Vesela julska jutra
+40
JocY
red
Republica
bak
Struzzo
cicsa80
ZarPtica
Sami
KoMetaK
HappyGirl
mijaki
cici-mici
Ema78
dragana76ns
twinsi
Botox
Orline
lena
djole42
lolipop
Kamilica
BiKsi :)
anak
bebko
missile
Vuchica
Tanja83
Mirjana
LaFolie
MAAKKI
korpica
lilya
maus
medolino
Tinche
dr mali pariz
ciklama
Gramatika
dra00
Mrvica
44 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 4 od 34
Strana 4 od 34 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 34
Re: Vesela julska jutra
pozdrav jutra
nemam koncentraciju i ne pamtim nista sto procitam
zapamtila samo slike koje sam videla, Biksine sa odmora , Mauskina kafica i Pariz sa drugaricom - - ne znam sta bih rekla sto vec nije receno - prelepo.
zapamtila samo slike koje sam videla, Biksine sa odmora , Mauskina kafica i Pariz sa drugaricom - - ne znam sta bih rekla sto vec nije receno - prelepo.
dra00- Broj poruka : 1309
Godina : 46
Datum upisa : 01.11.2011
Kakve 2 lepotice
Pariz, ako u bolnici nestane struje............dovoljno je da ti budeš tamo i sve će biti u redu. Sijaš i sjajiš
Pariz, ako u bolnici nestane struje............dovoljno je da ti budeš tamo i sve će biti u redu. Sijaš i sjajiš
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Samo da vas još jednom sve stisnem i da pohvalim dve VELIKE zvezde ,sijate obe za desetku za male zvezdice ljubac!
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Vece jutra.
Mi smo danas isli na vakcinu. Srce malo nije ni zaplakalo. I sa dr se ispricao. Odusevila sam se.
Pari, drugacija si mi, vidi se da se priblizilo. I stvarno sijas. A haljina je prelepa. Izgnjavila sam Vukasina za tebe. I uzivao je. A jos malo ces i ti sa tvojim bebama. Ljubimo te.
Mi smo danas isli na vakcinu. Srce malo nije ni zaplakalo. I sa dr se ispricao. Odusevila sam se.
Pari, drugacija si mi, vidi se da se priblizilo. I stvarno sijas. A haljina je prelepa. Izgnjavila sam Vukasina za tebe. I uzivao je. A jos malo ces i ti sa tvojim bebama. Ljubimo te.
Mrvica- Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010
Budjenjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Jutro cureTci !
Jutro cureTci !
Dobro jutro!
Ih...ja sve znam
AAAAAAAAAAAAAAAA HAPYYYYYYYYYYYYYY Kad se ne slogiras sad nikada necu. Pa dobro zeno gde si ti svih ovih meseci???? Kako si se prolepsala i super izgledas!!! Ma obe ste prelepe, kako lepe fotke. Bas mi je drago da ste se druzile. A o kakvom predlogu ste cakulale? Nemojte me drzati dugo u neizvesnosti, ja sam jako nestrpljiva da cujem. Ajde ajde spikingujte....A cuj Male nema struje..pricam ti pricu Joj sjane ste, majke mi! Ulepsale ste mi jutro 100%. Obozavam vas!
Ali ces zas zati kao i mi ovaj dan upamtiti po velikoj beti.
Vala Anak svaka ti je na mestu!
Kamilice uf bas je nezgodno bez klime. Ja je bas ne gotivim, ali mi znaci, namestim na 26 stepeni i taman.
Loliska mila trudnice i ja tebi saljem mnogo poljubaca
Medo kada je sledeci uz?
Vucice zaista strasna vest. Juce kada sam procitala, sva sam se najeszila. Uzas!
Gramatika ima li slika iz Soko Banje?
Biksi opet u 5. brzini
Djole javi kada se budes cula sa dr iz LESKOVAC. Najlepsi dzem je od kajsija....mmmmmmmm i nes kvik u kombinaciji.
Korpice no sikiriki za recenice. Jutros sam pomilsila na tebe, jerbo je mm krenuo biciklom u Paune oko 5h Skoro 80 km okretanja pedala...
Bak se sada sigurno brcaka i uziva.
Bebko si ustala? `oces kaficu da pijemo?
Jutros Ani predala urin na analizu. Rezultati oko 13h. Kao i prosli put, taman kada prodje dejstvo antibiotika nju opet pecka kada piski. Jutros se zalila da je malo pecka. Ja cu da izludim! Ali je ovaj put boja urina je , bar mi se cini ok i nema onaj specifican miris.
Zaboravila sam reci da sam bila u pravu po pitanju J ( mog devera cerka) i njenog upisa na fakultet. Rekla sam da ce biti medju prvih 10 i 8. je na listi (enhleski jezik i knjizevnost). Dobar sam ja prognozer
Idem da pristavim kafu pa se pisemo jos.
bebko ::Mišu baš onakva kakvu volim...Pijem i uživam...
A kako si znala da pijem bez šećera
Ih...ja sve znam
dr mali pariz ::
Mi celo jutro bez struje a ja treba gošću da dočekam i obećani joj ručak spremim...no, struja vrlo kasno dođe, te smo se nas dve prvo na kafi srele ...a ko je ona?
pa moja forumska sestra
posle kafe smo skoknule i do nas, i vreme svako provedeno sa nekom Kutanjkom, meni proleti...ali smo i o nečemu pametnom zborile
O čemu, čućete uskoro. Predlog za ceo Kutak.
AAAAAAAAAAAAAAAA HAPYYYYYYYYYYYYYY Kad se ne slogiras sad nikada necu. Pa dobro zeno gde si ti svih ovih meseci???? Kako si se prolepsala i super izgledas!!! Ma obe ste prelepe, kako lepe fotke. Bas mi je drago da ste se druzile. A o kakvom predlogu ste cakulale? Nemojte me drzati dugo u neizvesnosti, ja sam jako nestrpljiva da cujem. Ajde ajde spikingujte....A cuj Male nema struje..pricam ti pricu Joj sjane ste, majke mi! Ulepsale ste mi jutro 100%. Obozavam vas!
dra00 ::pozdrav jutra
Ali ces zas zati kao i mi ovaj dan upamtiti po velikoj beti.
anak ::Kakve 2 lepotice
Vala Anak svaka ti je na mestu!
Kamilice uf bas je nezgodno bez klime. Ja je bas ne gotivim, ali mi znaci, namestim na 26 stepeni i taman.
Loliska mila trudnice i ja tebi saljem mnogo poljubaca
Medo kada je sledeci uz?
Vucice zaista strasna vest. Juce kada sam procitala, sva sam se najeszila. Uzas!
Gramatika ima li slika iz Soko Banje?
Biksi opet u 5. brzini
Djole javi kada se budes cula sa dr iz LESKOVAC. Najlepsi dzem je od kajsija....mmmmmmmm i nes kvik u kombinaciji.
Korpice no sikiriki za recenice. Jutros sam pomilsila na tebe, jerbo je mm krenuo biciklom u Paune oko 5h Skoro 80 km okretanja pedala...
Bak se sada sigurno brcaka i uziva.
Jutros Ani predala urin na analizu. Rezultati oko 13h. Kao i prosli put, taman kada prodje dejstvo antibiotika nju opet pecka kada piski. Jutros se zalila da je malo pecka. Ja cu da izludim! Ali je ovaj put boja urina je , bar mi se cini ok i nema onaj specifican miris.
Zaboravila sam reci da sam bila u pravu po pitanju J ( mog devera cerka) i njenog upisa na fakultet. Rekla sam da ce biti medju prvih 10 i 8. je na listi (enhleski jezik i knjizevnost). Dobar sam ja prognozer
Idem da pristavim kafu pa se pisemo jos.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Dok ja sve pomenem i prokomentarisem, |Djole skuvala kafenzi. Hvala druze, evo srkucem
Daaa, happy nam je najveća zvezda Kutka.djole39 ::Samo da vas još jednom sve stisnem i da pohvalim dve VELIKE zvezde ,sijate obe za desetku za male zvezdice ljubac!
A ova mala... Nemam reči...ODLIČNO izgledaš, majke mi. Stvarno sijaš. Valjda te i visina izvlači, ali ti meni uopšte ne izgledaš ogromno, prelepa si trudnica, volela bih ja da tako izgledam pred porodjaj.
Duša mala, kralj Vukašin Nije zaplakao, hrabar dasa!Mrvica ::Vece jutra.
Dobro jutro svima. Hvala na kafi Djolence, divna je....
Maus, držim fige da se konačno smiri situacija, mače, malo, baš je poteralo ove godine. Poljubi je jako od tete orli.
Korpice, nema sekiracije, nismo mi tebe skolile, mnoge cure pišu u "bloku" sav tekst, nisi ti jedina. A što biksi kaže, i meni je mnogo lakše pročitati svaki tekst podeljen u pasuse. Ali bitna je suština na kraju. Gori li Valjevo? Vidim da zapadna Srbija prednjači po temperaturama. Ti i maus ste stalno u vrhu skale.
MM se nešto kani da ode na neki dan u Bosnu bez mene, malo da peca, dok mi je majka tu. A ja...jedva čekam Ovako zatvoreni na ovoj vrelini, počeću da grizem, bolje da ide da ne bi stradao Tek noćas malo normalnije spavah, "samo" dva budjenja, i "odvalila" do pola osam. Inače je ovih dana bilo ustajanje oko šest.
Imate veliki pozdrav od mog Švrće, stidljivo me gurka po dnu stomaka, čisto da vam se javi
Orline- Broj poruka : 11716
Datum upisa : 05.02.2009
I ja srkućem i čitam "postrojavanje ".Hvala tebi što sve propratiš ,prokomentarišeš pa kad sam u guzvi samo te pročitam i sve znam Nadam se da će Ančicin rezultat biti ok .maus ::Dok ja sve pomenem i prokomentarisem, |Djole skuvala kafenzi. Hvala druze, evo srkucem
U LE se niki ne javlja na tel. Odmor.....il guzva......Znam da rade od 8h....zovem već 5 puta.....
Orle ,ljubi tebe Djole u pupu
Djole, već rekoh na Klubu, došlo vreme za veteranke, zato...spremaj se polako
A šta ćeš, zoveš ponovo...Mislim, zar i privatnici piju kafu sat vremena
Jutro, dame i gospoDZe
Ja bih rekla da su Happy i Pari dve Kutka, bas da vidimo sta su smislile....
Maus, hvala sto nam lepo sažmeš sva bitna dešavanja
Djole hvala na kafi
Orli, uzivaj, odmaraj i pozdravi i ti malog Švrću.....
Ja bih rekla da su Happy i Pari dve Kutka, bas da vidimo sta su smislile....
Maus, hvala sto nam lepo sažmeš sva bitna dešavanja
Djole hvala na kafi
Orli, uzivaj, odmaraj i pozdravi i ti malog Švrću.....
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
Lele, Biksi ujna, šta sam ja propustila...COLEEE i COLINICE, čestitam vam, a ekipa Kutka će doći na trežnjenje tate Coleta kad se Biksi porodi, pošto će to biti krš i lom.
Hvala vičice, evo pozdravljen Švrća
I da... i mene interesuje kakva nam iznenadjenja spremaju dve
Spremam se ja orle moj al viš ,ovi me zaHebavaju ....izgleda da je odmor.....a niko ništa nije pomenuo......al ja sam pionirka-veteranka i kod mene vaziorline ::Djole, već rekoh na Klubu, došlo vreme za veteranke, zato...spremaj se polako
"Živite kao da će 100 godina biti mir i spremajte se kao da će sutra biti rat"-dakle spremaću se kao da će sutra biti
Vuchica ::Jutro, dame i gospoDZe
Djole hvala na kafi
Izvolte i drugi put
Dobrovoljac ,da se prijavim na vremeorline :: a ekipa Kutka će doći na trežnjenje tate Coleta kad se Biksi porodi, pošto će to biti krš i lom.
orline ::
I mene ,i mene
Imate veliki pozdrav od mog Švrće, stidljivo me gurka po dnu stomaka, čisto da vam se javi
SVRCO ljubi tebe tetka Mima i masem ti zlato milo stidljivo. Udri malo jace mamu, slobodno Duso! Orle saljem i mm sa tm posto i on voli da peca a i da ne bi nastradao kao i tvoj Od sutra 25. nedelja
Kada ja postrojim ....I ja se nadam. Ipak ce mi drugarica oko 11h doneti rezultate.djole39 ::I ja srkućem i čitam "postrojavanje ".Hvala tebi što sve propratiš ,prokomentarišeš pa kad sam u guzvi samo te pročitam i sve znam Nadam se da će Ančicin rezultat biti ok .maus ::Dok ja sve pomenem i prokomentarisem, |Djole skuvala kafenzi. Hvala druze, evo srkucem
U LE se niki ne javlja na tel. Odmor.....il guzva......Znam da rade od 8h....zovem već 5 puta.....
Bravo za Vukasina hrabricu
Ma ja razmilsljam da idem prvo u Pariz da pripomognem Velji oko pijanke. Mislim da je to drugarski sa moje strane, jel tako?
A tek Coletu sto su pomoci oko ispijanja alkohola...bas sam drug!
A tek Coletu sto su pomoci oko ispijanja alkohola...bas sam drug!
Orle `oce li muzic biti tu za porodjaj? Treba li njemu pomoc? Ja sam rada i raspolozena, a casica me hoce samo tako
dr mali pariz ::
A sta reci sem dve koje prosto sijaju
Divne ste mi i sefica i zamenica
Happy nam se prolepsala,izgleda mnogo mladje a Pari sija zbog njenih .Doduse,ona je i ranije sijala,sada su samo doprinele tom sjaju . Divne ste mila moja . I neces ti jos na porodjaj,stomak ti se nije spustio
Orlicu,mazi Svrcu,nedostajala si i tvoja mi trudnoca mnogo brzo ide ,bravo za tebe i 25 nedelju
Biksicu,najbolja ujnice,slike su extra,rekoh ja da ces mi fotografisati svadbu a sad i krstenje i prvi rodjus,onako sa stomacicem od jedno 3-4 meseca MOZDA dodjem tj svratim na Zlatis u petak popodne kada krenemo put C.G. pa ako si free,nemas obaveze i ne odes da skitas na jezerce mozemo da se stisnemo zajedno sa Mazuljkom i Nemirkom
Maus drzim fige da Ancikin nalaz bude dobar i da se dete vise ne muci Bravo za J(deverovu cerku) i bravo za tebe koja si pogodila ishod rezultata,od sada te zovem BABA VANGA
Dra, za veliku
Bebko,uzivaj u onom divnom dvoristu dok cekas vizu i more Jos malo cu i ja sa klincima u tvoje krajeve,tj Metohiju
Mrvice,bravo za Vukasina hrabricu maminu,dusica mila
Sve ostale devojcice ljubim i zelim lep dan
Tanja83- Broj poruka : 1272
Godina : 41
Datum upisa : 01.05.2011
Jutra svima.
Tanja, gledam tvoj tiker, pa tvoji slatkisi 5 punih meseci A naputovali su se kao pravi. I Vukasin obozava da se vozi i da luta, jedva cekam mm domor pa da i mi negde zapalimo. Za sada samo okolina.
Maus, pa ta bestija je stvarno dosadna. Kako Ana to podnosi? Ona je nasa mala hrabrica
Orle, guras ti dobro! Mali Svrca gura polako. Uzivaj draga. I posle ce gurati nogicama u stomak ali spolja.
Tanja, gledam tvoj tiker, pa tvoji slatkisi 5 punih meseci A naputovali su se kao pravi. I Vukasin obozava da se vozi i da luta, jedva cekam mm domor pa da i mi negde zapalimo. Za sada samo okolina.
Maus, pa ta bestija je stvarno dosadna. Kako Ana to podnosi? Ona je nasa mala hrabrica
Orle, guras ti dobro! Mali Svrca gura polako. Uzivaj draga. I posle ce gurati nogicama u stomak ali spolja.
Mrvica- Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010
Jutro, mile Kutanjke!
Na poslu sam i u poslu sam, sad žvaćem svoj nutricionistički doručak i malo da gvirnem
Maus, e jesi Sve detaljno i pregledno, mada sam čitala redom, nije da nisam.
Parižanko, hvala za prijatno jutarnje iznenađenje, lep početak dana sa vašim sličicama. Divne ste, ko zna, možda vas i uživo upoznam jednog dana. Bila bi mi čast.
Ja sutra putujem na dvodnevnu konferenciju, do pola noći sam svašta peglala i vadila iz ormara elegantne stvari, mučila se da prelomim koje ću sandale nositi; muž me gleda, nervira se, pa komentariše kako se bezrazložno opterećujem. Tako. Sada će da misli na mene kada ode u grad na pivo i roštilj sa dečacima. A ja ću, gde god i s kim god bila, uvek samo na njega i da mislim
Dra, mislim na tebe i navijam!!!!
Epa sada ljubim i stiskam, da bih stigla još par temica da čitam,
Na poslu sam i u poslu sam, sad žvaćem svoj nutricionistički doručak i malo da gvirnem
Maus, e jesi Sve detaljno i pregledno, mada sam čitala redom, nije da nisam.
Parižanko, hvala za prijatno jutarnje iznenađenje, lep početak dana sa vašim sličicama. Divne ste, ko zna, možda vas i uživo upoznam jednog dana. Bila bi mi čast.
Ja sutra putujem na dvodnevnu konferenciju, do pola noći sam svašta peglala i vadila iz ormara elegantne stvari, mučila se da prelomim koje ću sandale nositi; muž me gleda, nervira se, pa komentariše kako se bezrazložno opterećujem. Tako. Sada će da misli na mene kada ode u grad na pivo i roštilj sa dečacima. A ja ću, gde god i s kim god bila, uvek samo na njega i da mislim
Dra, mislim na tebe i navijam!!!!
Epa sada ljubim i stiskam, da bih stigla još par temica da čitam,
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Dobro jutro evo i mene
Od jutros gužva na jutrima ako tako i treba
Nadam se da će biti dobri rezultati.Anče se baš namuči...
Bravo i za J i strinu prognozerku...
I ja se slično ponašam a nisam trudna Pametno što će da pobegne malo
otpozdravljamo mali švrćo i ljubimo te milion puta
A ovi iz Le su avgusta na godišnjem.Pozovi na mobilni javlja se Divna...
Spremi 20e za ulaz na nedelju dana
Vukašine hrabrice mala ljubim te punooooo
Od jutros gužva na jutrima ako tako i treba
Kako neee ja uvek raspoložna za kaficumaus ::
Nadam se da će biti dobri rezultati.Anče se baš namuči...
Bravo i za J i strinu prognozerku...
MM se nešto kani da ode na neki dan u Bosnu bez mene, malo da peca, dok mi je majka tu. A ja...jedva čekam Ovako zatvoreni na ovoj vrelini, počeću da grizem, bolje da ide da ne bi stradao
I ja se slično ponašam a nisam trudna Pametno što će da pobegne malo
otpozdravljamo mali švrćo i ljubimo te milion puta
Baš vala,koliko puta je i mene Maus spasla svojim pobrojavanjemdjole39 ::I ja srkućem i čitam "postrojavanje ".Hvala tebi što sve propratiš ,prokomentarišeš pa kad sam u guzvi samo te pročitam i sve znam Nadam se da će Ančicin rezultat biti ok .maus ::Dok ja sve pomenem i prokomentarisem, |Djole skuvala kafenzi. Hvala druze, evo srkucem
A ovi iz Le su avgusta na godišnjem.Pozovi na mobilni javlja se Divna...
AAAAAAAAA kad?Gde? Možda i ja uspem da stisnem ženu ZMAJA i Nemirka i MazuljkaTanja83 ::
Bebko,uzivaj u onom divnom dvoristu dok cekas vizu i more Jos malo cu i ja sa klincima u tvoje krajeve,tj Metohiju
Spremi 20e za ulaz na nedelju dana
Vukašine hrabrice mala ljubim te punooooo
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
dobro jutro lepotice
Cula sam se jutros sa Malim Princom i njenim malisom, njega bas muce grcevi, ali je hrabrisa i ne place, cula sam ga kako se muci...
Hey, Biksi, super su slike! Nego, da li tamo ima zmija? Jooooj sto se ja bojim zmija :)))))
E da, nas je dvoje, znaci 10e za ulaz na nedelju dana?
Missile, da se super provedes, iako ides poslom! Kako ce muz da te juri da te ljubi kad se vratis
Paris i Happy - izgledate hit hit!!!!
Ja sam isla na UZ bubrega, imam jedan party mix - kamencica malih puno, kaze doca da zato ja stalno mislim da imam urinarne infekcije
Cula sam se jutros sa Malim Princom i njenim malisom, njega bas muce grcevi, ali je hrabrisa i ne place, cula sam ga kako se muci...
Hey, Biksi, super su slike! Nego, da li tamo ima zmija? Jooooj sto se ja bojim zmija :)))))
E da, nas je dvoje, znaci 10e za ulaz na nedelju dana?
Missile, da se super provedes, iako ides poslom! Kako ce muz da te juri da te ljubi kad se vratis
Paris i Happy - izgledate hit hit!!!!
Ja sam isla na UZ bubrega, imam jedan party mix - kamencica malih puno, kaze doca da zato ja stalno mislim da imam urinarne infekcije
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
samo svratih da mahnem svima
i da podelim sa vama ovu fotkicu
mastam o tome da sam ovaj meda :))))
i da podelim sa vama ovu fotkicu
mastam o tome da sam ovaj meda :))))
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
Pa nešto je pričao sa šefovima da odloži sledeći odlazak do zime, pa se nadam da će biti tu Samo što će vjerovatno da zbriše čim krenu prvi grčevimaus ::Orle `oce li muzic biti tu za porodjaj? Treba li njemu pomoc? Ja sam rada i raspolozena, a casica me hoce samo tako
Napije se, pocepaju ga, i dodje kad dete počne da sedi
A šalji svog s mojim komotno, pa da se oladimo malo
Od sutra 24-ta, a ne 25-ta, al nema veze, i to je mašala
Bebko, pročitala sam peripetije, i besna sam jako. Od svih ovih zavrzlama na Balkanu, definitivno ste najkraću slamku izvukli Stvarno nemam reči.
LaFe, stvarno je bzvz...Kamenolom, jbt. Jel ne smetaju, mislim ne trpi bubreg?
LaFe, stvarno je bzvz...Kamenolom, jbt. Jel ne smetaju, mislim ne trpi bubreg?
manji su i ostri, zato ja stalno imam erotrocite u urinu..... Ali nigde nisu napravili zastoj, zakrcenje.... Nista, svaki dan uva i prolom
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Strana 4 od 34 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 34
Similar topics
» Julska jutra
» Julska jutra
» NOVEMBARSKA VESELA JUTRA :)
» Julska topla jutra...
» Julska jutra okupana suncem
» Julska jutra
» NOVEMBARSKA VESELA JUTRA :)
» Julska topla jutra...