Novogodišnja idila 2013
+30
KoMetaK
menora72
Shizika
Erata
lilya
dr mali pariz
fight&faith
ninica2
tuli
OKacica
Tinche
JAmajka
Simona
Niny
Dacaa
Struzzo
hany
rada78
plavaptica
maus
Gramatika
bobica83
bak
Mirjana
korpica
missile
nina :)
Marija86
Ema78
HappyGirl
34 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: BlaBlaBla
Strana 4 od 8
Strana 4 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Novogodišnja idila 2013
meni toliko veliki izgledaju zato sam mislila da su vec br.marija je moja za 2 rodjendan dobila majicu sa br 1 a ona ga jos nemoze nositi mozda tek dogodine ili su propustili da stave 0 da bude 10 ili su bas bas veliki kalupi majica ja se zezala a kolika je onda 4 kad je 1 tako velik sigurno bi ja usla u cetvorku
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Isto, rusili su je zilion puta. E onda smo se dosetili pa mesto plasticne uzeli jelku sa busenomHappyGirl ::Drage moje Kutanjke,
evo na vreme da otvorimo ovu temu
Volim praznike, najviše zbog zajedničkog vremena koje bez jurnjave provodim sa porodicom ali i zbog svog tog bespotrebnog kiča Prošle godine nisam kitila jelku ni kuću zbog mojih maca. Omiljena zanimacija u vreme novogodišnjih praznika je kako srušiti jelku i ukrasti ukras ali ova godina me tako vuče da rizikujem. Smisliću već nešto
DOBRODOŠLE NA NOVOGODIŠNJI DEO KUTKA
Za početak evo nešto slatko
Onda su samo rusili ukrace. Msm, to je bilo dok sam bila kod mame. Sad vise nemamo macku, ali cemo je uzeti cim se uselimo u nas stan Cak se razmisljamo o dve, da ne bi jednna bila usamljena.
missile ::rada78 ::
Ime će mu biti skroz simbolično, OGNJEN!
I skroz prelepo!
Ne volim ni ja i najvise volim kad negde za istu otputujemo, ali vi sad morate decku da ispunite po neku zeljuSimona ::Ja ne volim Novu godinu i već niz godina je ne slavimo... Svake godine smo bili na putovanjima a jedne samo u vto postupku pa nismo ali i tada smo je "preskočili". Naravno nemamo ni ukrase, ni jelku, ništa sem jedne majušne jelke... E sad Vilenjak obožava i sneg i novu godinu, otkako je došao pita kad će sneg i Deda Mraz. Tako da ćemo morati ove godine da slavimo. Jelčica je već neko vreme u njegovoj sobi, muž je kupio i neke ukrase a obećali smo mu da ćemo kupiti veliku jelku i da ćemo je okititi a takodje će ići da ukrašava jelku i kod mojih kako bi mu Deda Mraz doneo poklone i tamo. Inače ovih dana su mu učestala pitanja o Deda Mrazu, jos veruje u njega pa ja ne bih da razbijem čaroliju. Ali zbuni me nekad... Pita gde Deda Mraz živi, kako stiže dovde, da li ima puno para kad donosi toliko poklona, da li je jedan ili ih ima više itd...
Ema78 ::Ja imam potpunu ratnu opremu, ali ne volim vestacku jelku, a zao mi da kupujemo prave kada nam do sada ni jedna nije prezivela do proleca...da kupim one bez korena, to mi je jos gore. A ne znam gde cemo ove godine za docek, tako da ne zurim sa kicenjem. Razmisljam da ovih dana pocnem polako da sredjujem stan, pa da umesto prave jelke,kupim samo grancice i da ukrasim stolove...cisto da zamirise, a da pravo kicenje jelke ostavimo za sledecu godinu ! Ima fenomenalnih dekoracija, pa cu videti. Ni sama ne znam sta bih za docek, sa jedne strane mi se ide negde, a sa druge mi smeta guzva, miris cigareta i sl. Da idemo na neki trg, to mi je jos gore, tako da nemam pojma... Ono sto je sigurno je da cu ipak malo okititi stan, valja se. A ako odlucimo da ostanemo kod kuce, onda kitim sve ...
Ni ja ne volim vestacke, ali su mi one milion puta bolje od onih sto su ih isekli bez busena. Za to bi nekom glavu otkinula, zapravo i onima koji ih seku i onima koji ih takve kupuju. To mi je jako, jako tuzno kad vidim
U Pancevu postoji godinama akcija Zelenila da oni prodaju jelka sa busenom i onda posle NG mozes da ih vratis, a oni ti vrate pola para i zasade jelku tamo kde treba i kako treba. To mi je bas super akcija i nema vise toliko ovih sto seku jelke, ne isplati im se.
Mm i ja kada kitimo, kupujemo sa busenom i posle sadimo kod svekra na basti. Jednog dana ce to biti divan drvored
Marija86 ::Cini mi se da nismo stavili sliku nase jelke
Ah... sta reci...
Tinche ::Ma najlepsi ukras je na avataru...da ne zatrpavam temu!
Potpis
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Rekoh li ja da zna sv Nikolanina :) ::meni toliko veliki izgledaju zato sam mislila da su vec br.
Jelku sam počela da kitim.
Fali mi još ukrasa Mm će da se šlogira, garant A tek kad krenem čitav stan da kitim, ijoj
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Devojke jelke, ukrasi i bebice su
fight&faith- Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012
Mirjana ::Rekoh li ja da zna sv Nikolanina :) ::meni toliko veliki izgledaju zato sam mislila da su vec br.
Jelku sam počela da kitim.
Fali mi još ukrasa Mm će da se šlogira, garant A tek kad krenem čitav stan da kitim, ijoj
Ne slogirao se. Pa kud ces vise ukrasa, kad si je celu ukrasila
Koja si ti Cudo jedno, a tek Cvrle...
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
mirjana na ovoj slici toliko izgledaju velike zato sam i reklaMirjana ::F&F
A Sv Nikola nam je doneo dva džempera
a ovde se ipal vidi d JE TAMANMirjana ::Rekoh li ja da zna sv Nikolanina :) ::meni toliko veliki izgledaju zato sam mislila da su vec br.
Mirjana ::
Rekoh li ja da zna sv Nikola
Cvrle je prelepa beba!
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
nina :) ::
Kako ste lepi!
Gramatika- Broj poruka : 4085
Datum upisa : 16.03.2011
Nina jelka je super, ali tvoja dva Anđela su je zasenila
nemam ni jedne svecice sve mi crkle sto nisam ni znala moracu videti uzeti ovih dana
Mirjana, jesi ti "sama gazala" odjelce Djeda Mraza? Pristaje k'o saliveno.
Jelku ne mogu komentarisati, ne vidim je od ukrasa!
Nina, djeca su ti tako mila, narochito na zajednichkoj slici.
Mm ne voli jelke, a josh manje novogodishnje dekoracije, ali je svjesan da je ovo zadnja godina da se provukao bez njih. Pokushat cu nakachiti neke fotke s posla, tamo imaju
Nina, djeca su ti tako mila, narochito na zajednichkoj slici.
Mm ne voli jelke, a josh manje novogodishnje dekoracije, ali je svjesan da je ovo zadnja godina da se provukao bez njih. Pokushat cu nakachiti neke fotke s posla, tamo imaju
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
I mi imamo dve Đumridu (Ja je zovem Đumra, Đumka... a mm Ala, Alica...) i njenog sina Rileta (Zovemo ga Rića, Rili, Ričiči...)Uživaju! Malo se ližu, malo igraju, malo tuku a mm i meni su najbolja terapija. Uživamo sa njima Volela bi i psa...lilya ::
Isto, rusili su je zilion puta. E onda smo se dosetili pa mesto plasticne uzeli jelku sa busenom
Onda su samo rusili ukrace. Msm, to je bilo dok sam bila kod mame. Sad vise nemamo macku, ali cemo je uzeti cim se uselimo u nas stan Cak se razmisljamo o dve, da ne bi jednna bila usamljena.
Gledam ovu decu i divim se. Samo mogu da kažem zaista ste blagosloveni, i vi i deca a zajedno sa svima vama i mi Predivni su!
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Nina, Mirka, divne jelke, divna deca! Jedva čekam da okačim našu jelkicu, a za neku sledeću novu godinu i bebu pored jelke.
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Missile
Marija86 Nina ,Mirjana kakve najlepse ukrase imate ... i ja cu tako sledece godine kada rodim ovu mrvu malenu
menora72- Broj poruka : 857
Datum upisa : 18.01.2012
Shizika ::Mirjana, jesi ti "sama gazala" odjelce Djeda Mraza? Pristaje k'o saliveno.
A nisam završila
Odelce sam kupila
Menora, vi ste već zajedno! Slikaj stomače kraj jelke
Menora od sveg srca ti želim da nam sledeće godine pošalješ sliku jelke ispod koje će biti jedno bebče.
Mirjana novi avatar sa mrazom Cvrletom je presladak
Mirjana novi avatar sa mrazom Cvrletom je presladak
Mirjana, bas imas dara za to fotografisanje, mada ti je i maneken fantastican, i eto malog umetnickog dela !
OKacica- Broj poruka : 1352
Datum upisa : 13.06.2012
Fight&faith, Okačice
Avatar je fotomontaža Cvrletovo je samo lice
Avatar je fotomontaža Cvrletovo je samo lice
Avatar ti je meeeden , a svidja mi se i jelkica
Menora zelim ti od srca da sledeca jelka bude sa jednim malenim
Ja jos nisam okitila ni jelku ni kucu, sad cu neki dan od nedelje
Menora zelim ti od srca da sledeca jelka bude sa jednim malenim
Ja jos nisam okitila ni jelku ni kucu, sad cu neki dan od nedelje
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
Menora, jel to imamo lepe vesti?
Oprosti što nisam u toku, ali svakako jedva čekam da dogodine okačiš sliku bebe pored jelke!
joj, cure kakve su vam raskošne jelke, sad tek vidim kako će naša biti skromna. Ali nema veze, simbolika je važna!
Oprosti što nisam u toku, ali svakako jedva čekam da dogodine okačiš sliku bebe pored jelke!
joj, cure kakve su vam raskošne jelke, sad tek vidim kako će naša biti skromna. Ali nema veze, simbolika je važna!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Strana 4 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
KUTAK :: KAFANICA ;) :: BlaBlaBla
Strana 4 od 8
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu