milina...
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dra00 6/3/2013, 19:12

Pozdrav drugari!
Prvo hvala svima na cestitkama. Moji decaci su se rodili 20.02. u 8,15 i 8,20 h
Prvi je odmah prebacen na Institut u Novi Sad i do danas ga nisam videla. Tata je bio sa njim svaki dan dok smo mi bili u bolnici, a sada su zabranjene posete i ja jos ne mogu da ga vidim. Nadam se da ce ga pustiti kuci u petak pa da mi srce bude na mestu. Drugi je kuci sa nama, snalazimo se, dobar je. Zovu se Ognjen i Uros i najlepsi su .
Eto toliko, samo kratko da se javim. Kada nam brat dodje kuci javicemo se sa detaljnijim izvestajem.
Ljubim vas sve ljubav
dra00
dra00

Broj poruka : 1309
Godina : 46
Datum upisa : 01.11.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od malaplava 6/3/2013, 19:43

Dra, da sto pre bata stigne kuci pa da uzivate! Divna su imena :)
Meni je posle Ognjena, drugo ime bilo bas Uros :)
Ma samo neka su oni nama zivi i zdravi...
malaplava
malaplava

Broj poruka : 221
Datum upisa : 12.11.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 6/3/2013, 20:35

Dra, da sto pre svi budete na okupu !!! family
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 6/3/2013, 20:41

Dra cestitam na decacima, da sto pre bata dodje kuci pa da uzivate i mazite se svi zajedno osmeh srce osmeh srce osmeh srce
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ananana 6/3/2013, 21:18

Dra, CESTITAM čestitamo i da pozelim da vam bata sto pre stigne u drustvo da se mazite svi zajedno d
ananana
ananana

Broj poruka : 1028
Godina : 43
Datum upisa : 04.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 6/3/2013, 21:34

Dra, neka su ti dečica živa i zdrava i da da Bog da što pre budete zajedno! molitva
Gramatika
Gramatika

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bulevarka 6/3/2013, 22:51

Dra čestitam ti još jednom i želim da ti sin što pre dođe kući pa da budete zajedno i uživate . family usne
bulevarka
bulevarka

Broj poruka : 836
Datum upisa : 16.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Niny 7/3/2013, 10:09

Dra, nadam se da će bata uskoro kućici pa da se svi zajedno mazite i uživate family ljubav ljubav ljubav
Niny
Niny

Broj poruka : 3309
Datum upisa : 16.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 7/3/2013, 10:30

Dra cestitke za batice, da su zivi i zdravi 100 godina
, nadamo se da ce vam se u petak drugi bata pridruziti !
family
Ogi bebe Urose bebe dobrodosli srcasti poljupci
noja
noja

Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 7/3/2013, 10:32

Mmala plava tvoj Ognjen jedan mali frajerko, ljubni ga jednom od nas srcasti poljupci
noja
noja

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od malaplava 7/3/2013, 10:38

Ljubimo i mi sve tete, divne ste! love
malaplava
malaplava

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 7/3/2013, 13:41

Sinoć išla na kontrolu. Sve u svemu, dobro smo! Moj sin nije ni malo stidljiv, sve je pokazao: I bubrege i želudac i srculence i testise koji su na mestu, čak je dr mogao da mu vidi iuši i ušne kanale! Ima duge noge, to smo već konstatovali, pravi tatin sin! Okrenuo se konačno glavicom na dole, sprema se!
Po njegovim merama, termin je 12,13 april. sunny
Iako je sve u najboljem redu, dr ipak smatra da je zbog mojih godina, ICSI, utrogestana, bolje da idem na planirani CR.
Kada mi je posle pregleda sestra brisala stomak, moje dete ju je šarmiralo. Kuckao joj je tamo gde prođe rukom, pa je i ona njega mazila tamo gde se javi! Vežba, ljubi ga majka! Wink
Za 2 nedelje mi je zakazao novu kontrolu za koju ću spremiti sve nalaze za porodilište, pa će me on uputiti kod dr s kojim sarađuje već 20 godina.
Inače dao mi je da pijem gvožđe, i dalje sam anemična i tražio da opet ponovim jednosatni OGTT, jer mi je na prošlom nalaz bio 8,15 posle 50 gr glukoze. Eto, kaže, za svaki slučaj, da se ne pojave kod mene neki problemi sa metabolizmom.

d
Gramatika
Gramatika

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zoxa 7/3/2013, 15:50

Dra cestitam sinove, da uskoro budete skupa!!!
Malaplava, Ognjen je zaista prekrasna beba!!!
Gramatika bravo za kontrolicu i sve planove !!!
Puse za trudnice osmeh srce
zoxa
zoxa

Broj poruka : 2601
Godina : 48
Datum upisa : 25.11.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 7/3/2013, 22:43

Otkad nisam na ovoj temi bila...
hoću sve da vas pozdravim i poželim da do kraja trudnoće izgurate uz Božji blagoslov.
Nisam znala da mi se komšinica porodila.
Dra, nek su ti dečaci živi i zdravi, i vi sa njima.Nek ti je srećno roditeljstvo. Da ti sin što pre bude sa vama, da se opustiš,a onda nam iskucaš neki prelepi izveštaj o njima.
Mala, ovaj tvoj sin-ovako mali-a jasnih crta,kaže biće šmeker i tačka. Stvarno ti je lep sin.
Trudnaje,ljubim vas i sve najbolje želim!!
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ananana 8/3/2013, 07:06

Draga Paris i mi tebe ljubimo :aa61 ljubav ljubav i znamo da si uz nas i kad nisi na stranama i kad nemas vremena,...
Uzivaj u svojim b b
love

I
ananana
ananana

Broj poruka : 1028
Godina : 43
Datum upisa : 04.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od malaplava 8/3/2013, 09:49

dr mali pariz ::Otkad nisam na ovoj temi bila...
hoću sve da vas pozdravim i poželim da do kraja trudnoće izgurate uz Božji blagoslov.
Nisam znala da mi se komšinica porodila.
Dra, nek su ti dečaci živi i zdravi, i vi sa njima.Nek ti je srećno roditeljstvo. Da ti sin što pre bude sa vama, da se opustiš,a onda nam iskucaš neki prelepi izveštaj o njima.
Mala, ovaj tvoj sin-ovako mali-a jasnih crta,kaže biće šmeker i tačka. Stvarno ti je lep sin.
Trudnaje,ljubim vas i sve najbolje želim!!

Hvala puno na komplimentima :) Ponekad pomislim da roditelji imaju ruzicaste naocare kad su deca u pitanju...pa je lepo to cuti od drugih :)

Poljubac za svu decicu, trudnaje i buduce trudnaje, kojih ce, verujem biti sve vise...
malaplava
malaplava

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 8/3/2013, 16:20

Ognjen je baš lepa beba! Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 33 196545

Dra, da bato što pre dodje kući i budete kompletni! Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 33 275568

Trudnaje, ljubac!

Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 8/3/2013, 22:09

Trudnicee sretan 8. Mart
Mi smo ceo dan bili pored Dunava,
A se ljuljala, klackala...
posle smo seli na kaficu uzivali smo u danasnjem danu Very Happy
Dobile smo po jagorcevinu sunny
Ljubim vas sve osmeh srce
noja
noja

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od anak 9/3/2013, 17:43

Drag, čestitam ti rođenje sinova, predivna imena Ognjen i Uroš, neka su ti živi i zdravi 100 godina vv vv vv
anak
anak

Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lenabeograd 9/3/2013, 18:28

Joj kako ste svi slatki

lenabeograd

Broj poruka : 1921
Godina : 40
Datum upisa : 26.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 33 od 40 Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu