Korak po korak na putu do bete +
+67
tetreb
Veca77
cicsa80
megica-pegica67
ivi
zvoncica36
noja
djole42
saska1
maki79
BiKsi :)
mamilicka
tisa
nina :)
missile
bebica mala
Dacaa
bebko
mijaki
M.
bibi.libi
red
Anavi
Tanja83
Ina(t)
Malina
pegaz
saška
makica84
lilly13
Niny
KoMetaK
vikica800
korpica
medolino
Bubica28
veki1
MAAKKI
anela
jaca*caca
Orline
daxi011
Vuchica
menora72
JocY
dr mali pariz
SannI-AlL
heart84
Gramatika
dragana76ns
bulevarka
Mali Princ
hany
ananana
ahosame
Jelica
Tinche
OKacica
lilya
sareni leptir
ninica2
darling_buds
Ema78
anak
bak
LaFolie
Erata
71 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 8 od 40
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Bubice,pokusaj sto je moguce vise,da se smiris i ne panicis.Neznam vise sta bih ti rekla.Sto se tice poziva dr,ja bih ga na tvom mestu pozvala,mozda ti pojaca terapiju.Ipak,sama odluci,ja ti drzim pesnice,da sve bude u redu i kako treba
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
Hvala vam svima na rečima podrške , hvala što ste uz mene . Malo me uhvatila frka ali to je valjda normalna stvar .
Sve vas puno
i
Sve vas puno
i
bulevarka- Broj poruka : 836
Godina : 44
Datum upisa : 16.02.2012
Pozdrav svima.
Nije me bilo jedno vreme, al sada vidim da su se lepe stvari dešavali.
Čestitam svima koji su uspeli a ostalima sve najbolje želim.
Ja sada čekam pismo koje bi već sada trebalo da stigne, u julu smo prošli komisiju. Nadam se da ćemo ovaj put uspeti,ne gubim nadu da budem iskrena kako sam prvi put bila opterećena sada sam sasvim mirna i jako se nadam da će mi to pomoći kod ovog postupka.
Nije me bilo jedno vreme, al sada vidim da su se lepe stvari dešavali.
Čestitam svima koji su uspeli a ostalima sve najbolje želim.
Ja sada čekam pismo koje bi već sada trebalo da stigne, u julu smo prošli komisiju. Nadam se da ćemo ovaj put uspeti,ne gubim nadu da budem iskrena kako sam prvi put bila opterećena sada sam sasvim mirna i jako se nadam da će mi to pomoći kod ovog postupka.
vikica800- Broj poruka : 58
Godina : 44
Datum upisa : 03.09.2011
korpice nece ti praviti problem sigurno , bez brige
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
Hvala,lakse mi je.Bas sam se nesto bila unervozilahany ::korpice nece ti praviti problem sigurno , bez brige
korpica- Broj poruka : 2143
Datum upisa : 30.01.2012
Ema i mene su sinoc bas bolela krsta a i za mene nije uopce karakteristicno to , a stomak mi je bio tako zategnut da sam mislila da ce puci ... sve je to najverovatnije od progesterona u kombinaciji sa ostatkom klomifena i jos sto raznih chuda ... nemoj se uzbudjavati previseEma78 :: Devojke, ima li neko ikustva sa bolom u krstima neposredno posle iui? Ne bih da panicim, ali, ovo nije karkteristicno za mene,cak ni kada treba da dobijem... zznam da je suvise rano da osecam bol kao posledicu trudnoce, ako je i doslo do oplodjenja verovatno se jos nije zakacila jc, ali vec sam na granici da popijem nesto protiv bolova. Problem je i sto mi ne prija da sedim, nego setam po poslu kao luda Mara... Inace, odmah uvece je pocelo da stuji i zuji, i samo se pojacava ??? Moze li ovakva reakcija da bude na progesteron, posto pijem 2x100mg ?
Bulevarka samo napred po te blizance (ufff i meni je to zelja od malena )
dZevojke sve vas
menora72- Broj poruka : 857
Godina : 51
Datum upisa : 18.01.2012
Bulevar draga, samo napred hrabro. Bice sve super!
Bubice, nemoj teske torbe dizati. Najbolje je da legneš, odmaraš, a i da zovneš doktora. Oni su dužni valjda da pružaju podršku, do bete i prvog UZ.
Bubice, nemoj teske torbe dizati. Najbolje je da legneš, odmaraš, a i da zovneš doktora. Oni su dužni valjda da pružaju podršku, do bete i prvog UZ.
Erata- Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012
Bulevar, mnogo mi se svidja tvoj pozitivan stav i navijam i ja za tvoje blizance!
Bubice, ja sam gotovo sigurna da je to braonkasto bilo implantaciono krvarenje, poklapa mi se sa danom implantacije (oko 10. dana od aspiracije).
Bubice, ja sam gotovo sigurna da je to braonkasto bilo implantaciono krvarenje, poklapa mi se sa danom implantacije (oko 10. dana od aspiracije).
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Datum upisa : 09.01.2010
Pozdravcic koracaljke drage,
Medolino samo da jakoooo
Bulevar draga kako si danas
Ostale devojke da ne pobrkam koja sta radi srecno i bebicetno
Medolino samo da jakoooo
Bulevar draga kako si danas
Ostale devojke da ne pobrkam koja sta radi srecno i bebicetno
ninica2- Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011
Drage moje Kutanjke, dugo me nije bilo sa vama. Razne neke loše stvari se izdešavaše u prethodnih par meseci. Htela sam vam se javiti sa lepim vestima i u boljem raspoloženju, ali nikako ne ide na bolje. Pokušavali smo doći do naše bebe, ali bez uspeha. U decembru 2011.smo prošli 2-stepenu komisiju u Frontu i od tada čekamo da nas pozovu.
U međuvremenu sam radila HSG, jajovodi su mi bili začepljeni, ali ne mnogo, dr je uspela da ih produva kontrastom. Nakon toga smo radili 2 insemenacije, drugi put je sperma baš bila loša, tako da smo prešli na VTO u prirodnom ciklusu. Nažalost, ni ovo nije bilo uspešno (beta je bila 8 - 12DPT). Posle toga još jedan pokušaj, na aspiraciji nije nađena j.ć. Eto to je ukratko, nadam se da nisam bila suviše opširna i da me primate ponovo na druženje .
P.S. Vidim da ima puno lepih vesti na našem Kutku i puno novih beba, diiiivnoooo , samo neka se tako nastavi
U međuvremenu sam radila HSG, jajovodi su mi bili začepljeni, ali ne mnogo, dr je uspela da ih produva kontrastom. Nakon toga smo radili 2 insemenacije, drugi put je sperma baš bila loša, tako da smo prešli na VTO u prirodnom ciklusu. Nažalost, ni ovo nije bilo uspešno (beta je bila 8 - 12DPT). Posle toga još jedan pokušaj, na aspiraciji nije nađena j.ć. Eto to je ukratko, nadam se da nisam bila suviše opširna i da me primate ponovo na druženje .
P.S. Vidim da ima puno lepih vesti na našem Kutku i puno novih beba, diiiivnoooo , samo neka se tako nastavi
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Niny dobrodosla nazad
Dosta toga se izdesavalo kod tebe u proteklo vreme i nadam se da ce ti uskoro zasijati najsjajnije
Dosta toga se izdesavalo kod tebe u proteklo vreme i nadam se da ce ti uskoro zasijati najsjajnije
ninica2- Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011
Niny, svašta si pregurala, nadam se da je loš period prošao i da su sada na redu lepi događaji!
Gramatika- Broj poruka : 4085
Datum upisa : 16.03.2011
Niny , zelim ti uskoro!
OKacica- Broj poruka : 1352
Datum upisa : 13.06.2012
Evo devojke, da sarnem ovde... ona bol koju sam pominjala je jaka isijalgija... Samo se desilo da se preklopilo sa iui,pa sam se ja malo uspanicila. Posto je bas jako bolelo, javila sam se lekarima, i ginekologu i lekaru opste prakse,, sve je u redu, samo se iz nekog razloga upalio nerv. Malo je cudno sto mi prija setnja, ali ok...bolje mi je, juce sam dobila analgetike, danas je podnosljivo, boli, ali ne toliko jako. Od terapije, setnja i komplex vitamina b...
Devojke,svima saljem pozitivnu energiju !!!
Devojke,svima saljem pozitivnu energiju !!!
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Ema, dobro je da si nasla uzrok, da se ne tripujes dzabe... Gde te to snadje... Normalno da si pomislila da je nesto u vezi sa IUI-ijem, i meni je samo to u glavi, mada se trudim da ne mislim o tome...
Drzi se, !!!
Drzi se, !!!
Hvala devojke Nadam se da ćemo svi zajedno imati puno lepih trenutaka uskoro, držim pesnice svima
P.S. zaboravila sam malopre da kažem da sam otkrila da imam IR, ne tako strašnu, ali pijem 1 lekić dnevno
P.S. zaboravila sam malopre da kažem da sam otkrila da imam IR, ne tako strašnu, ali pijem 1 lekić dnevno
Niny, ima nas dosta sa IR i sa lekicima se sve lepo sredi, samo treba malo paziti na ishranu, malo fizicka aktivnost...
Niny, imas celu temu o IR ovde, i milion saveta !!! Ne brini...ima nas jos !!!
A Okacice, meni je sve oko IUI ludo... dosla kuci, nestala struja, dosla kod mojih, sou u kuci, uhvatila me isijalgija,razbila dve ili tri solje...sve nesto sto mi se inace ne desava...A posto mi se i trudnoca nije inace desavala, moglo bi da se desi sad i to. Mislim da zatvorimo krug...
Nego, kada se preporucuje da se radi beta iz krvi? Ja mislila da je uradim na dan kada treba da dobijem sledeci ciklus,27 dc, al Orli rece da bi mozda moglo da bude rano... to bi bilo 12 dana posle iui? DR rece da cekam tri nedelje, al zaista se nadam da se salio,ko jos moze da ceka toliko?
A Okacice, meni je sve oko IUI ludo... dosla kuci, nestala struja, dosla kod mojih, sou u kuci, uhvatila me isijalgija,razbila dve ili tri solje...sve nesto sto mi se inace ne desava...A posto mi se i trudnoca nije inace desavala, moglo bi da se desi sad i to. Mislim da zatvorimo krug...
Nego, kada se preporucuje da se radi beta iz krvi? Ja mislila da je uradim na dan kada treba da dobijem sledeci ciklus,27 dc, al Orli rece da bi mozda moglo da bude rano... to bi bilo 12 dana posle iui? DR rece da cekam tri nedelje, al zaista se nadam da se salio,ko jos moze da ceka toliko?
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Cek sad da vas prebrojim:
Ema, Megica i Okacica cekaju bete iz IUI
Bulevar je krenula u avanturu po svoje bliznace. Samo napred
Jocy nam se jos malko bocka ili je vec pri kraju.
Lafe, za koji dan stupa na scenu sa FET i jc iz prirodnog ciklusa.
Bubica ceka betu, meni to mirise na lepu i veliku betu
Menora, ceka betu iz prirodnog ciklusa
Korpica zauzela niski start
Vikica i Draganica cekaju pisamce
Je sam sve prebrojala?
Ajde cure da nam je stecno i bebicetno
Ja se i zvanicno odjavljujem sa radova do sledece godine. Smorile me kokoske, ne mogu da zivim od meseca do mesaca nadajuci se da sam ih istrebila i sve to na tabletama i vaginaletama cak i u ciklusu (sad sam dobila i ne smem da prekinem povidon jod vaginalete, ne mogu vam opisati koliko je to grozno). Idem za NG kod sestre u USA pa kad se vratimo idemo u Prag. Msm, ni ne znam kako sam mislila da idem po pingvine leti kad je njima sezona zimi
Anyway, nigde ja ne idem, tu sam navijam, ali nista ne radim, samo dobar, stari bez obaveza, nadanja i ocekivanja, onako za nasu dusu
Je sam sve prebrojala?
Ja se i zvanicno odjavljujem sa radova do sledece godine. Smorile me kokoske, ne mogu da zivim od meseca do mesaca nadajuci se da sam ih istrebila i sve to na tabletama i vaginaletama cak i u ciklusu (sad sam dobila i ne smem da prekinem povidon jod vaginalete, ne mogu vam opisati koliko je to grozno). Idem za NG kod sestre u USA pa kad se vratimo idemo u Prag. Msm, ni ne znam kako sam mislila da idem po pingvine leti kad je njima sezona zimi
Anyway, nigde ja ne idem, tu sam navijam, ali nista ne radim, samo dobar, stari bez obaveza, nadanja i ocekivanja, onako za nasu dusu
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Čitala sam ovde o tome i stvarno jako puno žena ima neki oblik IR.
Ja se nadam da sam to već sredila, jer već 5 meseci pijem lek, pazim na ishranu i ne jedem slatkiše (smršala sam oko 5kg, što i nije tako loše ).
Trebala bih i na kontrolu uskoro...
Ja se nadam da sam to već sredila, jer već 5 meseci pijem lek, pazim na ishranu i ne jedem slatkiše (smršala sam oko 5kg, što i nije tako loše ).
lilya ::Cek sad da vas prebrojim:
Je sam sve prebrojala?
E Lilya şvaka ti čaşt.
Ja sam se trudila da pohvatam šta se dešava ali sa svakim novim postom zaboravim prethodni, jer je puno dešavanja i na koracima i na prirodnjacima.
U svakom slučaju svima vam želim puno sreće i da što prije dođete do cilja
lilly13- Broj poruka : 1504
Datum upisa : 29.11.2010
Niny, znaš i sama da moramo biti spremne na sve. I samo svaki put zahvaliti Bogu što nije bilo gore. Ti si jaka žena, već preduzimaš potrebne korake da sledeći put sve bude kako treba i da budeš .
Lilya, nasmeja me sa vremenom za pingvine , a što se tiče sexa radi nas samih, čini mi se da i ja napokon nadolazim
Lilya, nasmeja me sa vremenom za pingvine , a što se tiče sexa radi nas samih, čini mi se da i ja napokon nadolazim
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Lilya, svaka cast!!!
Sve si nas nabrojala !!!
Hvala ti na lepim zeljama, a valjda ces se i ti otarasiti tih kokosaka sto su te snasle , pa onda u Prag po pingvincice ...
Sve si nas nabrojala !!!
Hvala ti na lepim zeljama, a valjda ces se i ti otarasiti tih kokosaka sto su te snasle , pa onda u Prag po pingvincice ...
Niny ::Čitala sam ovde o tome i stvarno jako puno žena ima neki oblik IR.
Niny, ja sam omrsala skoro 18kg za 6 meseci, ali sam i bila poseban slucaj, kao tenkic, a sad sam cica prava, ahahahha...
Ema78 ::Niny, imas celu temu o IR ovde, i milion saveta !!! Ne brini...ima nas jos !!!
Nema sanse!!!
Uradi nakon 15 dana, eto
A ti lilya možda ostaneš trudna u USA, prirodno! Kažu da se valja voziti avionom (to sam negde pročitala)...da zatrudniš kada sletis!
A promena prija...a tek USA i ona grande priroda, jaooooo
Erata- Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +