Februarska divna jutra
+10
Admin
Hitron-Luka
maja76
TetaSneki
adriatika
rsrce
nadalina
HappyGirl
maus
Jelence
14 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 3 od 9
Strana 3 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Februarska divna jutra
Ako si sacekala svojih 30 din Happy i mirom i lepom recju pokazala si da si iznad situacije u koju je htela da te bezobrazno uvuce gospodja sestra.
rsrce- Broj poruka : 256
Datum upisa : 23.12.2007
Dobar dan ili dobro jutro!!!
Majo svaka cast na druzenju sa cika zubom. Zdravi zubi su pola zdravlja i treba da vodimo racuna o nasim zubima
Admin hvala na brizi, evo sad sam uspela da postavim novu slicicu. Ne znam u cemu je sinoc bio problem
Svima veliki od mene
Majo svaka cast na druzenju sa cika zubom. Zdravi zubi su pola zdravlja i treba da vodimo racuna o nasim zubima
Admin hvala na brizi, evo sad sam uspela da postavim novu slicicu. Ne znam u cemu je sinoc bio problem
Svima veliki od mene
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Happy, svaka cast na strpljenju. Te sestre su opasne, svaka cast pojedinim.
Maus, avatar je prva liga.
Devojke lep dan.Pravo Prolece.
Dragi se vratio, dobila ogrlicu od bisera sa Majorke.Prelepa je.Slikacu je pa cu vam je pokazati. I jos poneka knjizica, Gaudi tako to.
A sex nista. Samo gledanje.Nema ni pipanja.
Pozdrav dojcicama.
Maus, avatar je prva liga.
Devojke lep dan.Pravo Prolece.
Dragi se vratio, dobila ogrlicu od bisera sa Majorke.Prelepa je.Slikacu je pa cu vam je pokazati. I jos poneka knjizica, Gaudi tako to.
Pozdrav dojcicama.
adriatika- Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008
Vau, strava bas nam uslikaj pa da je vidimo,a za keks-dal ces preziveti?adriatika ::.
Jelence- Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007
Majo, svaka cast za zdrave zube, ali vredelo je, tek ces videti!!!
Happy, bravo za smirenost!!! Tako treba! :aa1:
Misice, misic mali je prelep!!!Gde ga nadje...?
Adriatika, sestro slatka, pa kaci sliku brzo, LJUBIM TE!!! Da samo znas kako volim dzidze i dzidzice, pa jos bisere...uh, sto mi to prija, i samo da gledam - sva ustreperim...
A tek Gaudi - ah...Ja to dobila u vecem formatu za uzivanje ociju i duse kad sam diplomirala....Divota jedna neiskazana, a NAPRAVLJENA....
Happy, bravo za smirenost!!! Tako treba! :aa1:
Misice, misic mali je prelep!!!Gde ga nadje...?
Adriatika, sestro slatka, pa kaci sliku brzo, LJUBIM TE!!! Da samo znas kako volim dzidze i dzidzice, pa jos bisere...uh, sto mi to prija, i samo da gledam - sva ustreperim...
A tek Gaudi - ah...Ja to dobila u vecem formatu za uzivanje ociju i duse kad sam diplomirala....Divota jedna neiskazana, a NAPRAVLJENA....
nadalina- Broj poruka : 816
Datum upisa : 19.12.2007
Adriatika jedva cekam da nam posaljes sliku ogrlice. Ne sumnjam da je prelepa.Bas je pazljiv tvoj muzic i od mene za njega jedna velika 5.Nista draga samo se gledajte, tj. gutajte se ocima.
Kada smo vec kod ogrlica i ja sam se danas ponovila jednom lepom , crnom ogrlicom. Sasila tetka Mima super tuniku, pa mi zafalila ogrlica, nekako nemam BAS za tu tuniku A sutra je Nadji rodjendan, a zurka se pravi u subotu, pa moram biti lepa , jel tako??? A sliku tunike i ogrlice i Nadje lepotice saljem posle zurke.
Kada smo vec kod ogrlica i ja sam se danas ponovila jednom lepom , crnom ogrlicom. Sasila tetka Mima super tuniku, pa mi zafalila ogrlica, nekako nemam BAS za tu tuniku A sutra je Nadji rodjendan, a zurka se pravi u subotu, pa moram biti lepa , jel tako??? A sliku tunike i ogrlice i Nadje lepotice saljem posle zurke.
Auuuuuuuuuu vidi ovo biseri, knjige, ogrlice, tunike, novi avatari Ma samo da čujem da se žalimo Jedva čekam da nam pokažete sve te stvarčice
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Drage moje dobro vam jutro.
Evo, tetka Mima napravila dve torte, pa vas sve zovem na slavlje povodom Nadjinog 1. rodjendana. Izvolite, posluzite se!
Ja sada odoh kod male slavljenice pa se cujemo posle. Sve vas
Evo, tetka Mima napravila dve torte, pa vas sve zovem na slavlje povodom Nadjinog 1. rodjendana. Izvolite, posluzite se!
Ja sada odoh kod male slavljenice pa se cujemo posle. Sve vas
Srecan rodjendan slatkisu malom
A za mene od svake torte po jedno parce!
A za mene od svake torte po jedno parce!
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Srećan rođendan maloj Nađi, nek je živa, zdrava i srećna bila.
Tetka Mimi takođe čestitam prvi rođiš njene sestričine.
Torte su extra, obožavam torte njam, njam
Tetka Mimi takođe čestitam prvi rođiš njene sestričine.
Torte su extra, obožavam torte njam, njam
TetaSneki- Broj poruka : 1357
Godina : 54
Datum upisa : 11.12.2007
Lepo je poceo dan, svi su veseli, razigrani, :aa68:pokloni i torte na sve strane. TAKO TREBA I DA OSTANE Cekamo slicice dok jedemo tortu...
:aa11: avatar je super, cista desetka.
:aa11: avatar je super, cista desetka.
rsrce- Broj poruka : 256
Datum upisa : 23.12.2007
Da vam se zahvalim jos jednom na cestitkama i nadam se da ste se sluzile tortom u mom odsutvu.Ja ceo dan bila kod slavljenice i bilo je super. Sneza napravila klopu za Papetove roditelje, brata i snajku i za naseg tatu, mene i Milana.Pomogla sam joj oko spremanja, u stvari zanimla sam se sa Nadjom :xxxxx: :yx: uspavala je popodne, mazila se sa njom... A zurka za ostatak drustva je u subotu u jednom prelepom restoranu i pocetak je u 16h. Sutra uvece stizu i Jana i Bosko
Samo da vam pozelim
a moj plan za vikend je sledeci
Pozvane ste sve sutra na Nadjinu zurku,tj. reprizu proslogodisnje zurke povodom njenog rodjenja.Sneza je rekla da nije fer da mame leze u bolnici dok se drugi vesele, tako da sada moramo ponoviti zurku, a meni nesto teeeeeeeeskooooo
a moj plan za vikend je sledeci
Pozvane ste sve sutra na Nadjinu zurku,tj. reprizu proslogodisnje zurke povodom njenog rodjenja.Sneza je rekla da nije fer da mame leze u bolnici dok se drugi vesele, tako da sada moramo ponoviti zurku, a meni nesto teeeeeeeeskooooo
Mišice, super se provedi. Doduše ne sumnjamo da ćeš se super provesti, nemoj samo da preteraš sa
-GET DRUNK
-GAT LAID
može da škodi
Ostalim devojčicama želim veseo kišni petak i još kišniji vikend.
Sutra idem na parastos , a prekosutra idem kod moje kume na babine trećem detetu
-GET DRUNK
-GAT LAID
može da škodi
Ostalim devojčicama želim veseo kišni petak i još kišniji vikend.
Sutra idem na parastos , a prekosutra idem kod moje kume na babine trećem detetu
Mozda malo preteram sa gat laidTetaSneki ::Mišice, super se provedi. Doduše ne sumnjamo da ćeš se super provesti, nemoj samo da preteraš sa
-GET DRUNK
-GAT LAID
Jao što su torte lepe!
Ja bi ako sme obe da probam Uživaj mišice draga a sledeće godine da tvojoj deci slavimo prvi rođendan ! :sssss: Tetka izljubi 10000000000000000000000000000000 puta to prelepo čedo i za mene
Ja bi ako sme obe da probam Uživaj mišice draga a sledeće godine da tvojoj deci slavimo prvi rođendan ! :sssss: Tetka izljubi 10000000000000000000000000000000 puta to prelepo čedo i za mene
Jutro drage moje
lep vikend vam zelim....
Kod mene topa i suncan dan ,ne pamtim kad je ovako lepo bilo
odoh da se opustim uz jedan dobar soping...
Ljubac drage moje
lep vikend vam zelim....
Kod mene topa i suncan dan ,ne pamtim kad je ovako lepo bilo
odoh da se opustim uz jedan dobar soping...
Ljubac drage moje
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
Dobar dan!!
BILA SAM SA TETA SNEKI
BILA SAM SA TETA SNEKI
BILA SAM SA TETA SNEKI
Nasa drga Sneki je bila u Loznici i ugrabile smo malo vremena da se vidimo. Upoznala sam i njenog muza ,a njih dvoje su imali priliku da budu malo i sa Nadjom, posto sam je ja izvela u setnju.Jako kratko smo bile zajedno , ali bar smo se izljubile, izgrlile i na brzinu popricale
Ja se sada spremam za zurku. Kikindjani su sinoc trebali da dodju, ali moja seka je imala juce ceo dan retku stolicu , tako da je put odlozen za danas i samo sto nisu stigli :cheers: :cheers: :cheers:
Sve vas ljubim i pisemo se tek sutra!
BILA SAM SA TETA SNEKI
BILA SAM SA TETA SNEKI
BILA SAM SA TETA SNEKI
Nasa drga Sneki je bila u Loznici i ugrabile smo malo vremena da se vidimo. Upoznala sam i njenog muza ,a njih dvoje su imali priliku da budu malo i sa Nadjom, posto sam je ja izvela u setnju.Jako kratko smo bile zajedno , ali bar smo se izljubile, izgrlile i na brzinu popricale
Ja se sada spremam za zurku. Kikindjani su sinoc trebali da dodju, ali moja seka je imala juce ceo dan retku stolicu , tako da je put odlozen za danas i samo sto nisu stigli :cheers: :cheers: :cheers:
Sve vas ljubim i pisemo se tek sutra!
Maus jel bese u ponedeljak gledamo Milionera, cisto da proverim?
maja76- Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008
Misicu lep provod :bounce: :bounce:
Veliki za malu Nadju i kikindjane ...
Veliki za malu Nadju i kikindjane ...
Hitron-Luka- Broj poruka : 2221
Godina : 49
Bila sam danas u Lozani i nisam mogla da zaobiđem našu Mišicu. Videla sam i malu Nađu namate pojma kako je medena. Samo se lepi za Mišicu, nije htela kod mene . A kao i bi kad smo je Mišica i ja isprepadale, ljubile smo se i skakale kao i ovi naši smajlići i dete se uplašilo , ko veli ove tetke su totalne lujke
Bravo za sneki i mišicu. :cheers: Ma baš sam srećna što ste vas dve srećne. :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: Pa baš mi je drago za vaš susret, mogu da zamislim kako ste se radovale i kako vas je nađa gledala i baš jedva čekam da se sve vidimo. Uf baš ste me oduševile sa ovom iznenadnom vesti Nemam pojma šta mi je nešto sam s ebaš oduševila i raznežila što ste se vas dve videle.
Mišice čekamo kompletan izveštaj i nadamo se da ćeš doći sebi u narednih 24 h
Svim curama šaljem veliki i topli zagrljaj , puno poljubaca i kišu ljubavi
Mišice čekamo kompletan izveštaj i nadamo se da ćeš doći sebi u narednih 24 h
Svim curama šaljem veliki i topli zagrljaj , puno poljubaca i kišu ljubavi
Dobro jutro!
sad ustadosmo, pa nemam mnogo vremena za zakucavanje, posto jos malo idemo kod Nadje.Jana i Bosko hoce da vam ZAKUCAJU nesto pa citajte, oni ce vam napisati kako je bilo sinoc.
JANA: :aa71: :aa80: :aa44: :aa33: :aa39: :aa33:
BOSKO: :rendeer: :bball: :| :| :qwert: :qwert: :cvbnm: :xc: :sssss: :a131: :a136:
Bilo je super! Opsirnije kada se vratim. Sve vas ljubim!
sad ustadosmo, pa nemam mnogo vremena za zakucavanje, posto jos malo idemo kod Nadje.Jana i Bosko hoce da vam ZAKUCAJU nesto pa citajte, oni ce vam napisati kako je bilo sinoc.
JANA: :aa71: :aa80: :aa44: :aa33: :aa39: :aa33:
BOSKO: :rendeer: :bball: :| :| :qwert: :qwert: :cvbnm: :xc: :sssss: :a131: :a136:
Bilo je super! Opsirnije kada se vratim. Sve vas ljubim!
Daaaaaa, daaaaa sutra je kviz. Oni ce mozda tek oko 21:30 posto jedan par iz predhodnog serijala i sutra nastavlja svoje takmicenje.maja76 ::Maus jel bese u ponedeljak gledamo Milionera, cisto da proverim?
Jutro cure
Mišice ovo je sjajno, Jana je zakucala vađenje veša iz mašine i to dva puta, bebu, klizanje ... a Boško boks dva puta, kola i prikolicu, košarku, tuču... Ma i da nisi napisala imena tačno bi znali ko je tu muško a ko žensko Lepote naše drage
Ajde cure danas je dan za lepe trenutke idemo hrabro napred
Ljubim vas
Mišice ovo je sjajno, Jana je zakucala vađenje veša iz mašine i to dva puta, bebu, klizanje ... a Boško boks dva puta, kola i prikolicu, košarku, tuču... Ma i da nisi napisala imena tačno bi znali ko je tu muško a ko žensko Lepote naše drage
Ajde cure danas je dan za lepe trenutke idemo hrabro napred
Ljubim vas
Strana 3 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 3 od 9
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu