Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+71
Marija86
Xena
agata
misica
bokica
Likoli
tuli
nesalela
maja76
Sneza
daxi011
Nefertari
JocY
pegaz
Mirjana
Zoka83
MIRKA85
veki1
bak
Tanja83
missile
zoxa
twinsi
Dacaa
korpica
jagodica
lilya
Gramatika
bobica83
darija79
shenon
KoMetaK
krol
seka 35
Struzzo
lilly13
dra00
MAAKKI
natalija
maki79
Mali Princ
dragmilk
Akijeva
cici
cufta
racili
saška
stefi :*
rada78
Jelica
heart84
maus
Clara17
lena
nacKa
Orline
hany
SannI-AlL
Mrvica
anak
lolipop
BiKsi :)
mijaki
djole42
bebko
Shizika
medolino
Vuchica
Botox
dr mali pariz
noja
75 posters
Strana 39 od 40
Strana 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
Mijaki, skoro zaboravila, sretno virkanje, stavi nam slicice
veki1- Broj poruka : 256
Datum upisa : 24.05.2012
Bojance,pa ti lepo izgledas a primetih da je stomacic bas porastao,maleni Vladeta raste li raste A snimak,odusevila sam se,kako se on vrpolji u maminom stomacicu,dusa mala
Mijaki,virkanje,virkanje Cekam izvestaj veceras
Ljubim vas sve
Mijaki,virkanje,virkanje Cekam izvestaj veceras
Ljubim vas sve
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
veki, pokusaj da zaboravis na tu piletinu... sve ce biti ok, pomisli samo koliko si puta ranije tokom zivota jela isti takav rostilj i sve je bilo u redu...
tako sam i ja, pre neki dan jela neku salatu u MC Donaldsu i posle toga dva dana panicila sto sam jela, u njoj bilo zelene salate, da li su oni to dobro oprali???
tako sam i ja, pre neki dan jela neku salatu u MC Donaldsu i posle toga dva dana panicila sto sam jela, u njoj bilo zelene salate, da li su oni to dobro oprali???
mijaki- Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011
hvala zenske :)
medo, pomazi stomace i ta dva srculenca za mene :) :***
medo, pomazi stomace i ta dva srculenca za mene :) :***
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
mijaki, macu je cuvao jedan deda, moj komsija, koji zivi ispod nas :)
ali maca mi se najvise obradovala sinoc, odma da vam kazem, boze dragi, to videli niste, samo mi je glas cula, i kada je pocela da trci prema meni, ja sam se rastopila
....
danas je htela sa mnom i na pijacu, jedva sam joj utekla :)
ali maca mi se najvise obradovala sinoc, odma da vam kazem, boze dragi, to videli niste, samo mi je glas cula, i kada je pocela da trci prema meni, ja sam se rastopila
....
danas je htela sa mnom i na pijacu, jedva sam joj utekla :)
Bojana, luče naše
Kakva linija, devojčice, prava lepa trudnica. Milina.
Stefi, znači još dva meseca tačno 12.10. Baš lep datum. Pa to ti i nije nešto puno pre termina, desetak dana, ili manje, čini mi se, ti si nedelju dana pre mene sa terminom.
Mijaki, virkanje Meni će biti pune četiri nedelje u sredu kako nisam bila na kontroli i ne ide mi se još
Veki, pa šta ako ne možeš piti kafu, bekani i ne treba kafa, nama treba Sad će pokreti, uskoro, nema brige.
Heart, pozdrav
Nema nam akijeve
Kakva linija, devojčice, prava lepa trudnica. Milina.
Stefi, znači još dva meseca tačno 12.10. Baš lep datum. Pa to ti i nije nešto puno pre termina, desetak dana, ili manje, čini mi se, ti si nedelju dana pre mene sa terminom.
Mijaki, virkanje Meni će biti pune četiri nedelje u sredu kako nisam bila na kontroli i ne ide mi se još
Veki, pa šta ako ne možeš piti kafu, bekani i ne treba kafa, nama treba Sad će pokreti, uskoro, nema brige.
Heart, pozdrav
Nema nam akijeve
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
:) :*
meni u Misovicu zakazali za 5 nedelja kontrolu a u Frontu za 7 nedelja :)
tako da na sledece kontrole idem 7.septembra i 26. septembra :)
i brzo prolazi nekako vreme, ne bunim se uopste :)
meni u Misovicu zakazali za 5 nedelja kontrolu a u Frontu za 7 nedelja :)
tako da na sledece kontrole idem 7.septembra i 26. septembra :)
i brzo prolazi nekako vreme, ne bunim se uopste :)
Bokice dobrodosla nazad kakav stomak kakva linija
Mijaki veceras UZ cekamo izvestaj
A za zelenu salatu ja se setim tek kad olizem ceo tanjir i ja sam je par puta jela.
Medolino ljubim
Orliska krenula potraga za kolicima, ako, ako
Ja jutrs bila u DZ po uput za visegradsku za OGTT i njoj nije jasno kao ni meni zasto mi je Ljubic dao sada da radim test, iako mi je endokrinolog napisala da uradim izmedju 24-26 nedelje.
Mijaki veceras UZ cekamo izvestaj
A za zelenu salatu ja se setim tek kad olizem ceo tanjir i ja sam je par puta jela.
Medolino ljubim
Orliska krenula potraga za kolicima, ako, ako
Ja jutrs bila u DZ po uput za visegradsku za OGTT i njoj nije jasno kao ni meni zasto mi je Ljubic dao sada da radim test, iako mi je endokrinolog napisala da uradim izmedju 24-26 nedelje.
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010
bojanice, vidim da igras na dva fronta, tj obilazis i Front i Misovic, znaci li to da jos uvek ne znas gde ces da ''deliver'' tj da se porodis... (mnogo mi je sladak ovaj izraz jer ga ja doslovce prevodim kao isporuka)...
tako i ja, malo dr iz fronta, malo dr iz visegradske, za svaki slucaj da se nadju oboje...
heartic, ja cu ogtt da radim kako je rekao endokrinolog, to mi je potvtrdio i ginekolog i hematolog...
tako i ja, malo dr iz fronta, malo dr iz visegradske, za svaki slucaj da se nadju oboje...
heartic, ja cu ogtt da radim kako je rekao endokrinolog, to mi je potvtrdio i ginekolog i hematolog...
Bojance
Orlic,Veki,Srculence,Mijaki nam traze kolica i biraju,bas ima veliki izbor za jednu bebicu ali za blizance slabije ima izbora,mislim na dezene kod blizanackih kolica nisam vidala ni jedna onako sarena ne bas preterano..ili su jednobojna tamnija ili tek malo imaju neku boju..dobro jos mi je rano za potragom imam vremena da razmisljam o kolicima
Srce,to samo on zna, evo meni je endokrinolog dala da vadim samo secer ujutro i dva sata posle jela u 10 nedelji i opet cu raditi za 5 nedelja, tj kad budem 17 nedelja a posle cu onaj ogtt test sa pijenjem glukoze...
Ljubim i ja tebe i bebicu
Orlic,Veki,Srculence,Mijaki nam traze kolica i biraju,bas ima veliki izbor za jednu bebicu ali za blizance slabije ima izbora,mislim na dezene kod blizanackih kolica nisam vidala ni jedna onako sarena ne bas preterano..ili su jednobojna tamnija ili tek malo imaju neku boju..dobro jos mi je rano za potragom imam vremena da razmisljam o kolicima
Srce,to samo on zna, evo meni je endokrinolog dala da vadim samo secer ujutro i dva sata posle jela u 10 nedelji i opet cu raditi za 5 nedelja, tj kad budem 17 nedelja a posle cu onaj ogtt test sa pijenjem glukoze...
Ljubim i ja tebe i bebicu
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
Heart, meni je Ljubic isto rekao da uradimsa 20 nedelja kad je radio mi AC, on to izleda tako svima. Meni je onaj glikol. Hgb bio dobar pa Janicijevicka rekla da moze i posle, ionako me ona vodi, pa ja posle i uradila.
Racili, ti si namsledeca. Srecna 35- a nedelja
Racili, ti si namsledeca. Srecna 35- a nedelja
pa da, na dva fronta sam :)
nemam nikakvu vezu i slicno, pa sam malo razapeta, ne znam gde bih, a odlucicu se konacno kada osetim napone hehehe
msm, s jedne strane moj dr iz fronta je odlican, to svi kazu, al ko zna ko ce me poradjati.... naslusala sam se svakakavih horor prica, a ja zelim prirodni porodjaj, i ne zelim bas da me istraumiraju, niti da se bijem sa osobljem
a opet dr u misovicu mi nije nista posebno, odma da vam priznam, ali generalno, misovic ima super uslove i sve je na nivou, kao... i tako.... plus, mi je u komsiluku....
a idem na oba mesta, jer mi misovic nije siguran, jer nit imam vezu nit planiram da je vijam, pa da ne bude samo ja dosla da se porodim, da me ipak imaju zavedenu i kao pacijenta tamo....
pa kontam, kada krene porodjaja, nista me ne kosta prvo tamo da odem, pa ako me prime super, ako me ne prime, onda u front....
i tako.....
e sada, kada dodje dan D, sta bude bice :)
nemam nikakvu vezu i slicno, pa sam malo razapeta, ne znam gde bih, a odlucicu se konacno kada osetim napone hehehe
msm, s jedne strane moj dr iz fronta je odlican, to svi kazu, al ko zna ko ce me poradjati.... naslusala sam se svakakavih horor prica, a ja zelim prirodni porodjaj, i ne zelim bas da me istraumiraju, niti da se bijem sa osobljem
a opet dr u misovicu mi nije nista posebno, odma da vam priznam, ali generalno, misovic ima super uslove i sve je na nivou, kao... i tako.... plus, mi je u komsiluku....
a idem na oba mesta, jer mi misovic nije siguran, jer nit imam vezu nit planiram da je vijam, pa da ne bude samo ja dosla da se porodim, da me ipak imaju zavedenu i kao pacijenta tamo....
pa kontam, kada krene porodjaja, nista me ne kosta prvo tamo da odem, pa ako me prime super, ako me ne prime, onda u front....
i tako.....
e sada, kada dodje dan D, sta bude bice :)
E, viš, bojanče, nemamo temu "Gde ćete se poroditi?"
Šta misliš da otvorimo?
Šta misliš da otvorimo?
otvarajte, bas dobra tema...
sto da ne :)
samo sto ja i necu biti od pomoci, ovako neodlucna hehehe
samo sto ja i necu biti od pomoci, ovako neodlucna hehehe
Odlicna ideja ...postviti pitanje gde se poroditi...
sanjicica- Broj poruka : 507
Datum upisa : 27.11.2010
ha ha ja sam stvarno preterala, te kafa, te piletina, sad razmisljam i o zelenoj salati
Medo, sretnos a trazenjem kolica ima dana pa polako
Jao, porodjaj...zene ja imam jedan izbor, jednu bolnici, par odeljenja...treba se odluciti.
Otvarajte temu, ako ima iskusnih, nek kazu sta treba da se gleda pre odluke.
Medo, sretnos a trazenjem kolica ima dana pa polako
Jao, porodjaj...zene ja imam jedan izbor, jednu bolnici, par odeljenja...treba se odluciti.
Otvarajte temu, ako ima iskusnih, nek kazu sta treba da se gleda pre odluke.
veki1- Broj poruka : 256
Datum upisa : 24.05.2012
ori bas tako,izgleda da je raci,pa ja sledeca,12.10. da oko 12 dana pre termina,mislim da nije strasno...i ti si nesto slabije ovih dana prisutna,akijeve nema uopste... mi takodje nemamo izbora gde se poroditi,jedan je taj klinicki u nisu,ali dobri su stvarno i gak je cisto odeljenje,moj dr je tamo medju glavnima,tj najbolji, tako da ne brinem ja za to...cure svuda je porodjaj porodjaj,u smislu ako je sve ok,ustanova to nece remetiti...
stefi :*- Broj poruka : 553
Datum upisa : 16.03.2012
Ja sam u Višegradskoj, samo je pitanje kako doći do Ljubića...Meni je rekao do 38 nedelje će me poroditi, a možda i pre...Meni je sad glavna preokupacija da on počne da radi, jer nemam alternativu.....
Srce, meni je dao ogtt od 24-28 nedelje....ne znam, možda ipak da uradiš kad ti je rekao, čisto predostrožnosti radi, on je takav, ja na ctg idem već nedelju dana, a tek sledeće nedelje ulazim u deveti mesec....
Srce, meni je dao ogtt od 24-28 nedelje....ne znam, možda ipak da uradiš kad ti je rekao, čisto predostrožnosti radi, on je takav, ja na ctg idem već nedelju dana, a tek sledeće nedelje ulazim u deveti mesec....
Devojke,
Kako vec sad znate da cete se poradjati npr. u 38 nedelji? Na osnovu cega to dr odlucuje. Da li se carski moze zakazati i u 40toj?
Kako vec sad znate da cete se poradjati npr. u 38 nedelji? Na osnovu cega to dr odlucuje. Da li se carski moze zakazati i u 40toj?
shenon- Broj poruka : 448
Datum upisa : 16.11.2010
Shenon ja planiram da sto se tice porodjaja pitam dr.kada budem isla u septembru na kontrolu sta ona misli i predlaze.Tada cu uci u sedmi pa verovatno oni odprilike mogu da vide u kom pravcu cemo ici.Inace ja cu se poroditi u frontu.
A sto se tice mog porodjaja moj jedini problem ako budu predlagali prirodnim putem je moja astma koja mi se uvek javlja pri vecim naprezanjima i naporima.Tako da cu ja videti i sa pulmologom kod kog idem na kontrole sta misli o svemu.
A sto se tice mog porodjaja moj jedini problem ako budu predlagali prirodnim putem je moja astma koja mi se uvek javlja pri vecim naprezanjima i naporima.Tako da cu ja videti i sa pulmologom kod kog idem na kontrole sta misli o svemu.
Sanjicice, ispricaces nam onda utiske osim ako ne budemo na porodjaju u isto vreme jer i ja se 80% tamo poradjam...
Razumen ja zasto se ide na CR, postoje indikacije, pa vto itd ali zasto uvek bar 10 dana ranije, zasto ne npr 3 dana ranije?
Razumen ja zasto se ide na CR, postoje indikacije, pa vto itd ali zasto uvek bar 10 dana ranije, zasto ne npr 3 dana ranije?
shenon- Broj poruka : 448
Datum upisa : 16.11.2010
helloooo drugarice...
evo mene sa UZ-a....
beba moja lepa je ok 455gr, nesto popreko se razbaskarila i uziva...
medjutim dr videla slabe kontrakcije pa rekla da pojacam utrogestan na 2x200 i da primam Progesteron Depo na 7 dana i da mirujem (msm ko da pa do sada nisam mirovala...)
i uzela mi cervikalni bris, pa sam to nosila u Biomedicu i jurcala da primim Progesteron...
eto, vazda ima neke sekiracije, ali verujem da ce uz terapiju biti sve ok, grlic je dobar, i to mi je bas bitno...
jel imao jos neko blage kontrakcije tu oko 20-e nedelje ili ranije? cini mi se da sam citala a sada ne merem se setiti...msm, jel' to prodje?
ljubuckam vas, bas sam se umorila, odosmo Ana i ja da pajkimo...
evo mene sa UZ-a....
beba moja lepa je ok 455gr, nesto popreko se razbaskarila i uziva...
medjutim dr videla slabe kontrakcije pa rekla da pojacam utrogestan na 2x200 i da primam Progesteron Depo na 7 dana i da mirujem (msm ko da pa do sada nisam mirovala...)
i uzela mi cervikalni bris, pa sam to nosila u Biomedicu i jurcala da primim Progesteron...
eto, vazda ima neke sekiracije, ali verujem da ce uz terapiju biti sve ok, grlic je dobar, i to mi je bas bitno...
jel imao jos neko blage kontrakcije tu oko 20-e nedelje ili ranije? cini mi se da sam citala a sada ne merem se setiti...msm, jel' to prodje?
ljubuckam vas, bas sam se umorila, odosmo Ana i ja da pajkimo...
Mijaki sad ce to progesteron da sredi,ehej molim te samo odmah cim primis inekciju kad dodjes kuci stavljaj obloge i masiraj .Ja sam se bas ludo provela sa tim depo inekcijama mada sam ih primala svaki drugi dan.
Ali stavljaj sta god rivanol,alkohol samo da ti ne naprave kvrge koje znaju bas da bole.I videces bice sve ok
Ali stavljaj sta god rivanol,alkohol samo da ti ne naprave kvrge koje znaju bas da bole.I videces bice sve ok
Shenon bilo bi ludo da se sretnemo tamo ali do tada svakako cemo npisati svoja iskustva
Strana 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Strana 39 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu