KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korak po korak na putu do bete +

+69
bebica mala
dora28
gaga.ristic1
JecaPereca
Orline
smarija
heart84
fight&faith
nina :)
rada78
daxi011
jasnaana
Ninche
tisa
karakaca
tulumba
cufta
dragana76ns
Nataly17
missile
KoMetaK
menora72
Mika
jaca*caca
Dacaa
medolino
ijana
Mirjana
SannI-AlL
Jelica
ivi
dra00
makica84
krol
saska1
cabuka
ragaco
sareni leptir
noja
plavaptica
Malina
HappyGirl
ninica2
darling_buds
maki79
zvoncica36
tetreb
lilya
hany
boki82
laKole
BiKsi :)
ahosame
M.
Gramatika
ananana
korpica
Vuchica
MAAKKI
djole42
anak
OKacica
Erata
JocY
bulevarka
Niny
bak
Ema78
Veca77
73 posters

Strana 25 od 40 Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sledeći

Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 25 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od ninica2 7/12/2012, 15:28

Vucice draga zao mi je,bice sledeci put,mora biti zagrljaj
Ninche nadam se i verujem da je kombinacija pun pogodak beta beta beta
Brbljiva kada prodjes komisije i kada saznas gde ces i kada kreces odaberes lekara pa kod njega na konsultacije i sve unapred se dogovoris i pitas sta te interesuje,barem sam ja tako i prvi i ovaj put,a kada dobijem pismo idem privatno kod moje dr da se dogovorimo kad i sta i kako krecemo :)
Jooooj citam vec danima i nisam bila voljna da pisem da vam nemracim i sad zaboravih pola v
Sta mi je sa Darling??? I jos neko mislim Ananana se se sprema za fet kako je kod tebe stanje?
Ostale cure sve vas ljubim i grlim jako i izvinjavam se sto vas ne imenujem pojedinacno ali zahuhtalo se pa ne mogu da pohvatam sve ljubav
ninica2
ninica2

Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 25 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od hany 7/12/2012, 15:52

anana je trudna :)
hany
hany

Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 7/12/2012, 16:41

Drugarice koracaljke, stiiiisak d
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sareni leptir 7/12/2012, 16:50

vuchice,bas si u pozitivi ! svaka cast .. king ..ja sam opustenija bila pred prvu vto...
sareni leptir
sareni leptir

Broj poruka : 3884
Datum upisa : 27.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ninica2 7/12/2012, 16:53

E jesam pukla znam za nju a ja mislila i na Dacu joooj popile mi vrane mozak i ono malo sto sam imala v znaci Daca sad mora da kopira Anananu f
Vucice ljubav i Hany ljubav
ninica2
ninica2

Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od darling_buds 7/12/2012, 19:27

Ninice, hvala sto mislis. Ja evo cekam, imam jos 10ak dana, a u medjuvremenu pratim sta se desava sa ostalim nasim devojcicama  b U ponedeljak imam UZ jajnika, provera kako se smanjuju i tako... Inace, ubi me ova udarna doza utrogestana, spavam non-stop, sto mozda i nije lose Very Happy
darling_buds
darling_buds

Broj poruka : 181
Datum upisa : 24.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sareni leptir 7/12/2012, 20:04

...devojke ja sam maler strasan ! dakle posle one blago povisene rubelle,pre para dana me napao herpes zoster na telu ! strasno.prvi put se sa ovim susrecem...idem na pretrage dalje zbog svega toga ( iskreno se nadam da ce otkriti u cemu je moj problem),ali predacu na komisiji papire,posto su mi svi papiri ok ...blizu sam kraja oko papirologije igra
sareni leptir
sareni leptir

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 7/12/2012, 20:33

tebe ti virusi bas hoce... Crying or Very sad inace, da znas da herpes hoce i na nervnoj bazi da se javi, mozda si se samo preforsirala oko priprema za vto... sad lepo cepaj vitamine b kompleksa, vitamin c i e, inesto protiv bolova, i proci ce !!!
ljubav
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od karakaca 7/12/2012, 20:40

SUTRA OCEKUJEM POZIV OD EMBRIOLOGA. Ne znam zbog cega ali imam neki strah ceo postupak sam prosla skroz opusteno sta se sad uvuklo u meni ne znam.
Ovo cekanje mi je strasno proveravala sam telefon da li radi, da li zvoni uopste, ponasam se kao neka ludaca setam pored reke da mi prodje vreme i razmisljam mozda tu nema signala. b . Nadam se da je sutra moj dan.
BRBLJIVA pa jel imas jos uvek taj herpes kako se leci to jel nece da ti pravi neke probleme?
karakaca
karakaca

Broj poruka : 777
Godina : 42
Datum upisa : 04.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sareni leptir 7/12/2012, 20:46

...ma dok ja stignem na red za vto ,ja cu to da izlecim....nego sam jakkkkkko nervozna bila zbog rubele .jedva sam disala ,i eto sad me stigo herpes zbog toga ....ma leci se ,nego da se opet ne vrati..moram da jacam imunitet,a ceo zivot sam na vitaminima.vise neznam sta da korisstim za imunitet...dajte mi neki predlog .molim vas...pisite mi u pp
sareni leptir
sareni leptir

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sareni leptir 7/12/2012, 20:47

karakaca ::SUTRA OCEKUJEM POZIV OD EMBRIOLOGA. Ne znam zbog cega ali imam neki strah ceo postupak sam prosla skroz opusteno sta se sad uvuklo u meni ne znam.
Ovo cekanje mi je strasno proveravala sam telefon da li radi, da li zvoni uopste, ponasam se kao neka ludaca setam pored reke da mi prodje vreme i razmisljam mozda tu nema signala. b . Nadam se da je sutra moj dan.
BRBLJIVA pa jel imas jos uvek taj herpes kako se leci to jel nece da ti pravi neke probleme?
a ti ,nemoj sad da se nerviras ...ide to kako treba ,ne brini.....bice sve u redu! sunny
sareni leptir
sareni leptir

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dacaa 7/12/2012, 22:06

ninica2 ::E jesam pukla znam za nju a ja mislila i na Dacu joooj popile mi vrane mozak i ono malo sto sam imala v znaci Daca sad mora da kopira Anananu f
Vucice ljubav i Hany ljubav
Tu sam ja Very Happy Razz  b pijem estrofem i pripremam se.Postavila sam pitanje pre dan dva ali mi niko nije odgovorio pa u opet :da li je neka od vas,koje ste pile estrofem imala glavobolje CEO dan c v i mucninu?Ja vec ludim iskreno majko mila...Bas sam bila euforicna ali kad te sastavi glava onda ludim:affraid: A inace ne smem da popijem analgin ni brufen Rolling Eyes Nikad nisam bila alergicna ni na koji lek a sad posle svega ovoga desava mi se da imam neku reakciju na ta dva leka.Moram ici to da ispitam.prvi put mi se desilo 2meseca posto sam izgubila bebe.Isla sam kod dr Malobabic(inace gin.koja mi je vodila trudnocu)na razgovor i toliko sam se potresla da me je glava uzasno bolela,ma sva sam se tresla i popijem ja brufen.Ma za nekih 20min .natekne mi pola jezika Shocked i prodje podle tri sata.tako je opet bilo kad sam skoro popila analgin znaci nesto se desava....Doslo je valjda usled svega toga do nekih promena u organizmu.
Brbljiva sredices ti to pre postupka nista ne brini. yes Meni evo muza vata neki grip,grlo mu se upalilo a za 6dana sve pocinje Shocked Ma ima da ga posaljem u izolaciju Razz lol! Inace sto se tice rubele nikako da ti napisem kako se ja izblamirala pred vto kad smo mi vijali analize.dobila ja rezultate i vidim pozitivna na rubelu!Sela u cekaonici i pocela da placem Rolling Eyes Laughing nazovem muza i kazem mu joj na nesto sam pozitivna i procitam mu.I on istrazi na netu i zove me i smeje se!kaze pa to samo znaci da ti je organizam stvorio antitela zato sto si to vec imala...joj al sam se bila najedila tad...
karakaca normalno je sto si nervozna ali videces sve ce biti ok! lol! roda roda roda Zasto ne bi bilo? sreca zagrljaj
Dacaa
Dacaa

Broj poruka : 800
Godina : 41
Datum upisa : 29.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hany 7/12/2012, 23:02

BRBLJIVA76 ::...ma dok ja stignem na red za vto ,ja cu to da izlecim....nego sam jakkkkkko nervozna bila zbog rubele .jedva sam disala ,i eto sad me stigo herpes zbog toga ....ma leci se ,nego da se opet ne vrati..moram da jacam imunitet,a ceo zivot sam na vitaminima.vise neznam sta da korisstim za imunitet...dajte mi neki predlog .molim vas...pisite mi u pp
e brbljiva brbljiva koliko si cekala da predas papire mogla si bre i na red da dodjes sad
hany
hany

Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ninche 8/12/2012, 09:29

Brbljiva mozda ti je ta rubella u stvari pokazala taj herpes u nastanku, hoce to kad padne imunitet... sad malo nabildaj imunitet, i proci ce valjda i jedno i drugo :).. i prestani da se nervirash, to je osnovno :)
Ninche
Ninche

Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od karakaca 8/12/2012, 12:28

AAAA moj telefon i dalje cuti b
karakaca
karakaca

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ninche 8/12/2012, 13:49

Karakaca zovi ti njih, i ja sam morala zvati...
Ninche
Ninche

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 8/12/2012, 14:05

Vucice, jako mi je zao, ali sve znas draga! zagrljaj
Daco, za FET i za Betu!!! igracice igracice igracice igracice igracice
Karakaca, zovi, ne cekaj! igracice igracice
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od karakaca 8/12/2012, 14:12

Nama su nagovestili da ne zovemo i da kad nas pozovu ne postavljamo dodatna pitanja, kao na primer kakvi su sta i kako oni ce da nam kazu samo koliko su se oplodile i kad da dodjemo i da su telefoni pored nas da oni nece da nam izigravaju sekretarice. Embriolog je bas bio kreten i sav preotentan bar je meni ostavio takav utisak. Zeni koja cekala transfer ladno rekao ni jedan embrion nemate, mislim znam da je njemu to sve vise rutina ali ipak je mogao da joj objasni ili uputi neku toplu rec, kad smo je mi ostale videle da place nikakva rec utehe nije postojala a zena je platila postupak.
molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva
karakaca
karakaca

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dacaa 8/12/2012, 14:50

Joj strasno je to sta sve rade....Nikad mi nece biti jasno to oko embriona....Ja sam imala 26folikula a izvadjene su mi 24 jajne celije i dr mi rekla u bice tu materijala samo tako i za zamrzavanje.Kad sam dosla na et kao imam samo tri blastociste affraid Ja tu odmah digla dzevu kako sad to?!Tu krenula sestra da mi objasnjava pa to su blaste gospodjo....Da jasno mi je ali samo tri!!!!!?i na kraju ona ode kod biologa i ovaj joj rekao kao evo ima jos tri Shocked Rolling Eyes Nikad mi nece biti jasno sta se tu desava....Ubacili si mi dve imam 4jos zamrznute ali kad imam tako neki osecaj los Rolling Eyes
Dacaa
Dacaa

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fight&faith 8/12/2012, 15:28

Dacaa ::Joj strasno je to sta sve rade....Nikad mi nece biti jasno to oko embriona....Ja sam imala 26folikula a izvadjene su mi 24 jajne celije i dr mi rekla u bice tu materijala samo tako i za zamrzavanje.Kad sam dosla na et kao imam samo tri blastociste affraid Ja tu odmah digla dzevu kako sad to?!Tu krenula sestra da mi objasnjava pa to su blaste gospodjo....Da jasno mi je ali samo tri!!!!!?i na kraju ona ode kod biologa i ovaj joj rekao kao evo ima jos tri Shocked Rolling Eyes Nikad mi nece biti jasno sta se tu desava....Ubacili si mi dve imam 4jos zamrznute ali kad imam tako neki osecaj los Rolling Eyes

Ma petljaju oni nešto sa tim 100% jer u ovoj zemlji svi nešto muljaju, ovde sve može i ne mora. Srbija je zemlja čuda.

fight&faith

Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od darling_buds 8/12/2012, 16:22

Nemojte tako, zenice, nije ipak ovde sve stvar petljanja, ne mogu biolozi ni ovde ni bilo gde na svetu da znaju koliko ce na kraju dobrih jc da bude i da li ce ijedna od 23 da se oplodi. Da nije tako, zene bi bile trudne non-stop i prirodno. Vazno je da nadjete lekare u koje imate poverenja Very Happy Naravno, ne slazem se sa stavom "nemojte da zovete ili pitate", tako da, Karakaca, zovi i pitaj!
darling_buds
darling_buds

Broj poruka : 181
Datum upisa : 24.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dacaa 8/12/2012, 17:40

Vruj mi darling imam ja poverenja u moju dr ali nesto se tu desava sigurno.Samnom su bile tri zenice i sve su imale puno jc ali je svaka imala koliko treba da se ubaci Wink Ja da nisam digla galamu mozda bi danas sve isla iz pocetka...Karakaca samo zovi Wink yes
Dacaa
Dacaa

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sareni leptir 8/12/2012, 18:47

hany ::
BRBLJIVA76 ::...ma dok ja stignem na red za vto ,ja cu to da izlecim....nego sam jakkkkkko nervozna bila zbog rubele .jedva sam disala ,i eto sad me stigo herpes zbog toga ....ma leci se ,nego da se opet ne vrati..moram da jacam imunitet,a ceo zivot sam na vitaminima.vise neznam sta da korisstim za imunitet...dajte mi neki predlog .molim vas...pisite mi u pp
e brbljiva brbljiva koliko si cekala da predas papire mogla si bre i na red da dodjes sad
...pa nije da ja nisam htela da predam ,vec je ovaj moj pio 4 meseca antibiotike.zbog ureaplazme .....ma dobro kad smo je se otarasili,nego mi frka kako da odrzi taj nalaz cistim ?! Rolling Eyes a sto se tice rubelle ,i ja sam pomislila da je mozda zbog herpesa ,ali ako mi bude hteo doktor dati uput za bg ,eto mene da to ispitam....cisto da budem mirna !
sareni leptir
sareni leptir

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sareni leptir 8/12/2012, 18:54

karakaca ::Nama su nagovestili da ne zovemo i da kad nas pozovu ne postavljamo dodatna pitanja, kao na primer kakvi su sta i kako oni ce da nam kazu samo koliko su se oplodile i kad da dodjemo i da su telefoni pored nas da oni nece da nam izigravaju sekretarice. Embriolog je bas bio kreten i sav preotentan bar je meni ostavio takav utisak. Zeni koja cekala transfer ladno rekao ni jedan embrion nemate, mislim znam da je njemu to sve vise rutina ali ipak je mogao da joj objasni ili uputi neku toplu rec, kad smo je mi ostale videle da place nikakva rec utehe nije postojala a zena je platila postupak.
molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva molitva
...sta sam ja pricala o njima tj o toj klinici-na ovo forumu?!pa sam posle dobila kritike .... e drage moje !? betanija je za njih melem ...to sam slucajno cula od drugarice koja je samo reci hvale imala za njih.....za ostale klinike neznam.... ali ova klinika o kojoj prica karakaca,je moje zaobilazno mesto i tamo rade postupak bez objasnjenja(sta piti,kako primati inekcije,kako koje koristiti,koliko puta dnevno...itd),bez dodatnih razgovora o nekom mozda problemu tokom postupka....nemam reci....potpuno te razumem ,karakaca ! v
sareni leptir
sareni leptir

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ninche 8/12/2012, 20:14

Karakaca draga, ja da sam na tvoj mjestu do sada bih vec sa mitraljezom bila kod njih pred vratima.... zovi zeno, ako jos ikoga ima tamo.... ja da nisam saznala prvi dan kakvo je stanje nakon aspiracije, dobila bih nervni slom...
Ninche
Ninche

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 25 od 40 Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu