KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ogradica- sta mislite?

+17
Orline
noja
plavaptica
ananana
Tinche
Marija86
dr mali pariz
Mirjana
bokica
cufta
lena
zoxa
penelope
Ema78
bobica83
Milijana
cici
21 posters

Strana 2 od 2 Prethodni  1, 2

Ići dole

Ogradica- sta mislite?  - Page 2 Empty Re: Ogradica- sta mislite?

Počalji od Mirjana 11/5/2013, 12:24

Ako se dobro osećaš, ne bi trebalo da je problem. Jedino zbog vrućina, da ipak krenete ranije...a i treba proveriti koliko se čeka na granici. Ova naša ima dušek jer je predviđena i za spavanje. Tako se i zove dream & play. Jeste on tanak, ali nema šanse da se povredi, veruj mi. Pretpostavljam da je tako i sa drugim igraonicama, samo ne smem da tvrdim, jer nisam opipala Wink
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 11/5/2013, 14:23

Sаmo da prijavim, nasa ogradica je ponovo aktuelna i volimo da se igramo u njoj, jeeeeee. d
plavaptica
plavaptica

Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 11/5/2013, 16:26

Pa to ti kažem! Sad ćeš moći na miru da popiješ kafu ili odeš u WC
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cici 11/5/2013, 16:51

Mi nasu cetvrtastu ogradicu jos uvek koristimo Wink vozi automobilcice po njoj , cita knjiu tj prelistava i pusta zvucne igracke.ponekad slaze kocke tj trudi se>koristi druge vece igracke da se popne uz njih je opasno jer je dosta visok.

Mi imamo i cetvrtasti dusek pravi-mislim debljine standardne ko za pravi krevetac. Malo je nezgrapan za nosenje ali je ok varijanta ako se odnese na jedno mesto i tamo ostane. npr nas je kod mojih i tamo stoji pa kad ide kod njih na spavanje ponesemo samo ogradicu.
cici
cici

Broj poruka : 2588
Datum upisa : 17.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ananana 11/5/2013, 17:15

Cici a gde ste kupili taj cetvrtasti dusek i koliko je kostao ako se secas?
ananana
ananana

Broj poruka : 1028
Godina : 43
Datum upisa : 04.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 11/5/2013, 20:35

Anana bili bas prosli vikend u morhalimu, ne u shopu,
Oko 2500 din je taj sto ima u brendonu ...on se srola
noja
noja

Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 11/5/2013, 23:31

E vidiš, to nemam, a ni mesta za nju preterano. Nude mi prijatelji polovno, pa razmišljam da prihvatim, taman jedna fotelja završila u ćošku ili na terasi. Mama mi uskoro ide, pa ću morati nekako i da se istuširam, ne Laughing
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 12/5/2013, 00:37

Orli nama na sred sobe dnevne malo u kraju Very Happy isto fotelja do troseda stala,
Po meni dobra investicija ili jos bolje poklon i mi smo ga dobili za babine
noja
noja

Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cici 12/5/2013, 17:35

ananana ::Cici a gde ste kupili taj cetvrtasti dusek i koliko je kostao ako se secas?

Kostao je oko 1500din ako se secam, a dobili smo ga uz ogradicu.narucili preko sajta. ako hoces, pozamicu ti. Pa ako bude drugo bebe ti vrni Wink . Pitacu mm za sajt. Imas na slici kako izgleda na ovoj temi. Nama se slabo u upoteri ako tebi vrsi funciju, da bar bude od koristi yes
ispravka: fotke su na 10st na temi: kako odabrati krevatac.
cici
cici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ananana 12/5/2013, 21:49

Cici divna si ljubav hvala ti u svakom slucaju, ali ipak bi ga kupila, pa da ne mislim, ako bude i kod mene drugo,...a ia ako ovo prvo isprlja ili nesto ubrlja Very Happy

Pogledacu sada slike! ljubav
ananana
ananana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ananana 12/5/2013, 21:57

Jao cici pregledala sam slike, extra su, a posebno mala guzica koja pava u krevecu osmeh srce
Daj mi molim te samo sajta gde da pogledam dusek. Kazes samo 1500 din? Pa to mi je ok.
ananana
ananana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cici 20/5/2013, 14:02

ananana ::Jao cici pregledala sam slike, extra su, a posebno mala guzica koja pava u krevecu osmeh srce
Daj mi molim te samo sajta gde da pogledam dusek. Kazes samo 1500 din? Pa to mi je ok.

Ma uzivaj, nek se isprlja , kakva je to decija stavra ako nema neku fleku Wink glupo je da ostene nov ali kako hoces. evo sajta : tk link http://www.ready.rs/products/Oprema-za-bebe/Ogradice-prenosivi-krevetci/4074.sr.html
sad sam videla, amlo si poskupeli osmeh srce
cici
cici

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 17/8/2015, 15:30

Moj bebac ima veliki krevetac 70x140cm pa kada je frka ubacim ga u krevetac dok odem u wc. Ogradicu nisam nabavljala već smo samo na podu.

zvoncica36

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 17/8/2015, 23:04

Mi smo koristili klasicni krevetac, dok nije poceo da se glavi izmedju resetki. Onda smo prebacili dusek u prenosivi krevetac. Sve je bilo super dok nije iskocio naglavacke iz njega, jer sam ga ja isto tako ostavljala kad spremam rucak, ili kuvam kafu, odem to toaleta. Tad mi je skratio pola zivota. Direkt glavom u parket, ne volim ni da se setim. A pao je na moje oci, nisam stigla da dotrcim do kreveca. Pritom je snagom ruku prakticno napravio zgib, izvukao se i samo prebacio. Od tada nam je pod keva. lol!
BiKsi :)
BiKsi :)

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vecka 18/8/2015, 01:40

Imamo Gracco prenosivi krevetac, prvi put smo ga super iskoristili kao ogradicu, posle je imao funkciju kreveca kad je poceo da se lupa i zaglavljuje u resetke od drvenog. I ovog puta planiramo isto :)

Vecka

Broj poruka : 1318
Datum upisa : 18.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zvoncica36 18/8/2015, 11:05

BiKsi :) ::Mi smo koristili klasicni krevetac, dok nije poceo da se glavi izmedju resetki. Onda smo prebacili dusek u prenosivi krevetac. Sve je bilo super dok nije iskocio naglavacke iz njega, jer sam ga ja isto tako ostavljala kad spremam rucak, ili kuvam kafu, odem to toaleta. Tad mi je skratio pola zivota. Direkt glavom u parket, ne volim ni da se setim. A pao je na moje oci, nisam stigla da dotrcim do kreveca. Pritom je snagom ruku prakticno napravio zgib, izvukao se i samo prebacio. Od tada nam je pod keva. lol!
Mi smo prošli fazu ''zaglavljivanja'' ukapirao i prestao. Nama je krevetac jako dubok. Teško da može da iskoči. Ja sa 175cm ne bih mogla. Imamo i prenosivi, ali on je plitak. Mogu misliti kako ti je bilo kada je pao.

zvoncica36

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 23.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 18/8/2015, 20:02

Nedavno sam bila na predavanju dr Rajovca, koji je izricito protiv ogradica i slicnih pomagala, tj svega onoga sto sputava dete u kretanju i istrazivanju prostora.

Mi smo ogradicu kratko koristili, i samo za hitne slucajeve, kratko, znaci tusiranje i sl, ali je Petar bio u stanju i jos uvek je, da iz bilo koje ogradic izadje. On se uhvati rukama za ivicu, upre nogama u onu mrezu, i lepo se podigne, zatim prebaci nogu... tiha jeza, sta reci...
Ogradicu odavno vise ne koristimo, mada se meni pokazala kao idealna za igracke, sav lom na jednom mestu....
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tangerine 19/8/2015, 08:04

Moj sin nije ni minut mogao da izdrži u ogradici. Mi nismo imali ogradicu nego velik i dubok krevetac, ali nije podnosio sputan prostor. Od sedam meseci je puzao od poda do plafona...
Tangerine
Tangerine

Broj poruka : 354
Godina : 39
Datum upisa : 25.08.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 2 Prethodni  1, 2

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu