Novogodisnja idila 2011
+18
Shizika
caci
lilly13
BiKsi :)
Struzzo
zoxa
catherine290505
brinbili
maja76
Tinche
djole42
nesalela
bobica83
Milijana
MARA
dr mali pariz
HappyGirl
buby
22 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: BlaBlaBla
Strana 1 od 4
Strana 1 od 4 • 1, 2, 3, 4
Novogodisnja idila 2011
sto rece tinche posto sam medju prvima (ako ne i prva ) koja je okitila kucu,otvaram ovu temu...novogodisnju ..
za pocetak svima da pozelim plodne radove...trudnicama lake trudnoce...mamama bezbrizne dane...a buducim trudnicama i cekalicama puno srece ...
evo naseg malog doprinosa...ovo je tek pocetak posto tek treba da kupimo novog nakita...sijalica..al za pocetak evo ..
pridruzite nam se drage nase tete..dajte predloge...pokazite vasu novogodisnju idili...podelite to sa nama
za pocetak svima da pozelim plodne radove...trudnicama lake trudnoce...mamama bezbrizne dane...a buducim trudnicama i cekalicama puno srece ...
evo naseg malog doprinosa...ovo je tek pocetak posto tek treba da kupimo novog nakita...sijalica..al za pocetak evo ..
pridruzite nam se drage nase tete..dajte predloge...pokazite vasu novogodisnju idili...podelite to sa nama
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
Re: Novogodisnja idila 2011
nek me happy prebaci...a glavu bih dala da sam na jutrima otvorila
Buby, izvini što izmestih temu ali ovde joj je mesto.Iznenadi me ti jer obično hitron otvori ovu temu, pa je ja jutros i prozvah za istu
Sve u svemu iznenadila si me i to baš prijatno.Evo kez mi oko glave. Ovaj ukras na krevetu daje posebnu najlepšIJU i najsjajniju svetlost a ostali ukrasi i atmosfera je isto predivna. Kad dopunite postavi još neku fotkicu.
Inače volim novogodišnju dekoraciju i kompletan kič koji ide uz to.Čuvenu muziku koja se čuje sa štandova prodavaca razglednica i novogodišnjih džidža bidža, glupe zezalice od različitih materijala, deda mraza...ma sve.
Hvala buby Ljubi mi taj najlepšiJI i najsjajniji ukras
Sve u svemu iznenadila si me i to baš prijatno.Evo kez mi oko glave. Ovaj ukras na krevetu daje posebnu najlepšIJU i najsjajniju svetlost a ostali ukrasi i atmosfera je isto predivna. Kad dopunite postavi još neku fotkicu.
Inače volim novogodišnju dekoraciju i kompletan kič koji ide uz to.Čuvenu muziku koja se čuje sa štandova prodavaca razglednica i novogodišnjih džidža bidža, glupe zezalice od različitih materijala, deda mraza...ma sve.
Hvala buby Ljubi mi taj najlepšiJI i najsjajniji ukras
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Divno Buby! Potpisujem Happy,u svemu,i u kom. za ljubljenje novogodišnjeg kiča.Jedino tad nisam umerena kačim kad okitim.
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Majko mila, tek sad videh ovu novogodišnju frizuru na jednoj iz mlađe generacije lepotica kutka
Kakav šečer
Kakav šečer
Buby bravo za otvaranje teme
mi okitili jelku jos 1 decembra al nikako nisam stigla da postavim slike
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
E PA SAD JE PRAVO VREME...CEKAMOMARA ::Buby bravo za otvaranje teme
Joooj Buby milinka
Jedva čekam da krenem da kitim, i to će biti ovih dana, moram još nešto da dokupim
Jedva čekam da krenem da kitim, i to će biti ovih dana, moram još nešto da dokupim
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
dunja je divna dekoracija nemam reci.
i ja volim jelku ukrase i svi mi se smeju sto hocu jos sada da je okitim kazu rano je. obozavam da se igram bojama i ukrasima i posle kontrole cu je okititi i postaviti sliku!
i ja volim jelku ukrase i svi mi se smeju sto hocu jos sada da je okitim kazu rano je. obozavam da se igram bojama i ukrasima i posle kontrole cu je okititi i postaviti sliku!
bobica83- Broj poruka : 2140
Godina : 41
Datum upisa : 15.01.2010
Bravo Buby, sa takvim ukrasom mora da bude kuća lepa i sva sjajna....i ja jedva čekam da okitim pa da stavim Stašu na vrh jelke i da je slikamo
nesalela- Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009
Buby ja prvo spazila Dunju sa frizuricom i otkinula skroz.....
Meni je NG vise od NG jer me je jedne NG davne davne MM zaprosio......ove godine nasa mala jelka imace 17 ukrasa ,za svaku god po jedan
Meni je NG vise od NG jer me je jedne NG davne davne MM zaprosio......ove godine nasa mala jelka imace 17 ukrasa ,za svaku god po jedan
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Bravo Buby!!!
Jel...a kako ja da stavim bling bling na moje slicke?
Jel...a kako ja da stavim bling bling na moje slicke?
Tinche- Broj poruka : 6399
Datum upisa : 08.08.2009
Buby bas je lepo, maleni ukras je najlepsi
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
sinoc smo isli kod druga..da okitimo njegovu jelku...
dunja to izgleda voli..svidje joj se..samo gleda..trepce..rezi na jelku,kao da hoce da se popne na nju..
dunja i njen cika "brka"...
...ja i dalje cekam vase doprinose
dunja to izgleda voli..svidje joj se..samo gleda..trepce..rezi na jelku,kao da hoce da se popne na nju..
dunja i njen cika "brka"...
...ja i dalje cekam vase doprinose
Jao Buby,tek sad vidjeh slike...prelijepo
...ali vockica je najljepsi ukras
Evo da i ja dam doprinos:
Ove godine smo odlucili da jelku zasarenimo,do sad je bila mala i u dvije boje...a od sad se stvari mijenjaju...
Treba jos da se doradjuje...Juce smo je okitili
...ali vockica je najljepsi ukras
Evo da i ja dam doprinos:
Ove godine smo odlucili da jelku zasarenimo,do sad je bila mala i u dvije boje...a od sad se stvari mijenjaju...
Treba jos da se doradjuje...Juce smo je okitili
brinbili- Broj poruka : 1983
Godina : 40
Datum upisa : 04.06.2009
Brini jelka je prelepa iako ima raznih šarenolikih ukrasa opet je nekako lepa....a sada je posebna uživancija sa tvojom mrvom u stomaku, znam ja kada sam bila trudna nekako je sve drugačije i mnogo lepše, jel da? Uživaj....
Buby vi znači krenuli po kućama da kitite jelke, koliko košta po cm ? Najvažnije da Dunja reži na jelku, to mi se najviše svidja kada kažeš kako reži na nešto mogu misliti kako to zvuči....
Buby vi znači krenuli po kućama da kitite jelke, koliko košta po cm ? Najvažnije da Dunja reži na jelku, to mi se najviše svidja kada kažeš kako reži na nešto mogu misliti kako to zvuči....
Divno ste okitile devojke!!! Mi smo planirali sada za vikend, ali juce nismo stigli, danas mm otisao na slavu kod brata, mi necemo ove godine zbog bate i virusa...nisam bila ni prosle, zbog trudnoce i bate i virusa...
...mrzim viruse...
Sutra idemo na kontrolu pa cemo zato da jelku okitimo u utorak. Bice ista ko i prosle godine, nista novo nismo kupili...al nam je zato Bog dao baticu, najlepsu zvezdicu za vrh jelke!!! Samo ne smem da ga stavim, ode jelka!!!
...mrzim viruse...
Sutra idemo na kontrolu pa cemo zato da jelku okitimo u utorak. Bice ista ko i prosle godine, nista novo nismo kupili...al nam je zato Bog dao baticu, najlepsu zvezdicu za vrh jelke!!! Samo ne smem da ga stavim, ode jelka!!!
Brini, preslatka je ovako šarena.
Predivno
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Voćkice,medenjaku jedan šeretski!
Brini,mnoooogo vam je slatka jelka,baš se od sreće raširila.
Bato,Stašo,čekamo vaše jelke i vas pored njih.
I mi ćemo za ovaj vikend što sledi.
Brini,mnoooogo vam je slatka jelka,baš se od sreće raširila.
Bato,Stašo,čekamo vaše jelke i vas pored njih.
I mi ćemo za ovaj vikend što sledi.
Evo i nase jelkice...fali jos samo slika sa baticom, ali tata nije stigao da nas slika pre posla.
leeeeeeeeeeeeepoooooooooo!! Hoću i sa batom i vama!
mali pariz ::
leeeeeeeeeeeeepoooooooooo!! Hoću i sa batom i vama!
Jelka je diiiivna......Slažem se sa Paris, gde je bata, a vas dvoje??? Čekamo
Strana 1 od 4 • 1, 2, 3, 4
KUTAK :: KAFANICA ;) :: BlaBlaBla
Strana 1 od 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|