KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Devojka je muške gaće prala...

+7
Simona
Tinche
MARA
cicsa80
missile
maus
HappyGirl
11 posters

Strana 2 od 2 Prethodni  1, 2

Ići dole

Devojka je muške gaće prala... - Page 2 Empty Re: Devojka je muške gaće prala...

Počalji od MARA 12/1/2013, 15:10

Hepi sa mamom definitivno.
MARA
MARA

Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Devojka je muške gaće prala... - Page 2 Empty Re: Devojka je muške gaće prala...

Počalji od maus 12/1/2013, 16:04

missile ::Sve jedno i da ne pobedimo, steći ćemo veliku popularnost i promovisati Kutak. Treba obavestiti Mišicu, da napiše tekst. Imamo nedelju dana. Razmisli!
lol!

Sta ne pobedimo??? Ima da pobedimo! Ne priznajem poraz!
IDEMO NA BEOVIZIJU!IDEMO!!!
Bicemo kao modelsice Laughing ili spajsice. LEdilo!
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 12/1/2013, 16:13

MARA ::Hepi sa mamom definitivno.

Isti slučaj! A to isto kaže moja sestra i brat.
Naravno, znala sam tvoj odgovor i pre postavljanja pitanja ali htela sam da zajedno kažemo Very Happy
Nadam se da je ovo za neke roditelje dovoljno da zaključe neke stvarčice Very Happy

Mišice, ja sam prosvetni radnik neću da stresiram decu  b  b
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MARA 12/1/2013, 16:33

Isti slucaj i kod nas.
I brat i sestra vise vole razgovore sa mamom iako smo svi odrasli i imamo svoju decu,majke su zakon.
MARA
MARA

Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 13/1/2013, 14:03

maus ::
missile ::Sve jedno i da ne pobedimo, steći ćemo veliku popularnost i promovisati Kutak. Treba obavestiti Mišicu, da napiše tekst. Imamo nedelju dana. Razmisli!
lol!

I ja , i ja! kad su mogle "Babuske" lol! Mi smo bar mladje, malo lol! lol!
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 13/1/2013, 15:23

lol! lol! :lol!:Od spajsica do babuski Devojka je muške gaće prala... - Page 2 404938.
Elem, svidja mi se ova tema. Sve vreme dok sam je citala u glavi su mi se redjali moji nastavnici, sto iz osnovne, sto iz srednje. Toga nisam bila svesna dok sam isla u skolu, ali sada vidim koliko su zapravo oni zasluzni ili odgovorni za put kojim neko krene dalje. Mene je na primer oduvek interesovala medicina, ali nastavnicu biologije u osnovnoj nikako nisam volela, stalno me je nesto kaznjavala i ubijala u pojam, iako sam imala 5 kod nje i bila odlican djak i stvorila sam takvu odbojnost prema tom predmetu, da me to nije popustilo kroz celo kasnije skolovanje. Zbog prijemnog na medicini gde se polagala biologija sam odustala od iste.
Likovno i muzicko, razmisljam koliko je to besmisleno da nastavnik koji prepozna netalentovanog djaka, ga kaznjava losim ocenama ili mu zadaje zadatke koje ovaj ne moze da ispuni, umesto da kod istog ucenika razvija mastu i ljubav prema umetnosti, a to je na zalost bio slucaj u vreme mog skolovanja.Mozda je sada drugacije.
plavaptica
plavaptica

Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 13/1/2013, 17:52

bak ::
maus ::
lol!

I ja , i ja! kad su mogle "Babuske" lol! Mi smo bar mladje, malo lol! lol!
Mladuška Bak, dobrodošla u jato! cveće
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 13/1/2013, 17:53

Odlicna tema. I ja sam kao i Ptica razmisljala o svojim zgodama, nezgodama.
Sokirana sam da je Cic prosla isto kao i ja u muzickoj skoli, s tim sto ja NISAM bila tuzna kada ode na porodiljsko. Sreca, rodila je svo troje dece za mojih 7 godina skolovanja.
Isto sam dozvela pesmu "sve pticice izgore..." kao Hepi. I ceo dan je pevusim. Ne zato sto hocu, nego znate ono kada vas neka pesma po ceo dan napada.
Izgleda da odredjene tipove ponasanja autoriteta sva deca isto tumace. I odrasli ljudi isto tumace. Koji je nacin - svaki, samo ne grubost! Svi smo mi ljudi, nije lako uvek biti voljan za rad sa ljudima, teski su to poslovi. I za ovo vreme bavljenja ljudima, shvatila sam da je u momentima kada nismo raspolozeni, najbolje da se iskljucimo i zaboravimo na sve sem date situacije u kojoj kako god - treba uzivati - to garantuje uspeh i dobre odnose. Ovakvim stavom polako zaboravim na kraju zasto sam i na koga bila besna i neraspolozena.
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 2 Prethodni  1, 2

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu