Dje si avguste, sunce te grijalo!:)
+44
Xena
mamajednogprinca
nacKa
Ema78
bobica83
veki1
Anavi
InNaturaVeritas
Erata
MARA
twinsi
Tanja83
heart84
Dacaa
Botox
cufta
mijaki
lolipop
Simona
Mrvica
korpica
HappyGirl
LaFolie
MAAKKI
Mirjana
cicsa80
cici
pegaz
dra00
KoMetaK
anak
djole42
dr mali pariz
bak
lena
lilya
Vuchica
Gramatika
Orline
medolino
missile
Milijana
maus
BiKsi :)
48 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 12 od 25
Strana 12 od 25 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 25
Re: Dje si avguste, sunce te grijalo!:)
Da ja znam nije, bar nije bila proletos kad smo se čule. Ali sa Kutanjkama je sve moguće.
Ih, kakva će to žurka biti na kutku kad nablić uleti sa takvom viješću
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Dan Jutra!
Tu smo negde, samo ja ka Zemunu, a ti u suprotnom pravcu, cini mi se
nema nam Bixi, ako se ne javi eto ti mene jedan dan, nemoj posle da kukas kako ne znam da odem
Ljubi macice
Ljubim trudnjacicu, uz jos malo?
E dobro nam se vratila, ljubi malog sportistu. Ni ja se ne odvajam od tv-a, sta li cu sad da gledam?
Ljubim ja vas kupacice
Videla sam vas tamo, mnoooogo ste mi slatki
Vidis da se moze Al tesko, priznajem
Nabla nam se odmara od nas , pisi joj na pp, mozda vidi, ako ti nesto konkretno treba
Stvarno nema nam Mirjane, verujem da se maze pa ne stizu
Orlicu moj
Ja ispratila muzica, prosetala kuce, bas sam vredna od jutros Preparkirala auto, rade nam trotoare, iskopali prosle nedelje jednu stranu ulice, i jos nisu asfaltirali, danas krenuli drugu stranu da lupaju, a gde cemo automobile niko ne zna A ako ga ne izvezem iz dvorista ostace zarobljen bar deset dana
Ljubim vas
lilya ::Bak, ti ja smo komsinice izgleda
Tu smo negde, samo ja ka Zemunu, a ti u suprotnom pravcu, cini mi se
Tanja83 ::
Biksicu imam resenje
Ajmo svi kod mene na druzenje Cole nek vezba cuvanje dece a mi cemo da se stiskamo
Bak,eto prilike da stisnes mene,Mazuljka i Nemirka A i vreme je vala,deca ce mi krenuti u prvi razred dok ti dodjes
nema nam Bixi, ako se ne javi eto ti mene jedan dan, nemoj posle da kukas kako ne znam da odem
MARA ::Jutro jutra
Decica su mi zdrava,Viktor ne ide u vrtic zato sto su njegovi u avgustu na odmor ne vodi mi se u drugu vrtic.
Vuk je zvrk na kvadrat,samo nesto cavrlja,dira,podmece,bije,rastura,rusi....uh mnogo je za danas sutra cu jos.Zdrav je ali mnogo slabo jede ovih dana verovatnoi zbog vrucine ali zato popije pola l vode dnevno.Svakog jutra ustaje i kaze tata mama ide Vuk vutic,eeeee kad bude trebalo da krene nece hteti a sad kao ide vutic.Mnogo lepo prica,cisto i tecno i sastavi po 5 reci.
Na moru nam je bilo super,mozda u septembru skoknemo na 7 dana i do Grckeee,bas bi mi godilo toliko sam umorna da na kraju dana nemam snage ni da disem.Jeste da sve postizem i bas mi te obaveze tipa peglanje oduzimaju mnogo vremena ali dobro navika je cudo.
Odoh sad da mesim picu deca traze jos od 6h.
Ljubi macice
medolino87 ::Pozdravcic jutrima
Za pocetak jedna kafica,od kada nema nase Misice zabusavamo sa kaficom
Kod mene malo zahladnelo pa se lakse dise Devojke nisam tri meseca pila kafu,odnosno ja pijem sa mlekom ali od kada sam krenula u postupak nije mi godila,posto me glava jako boli,skuvam ja jutros gorku kafu ali ne ide toliko mi se gadi ukus da sam je morala prosuti
Uzivajte u nedelji a ja vas ljubim sve redom
Ljubim trudnjacicu, uz jos malo?
Mrvica ::
Ja sam sestre ispratila, pa smo danas isli odmah u lutanje kod kumova u Bg. ne mozemo mi sedeti kuci ni dana.
Gledam zatvaranje olimpijade, mislim da nikad nisam gledala sport kao ove godine. Ne bude li ovaj moj sin neki sportista, ne znam sta ce.
E dobro nam se vratila, ljubi malog sportistu. Ni ja se ne odvajam od tv-a, sta li cu sad da gledam?
maus ::Dobro jutro!
Bili u Ma 2 dana. Nisam bila tamo od 1990. godine, a letovala sam sam u Ma 15 godina. Blizu je, samo 67 km od trajekta a imali smo i smestaj, naravno besplatno i sto ne iskoristiti priliku.
Ja vas sada sve pozdravljam i masem i ljubim.
Ljubim ja vas kupacice
Bojana86 ::odmor zavrsen, vracamo se u realnost )))
malo vas ispratih, svi ste ok :)
najvise sam ispratila mamu Pari i jako mi je drago sto su svi super :) <3 <3
i mi smo ok, prija nam jako ovo vreme, budzimo se, meskoljimo, skakucemo, rastemo, volimo se sve vise i takoooo :)
sad cemo da se spremimo pa da prosetamo pupak i kroz pijacu :)
ljubimo vas :)
Videla sam vas tamo, mnoooogo ste mi slatki
missile ::Dobar dan, Kutanjke drage!
Pitala sam se hoću li uspeti nedelju dana bez kompjutera, interneta i telefona Da, uspela sam! Ali teško. Mislila sam na vas, htela sam krišom od sebe same da zgrabim telefon koliko da vas čitam, ne moram da pišem... Ali sam uspela. Najteže je bilo kad sam tražila aranžmane za more u septembru, a na raspolaganju samo fixni tel.
Sad da vas izljubim, stisnem, pa da vas čitam
Vidis da se moze Al tesko, priznajem
erato ::Devojke, citala sam puno postova od clanice nabla, ali vidim da niej aktivna na forumu. Sta je sa njom? Ona je bas car za ovu nasu problematiku!
Nabla nam se odmara od nas , pisi joj na pp, mozda vidi, ako ti nesto konkretno treba
Stvarno nema nam Mirjane, verujem da se maze pa ne stizu
Orlicu moj
Ja ispratila muzica, prosetala kuce, bas sam vredna od jutros Preparkirala auto, rade nam trotoare, iskopali prosle nedelje jednu stranu ulice, i jos nisu asfaltirali, danas krenuli drugu stranu da lupaju, a gde cemo automobile niko ne zna A ako ga ne izvezem iz dvorista ostace zarobljen bar deset dana
Ljubim vas
Poslednji izmenio bak dana 13/8/2012, 11:58, izmenjeno ukupno 1 puta
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Sa tobom na jutrenje, ooooo, da! Gde ste, Sunac li vam;-)
Raport:
Nisam trudna, uopšte se ne nerviram, dala sam sebi šest meseci posle operacije. Bila sam na moru i planiram da u septembru krenem na inseminaciju.
Kratko i jasno. Šta ima? Ček da čitam malo...
A klub više ne postoji ili je mene i Bogo zaboravio?
Cmooooook
Raport:
Nisam trudna, uopšte se ne nerviram, dala sam sebi šest meseci posle operacije. Bila sam na moru i planiram da u septembru krenem na inseminaciju.
Kratko i jasno. Šta ima? Ček da čitam malo...
A klub više ne postoji ili je mene i Bogo zaboravio?
Cmooooook
InNaturaVeritas- Broj poruka : 864
Datum upisa : 24.02.2012
Pariiiiiiiiiiiiiiiiz! ČESTITAM DRAGA! dugo nisam bila i tek sada videh! Ljubim te, sve naj i naj i naj naj!!!!!
ORLEEEEEEEEEEEE! Bravooooooooooo majstore moj! Sve sam propustila, jaoooooooooo, kakve vesti! Srećice moje lepe!
Ma postoji i Klub i Koraci, nego reče da pauziraš, pa te ja zvala na jutrenje, nako...da ćaskamo
A moš i tamo, ko ti brani
Super, djeluješ mi puna energije, jesi li išla negdje na odmor.
Bakiša
A moš i tamo, ko ti brani
Super, djeluješ mi puna energije, jesi li išla negdje na odmor.
Bakiša
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Dobar dan jutra.
Jos uvek sam tu, ali sa telefona i jos uvek ne znam gde idemo. Kad krenemo mm ce mi reci do tad nek ostane iznenadjenje.
Ipak,.imam.da radim i danas tako da moram sad da vas pozdravim, a ja vas citam kasnije i malko pisem.
Pozz
Jos uvek sam tu, ali sa telefona i jos uvek ne znam gde idemo. Kad krenemo mm ce mi reci do tad nek ostane iznenadjenje.
Ipak,.imam.da radim i danas tako da moram sad da vas pozdravim, a ja vas citam kasnije i malko pisem.
Pozz
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Lili, super vam je to sa iznenađenjem, ali ako ne znaš kuda idete, kako ćeš se spakovati planina ili more, nije isto
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
lilya ::Bak, ti ja smo komsinice izgleda
Biksi, vidim ja tvoja i moja racunica oko kondoma skoro pa ista
Evo stigli i brisevi i tek mi sad nista nije jasno. Nema streptokoka, vaginalni bris sterilan u cervikalnom opet enterokokoska ima je dosta, ali ne preko milion. Stvarno mi sad nista nije jasno. Ja cu lepo po Normogynu pa cemo da vidimo dalje sta i kako. Jos kad bi Normogyna bilo da se kupi...
Ima normogyna, možda ne u svakoj apoteci ali ga ima, a imaš i oralne tablete, ali ja ne znam kako se zovu. Samo, to ti je protiv gljivica. A te bakterije, ja to ne shvatam. Kad sam bila opuštena i nisam se sekirala oko toga, bila sam skroz čista, u konzilijumu. U Jovanovoj su stalno nešto iznalazili, kad je nestalo e.coli onda nešto drugo... Kako to, ne shvatam.
P.S. ja sam u paničnom strahu od kandide, i stalno imam u frižideru pokoju normogin vaginaletu. tamo gde je puter, senf, parmezan, na kraju reda i moja bočica. Dobro si me podsetila, moraću da obnovim zalihe Mm obožava flašice od Normogina, tu drži neke šrafčiće, pa se raduje, kao dete.
E da zaboravih da javim mm radio cuveni bris urezere, urin, urinikulturu i spermokulturu, sve sterilno
Miss, ma.to je negde od Beograda do Tare, nije more, mozda Divcibare, mozda Vrnjacka Banja, ponesem jos malo vesa i jos jednu majicu i to je to. Ja sam ti vrlo zahvalna za pakovanje: ves, carape, sorc, farmerke, trenerka, majice , kreme i kremice i ja spremna.
Miss, ako si negde videla da ima Normogyna pliz javi, tacno mi treba jos jedna kutija.
Miss, ma.to je negde od Beograda do Tare, nije more, mozda Divcibare, mozda Vrnjacka Banja, ponesem jos malo vesa i jos jednu majicu i to je to. Ja sam ti vrlo zahvalna za pakovanje: ves, carape, sorc, farmerke, trenerka, majice , kreme i kremice i ja spremna.
Miss, ako si negde videla da ima Normogyna pliz javi, tacno mi treba jos jedna kutija.
Kakve divne vesti su me dočekaleGramatika ::Milijana ::Dobro vvece,
Samo da se javnem da smo stigli. Mrtva sam umorna, ni jednu jedinu stvar nisam izvadila i raspakovala i ne mogu veceras.... sutra je, i onako, nedelja... lepo smo se proveli, malo setali, skoknuli do Niske banje i sad malko da odmorimo kuci....
Citam i pisem sutra, sad idem da spavam i da vidim jevila li se negde Gramatika
Javila se. Danas beta 345,4.
Radila u Medicusu.
Čestitam
Duša mala Bubimo da plođeMilijana ::Gra, cestitam. Bas sam mislila na tebe ovih dana
Evo ja da se javnem, ali nisam bas najbolje... pisala sam u Mileninom dnevniku, opet je bolesna i bas sam sva bez veze
Jakako neg prava?orline ::Evo je kafa..meščini prava
Sve vas
Meščini da je neko pito zame
Nama je došla seka, moja sestričina, što znači da u kuću ulazimo samo kad imamo goste i naravo, da prespavamo. Inače, Cvrle se prehladio i zapušen mu je nosić. Prvu noć sam mislila da će se ugušiti, pa nisam smela da zaspim Uglavnom, mislim, tj. nadam se da prolazi. Šaljem vam jedan cvetak koji sam dobila i seku i batu kako spavaju zagrljeni.
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Uvek ga kupujem u apoteci na Vidikovcu, kad ideš iz grada siđeš sa 53 ili 23 jednu stanicu posle meka, i ugledaš apoteku na izlasku iz busa. Koštao oko 700din. E sad ne znam da li je i tu deficit, nisam kupovala od proletos. Ako vidim negde drugde danas, pišem ovde
Mirka, blago Cvrletovoj seki...
Mirka, blago Cvrletovoj seki...
Bakisa,vrednice nasa,pa kud ces sada preparkirati auto ako sve izbuse
Ljubim te puno Da,da,jos malo pa UZ,mada kad razmislim imam ja jos 9 dana da se nacekam
Mirce,samo vi uzivajte, a slicica sestrice i Cvrleta je odlicna,vidi kako je zagrlio,dusica umiljata Pomazi ga jednom nesno za mene
Lili,bravo za muzeve nalaze Jos malo pa iznenadjenje,svaka mu cast da je uspeo da ti nista ne kaze i da stvarno bude pravo iznenadjenje
Ljubim te puno Da,da,jos malo pa UZ,mada kad razmislim imam ja jos 9 dana da se nacekam
Mirce,samo vi uzivajte, a slicica sestrice i Cvrleta je odlicna,vidi kako je zagrlio,dusica umiljata Pomazi ga jednom nesno za mene
Lili,bravo za muzeve nalaze Jos malo pa iznenadjenje,svaka mu cast da je uspeo da ti nista ne kaze i da stvarno bude pravo iznenadjenje
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
Mirka kakva sreca
Mili cim dohvatim komp skoknucu do dnevnika da vidim sta vas snaslo.
Lezim pored deteta, malo ga uspavala citavih 10 minuta i raskenjkavi se.. Ja ustanem da se pripremim da ga dojim kad on opet zaspa. A bio se skroz probudio i plakao. To on cisto da ja moram ustati.
Mili cim dohvatim komp skoknucu do dnevnika da vidim sta vas snaslo.
Lezim pored deteta, malo ga uspavala citavih 10 minuta i raskenjkavi se.. Ja ustanem da se pripremim da ga dojim kad on opet zaspa. A bio se skroz probudio i plakao. To on cisto da ja moram ustati.
Mrvica- Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010
orline ::
Maus, kako sam samo mogla pomisliti da je Anči plakala u pozadini, ja rek'o otplivala si bez nje, pa joj krivo Medjutim, to je naša
Nek ti je živa i zdrava, prelepa je. Stomače bih joj izgnjavila i kosicu svu zamrsila Nadam se da ti je lepo bilo u Makarskoj
Stvarno ne znam kako si mogla tako nesto pomisliti
U Ma je bilo divno. Pisacu sutra. Sad me jos cimaju emocije. Sedela sam na obali , na mestu gde smo kampovali 15 godina za redom i samo su se redjale slike...
orline ::Evo je kafa..meščini prava
Mescini da je prava CARICE!!!
orline ::Da ja znam nije, bar nije bila proletos kad smo se čule. Ali sa Kutanjkama je sve moguće.
Mirjana ::
Meščini da je neko pito zame
Nama je došla seka, moja sestričina, što znači da u kuću ulazimo samo kad imamo goste i naravo, da prespavamo. Inače, Cvrle se prehladio i zapušen mu je nosić. Prvu noć sam mislila da će se ugušiti, pa nisam smela da zaspim Uglavnom, mislim, tj. nadam se da prolazi. Šaljem vam jedan cvetak koji sam dobila i seku i batu kako spavaju zagrljeni.
Dobro ti se cini Vidim da si zivko i zdravko a vidim i dve lepote zagrljene i topim se topim ali ne od +36 stepeni vec od lepoteeeeeeeeee. Cvrle medu! Da brzo ozdravis secerko maleni.
Missile moglo se bez kompa i virkanja na Kutak
Bak nadam se da ce brzo srediti ulkicu i da neces muku muciti sa preparkiranjem.
Biksi rode dje si te grijalo i ogrijalo.
Ja idem CA!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Hoću reci idem ĆA!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
joj kako je Cvrle zagrlio
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Mišice, ti se vratila! Čim budeš u raspoloženju, piši nam izveštaj.
P.S. Ne znam jesi li osvojila sedmicu na lotou, ali se i mm zagrejao da igra loto! Ala će nas biti milionerki ovde...
P.S. Ne znam jesi li osvojila sedmicu na lotou, ali se i mm zagrejao da igra loto! Ala će nas biti milionerki ovde...
Sve vas grlim!
A Cvrleta grlim, ljubim, topim se....
A Cvrleta grlim, ljubim, topim se....
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
Dan jutra
Ne stizem bas da vas pratim, ali su mi u glavi ostale Anine i Cvrletove slike i istopila se nacisto
Samo cu jako da vas onako da puca!!!!!!
Ne stizem bas da vas pratim, ali su mi u glavi ostale Anine i Cvrletove slike i istopila se nacisto
Samo cu jako da vas onako da puca!!!!!!
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
lili, mm-a sam poslala da pita, imaš u ConnectUR apotekama Normogin vaginalete 1 kutija 797din. Ova je na Ceraku u Kosmajskoj ulici, ali imaš ih po gradu.
Hvala Miss, sto mislis na mene. Evo javila mi Meta da ima i u apoteci Igor u centru, a ta mi je bliza pa cu tamo da odem. Poljubac
Meta, hvala jos jednom draga Ja sam pocela da navijam svom snagom
Meta, hvala jos jednom draga Ja sam pocela da navijam svom snagom
bitno je da si našla!
E pa ovo sam stvarno morala da podelim sa vama: http://www.novimagazin.rs/svet/prva-uspesna-vetacka-oplodnja-slonova#.UCkz1wDeozw.facebook
Tacno mi dodje da odem u Bec da me i slonica povuce za nos
Tacno mi dodje da odem u Bec da me i slonica povuce za nos
Poslednji izmenio lilya dana 13/8/2012, 19:18, izmenjeno ukupno 1 puta
Strana 12 od 25 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 25
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 12 od 25
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu