KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+71
Marija86
Xena
agata
misica
bokica
Likoli
tuli
nesalela
maja76
Sneza
daxi011
Nefertari
JocY
pegaz
Mirjana
Zoka83
MIRKA85
veki1
bak
Tanja83
missile
zoxa
twinsi
Dacaa
korpica
jagodica
lilya
Gramatika
bobica83
darija79
shenon
KoMetaK
krol
seka 35
Struzzo
lilly13
dra00
MAAKKI
natalija
maki79
Mali Princ
dragmilk
Akijeva
cici
cufta
racili
saška
stefi :*
rada78
Jelica
heart84
maus
Clara17
lena
nacKa
Orline
hany
SannI-AlL
Mrvica
anak
lolipop
BiKsi :)
mijaki
djole42
bebko
Shizika
medolino
Vuchica
Botox
dr mali pariz
noja
75 posters

Strana 10 od 40 Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 10 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od shenon 10/7/2012, 18:08

Divan stomak Pariz osmeh srce
shenon
shenon

Broj poruka : 448
Datum upisa : 16.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 10 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od shenon 10/7/2012, 18:12

mijaki ::jedva iscitah sve napisano...

ja jutros samo sto se nisam slognula, poranila da dam krv za standardne analize, kad onako krene dole, osetila sam bas tecnost...
nije to bilo klasicno curkanje utrogestana, mada je na gacicama bilo i njega. prvi put ovako nesto a nisam kinula pa da sam malko pisnula...
bas sam se uplasila, zvala sam doktorku, ona tvrdi da se verovatno sekret nakupio malo vise i da se javim ako se ponovi...
Jadna mi majka, pa sada nisam ziva, krenula paranoja...da vam ne pisem kakve mi se misli roje po glavi...
spremila knjizicu i uput pa ako zagusti trk do Fronta, to mi je najblize, neka me gleda ko hoce...
stvarno se trudim da ne budem panicar, ali ne ide...bas se plasim

Mijaki draga ne palsi se, i meni je bas posle tusiranja, ja se sagnula da obrisem nogu kad je ono krenulo niz nogu i to onako malo gusce. Moja mama kaze da je i ona bas imala to pa me smirila.
Inace od ove vrucine gacerone mi stalno mokre, uzasno se znojim...
shenon
shenon

Broj poruka : 448
Datum upisa : 16.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mijaki 10/7/2012, 18:20

drage moje, puno vam hvala, bas ste me umirile...

danas sam pricala drugaricama kako sam srecna zato sto imam vas na kutku, one nista ne kapiraju, kao sta ce ti internet, tamo samo citas gluposti???

pariz, prelep ti je stomak, onako kao za casopis, ne treba mu ni fotosop Wink
ne brini draga, pojuricu aj Elezovica sve u sesnaest, zar si sumnjala Wink

love

mijaki

Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 10/7/2012, 18:21

nisam draga, znaš da ja to zbog tebe koju volem, tako da... Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 10 275568
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od heart84 10/7/2012, 18:54

Pari kakav divan stomak ljubav

Bila sam u Jevremovoj dr. kaze odlicni nalazi igra
Druzila sa m se i sa malim i velikim princom Very Happy joj sto je sladak, porasta, pa se ugojio, pufna kako bih ga samo gnjavila Very Happy
heart84
heart84

Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 10/7/2012, 19:01

Pariz Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 10 779578 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 10 779578 Kakav stomak. Pa meni uopšte ne izgleda tako veliko, da me ne shvatiš pogrešno, nije mali, nego je divan. Nide sala, sve taman Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 10 490909

Heart, divno za druženje Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 10 0913A za rezultate smo znali
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 10/7/2012, 19:18

Hvala cure Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 10 543728
i ja ga volEm...
Heart, blagiš tebi, imala si priliku malo ugnjaviti Princa . Šta kažeš, udundao se Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 10 779578
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 10/7/2012, 19:21

Tek sad vidim ovaj dnevnik! Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 10 635297
Pazi kad ne mogu da verujem! Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 10 404938
Gramatika
Gramatika

Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Clara17 10/7/2012, 19:43

Pari draga,mnoooogoooooo mi se svidja stomace.....bas je divan...milki ih jos malkice od nas preko stomacica,a uskoro ces ih uzivo....
A verujem da si se teorijom o "svemu" potkovala,naravno da i majkica prirode ucini svoje i sve bude super.
Puunoooo te grlimo MILA I JA

Clara17

Broj poruka : 34
Datum upisa : 09.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SannI-AlL 10/7/2012, 20:01

Pari,Mala moja love love nemam reči divooota ljubav
Sve trudničice srcasti poljupci
SannI-AlL
SannI-AlL

Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dra00 10/7/2012, 20:10

Pariz, sta debela , pa ti bi mogla ovakva negde i da zaigras bravo

Vas troje izgledate prelepo srcasti poljupci srcasti poljupci srcasti poljupci
dra00
dra00

Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 10/7/2012, 20:21

O Pari, koliko mi se svidja tvoj trba <3
Opet ja ko Biksi, pu, pu, pu... Very Happy
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od jagodica 10/7/2012, 20:36

Pari, super tiba- puj, puj!
Mijaki, meni se isto dešavalo, ali dr uvek kaže da ima dovoljno plodove vode. Nisam spominjala na forumu, da ne ispadnem totalni crnjak, uvek sa nekim temama... A, onda shvatim, da ono što ja ne prokomentarišem, drugog isto uplaši i priča o tome. Proveri za svaki slučaj, kod mene je za sad sve što se toga tiče ok.
pozz
jagodica
jagodica

Broj poruka : 247
Datum upisa : 04.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stefi :* 10/7/2012, 22:07

Pari stomacina wow,jos ova crvena linija Very Happy divan prizor...

Broj poruka : 553
Datum upisa : 16.03.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 10/7/2012, 22:55

dr mali pariz ::Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 10 28w18na
Koliko ste ispisale za nepun dan Shocked
danas bi bila mama, pravili smo roštilj, pa došla i sestra iz NS, nenadano, nije trebalo još,ali stigli već zbog auta, tako da sam imala društvo. Iz kuće ne izlazim. Najedoh se dinje, sad je jedna beba baš štucala, valjda da mi da na znanje da sam preterala.
Da, slikah sad stomak, u 38. nedelji-blizanačke, da se zabeleži, jer ne znam hoću li se setiti ili imati vremena da ga ufotkam još koji put.
Sad će te dobiti i anfas lol!
Mijaki, što se curenja tiče, ne brini, ne otiče plodova...ja dnevne uloške od 50 kom. izguram za 10 dana zbog istog.
Što se dimera tiče, ja bih se konsultovala sa hematologom, rano je da bude toliki, treba ti veća doza...no, ti kako hoćeš.
Heart, ne brini puno, biće sve o.k. Javi se posle Jevremove...smanji stres i daj gas tečnostima-negaziranim...
Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 10 Wvttg3
ljubi vas vaša debela! Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 10 275568

naočare likeit

I mi ljubimo debelicu...
Mrvica
Mrvica

Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od korpica 10/7/2012, 23:13

ff Pozdrav trudnice nase.
Pariz,kakav stomak osmeh srce osmeh srce osmeh srce
Nadam se samo da ces biti tu kad moj bude poceo da raste(prvo bih trebala da zatrudnim Very Happy dace valjda Bog)pa da mi pricas cime da ga mackam da bude tako lep i nezan,bez strijica
korpica
korpica

Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dacaa 10/7/2012, 23:15

[quote="dr mali pariz"]Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 10 28w18na
Vauuuuuuuuu kakva kucica!!!!!Pari prelepo yes sreca Jos malo je ostalooooooo.....Sitno sitno.... ff Nisam bila tu par dana i sad ne mogu da vas povatam koliko novosti! navijači1 Ljubim sve okruglice i ostale.Inace radila sam ogtt i zamislite uredan!!!! navijači1 molitva Doktorka neka divna kasnije me pregledala i kaze vi nemate problema sto se secera tice.Isli danas i kod geneticara i kaze da je moguce da je zbog serklaza izdesavalo se sve zato sto su bebe bile ok Crying or Very sad
Na neki nacin mi je malo lakse...
Dacaa
Dacaa

Broj poruka : 800
Godina : 41
Datum upisa : 29.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od twinsi 10/7/2012, 23:35

Pariz divna si trudnica love

Ako sam dobro shvatila ti si u 38 nedelji, svaka čast i bekane imaju odličnu kilažu, ujednačene su, pu pu da ne ureknem.

Pluća su im definitivno potpuno razvijena, sad samo opušteno čekaj taj divan dan!

Moj sin je rođen sa 2600gr, a cerkica sa 1400gr i tako mala je bila savršena i najgrlatija beba od svih beba na neu.

Sve ostale trudnice i mamice puno pozdravljam.

PS: mamice djeca su vam preslatka, medenjaci mali smajli angel
twinsi
twinsi

Broj poruka : 384
Godina : 47
Datum upisa : 12.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Akijeva 10/7/2012, 23:54

Završila faks, dobila sam 9 iz zadnjeg i najtežeg ispita, prosek 9,8!
Bila na UZ, mala princeza sjajna, 735 gr, ona je meni sve šaputala na ispitima igra
Šutira kao balerinica sa sve piruetama!
Našla posteljinice za 1200 dinara, uzela ludilo mnogo, kog interesuje nek piše na pp za adresu... slikaću pa ću postaviti ako želite, našla slučajno preko druge trudnice!

Sve vas d
Pari ženo, mislim stomak divan to se podrazumeva, savršeno, a ja videh u nf ženu sa većom tibom od tvoje a jedno dete, pa se sva presekoh nisam ni znala da mogu tolike da budu... Msm blago tvojoj bebi...
Akijeva
Akijeva

Broj poruka : 241
Datum upisa : 19.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Akijeva 10/7/2012, 23:58

A da skočio mi D dimer, rekoše ako tako nastavi dobijam još jednu bocu extra kao poklon, malo ujutro a malo uveče
Akijeva
Akijeva

Broj poruka : 241
Datum upisa : 19.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 11/7/2012, 00:20

Akijeva ::Završila faks, dobila sam 9 iz zadnjeg i najtežeg ispita, prosek 9,8!
Bila na UZ, mala princeza sjajna, 735 gr, ona je meni sve šaputala na ispitima igra
Šutira kao balerinica sa sve piruetama!
Našla posteljinice za 1200 dinara, uzela ludilo mnogo, kog interesuje nek piše na pp za adresu... slikaću pa ću postaviti ako želite, našla slučajno preko druge trudnice!

Sve vas d
Pari ženo, mislim stomak divan to se podrazumeva, savršeno, a ja videh u nf ženu sa većom tibom od tvoje a jedno dete, pa se sva presekoh nisam ni znala da mogu tolike da budu... Msm blago tvojoj bebi...

cestitam Akijeva. I ta beba ce biti akademski gradjanin cim se rodi kad vec zna da sapuce odgovore. Nemam smajlice jer kucam preko mobolnog pa ide teze..
Mrvica
Mrvica

Broj poruka : 3108
Datum upisa : 04.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mijaki 11/7/2012, 09:06

akijeva cestitam!!! prosek je za svaku pohvalu! queen

koliki ti je ddimer?

mijaki

Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 11/7/2012, 09:44

jaooooo kakav stomak love
stvarno za ne poverovati da su unutra dve bebe, uopste ne izgleda velik, zaista......
Botox
Botox

Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stefi :* 11/7/2012, 09:53

Akijeva svaka cast,koji fax je u pitanju? moracu taj d dimer da uradim na svoju ruku,sta on pokazuje?koagulaciju ili tako nesto??

Broj poruka : 553
Datum upisa : 16.03.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od krol 11/7/2012, 10:32

Akijeva svaka cast.......fenomenalan prosjek ma sta da je u pitanju....
Ja asistiram Obligacije a boleciv sam na trudnice.....par sam pustio pa sad malo malo sjede neka sa stomakom do zuba :).....cak mi je jedna rekla,cijeli fax sam bila trudna,sreca zavrsavam imala bih sestoro djece :)

svaka cast na izvanrednom prosjeku jos jednom ,zaista
krol
krol

Broj poruka : 135
Datum upisa : 10.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 10 od 40 Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu