uzivanje sa Helenom i Savom
+33
Botox
plavaptica
makababy
cici
Simona
MARA
Sami
caci
korpica
nina :)
cufta
anak
maki79
Mali Princ
Orline
buby
lilya
Mirjana
KoMetaK
Tinche
Sneza
mamajednogprinca
medolino
Tanja83
maus
djole42
Milijana
BiKsi :)
dr mali pariz
Nefertari
Mrvica
lena
dragana76ns
37 posters
Strana 2 od 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Re: uzivanje sa Helenom i Savom
Mako, tako cesto pomislim na vas, gde ste i kako ste! Bebe su porasle, slatkisi mali, pojela bih ih. Mazuljice prave, kako gledaju kao veliki
Napisi nam nesto vise o njima kad budes imala vremena...
Napisi nam nesto vise o njima kad budes imala vremena...
Mrvica- Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010
Kakve krofnice za gnjavazu i ljubljenje!!!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Joj krofni,majko mila!
sve za jedenje! [Only admins are allowed to see this image]
Bas su pravi, Maka...ajde skrpi se,pa sibni neki izvestaj o prelepim drugarima!
sve za jedenje! [Only admins are allowed to see this image]
Bas su pravi, Maka...ajde skrpi se,pa sibni neki izvestaj o prelepim drugarima!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
valjda cu imati vremena da vam napisem nesto o nama-)))
sava i helena imaju sada 5 meseci...teski su sava 7500gr,a helena 6ooogr,hvala bogu sve je pod kontrolom,od treceg meseca pijemo kravicu,mada su se lekari slogirali kada su culi,ali deca su pre pili samo kravlje mleko,sada jedu i slane i slatke kasice(domace)ja sam za to da se malo i babe slusaju i da se prihvataju neki njihovi saveti...sto se tice save,on je jedan smesko i sarmer,voli da se gnjavi da mu pricas i sve je u redu,a helenica je mala princeza,samo da joj se peva i po mogucnosti da se ne gnjavi i ne maltretira mnogo,da se ne zamori-))))
[Only admins are allowed to see this image]
za sada toliko od nas....cmoooooooooook
sava i helena imaju sada 5 meseci...teski su sava 7500gr,a helena 6ooogr,hvala bogu sve je pod kontrolom,od treceg meseca pijemo kravicu,mada su se lekari slogirali kada su culi,ali deca su pre pili samo kravlje mleko,sada jedu i slane i slatke kasice(domace)ja sam za to da se malo i babe slusaju i da se prihvataju neki njihovi saveti...sto se tice save,on je jedan smesko i sarmer,voli da se gnjavi da mu pricas i sve je u redu,a helenica je mala princeza,samo da joj se peva i po mogucnosti da se ne gnjavi i ne maltretira mnogo,da se ne zamori-))))
za sada toliko od nas....cmoooooooooook
makababy- Broj poruka : 626
Godina : 42
Datum upisa : 18.10.2011
Mako, greske za hranu nema, mama zna najbolje sta njenoj deci odgovara. Ja sve saslusam pa sama isfiltriram sta cu primeniti a sta ne. Za sada kombinujem staru i novu "skolu".
A klinci su ti
A klinci su ti
mrvka hvala puno...ljubim...
Maka,jao sto ste slatki i medeni
Sto se tice hrane,oni su sada vec veliki i sve kasice im odgovaraju ako oni lepo ruckaju i napreduju to je sve odlicno
Ljubim vas mnogo i uzivajte sa svojom princezicom i malim momcicem
Sto se tice hrane,oni su sada vec veliki i sve kasice im odgovaraju ako oni lepo ruckaju i napreduju to je sve odlicno
Ljubim vas mnogo i uzivajte sa svojom princezicom i malim momcicem
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
O Bože, pa kako sam ja "nevidela" ovaj dnevnik
Drugari naši mili, lepi ste ko sva deca sa kutka! Ovo je prosto epidemija!
Drugari naši mili, lepi ste ko sva deca sa kutka! Ovo je prosto epidemija!
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
drugari hvala puno....sada smo se uobrazili
Maka,bebe su ti kao
Svaka cast kada si se usudila da im das kravicu i cvrstu hranu sa 3 meseca.Njihov organizam nije jos uvek u potpunosti razvijen zato se i kasnije ukljucuje kao i zbog cestih alergija.
Meni je moja dr rekla da kravlje mleko nije bogato hranljivim materijama kao dojeno ili adaptirano, tako da ranim prelaskom na kravlje mleko beba neće dobijati potrebne hranljive materije koje su joj neophodne za rast i zdrav razvoj kao što je gvožđe. I da dok beba ne napuni godinu dana, njen sistem za varenje nije dovoljno razvijen da bi se nosio sa kompleksima proteina koje kravlje mleko sadrzi.
A iskreno,kosa mi se dize na glavi kada cujem "ja sam mom dala pa vidis da mu nista nije bilo".Posledice vidimo tek kasnije,nazalost.
Meni Matija isto nije hteo da jede pa sam mu promenila raznorazne formule dok nisam nasla onu koja mu odgovara.
Duci Parizankin nije mogao mukica da jede jer je guska u apoteci zamenila formulu i dala mu onu 6+ meseci pa nije mogao da je svari,bila mu je teska za stomacic a kamoli kravlje mleko no svako radi onako kako misli da treba da radi i sta je najbolje za njihovu bebu
Svaka cast kada si se usudila da im das kravicu i cvrstu hranu sa 3 meseca.Njihov organizam nije jos uvek u potpunosti razvijen zato se i kasnije ukljucuje kao i zbog cestih alergija.
Meni je moja dr rekla da kravlje mleko nije bogato hranljivim materijama kao dojeno ili adaptirano, tako da ranim prelaskom na kravlje mleko beba neće dobijati potrebne hranljive materije koje su joj neophodne za rast i zdrav razvoj kao što je gvožđe. I da dok beba ne napuni godinu dana, njen sistem za varenje nije dovoljno razvijen da bi se nosio sa kompleksima proteina koje kravlje mleko sadrzi.
A iskreno,kosa mi se dize na glavi kada cujem "ja sam mom dala pa vidis da mu nista nije bilo".Posledice vidimo tek kasnije,nazalost.
Meni Matija isto nije hteo da jede pa sam mu promenila raznorazne formule dok nisam nasla onu koja mu odgovara.
Duci Parizankin nije mogao mukica da jede jer je guska u apoteci zamenila formulu i dala mu onu 6+ meseci pa nije mogao da je svari,bila mu je teska za stomacic a kamoli kravlje mleko no svako radi onako kako misli da treba da radi i sta je najbolje za njihovu bebu
Tanja83- Broj poruka : 1272
Godina : 41
Datum upisa : 01.05.2011
taki...slazem se sa tim''kazu doktori''anatomija stomaka kod coveka je ista od njegovog postojanja,pa zasto su bebe pre dvadeset godina pile cisto kravlje mleko,tada nije postojalo adaptirano,i sta je bilo sa tim proteinima,hvala bogu ti ljudi dozziv i po 80 godina,ali sa skoro cetiri sam dala i to sam se konstatovala sa dr i patronaznom i hvala bogu nemaju grceve i dobra su mi deca...
Makababy, svaka cast za hrabrost da im dajes kravlje mleko, i jos ako dajes nerazblazeno. Koliko znam davalo se kravlje mleko, ali 2/3, razblazeno sa vodom, u zavisnosti od usrasta. Helena i Sava su prave secerleme, samo za stipkanje!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Deca su ti preslatka! [Only admins are allowed to see this image]
ali moram priznati da se apsolutno slazem sa Tanjom [Only admins are allowed to see this image], no, to naravno, tebee ne treba da buni, ti najbolje znas za svoju decu...tako kazu.
ali moram priznati da se apsolutno slazem sa Tanjom [Only admins are allowed to see this image], no, to naravno, tebee ne treba da buni, ti najbolje znas za svoju decu...tako kazu.
Maka, deca su ti precakana
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
davala sam i ja nekoliko dana 3,2 pa razblazeno dok im se stomacic ne navikene i sada pijemo 2,8...ali postujem svaciju odluku sta ce svom detetu da daje,niti savetujem druge da rade ono sto i ja(ponesto i moram da kazem,nebi ja bila ja-))) )
pozdrav za sve od nas...
pozdrav za sve od nas...
evo jos malo slicic...
Ijaoj kako ste cakani
...slatki ste posebno svi zajedno...navarno tu smo da se savutujemo..dajemo predloge...a ti njih i njihove potrebe najbolje osecas pa tako i radis...i mene su kritikovali sto dunju stavljam na stomak..al ona tako htela...volela..jedino tako spavala...
a da se ne mogu porediti "ona" vremena i ova sve ti je vec jasno...i moja mama kaze da sam ja jela pasulj tj onu corbicu sa 9 meseci...i prohodala sa 11 ..i skinula pelene sa 1,5 godinom..al eto moje dete nista od toga...niti meni fali...niti njoj..uzivajte
a da se ne mogu porediti "ona" vremena i ova sve ti je vec jasno...i moja mama kaze da sam ja jela pasulj tj onu corbicu sa 9 meseci...i prohodala sa 11 ..i skinula pelene sa 1,5 godinom..al eto moje dete nista od toga...niti meni fali...niti njoj..uzivajte
buby- Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009
A ja sa 11m skinula pelene!!!
Slatki ste ko med na slikama!!! [Only admins are allowed to see this image]
Slatki ste ko med na slikama!!! [Only admins are allowed to see this image]
Tinche- Broj poruka : 6399
Datum upisa : 08.08.2009
ja sam licno prohodala sa devet a progovorila sa sedam meseci,mama mi kaze da sam sve znala da kazem eto ti sad,a danasnja deca sve se po knjizi hrane,progovore u 2-3 godine pamper sa cetiri ne konzumiraju vise,jedu samo slatkise,vodu ne konzumiraju vec samo sokove....ali dobro lekari za sve to kazu da zavisi od deteta do deteta,pa jeste deca su kriva a ne roditelji...uuuu gde ode ja-))))))
..pa znam...ja svaki dan to svima pricam..mi smo odrasli na domacem soku...na domacim kolacima i hlebu..na masti..ne na ulju ...ali,vreme,rat i ostale stvari su ucinile svoje....ja nikad nisam imala celulit...pogledaj danasnje generacije...samo ishrana losa i nacin zivota...ali jbg imamo manje bolesti,manje alergija..ja se secam kako me neka zena "sasekla" odgovorom na to "u moje" vreme pa kad kazem nije bilo kompjutera i mobilnih nego do srednje skole sam igrala lastis...a ona kaze lastisa vise neme ni u gacama al tako je....
buby- Broj poruka : 4093
Datum upisa : 19.11.2009
buby ::..pa znam...ja svaki dan to svima pricam..mi smo odrasli na domacem soku...na domacim kolacima i hlebu..na masti..ne na ulju ...ali,vreme,rat i ostale stvari su ucinile svoje....ja nikad nisam imala celulit...pogledaj danasnje generacije...samo ishrana losa i nacin zivota...ali jbg imamo manje bolesti,manje alergija..ja se secam kako me neka zena "sasekla" odgovorom na to "u moje" vreme pa kad kazem nije bilo kompjutera i mobilnih nego do srednje skole sam igrala lastis...a ona kaze lastisa vise neme ni u gacama al tako je....
Pa kad ga stvarno nema ni u gacama
Salu na stranu, moja sestra je bebi uvela kasice, sama ih pravi, ali je strasno nervira sto je malac navucen na adaptirano mleko. Ona kaze da je to zato sto u mleku ima secera i muku muci da ga natera da jede bilo sta drugo.
Mako, pa vi ste svi troje pravi slatkisi.
Kako se snalazite sad, jel traze paznju vise ili manje nego pre?
Kako se snalazite sad, jel traze paznju vise ili manje nego pre?
[Only admins are allowed to see this image]Mrvica ::Mako, pa vi ste svi troje pravi slatkisi. [Only admins are allowed to see this image]
Strana 2 od 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu