Devojka je muške gaće prala...
+7
Simona
Tinche
MARA
cicsa80
missile
maus
HappyGirl
11 posters
KUTAK :: PORODICA :: Roditeljstvo
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Devojka je muške gaće prala...
Hepi sa mamom definitivno.
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
missile ::Sve jedno i da ne pobedimo, steći ćemo veliku popularnost i promovisati Kutak. Treba obavestiti Mišicu, da napiše tekst. Imamo nedelju dana. Razmisli!
Sta ne pobedimo??? Ima da pobedimo! Ne priznajem poraz!
IDEMO NA BEOVIZIJU!IDEMO!!!
Bicemo kao modelsice ili spajsice. LEdilo!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
MARA ::Hepi sa mamom definitivno.
Isti slučaj! A to isto kaže moja sestra i brat.
Naravno, znala sam tvoj odgovor i pre postavljanja pitanja ali htela sam da zajedno kažemo
Nadam se da je ovo za neke roditelje dovoljno da zaključe neke stvarčice
Mišice, ja sam prosvetni radnik neću da stresiram decu
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Isti slucaj i kod nas.
I brat i sestra vise vole razgovore sa mamom iako smo svi odrasli i imamo svoju decu,majke su zakon.
I brat i sestra vise vole razgovore sa mamom iako smo svi odrasli i imamo svoju decu,majke su zakon.
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
maus ::missile ::Sve jedno i da ne pobedimo, steći ćemo veliku popularnost i promovisati Kutak. Treba obavestiti Mišicu, da napiše tekst. Imamo nedelju dana. Razmisli!
I ja , i ja! kad su mogle "Babuske" Mi smo bar mladje, malo
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
:lol!:Od spajsica do babuski .
Elem, svidja mi se ova tema. Sve vreme dok sam je citala u glavi su mi se redjali moji nastavnici, sto iz osnovne, sto iz srednje. Toga nisam bila svesna dok sam isla u skolu, ali sada vidim koliko su zapravo oni zasluzni ili odgovorni za put kojim neko krene dalje. Mene je na primer oduvek interesovala medicina, ali nastavnicu biologije u osnovnoj nikako nisam volela, stalno me je nesto kaznjavala i ubijala u pojam, iako sam imala 5 kod nje i bila odlican djak i stvorila sam takvu odbojnost prema tom predmetu, da me to nije popustilo kroz celo kasnije skolovanje. Zbog prijemnog na medicini gde se polagala biologija sam odustala od iste.
Likovno i muzicko, razmisljam koliko je to besmisleno da nastavnik koji prepozna netalentovanog djaka, ga kaznjava losim ocenama ili mu zadaje zadatke koje ovaj ne moze da ispuni, umesto da kod istog ucenika razvija mastu i ljubav prema umetnosti, a to je na zalost bio slucaj u vreme mog skolovanja.Mozda je sada drugacije.
Elem, svidja mi se ova tema. Sve vreme dok sam je citala u glavi su mi se redjali moji nastavnici, sto iz osnovne, sto iz srednje. Toga nisam bila svesna dok sam isla u skolu, ali sada vidim koliko su zapravo oni zasluzni ili odgovorni za put kojim neko krene dalje. Mene je na primer oduvek interesovala medicina, ali nastavnicu biologije u osnovnoj nikako nisam volela, stalno me je nesto kaznjavala i ubijala u pojam, iako sam imala 5 kod nje i bila odlican djak i stvorila sam takvu odbojnost prema tom predmetu, da me to nije popustilo kroz celo kasnije skolovanje. Zbog prijemnog na medicini gde se polagala biologija sam odustala od iste.
Likovno i muzicko, razmisljam koliko je to besmisleno da nastavnik koji prepozna netalentovanog djaka, ga kaznjava losim ocenama ili mu zadaje zadatke koje ovaj ne moze da ispuni, umesto da kod istog ucenika razvija mastu i ljubav prema umetnosti, a to je na zalost bio slucaj u vreme mog skolovanja.Mozda je sada drugacije.
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
Mladuška Bak, dobrodošla u jato!bak ::maus ::missile ::Sve jedno i da ne pobedimo, steći ćemo veliku popularnost i promovisati Kutak. Treba obavestiti Mišicu, da napiše tekst. Imamo nedelju dana. Razmisli!
I ja , i ja! kad su mogle "Babuske" Mi smo bar mladje, malo
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Odlicna tema. I ja sam kao i Ptica razmisljala o svojim zgodama, nezgodama.
Sokirana sam da je Cic prosla isto kao i ja u muzickoj skoli, s tim sto ja NISAM bila tuzna kada ode na porodiljsko. Sreca, rodila je svo troje dece za mojih 7 godina skolovanja.
Isto sam dozvela pesmu "sve pticice izgore..." kao Hepi. I ceo dan je pevusim. Ne zato sto hocu, nego znate ono kada vas neka pesma po ceo dan napada.
Izgleda da odredjene tipove ponasanja autoriteta sva deca isto tumace. I odrasli ljudi isto tumace. Koji je nacin - svaki, samo ne grubost! Svi smo mi ljudi, nije lako uvek biti voljan za rad sa ljudima, teski su to poslovi. I za ovo vreme bavljenja ljudima, shvatila sam da je u momentima kada nismo raspolozeni, najbolje da se iskljucimo i zaboravimo na sve sem date situacije u kojoj kako god - treba uzivati - to garantuje uspeh i dobre odnose. Ovakvim stavom polako zaboravim na kraju zasto sam i na koga bila besna i neraspolozena.
Sokirana sam da je Cic prosla isto kao i ja u muzickoj skoli, s tim sto ja NISAM bila tuzna kada ode na porodiljsko. Sreca, rodila je svo troje dece za mojih 7 godina skolovanja.
Isto sam dozvela pesmu "sve pticice izgore..." kao Hepi. I ceo dan je pevusim. Ne zato sto hocu, nego znate ono kada vas neka pesma po ceo dan napada.
Izgleda da odredjene tipove ponasanja autoriteta sva deca isto tumace. I odrasli ljudi isto tumace. Koji je nacin - svaki, samo ne grubost! Svi smo mi ljudi, nije lako uvek biti voljan za rad sa ljudima, teski su to poslovi. I za ovo vreme bavljenja ljudima, shvatila sam da je u momentima kada nismo raspolozeni, najbolje da se iskljucimo i zaboravimo na sve sem date situacije u kojoj kako god - treba uzivati - to garantuje uspeh i dobre odnose. Ovakvim stavom polako zaboravim na kraju zasto sam i na koga bila besna i neraspolozena.
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Strana 2 od 2 • 1, 2
KUTAK :: PORODICA :: Roditeljstvo
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu