KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Februarska divna jutra

+10
Admin
Hitron-Luka
maja76
TetaSneki
adriatika
rsrce
nadalina
HappyGirl
maus
Jelence
14 posters

Strana 5 od 9 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Ići dole

Februarska divna jutra - Page 5 Empty Re: Februarska divna jutra

Počalji od Jelence 13/2/2008, 10:57

HA ha radost radost :aa12: prvi koraci pa to je da se popije nesto lepo posto mama casti,ajde ziv bio mali dasa novohodajuci sreca
A mami i tati sve cestitke lol!
Jelence
Jelence

Broj poruka : 3155
Godina : 50
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od adriatika 13/2/2008, 14:15

Fala vi zemske, sto se brinete. :aa43:
Naravno jedva cekam da pocnem da se udebljavam
u prednjemu delu. d
Bravo za maloga Luku.Pile malo.Mogu misliti sto je zanimljiv. beba
Poipcu u to ime. d
Maus, svaka cast tvojoj mamicken. trudnica as
adriatika
adriatika

Broj poruka : 4040
Godina : 53
Datum upisa : 08.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 13/2/2008, 15:55

Jao lepota naša draga napravio par koraka :sssss: Srećna je majka što ga je rodila a i mi što sa nama deli lepote tog dara sa neba x igra igra igra igra igra igra igra Šta hitron, samo da se popije?! Vala treba i da se zamezeti.Evo tetka Happy sveže napravila poslužite se Februarska divna jutra - Page 5 Imagce10Februarska divna jutra - Page 5 Imageg10Februarska divna jutra - Page 5 Images14Februarska divna jutra - Page 5 Imagye10a vala treba i da zaigramo Februarska divna jutra - Page 5 Images15 igra igra igra igra igraTO LUKA TO! BRAVO!

Adriatika zvaćemo te lepa debeljuca radost Joj jedva čekam, adriatika lepa debeljuca:aa28: love sreca

Terka link koji si postavila je fenomenalan, ljudi slobodno ostavite linkove za koje mislite da mogu svima da budu od koristi ovde https://kutak.forumotion.com/korak-po-korak-f30/korisni-linkovi-adrese-telefoni-t237.htm
Na ovom forumu nema zabrane za postavljanje linkova jer ovaj forum je isključivo napravljen da svima bude od koristi i pomoći u prevazilaženju problema i... srca srca Terka ajd prebaci ovaj link gore gde mu je mesto. Fala srce si usne
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hitron-Luka 13/2/2008, 19:47

fala fala drugarke moje,
samo se posluzite tetka happy se bas potrudila
steta bi bilo da sta ostane....

kad ove trudnice pricaju o kilogramia
samo da vam odam tajnu da je moja mama dok je mene nosila imala sve ukupno 84 kg affraid
a ostala je trudna sa oko 5O_ak
posle trudnoce izgubila sve za dva -tri meseca jer sam ja bila jako nemirna bebea Rolling Eyes ...
od tog dan pa sve do dan danas nikad se vise ni jednog grama nije udebljala...

a jos jedan podatak moja baka tj.mamina mama je izrodila desetoro dece
mozete misliti,
tako da ja nikad ne smem previse pred mojom mamom da kukam kako ne mogu sa Lukom izaci na kraj
odmah me nakrpi....

ajd odoh na jedno pegla

usne
Hitron-Luka
Hitron-Luka

Broj poruka : 2221
Godina : 49
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od rsrce 13/2/2008, 22:44

Net mi je dva dana katastrofa, mozda i ovo ne posalje...Mora na miru da procitam sta ste sve ovde napisale, ocu da sam u toku. Bila kod dr, sve je pod kontrolom, opsirnije u dnevniku ako mi net dozvoli :)
rsrce
rsrce

Broj poruka : 256
Datum upisa : 23.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ela 14/2/2008, 00:02

Devojke, žene, sestre, kćeri,

Da budem prva koja će Vam poželeti srećan dan zaljubljenih. Ima Vas .... različitih, sa toliko .....stvari koje vas okružuju (nekad lepih, nekad ružnih), ali budite mi uvek zdrave, srećne, zaljubljene ( u partnera, u decu, u sunčan dan, u sreću što imate nekoga, u mamu, tatu, sestru i brata, u prijatelja koga možete pozvati telefonom, u dobrog komšiju, prodavca u trafici, ... - i to je ljubav).

Mislim da će Vam se svideti pesma koju sam dobila od mog dragog priljatelja, jer u toj pesmi prepoznajem Vas.

Gledam, vidim ženu u njoj
onaj pravi, bezobrazan soj,
pomalo razočaranu, pomalo sanjivu,
naizgled jaku, u srcu ranjivu,
gledam, vidim ženu u njoj.

još uvek traži svoj srećan broj,
neznam dal' će se i kada uspeti,
ali se sigurno neće prodati,
gledam, vidim ženu u noj.

htela bi da sačuva svet svoj,
i u njemu one koje voli
htela bi da je život ne boli

toj curi lepoj, pomalo čudnoj,
gledam te oči tamne, duboke
i misli kao Dunav široke

Budite mi uvek srećne i voljene. smiledraw
Ela
Ela

Broj poruka : 3
Datum upisa : 04.02.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 14/2/2008, 09:27

Dobro jutro svima!!!
Ela pesma je prelepa! Evo i ovde da ti cestitam rodjendan i pozelim sve najlepse!
A svim moji dragim drugaricama sa foruma neka je srecan dan zaljubljenih.Specijalno za vas
Februarska divna jutra - Page 5 991vloveallneedkx6
maus
maus

Broj poruka : 14046

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od adriatika 14/2/2008, 13:41

Ela hvala ti.pesma je divna.Prava likeit

Di ste cure.Joj sto se radujem produzenom vikendu.
A vi, sta mi radite.Gde cete za vikend.
adriatika
adriatika

Broj poruka : 4040
Datum upisa : 08.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ela 14/2/2008, 15:06

Devojke hvala na čestitkama. Preneću piscu Vaše mišljenje. :aa71: Još jednom puno ljubavi Vam želim.

Ćao smiledraw
Ela
Ela

Broj poruka : 3
Datum upisa : 04.02.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hitron-Luka 14/2/2008, 17:06

Srecan dan zaljubljenih.....

Februarska divna jutra - Page 5 Valent10
Hitron-Luka
Hitron-Luka

Broj poruka : 2221
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 14/2/2008, 21:38

Au što je ovde Epo Very Happy Divne pesme, cveće, ljubav srca Divno je što su mnoge od nas ovde zaljubljene već decenijama d a i uvek smo ZAljubljenje a ne samo danas Wink Ela divno si napisala ono o ljubavi yes , a sad bi najviše volela da sam u ljubavi sa jednim divnim prolećnim danom, baš mi nešto danas bilo Fano :aa86:
Cure usne
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 15/2/2008, 09:20

Auuuuuuuuuuuuuuuuuu al se ovde Sleep sve u 16. Very Happy Ako, ako praznik je, samo cure vi Sleep anđeli vas čuvaju.

Februarska divna jutra - Page 5 G09010Danas dolazi najstarije tetkino dete i ostaje sva tri dana , tako sam igra igra igra igra Zvao me sam da me obavesti da je slobodan i da bi voleo da bude kod nas.Tako sam srećna :sssss: v :sssss: Ajd cure odo da se spremam usne
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 15/2/2008, 10:40

Dobro jutro!!!
Lepo, lepo tetka Happy :aa1: radost :aa1: radost :aa1: :aa2:Super ce ti biti za vikend i znam koliko se srecna yes
A ja sam se bas uspavala. Ne pamtim kada sam posledni put ustala u 9h. Muzic jutros rano(u 6h) otisao na Jahorinu sa jos trojicom drugara. Otisli ljudi da se skijaju.To je ekipa koja je luda za basketom i skijanjem.Tako da me je probudio jutros dok je iznosio skije, pancerice, torbu, pa dok se obukao i jos mislio da ja spavam pa me nezno poljubio Very Happy i jos se iznenadio kako ja to ne spavam, pa sam ustala da ga ispratim i tako mi se ran razbio i mislim da sam zaspala ponovo oko 7h i Sleep sve do 9h.
Posto se meni i muzicu blizi rodjendan, kao poklon priusticemo sebi zajednicki odlazak na Jahorinu i da naucim da skijam i da se zajedno sa muzicem spustam sa vrha. On zna i uziva u skijanju, a moj najveci podvig u zimskim sportovima je spustanje na slicugama sa brda iznad moje kuce.Znam samo jedno-imacu najzgodnijeg instruktora skijanja.
Cure sve vas volim! usne
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 15/2/2008, 14:07

I ja Mišice ustala u 8 45. a to mi se nije desilo ihihihi .Znači tvoj mužić kao i moj voli skijanje. I ja sam nekad skijala ali nažalost sada nam je mnogo skupo da idemo , tako da do daljnjeg gledamo skijanje na slici Very Happy a i to je nešto Very Happy
Nego cure ja verovatno neću da se javljam do nedelje uveče jer smo promenili plan, odlazimo svi zajedno do moje sestre pa ćemo tamo provesti svi zajedno vikend.Znajući da ona ima jako loš internet baš i nisam sigurna da ću uspeti da vam se javim Crying or Very sad ali pokušaću.Do tada budite mi vesele , zdrave i pune ljubavi usne cvet
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maja76 15/2/2008, 14:29

Vidi, vidi stvarno smo se nekako uspavale ili negde otpajale :) Devojke gde god da ste lepo se provedite i uzivajte sto vise mozete, sve vas d
maja76
maja76

Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 16/2/2008, 09:24

Spavalice ustajanje!
D O B R O J U T R O!!!
Za sve vas
Februarska divna jutra - Page 5 614076smc8k28oxzux4
SVE VAS VOLIM

Februarska divna jutra - Page 5 139284cf0xbh64rzbm3
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jelence 16/2/2008, 11:18

Dobro jutro devojke cvet odoh da stavim :aa33: i da nesto pegla
Sve Vas usne
Jelence
Jelence

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maja76 16/2/2008, 13:09

Ja sam Jelence takodje :aa33: a i :aa70: i bas sam se umorila. Ovih dana je bilo dosta praznika, juce je bilo crveno slovo, tako da sam sve te aktivnosti morala da pomerim za danas! Sad odoh da se istusiram, mozda napunim kadu...
maja76
maja76

Broj poruka : 3181
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 16/2/2008, 13:30

O kako su Jelence i Maja vredne, svaka cast vrednice moje.I ja sam kao nesto raspremala, u stvari to je vise priprema za krecenje koje ce definitivno biti u sledecoj sedmici.Mislila sam da sve sama okrecim, ali nisam bas brza,za jednu prostoriju mi treba 1 dan, a za krecenje su kuhinja, dnevna soba i predsoblje.Tako da cu valjak i merdevine ovaj put prepustiti majstoru.
HappyGirl ::I ja sam nekad skijala ali nažalost sada nam je mnogo skupo da idemo , tako da do daljnjeg gledamo skijanje na slici Very Happy a i to je nešto Very Happy
Happy postoji kombinacija koja nije skupa. Izdaju se apartmani za 6 osoba-3 sobe sa po 2 kreveta+dnevna soba gde mogu spavati jos 3 osobe i kosta 60 evrica na dan. I tako se staro drustvo skupi(ovaj put ih je osmorica) i kada se 60 e podeli na njih 8 ne izadje puno.Ponesu klopu odavde, tamo kuvaju i super se provedu 3 dana.Vrlo cesto znaju da subotom ili nedeljom rano krenu(cak u 5h) i dok ne padne mrak se skijaju i vrate se isti dan.Ja ih zovem snezna druzina.
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od rsrce 16/2/2008, 13:57

Em spavam do 10-11, em me net zeza tako da ne mogu da uhvatim korak sa vama u ova februarska divna jutra. Ocu na miru da sednem i procitam ko, gde sta, zasto... ljubav
rsrce
rsrce

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 16/2/2008, 18:59

Srculence samo ti spavaj. Ne zaboravi da spavas za vas troje Very Happy i trebas dooooooooobro da se naspavas.
Da vam ispricam sta se desilo kada sam se pre pola sata vracala od Sneze. U Loznici je bila bas velika mecava.Gde cu peske kod seke, jeste da je jako blizu, ali duva, sneg leti na sve strane i hladnoooooooo.Odem ja kolima.I dok sam se igrala sa Nadjom krene jos jaca oluja.U jednom, trenutku sve je bilo sivo,sneg nikada jace nije padao, vetar je lomio grane drveca... da se najezis.Sve se to stisalo posle sat vremena i krenem ja kuci.Sve poledilo, ulice klizave(a Snezina zgrada je na malom brdascetu), auto sav zaledjen, jedva sam vrata otkljucala.Upalim auto da se malo zagreje i pocnem skidati sneg i razmisljam,pa zasto ne bi ostavila ovde auto ako ne budem mogla izaci i zbog klizavice.I tako ja razmisljam hocu - necu, cistim sneg i samo odjednom cujem tup udarac i bolan jauk.Okrenem se kad neka zena pala i bolno jauce,a covek pored nje pokusava da je pridigne. Pridjem da pomognem,a ona place,kuka i govori da joj je muka i da je hvata nesvest kako je uspravimo.Covek se uspanicio, zena mu je to,ona kaze da je udarila glavom i da joj je muka."Ajmo da je stavimo u moj auto pa cu vas odvesti do bolnice",rekoh i nas dvoje smo je na jedvite jade ubacili u kola.Meni patike klizave,pa sam par puta pala.Vise smo je vukli do kola, nego sto smo je nosili.Okrenuh kola lagano i nisam smela brze niz nizbrdicu,sam led-kao staklo.Covek tesi zenu,ja tesim oboje i nikada mi duzi put do bolnice nije bio.Stala sam pred hitnu i izletela iz kola da pozovem bolnicare. Zaista su brzo reagovali,uneli je u ambulantu i ja ostadoh sa covekom da pricekam i da vidim kako mu je zena.Tu se i upoznasmo. Zove se Dragan,zena Katarina,imaju 45 godina,decu od 12-devojcica Ana i decaka 10 zove se Jovan.Kaze brinuce se sto ih nema. Neki ljubazan cika dr. je brzo izasao .Katarina ima potres mozga i ostace u bolnici ali je van zivotne opasnosti.Pitah Dragana da li mu jos kako mogu pomoci.On se zahvali,rece ,moze dalje sam,ostade da prica sa dr. i ja krenuh lagano svojoj kuci-20km na sat.
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jelence 16/2/2008, 19:32

E svaka ti cast kad smes da vozis po ledu,meni jeste lepo da vozim po snegu,ali led affraid i pravi si drugar,pomazes ljudima u nevolji.Zao mi zene, ali sad je u bolnici i valjda ce se oporaviti.
A nevreme je bilo i kod nas ali ne bas toliko,ovde samo snegic za sada.
Ljubac Misicu
Jelence
Jelence

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od rsrce 16/2/2008, 21:05

Misicu, svaka cast za ucinjeno dobro delo! as
rsrce
rsrce

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od terka 16/2/2008, 21:24

Misice,svaka cast,prava zena od akcije b queen as yes !
terka
terka

Broj poruka : 271
Datum upisa : 06.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 17/2/2008, 08:31

usne Jutro cure, evo da vam pošaljem usne
Mišice divno je to što si uradila i hvala Bogu da si ti dobro prošla. g g Hvala za ovo o skijanju, razmotrićemo kasnije sad smo u gužvi a to da ćeš imati zgodnog instruktora to uopšte nisam sumnjala jer sam ti videla instruktora i apsolutno si u pravu . M + M =srce (evo tetkino dete kaže stavi srce tetka) Very Happy
Pišemo se kasnije :aa1:
HappyGirl
HappyGirl

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 5 od 9 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Nazad na vrh