Dje si avguste, sunce te grijalo!:)
+44
Xena
mamajednogprinca
nacKa
Ema78
bobica83
veki1
Anavi
InNaturaVeritas
Erata
MARA
twinsi
Tanja83
heart84
Dacaa
Botox
cufta
mijaki
lolipop
Simona
Mrvica
korpica
HappyGirl
LaFolie
MAAKKI
Mirjana
cicsa80
cici
pegaz
dra00
KoMetaK
anak
djole42
dr mali pariz
bak
lena
lilya
Vuchica
Gramatika
Orline
medolino
missile
Milijana
maus
BiKsi :)
48 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 4 od 25
Strana 4 od 25 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25
Re: Dje si avguste, sunce te grijalo!:)
zdravo svima
Miro, maneken je presladak
Konacno mi je muz srecan sto sam ga maltretirala od maja meseca sa dijetom, on uzasno voli da jede i uziva u hrani i cigaretama, medjutim, skinuo je 10ak kila i drasticno sredio krvnu sliku i juce nam je stigao rezultat spermograma: sa 360 hiljada na milion ipo plivaca
Sav je srecan i manje mu tesko pada sto ne jede kolenice
Mrvka, uzivaj sa sestrom, nece forum pobeci
Anak, mnogo je slatka haljinica, to je za neke male princeze?
Miro, maneken je presladak
Konacno mi je muz srecan sto sam ga maltretirala od maja meseca sa dijetom, on uzasno voli da jede i uziva u hrani i cigaretama, medjutim, skinuo je 10ak kila i drasticno sredio krvnu sliku i juce nam je stigao rezultat spermograma: sa 360 hiljada na milion ipo plivaca
Sav je srecan i manje mu tesko pada sto ne jede kolenice
Mrvka, uzivaj sa sestrom, nece forum pobeci
Anak, mnogo je slatka haljinica, to je za neke male princeze?
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Dje ste zene sunce vas ogrijalo
Stigli jutros na Mljet,super prosli u putu,vec se iskupali, neko spava,neko se kupa....
Sve vas ljubim i grlim
Stigli jutros na Mljet,super prosli u putu,vec se iskupali, neko spava,neko se kupa....
Sve vas ljubim i grlim
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Maus kako bih volela da sam sa vama tamo
Diiiiivno se provedite
Diiiiivno se provedite
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Mrvice uzivaj sa sestrom i ljubi mi Vukasina
LaFolie,to su odlicne vesti,bravo za rezultate i za muzica
Dje, si Misu,uziva te, tako i treba, bucni se koji put za mene
Ljubi mi Anusku,pretpostavljam koliko je odusevljena
LaFolie,to su odlicne vesti,bravo za rezultate i za muzica
Dje, si Misu,uziva te, tako i treba, bucni se koji put za mene
Ljubi mi Anusku,pretpostavljam koliko je odusevljena
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
Maus, uzivajte i za mene, mirisite i disite more i borove
Sve vas ljubim, odosmo na Dunav ujutru pa se vidimo ovih dana
Sve vas ljubim, odosmo na Dunav ujutru pa se vidimo ovih dana
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Dobar dan,
Anak, ja se secam price o haljinici i prelepa je i da uskoro bude slika modela u njoj
Bak i Maus, uzivajte pored vode. Maus, snimaj nam Anciku tamo da gledamo nasu plivacicu
Mrvo, uzivaj sa sestrom jos malko.
Mirka, znaci stize plivacica... ne zna se ko ce vise uzivati.
Lafe, svaka cast za uspesnu torturu
Ostale curke, sve ljubim.
Mi smo danas bili u RIbarskoj banji u novom Spa centru...joooj kako smo se nauzivali. Ne zna se da li vise Lence ili mi... Lence zaspala cim je sela u kola. Bilo drustvo, mala deca, najstarije 3 godine..haos. Druzenje se nastavlja popodne, a sutra krstenje U ponedeljak se pakujemo, od utorka smo u Nisu do nedelje al, pisemo se mi jos.
Ida, hvala na cestitkama
Anak, ja se secam price o haljinici i prelepa je i da uskoro bude slika modela u njoj
Bak i Maus, uzivajte pored vode. Maus, snimaj nam Anciku tamo da gledamo nasu plivacicu
Mrvo, uzivaj sa sestrom jos malko.
Mirka, znaci stize plivacica... ne zna se ko ce vise uzivati.
Lafe, svaka cast za uspesnu torturu
Ostale curke, sve ljubim.
Mi smo danas bili u RIbarskoj banji u novom Spa centru...joooj kako smo se nauzivali. Ne zna se da li vise Lence ili mi... Lence zaspala cim je sela u kola. Bilo drustvo, mala deca, najstarije 3 godine..haos. Druzenje se nastavlja popodne, a sutra krstenje U ponedeljak se pakujemo, od utorka smo u Nisu do nedelje al, pisemo se mi jos.
Ida, hvala na cestitkama
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Lafe, piši mi na pp muževu dijetu, ako nećeš da zatrpavamo temu! Pliz! Milijana, jel ćete krstiti malu Milenu? Anak, biće devojčica, za početak, haljinica je već čeka.
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Zenske,samo da vam mahnem iz busa,ako se nesto desi,jer vozac vozi ko blesav,da znate sta mi je
Danas se druzila na Zlatiboru sa divnim curicama i sa prelepim vilenjakom,koji se samo smiskao jednim uglom usana,a okice zeravice,samo su snimale sve Presladak je! Tako mi je prijalo ovo druzenje i upoznavanje,da jedva cekam proslavu da stisnem i ostatak vas
Anak, duvna je haljinica za tvoju malenu! Secam se i ja tvoje kupovine
Misu,uzivaj i za nas!
Mirka,Nebojsa se lepo ubucio,sad je samo za gnjavazu!
Orle,ti si im malo rekla,ja bi to i ostrije mazi filozofa!
Grama,hoce ta nervoza od trudnoce,znas?!
Lilya,jos samo 5 dana radis i onda- uzivancija! :-)
Mili,mozda i tebe stisnem sledeceg vikenda,u Nisu i Sokobanji sam ! :-)
Sutra stiskam Novosadjanke
Danas se druzila na Zlatiboru sa divnim curicama i sa prelepim vilenjakom,koji se samo smiskao jednim uglom usana,a okice zeravice,samo su snimale sve Presladak je! Tako mi je prijalo ovo druzenje i upoznavanje,da jedva cekam proslavu da stisnem i ostatak vas
Anak, duvna je haljinica za tvoju malenu! Secam se i ja tvoje kupovine
Misu,uzivaj i za nas!
Mirka,Nebojsa se lepo ubucio,sad je samo za gnjavazu!
Orle,ti si im malo rekla,ja bi to i ostrije mazi filozofa!
Grama,hoce ta nervoza od trudnoce,znas?!
Lilya,jos samo 5 dana radis i onda- uzivancija! :-)
Mili,mozda i tebe stisnem sledeceg vikenda,u Nisu i Sokobanji sam ! :-)
Sutra stiskam Novosadjanke
Poslednji put izmenio Metaurina dana 5/8/2012, 00:59, izmenio ukupno 2 puta
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Zeznuh post sa fona pa ode dvaput,pa da ne citate i vi dvaput isto
I,naravno,izbrisah pogresan post!
htedoh reci jos samo - da stiskam svuda po Evropi,znane i neznane,zvana i ne zvana!
I,naravno,izbrisah pogresan post!
htedoh reci jos samo - da stiskam svuda po Evropi,znane i neznane,zvana i ne zvana!
Metaurina ::Zenske,samo da vam mahnem iz busa,ako se nesto desi,jer vozac vozi ko blesav,da znate sta mi je
Danas se druzila na Zlatiboru sa divnim curicama i sa prelepim vilenjakom,koji se samo smiskao jednim uglom usana,a okice zeravice,samo su snimale sve Presladak je! Tako mi je prijalo ovo druzenje i upoznavanje,da jedva cekam proslavu da stisnem i ostatak va s
...
Hvala Metaurina i za komentar o Vilenjaku i za poklon koji si mu kupila. :) Zao mi je sto nije pricao, onda je jos sladji i sarmantniji... Bilo nam je bas lepo danas, ja sam vec pisala u mom dnevniku...
Pozdravi za Kutanjke sa Zlatibora
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
Pozdravčići za dame sa extra pamćenjem, vidi se da niste "u godinama"
Maus maši sa Mljeta, a ako ti trajekt staje u Splitu.......
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Miss, ne mi, moja drugarica krsti decaka koji je 15 dana stariji od Milene. Mi cemo milenu kad bude punila godinu dana
Meta, samo ti stiskaj i ja bi volela da budem jedna od stisnutih
Ja , nakupilo se toliko da ce nas zatrpati... pa kad legnem....
Meta, samo ti stiskaj i ja bi volela da budem jedna od stisnutih
Ja , nakupilo se toliko da ce nas zatrpati... pa kad legnem....
Dobro jutro!
Moze jedna kafa sa prelepog ostrva?
Sad cu je pristaviti.
Anak secam se te haljinice i price o njoj kada si je videla. Ne staje trajekt u Splitu. Mi se odvajmo za Dubrovnik pa iz Stona, tacnije Propratno cekamo trajekt za Mljet.
Mili drago mi je za jucerasnje uzivanje. Ljubi decicu za mene.
Bak uzivaj na Dunavu.
Meta palo druzenje sa Simonom i Vilenjakom. Divno! A da li si se fidela sa Biksi? Koji lik od vozaca. Uzas! Sutra NS. Pozdravi sve!
Gramatika kada je beta?
Zene sve vas pozdravljam i volim.
Moze jedna kafa sa prelepog ostrva?
Sad cu je pristaviti.
Anak secam se te haljinice i price o njoj kada si je videla. Ne staje trajekt u Splitu. Mi se odvajmo za Dubrovnik pa iz Stona, tacnije Propratno cekamo trajekt za Mljet.
Mili drago mi je za jucerasnje uzivanje. Ljubi decicu za mene.
Bak uzivaj na Dunavu.
Meta palo druzenje sa Simonom i Vilenjakom. Divno! A da li si se fidela sa Biksi? Koji lik od vozaca. Uzas! Sutra NS. Pozdravi sve!
Gramatika kada je beta?
Zene sve vas pozdravljam i volim.
Dobro jutro,
Kucam satelefona, pa cu kratko da srknem ovu Misicinu kafu sa Mljeta...mmmm..... Bas juce gledah neke slike na fb, moj drug bio tamo...milina.
Ajd odoh....
Kucam satelefona, pa cu kratko da srknem ovu Misicinu kafu sa Mljeta...mmmm..... Bas juce gledah neke slike na fb, moj drug bio tamo...milina.
Ajd odoh....
Jutro jutra
Da se i ja jedno jutro na vrijeme upišem na ovu temu.
Jutros vruće već od 8 sati, a mene kosa polomi, oznojena i mokra mi je 24 sata, i ne znam da li mogu više da je perem i sušim, ili da se šišam na kratko, ako će mi to pomoći.
Milijana jesi li živa poslije peglanja?
Maus, kako lijepo uživate, bućnite se jednom i za mene, i za debeljka posebno, on već pati što ne skvasi goozu ovog ljeta. Nadam se da ćeš nekako da ukombinuješ jedan dan ranije da kreneš kući, ili da jedan dan produžiš odmor, pa da navratite kod nas taman na spavanjac i odmor, i bar jedan dan zajedničkog uživanja, nije bitno u koliko sati prolazite kroz Sarajevo, mi bismo vas čekali. Ljubimo vas po 100 puta.
Cure moje stisak za sve
Da se i ja jedno jutro na vrijeme upišem na ovu temu.
Jutros vruće već od 8 sati, a mene kosa polomi, oznojena i mokra mi je 24 sata, i ne znam da li mogu više da je perem i sušim, ili da se šišam na kratko, ako će mi to pomoći.
Milijana jesi li živa poslije peglanja?
Maus, kako lijepo uživate, bućnite se jednom i za mene, i za debeljka posebno, on već pati što ne skvasi goozu ovog ljeta. Nadam se da ćeš nekako da ukombinuješ jedan dan ranije da kreneš kući, ili da jedan dan produžiš odmor, pa da navratite kod nas taman na spavanjac i odmor, i bar jedan dan zajedničkog uživanja, nije bitno u koliko sati prolazite kroz Sarajevo, mi bismo vas čekali. Ljubimo vas po 100 puta.
Cure moje stisak za sve
lolipop- Broj poruka : 4146
Godina : 46
Datum upisa : 15.11.2010
jutro cure!
evo da se ja pohvalim jutrosnjom gluposti, pametnica ja, nisam sinoc oprala sokovnik od cedjenja voca i povrca, i jutros imam sta i da vidim pun sokovnik musica, dok samo ga oprali - puna kuca musica!!!
mm mi se popeo na glavu zvocajuci, a ja na internetu nasla neke recepte kako da ih se resim, pa idem po kuci kao luda nasta i usisavam ih!!!
on hoce da prska insekticidom, ja ne dam!
uzas!
a juce sam prosula po celoj kuhinji (citaj, frizider, elementi, zid, radijator, plocice, JA..) sok od cvekle....
bolje mi je da nista ne radim, sve sto krenem napravim neku glupost....
evo da se ja pohvalim jutrosnjom gluposti, pametnica ja, nisam sinoc oprala sokovnik od cedjenja voca i povrca, i jutros imam sta i da vidim pun sokovnik musica, dok samo ga oprali - puna kuca musica!!!
mm mi se popeo na glavu zvocajuci, a ja na internetu nasla neke recepte kako da ih se resim, pa idem po kuci kao luda nasta i usisavam ih!!!
on hoce da prska insekticidom, ja ne dam!
uzas!
a juce sam prosula po celoj kuhinji (citaj, frizider, elementi, zid, radijator, plocice, JA..) sok od cvekle....
bolje mi je da nista ne radim, sve sto krenem napravim neku glupost....
mijaki- Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011
Jutro i jedna virtuelna kafica, pa idem za NS. A da je popijete na ovakvom mestu!
Misu, videla se sa SImonom i vilenjakom, Biksijem i Annom
Mijaki, lezi i ne diraj nista, hoce sve to kad si trudnica, jednog dana ces se smejati svemu tome
Misu, videla se sa SImonom i vilenjakom, Biksijem i Annom
Mijaki, lezi i ne diraj nista, hoce sve to kad si trudnica, jednog dana ces se smejati svemu tome
anak ::Pozdravčići za dame sa extra pamćenjem, vidi se da niste "u godinama"
I još da se zahvalim Meti na kafi i putovanju.
Maus, meni sestra na otpustu rekla da već oko 12. mogu da radim betu, a sad vidim na onom kalkulatoru da mi preporučuju 14.
Anak, kao što već rekoh, ja ti želim da moraš da dokupiš još jedno odelce!
Gramatika- Broj poruka : 4085
Datum upisa : 16.03.2011
Milijana ::Dobro jutro,
Ajd odoh....
hahahaha koji sam ja lik. Kao nudim kafu a onda smugnem
lolipop ::
Duso okupah se ja za vas dvoje pardon troje Kao i za sve vas sa Kutka. Ne verujem da cemo svratiti kod vas.Cekamo jos neke prijatelje da se vidimo sa njima. Oni stizu 16. a mi krecemo 17.8. Zao mi je bas. Pitanje je kako cemo Anu uspeti da spakujemo u auto Da se ona pita spavala bi u vodi, jela bi u vodi...preselilaa bi se ovde
Gramatika ::
Maus, meni sestra na otpustu rekla da već oko 12. mogu da radim betu, a sad vidim na onom kalkulatoru da mi preporučuju 14.
Anak, kao što već rekoh, ja ti želim da moraš da dokupiš još jedno odelce!
U svakom slucaju navijam, mantram, drzim fige
Kao i za Anak i za jos jedno odelce
Meta dobra fotka, dobraaaaaa
Mijaki ja sam u trudnoci bila 100% zaboravna. Bitno je da si se reslia musica.
Hoce li neko vino sa Peljesca?
Samo da vam mahnem, nista ne stizem, krenula atletika pa samo blejim u monitor. Opet cemo ostati bez rucka kako je krenulo, a mozda i smugnemo negde na rucak
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Dan cure !
Vidim palo stiskanje na Zlatiboru ,zavidim vam cure
Maus brčni nozicu u vodicu spcijalno za mene ,ja bi ko i Anči spavala u vodi ,jela u vodi......al nikako da stignem do vode
Meta ,šta bi sa NI?
Loliška ,vidim muči te kosa ....ja svoju ošišah prošle godine ,mislila biće lakše....u suštini isti djavo ,samo što sam duzu mogla da pokupim a ovo sad neka bljak duzina ni tamo ni vamo......a znojim se isto....i stalno je mokra kosa.....
Ljubim vas sve !
Vidim palo stiskanje na Zlatiboru ,zavidim vam cure
Maus brčni nozicu u vodicu spcijalno za mene ,ja bi ko i Anči spavala u vodi ,jela u vodi......al nikako da stignem do vode
Meta ,šta bi sa NI?
Loliška ,vidim muči te kosa ....ja svoju ošišah prošle godine ,mislila biće lakše....u suštini isti djavo ,samo što sam duzu mogla da pokupim a ovo sad neka bljak duzina ni tamo ni vamo......a znojim se isto....i stalno je mokra kosa.....
Ljubim vas sve !
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Cure samo da vas pozdravim i stisnem
Uzivajte..oni koji su na moru nek se okupaju za nas,oni koji rade da sto pre zavrse sa poslom,oni sto odmaraju pridruzujem se njima
Ajd uzivajte u nedeljnom popodnevu
Uzivajte..oni koji su na moru nek se okupaju za nas,oni koji rade da sto pre zavrse sa poslom,oni sto odmaraju pridruzujem se njima
Ajd uzivajte u nedeljnom popodnevu
Cure, samo da vas pozdravim...
Mima vec uziva,ali njoj i Ani nije ni manjkalo uzivanja...vidim ja te scene iz bazena,odlicno! moze vino sa Peljesca, prijavljujem se!!
Loli, lep ti ticker,kako duso napredujes?
Proslo prvo tromesecje, a?
Grama, kako guras?
Medo,kako ti provodis vreme?
Mili u speedu,kao i uvek. Zao mi sto je letovanje tako proslo...sa srecom krstenje!
Djolesku...sta cekamo?
MetaK, fotkica i kafica...mmmm...pozdravi mi Novosadjanke!
Mijaki, duso, kad kupujes kolica?
Miro, sin ti je sladak, ne rekoh ti, deluje mi zreliji nego sto je uzrasta
Korpice, sta te je omelo da se tek sad javljas u avgustu?
Dok cekam da nam se rucak prohladi, Zvezde smo nahranili,pa da vam se javnem na kratko.
Danas stigoh da se ofarbam...tacnije mama me farba,al dobro. Juce sam i nokte na nogama sredila i namackala. Odavno ja vec kuvam, sudove, kupatilo...prasinu...znacili to da se uhodavamo?
Bebe su dobro, grcici tu i tamo, Ivona mi je bila enrvoznija prethodnih dana, babica sumnjala i na uho, mada ona sisa,vuce i flajku i sisu i dudu, ne kuka na uho...svejedno, nesto mi se njeno disanje ne dojmi, pa planiramo sutra da ih odvedemo kod pedijatra,privatno,pre nase prve kontrole u Domu zdravlja.
Ne slikam ih mnogo, ne stizem,ali evo od pre neki dan...za nase forumske tetke!
Mima vec uziva,ali njoj i Ani nije ni manjkalo uzivanja...vidim ja te scene iz bazena,odlicno! moze vino sa Peljesca, prijavljujem se!!
Loli, lep ti ticker,kako duso napredujes?
Proslo prvo tromesecje, a?
Grama, kako guras?
Medo,kako ti provodis vreme?
Mili u speedu,kao i uvek. Zao mi sto je letovanje tako proslo...sa srecom krstenje!
Djolesku...sta cekamo?
MetaK, fotkica i kafica...mmmm...pozdravi mi Novosadjanke!
Mijaki, duso, kad kupujes kolica?
Miro, sin ti je sladak, ne rekoh ti, deluje mi zreliji nego sto je uzrasta
Korpice, sta te je omelo da se tek sad javljas u avgustu?
Dok cekam da nam se rucak prohladi, Zvezde smo nahranili,pa da vam se javnem na kratko.
Danas stigoh da se ofarbam...tacnije mama me farba,al dobro. Juce sam i nokte na nogama sredila i namackala. Odavno ja vec kuvam, sudove, kupatilo...prasinu...znacili to da se uhodavamo?
Bebe su dobro, grcici tu i tamo, Ivona mi je bila enrvoznija prethodnih dana, babica sumnjala i na uho, mada ona sisa,vuce i flajku i sisu i dudu, ne kuka na uho...svejedno, nesto mi se njeno disanje ne dojmi, pa planiramo sutra da ih odvedemo kod pedijatra,privatno,pre nase prve kontrole u Domu zdravlja.
Ne slikam ih mnogo, ne stizem,ali evo od pre neki dan...za nase forumske tetke!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Pari,svaka cast zeno,sve postizes,evo nama jos jedna zena zmaj sa blizancima
Ja se nadam da ce sve biti u redu kod pedijatra,javi se kad budes mogla... Vec sam pisala u dnevniku zvezdica ali slike su me ocarale skroz na skroz,dusice malene,slatke,ljubim ih milion puta i opet toliko,kako bi ih gnjavila i mazila
Dusanova rukica i palac u ustima me oboroli s nogu
Kako nas postrojis
Ja sam odlicno,hvala na pitanju,uzivam uz kutak i slike nasih bebica
Malo me mucnine jos drze ali dobro to je normalno
Ljubim svu decicu sa naseg kutka
Ja se nadam da ce sve biti u redu kod pedijatra,javi se kad budes mogla... Vec sam pisala u dnevniku zvezdica ali slike su me ocarale skroz na skroz,dusice malene,slatke,ljubim ih milion puta i opet toliko,kako bi ih gnjavila i mazila
Dusanova rukica i palac u ustima me oboroli s nogu
Kako nas postrojis
Ja sam odlicno,hvala na pitanju,uzivam uz kutak i slike nasih bebica
Malo me mucnine jos drze ali dobro to je normalno
Ljubim svu decicu sa naseg kutka
Strana 4 od 25 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 4 od 25
Dozvole ovog foruma: