uzivanje sa Helenom i Savom
+33
Botox
plavaptica
makababy
cici
Simona
MARA
Sami
caci
korpica
nina :)
cufta
anak
maki79
Mali Princ
Orline
buby
lilya
Mirjana
KoMetaK
Tinche
Sneza
mamajednogprinca
medolino
Tanja83
maus
djole42
Milijana
BiKsi :)
dr mali pariz
Nefertari
Mrvica
lena
dragana76ns
37 posters
Strana 4 od 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: uzivanje sa Helenom i Savom
Maka,mnogo lep avatar
Izgleda tata vise voli cerku pa se boji da ce je boleti busenje usiju..
Mada meni je mama probusila dok sam bila beba,mozda sam imala neki5 ili 6 meseci...kaze da sam malo plakala i da je bilo trenutno a posle nista a najveca prednost u svemu tome je sto sam bila mala i nicega se ne secam,zato polako ubedi svog muzica
Ljubimo vas
Izgleda tata vise voli cerku pa se boji da ce je boleti busenje usiju..
Mada meni je mama probusila dok sam bila beba,mozda sam imala neki5 ili 6 meseci...kaze da sam malo plakala i da je bilo trenutno a posle nista a najveca prednost u svemu tome je sto sam bila mala i nicega se ne secam,zato polako ubedi svog muzica
Ljubimo vas
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
helena je tatina maza,moram da ga ubedim jer ce svakako heleni biti bolje sad nego kasnije...plavka pa znas ti mm kada zacrta nesto to je to...
nego nisam napisala,moje lence je rodjeno sa ispletanim prstima na nozi...da li se neko susreo sa tim i kako ja to da joj ispravim?
nego nisam napisala,moje lence je rodjeno sa ispletanim prstima na nozi...da li se neko susreo sa tim i kako ja to da joj ispravim?
makababy- Broj poruka : 626
Godina : 42
Datum upisa : 18.10.2011
Ako to ima neko u familiji...onda tesko da ispravis.
Moja nana je imala prst do palca preko palca...
niko od dece, unuka,vec praunuka je tu "srecu"nasledila...
Moja nana je imala prst do palca preko palca...
niko od dece, unuka,vec praunuka je tu "srecu"nasledila...
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Maka,sto si ti jedna lepa zena [Only admins are allowed to see this image]
Sad vidim na koga su ti deca [Only admins are allowed to see this image],prelepi ste [Only admins are allowed to see this image]
Meni je Matija,tj ima i dalje malo isprepletane prste,ako mislimo na isto,od polozaja u stomaku i zbog equinovarusa.Dr nam je savetovala da ih lepimo flasterom ali nema nekog velikog pomaka tj cim mu skinem flastere odmah se vrate na isto
Sad vidim na koga su ti deca [Only admins are allowed to see this image],prelepi ste [Only admins are allowed to see this image]
Meni je Matija,tj ima i dalje malo isprepletane prste,ako mislimo na isto,od polozaja u stomaku i zbog equinovarusa.Dr nam je savetovala da ih lepimo flasterom ali nema nekog velikog pomaka tj cim mu skinem flastere odmah se vrate na isto
Tanja83- Broj poruka : 1272
Godina : 41
Datum upisa : 01.05.2011
tanja i nama su to savetovali ali ona place dok joj ne skinem...
mi smo danas vadili krv i malokrvni su oboje,sava hem 90 helena 100 mislim da je to za blizance normalno bar su mi tako rekli,ali videcemo...
hvala svima na prelepim komplimentima...
mi smo danas vadili krv i malokrvni su oboje,sava hem 90 helena 100 mislim da je to za blizance normalno bar su mi tako rekli,ali videcemo...
hvala svima na prelepim komplimentima...
Ionako ljudi zaduzeni za bon ton kazu da prave dame ne nose obucu sa otvorenim prstima
I Ana je od babe nasledila izdignut prstic do palca
A sada vidim da je i mama Jeca na avataru
I Ana je od babe nasledila izdignut prstic do palca
A sada vidim da je i mama Jeca na avataru
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
E Ptico, u pravu si. I meni je estetski prihvatljivije sve sto ima zatvorene prste - nekako mi deluje otmenije!
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
aaaaaaaa da mama jeca je tu
eto kada se covek pogubi to ti je tako...ja ne znam gde sam uopste pisala nas jucerasnji dan ali opet cu napisati...mi smo juce vadili krv i hemoglobin nam je nizak sava 90 helena 100 i mislim da je to za blizance i normalno,bar su mi tako rekli...a i cufti hvala sto je isto podrzala moje misljenje...
eto kada se covek pogubi to ti je tako...ja ne znam gde sam uopste pisala nas jucerasnji dan ali opet cu napisati...mi smo juce vadili krv i hemoglobin nam je nizak sava 90 helena 100 i mislim da je to za blizance i normalno,bar su mi tako rekli...a i cufti hvala sto je isto podrzala moje misljenje...
opet ja pa nisam vam napisa la da je savi zubic izasao...
prvi zub, prvi zub. ..... VEC?!
cufta ja sam mislila i da kasnimo sa zubim,mani je izasao sa 4 meseca, a njemu sa sest,a mala jos ne da da joj izlaze zubi mislim da ne pere ovako je lakse
Kad ce slika u novoj beloj kosulji, a mama?
kada mu mama kupi...nasa bolnica nije uvidjajna prema porodiljama tako da platu i ne moramo da primamo...pa kad mama primi platu kupice mu,mlo ce da priceka,taman jos koji zub ce izaci do tada...
Zasto ti pustas da neko bude uvidjavan? Napises dopis sefu pravne sluzbe, zavedes u arhivu, i to je to. U dopisu napises da upodobe celokupnu isplatu za 7 dana, na osnovu zakona o finansijskoj podrsci porodicama sa decom, clan 13.
U njemu pise (to ne navodis, oni to znaju): obracun i isplatu naknade zarade vrsi poslodavac istovremeno sa obracunom i isplatom ostalim zaposlenima. Ovo vazi za "porodiljsko" ali ne i za trudnicko bolovanje.
U njemu pise (to ne navodis, oni to znaju): obracun i isplatu naknade zarade vrsi poslodavac istovremeno sa obracunom i isplatom ostalim zaposlenima. Ovo vazi za "porodiljsko" ali ne i za trudnicko bolovanje.
makababy ::[Only admins are allowed to see this image]
makababy ::
[Only admins are allowed to see this image]
makababy ::
PRELEPE slike!!!! Odusevljena sam. Maka divno izgledas
I bravo za prvi zubic kod save
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
to za moju bolnicu ne vazi,sada sam se nameracila da pisem nekoj od televizija pa da vidim da li ce pokrenuti pitanje o tome...
mi smo opet isli kod somatopeda,kaze da su mi deca mnogo lenja,ne okrecu se sami,helena nece nista da uzme u ruke,ne stavljeju noge u usta i tako svasta nesto,a sta ja da radim kada helena(pogotovo)ne voli nijedan vid maltretiranja,ona i za malo jaci poljubac se rasplace,nece dete nista da uhvati pipne ona ali ruke odmah sebi,sava tu i tamo ne zabusava bas toliko,tako da sada idemo na vezbice...savi je juce izasao jos jedan zubic
mi smo opet isli kod somatopeda,kaze da su mi deca mnogo lenja,ne okrecu se sami,helena nece nista da uzme u ruke,ne stavljeju noge u usta i tako svasta nesto,a sta ja da radim kada helena(pogotovo)ne voli nijedan vid maltretiranja,ona i za malo jaci poljubac se rasplace,nece dete nista da uhvati pipne ona ali ruke odmah sebi,sava tu i tamo ne zabusava bas toliko,tako da sada idemo na vezbice...savi je juce izasao jos jedan zubic
Sava svaki dan po jedan..... opaaaaa. Helena je devojka, ne moze se ona daviti vezbama kao muskarci
Pa zar treba i slika? Kako ja to retroaktivno da uradim?plavaptica ::Kad ce slika u novoj beloj kosulji, a mama?
cufta ::Zasto ti pustas da neko bude uvidjavan? Napises dopis sefu pravne sluzbe, zavedes u arhivu, i to je to. U dopisu napises da upodobe celokupnu isplatu za 7 dana, na osnovu zakona o finansijskoj podrsci porodicama sa decom, clan 13.
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
ulazimo u seeeeeeeeeeeeeeeeedmi mesec
Oooooooooooooooooooopaaaaaaaaaaaaa. Cestitamooooooooooo!
Srecan mali sesti rodjendan
Nema "malih" rodjendana!
A pa nije "mali" po vaznosti, nego se tako zove Sad vidim da sam lose poredjala reci
nekad...
sad...
kako brzo vreme prolazi,dok trepnes vec zaboravis sta je bilo pre 6 meseci,strasno...
nekad...
sad...
kako brzo vreme prolazi,dok trepnes vec zaboravis sta je bilo pre 6 meseci,strasno...
gle nije mi kopiro sliku
i sad...
i sad...