Vesela julska jutra
+40
JocY
red
Republica
bak
Struzzo
cicsa80
ZarPtica
Sami
KoMetaK
HappyGirl
mijaki
cici-mici
Ema78
dragana76ns
twinsi
Botox
Orline
lena
djole42
lolipop
Kamilica
BiKsi :)
anak
bebko
missile
Vuchica
Tanja83
Mirjana
LaFolie
MAAKKI
korpica
lilya
maus
medolino
Tinche
dr mali pariz
ciklama
Gramatika
dra00
Mrvica
44 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 16 od 34
Strana 16 od 34 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34
Re: Vesela julska jutra
evo cure i sa vama da podelim starsnu lubenicu koju sam podelila sinoc sa draganovicem
mLogo je velika :)
mLogo je velika :)
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
i kako da zaboravim :)
pa srecan nam petak 13. :))))
pa srecan nam petak 13. :))))
djole39 ::Jutro cure !maus ::
Djole nije valjda da non-stop sluzis goscu?
Ma jok!Sad se samo skitamo ...muzeji.....tvrdjave ...pa kafana.....i tak .Naučila sam je da kaze i napiše -burek ,pljeskavica,ćevapčić,pogača ,dobar dan i ŽIVELI!
Ljubim sve !
Djole lepo je ucis, svidja mi se! I svidja mi se ono poslednje u nizu sto se tice skitanja ZIVELI!
missile ::
Mišica je opet napravila pregled jutra, da nisi možda razmišljala da radiš kao reporter za tv? Why not? Bila bi bolja od mnogih, u to sam sigurna!
U dr Subotića 1 je mikrobiološki institut (ili lab- u svakom slučaju nešto mikrobiološko), išla sam i ja tamo davno da radim briseve, na uput, besplatno, pa Lafe, lepo Mišica podseti da imaš tu mogućnost A možeš i tamo da platiš ako si bez uputa i odmah završiš. Zovi i raspitaj se!
Ne EXIT nikad nisam otišla. Možda generacijski jaz, ko bi znao , jer da je woodstock ja bih išla
Eeeeeeeeee da daaaaa Misi mikrobioloski institut i bas kako si napisala, sa uputom i bez uputa...sve je tako. Sedi 5! Ja zena u godinama, zaboravljam neke stvari.
I ja bi na Vudstok rado, rado, radoooooooo
Lafe, stvarno, dan jucerasni
hahahahaha Boki jes velika lubenica hahahahaha ja takvu pojedem u 2 zalogaja posle obilnog obroka
Neka nam je srecan petak 13.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Devojke, samo da mahnem, nekakva mi gužva danima. Imam privatne časove, nemam vode po celi dan , a nekako sam neraspoložena, puna neke strepnje...
Pisaću kad budem u formi!
Pisaću kad budem u formi!
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
Samo da vam mahnem, stigosmo jutrois, bilo je apsolutno sjajno, more, vreme, plaze, sve! Cekam masinu pa da prostrem ves, sutra palimo u selo!
bebko me je obavestila o novim trudnicama i mamicama, otkrih da Ivona i Dusan nece jos , vidim da je stanje redovno na ostalim poljima.
Vidimo se za 8-9 dana, ljubim vas puuuuuuno
bebko me je obavestila o novim trudnicama i mamicama, otkrih da Ivona i Dusan nece jos , vidim da je stanje redovno na ostalim poljima.
Vidimo se za 8-9 dana, ljubim vas puuuuuuno
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Dobro jutro sad lepo
Misice, ja cu mozda ici i u subotu, ali su sanse male. Prosle godine sam isla dva dana tamo vamo, trebalo mi nedelju dana da se oporavim. Ako budes isla javi pa mozda se i vidimo ako me nesto lupi u glavu da idem i u subotu
Meta, stavljaj slike tih cipela, nemoj nas drzati u neizvesnosti.
Ljudi, mi smo isto lecili hlamidiju davne 2007 godine. Popili po dve ture antibiotika i vise se nije javljala. Radili smo briseva na par razlicitih mesta, ukljucujuci i VMA i sad me zabrinuste da li je s time sve OK Dosta mi je ova zezencija oko E. Coli i ostalih kokosaka, samo mi jos hlamidija fali Poslednji put smo ih radili pred odlazak u Prag i sve je bilo OK. A to u dr Subotice je Batut. Tamo sam radila obicne briseve za komisiju za prvu VTO. To je bilo negde u junu, a hlamidiju i ostalo mi je "preko reda" zbog VTO zakazala tada za 22. septembar
Djole, nije losa ta uzivancija sa gostima. Nekako se osecas kao na nekom raspustu
Bojana, gde nadje ovolku lubenicu? Jos malo pa ko breska
Pari, gde si zeno? Kako si od jutros?
Miss, nije neka razlika u godinama izmedju tebe i mene. Ja bih i na Exit i na Woodstock. Jedino sto ne bih na varijane tipa Guce i tako to. Ne volim melos i estradu, jednostavno nije to za mene. Ljudi mi se cesto cude kako ne znam reci ili ime nekog poznatog pevaca ili pevacice, ali eto obzirom da nemamo TV, ni nemam bas gde da naucim to stivo
samo da vam javim da sam ja i dalje pod rezimom "pobediti kokose u organizmu", znaci: bez slatkisa (dva puta sam prekrsila sa integralnim keksicima), flasom Prolom vode (minimum), dve case soka od brusnice, dve solje caja od brusnice (minimum), pocela sam sa jos jednom turom Palisepta (preventivno) i treba da zavrsim kutiju Normogyna koju sam uspela da nabavim. Posle Normoguna ponavljam i briseve i urinokulturu pa ako ne pomogne krecem sa homeopatijom. Bas sam se zainatila da dodjem do steilnih briseva i urinokulture i dok sve ne bude OK, ne idem u Prag pa makar cekala godinu dana.
Bak dobrodosla nazad. Nadam se da si se lepo provela i odmorila Nisam ni sumnjala da ces se na Tasosu lose provesti. Daj neke slidze
Kako vas je Bak docekao?
Grama, ima takvih dana, prosto tako naidju
Dosta piskaranja, sad mora nesto da se radi. Sve vas
Misice, ja cu mozda ici i u subotu, ali su sanse male. Prosle godine sam isla dva dana tamo vamo, trebalo mi nedelju dana da se oporavim. Ako budes isla javi pa mozda se i vidimo ako me nesto lupi u glavu da idem i u subotu
Meta, stavljaj slike tih cipela, nemoj nas drzati u neizvesnosti.
Ljudi, mi smo isto lecili hlamidiju davne 2007 godine. Popili po dve ture antibiotika i vise se nije javljala. Radili smo briseva na par razlicitih mesta, ukljucujuci i VMA i sad me zabrinuste da li je s time sve OK Dosta mi je ova zezencija oko E. Coli i ostalih kokosaka, samo mi jos hlamidija fali Poslednji put smo ih radili pred odlazak u Prag i sve je bilo OK. A to u dr Subotice je Batut. Tamo sam radila obicne briseve za komisiju za prvu VTO. To je bilo negde u junu, a hlamidiju i ostalo mi je "preko reda" zbog VTO zakazala tada za 22. septembar
Djole, nije losa ta uzivancija sa gostima. Nekako se osecas kao na nekom raspustu
Bojana, gde nadje ovolku lubenicu? Jos malo pa ko breska
Pari, gde si zeno? Kako si od jutros?
Miss, nije neka razlika u godinama izmedju tebe i mene. Ja bih i na Exit i na Woodstock. Jedino sto ne bih na varijane tipa Guce i tako to. Ne volim melos i estradu, jednostavno nije to za mene. Ljudi mi se cesto cude kako ne znam reci ili ime nekog poznatog pevaca ili pevacice, ali eto obzirom da nemamo TV, ni nemam bas gde da naucim to stivo
samo da vam javim da sam ja i dalje pod rezimom "pobediti kokose u organizmu", znaci: bez slatkisa (dva puta sam prekrsila sa integralnim keksicima), flasom Prolom vode (minimum), dve case soka od brusnice, dve solje caja od brusnice (minimum), pocela sam sa jos jednom turom Palisepta (preventivno) i treba da zavrsim kutiju Normogyna koju sam uspela da nabavim. Posle Normoguna ponavljam i briseve i urinokulturu pa ako ne pomogne krecem sa homeopatijom. Bas sam se zainatila da dodjem do steilnih briseva i urinokulture i dok sve ne bude OK, ne idem u Prag pa makar cekala godinu dana.
Bak dobrodosla nazad. Nadam se da si se lepo provela i odmorila Nisam ni sumnjala da ces se na Tasosu lose provesti. Daj neke slidze
Kako vas je Bak docekao?
Grama, ima takvih dana, prosto tako naidju
Dosta piskaranja, sad mora nesto da se radi. Sve vas
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Pozdrav jutrima
Citam,citam i nista ne mogu da pohvatam
Zapamtila sam Bojaninu lubenicu
Cula sam za Pari i kontrakcije, kako napredujete,jel ste jos 3 u 1? Ljubi mi Ivonu i Dusana
Lili,pada exit veceras,jel sam dobro procitala?
Maus, ljubim te
Ja sam srecna, pisala sam na desavanjima,sinoc sam imala UZ i cula srca kako lupaju, moje bebice su dobro a ja ih mazim i pricam pricice Jutros sam se probudila u 3h,nisam mogla vise spavati,razmisljala sam i shvatila koliko sam uzbudjena...Moje bebice su u meni i videla sam ih,sam pregled je trajao par minuta ali dovoljno da mi se ureze u mozak ona melodija i sada je cujem,ostala je u usima
Eto,malo sam bila opsirna,nemojte mi zameriti jer sam mnogo srecna.
Uzivajte i ne zamerite sto nisam svaku navela,mozak mi je sada odlutao totalno.Sve vas ljubim i mislim na vas
Citam,citam i nista ne mogu da pohvatam
Zapamtila sam Bojaninu lubenicu
Cula sam za Pari i kontrakcije, kako napredujete,jel ste jos 3 u 1? Ljubi mi Ivonu i Dusana
Lili,pada exit veceras,jel sam dobro procitala?
Maus, ljubim te
Ja sam srecna, pisala sam na desavanjima,sinoc sam imala UZ i cula srca kako lupaju, moje bebice su dobro a ja ih mazim i pricam pricice Jutros sam se probudila u 3h,nisam mogla vise spavati,razmisljala sam i shvatila koliko sam uzbudjena...Moje bebice su u meni i videla sam ih,sam pregled je trajao par minuta ali dovoljno da mi se ureze u mozak ona melodija i sada je cujem,ostala je u usima
Eto,malo sam bila opsirna,nemojte mi zameriti jer sam mnogo srecna.
Uzivajte i ne zamerite sto nisam svaku navela,mozak mi je sada odlutao totalno.Sve vas ljubim i mislim na vas
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
Bravo Medo! veeeliki pozdrav za dva majusna
Uzivaj, mazi stomacic, a apsolutno imas opravdanje da budes rasejana
Uzivaj, mazi stomacic, a apsolutno imas opravdanje da budes rasejana
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
samo da vas pozdravim,pisala sam na azoo,jos uvek nije prikljucen net i sizim,ovaj telefon me ubi i tesko mi je da citem,definitivno ce pasti neki maleni laptop,
Samo znam da su bundevice jos u paketu i da dra ima dve bebe :)
Moram i ovde da kazem da su nam lolici puuuuuuno pomogli i da su sjajni ljudu,bukvalno ljudine. Loli nam je jos neznija i malo se zaokruglila ali bas lepo izgleda,posteno me je povukla za nos. Ljubim vas sve
Samo znam da su bundevice jos u paketu i da dra ima dve bebe :)
Moram i ovde da kazem da su nam lolici puuuuuuno pomogli i da su sjajni ljudu,bukvalno ljudine. Loli nam je jos neznija i malo se zaokruglila ali bas lepo izgleda,posteno me je povukla za nos. Ljubim vas sve
cicsa80- Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011
Tu saaaaaaaaaaaaaaaaaam....
rekoh na desavanjima, da se zapljunem, jer ne znam kad cu danas stici da se ponovo upisem. cekam moj trio-fantastiko- mamu, sestru i sestricinu, pa da predahnem. Od jutros gibanicu, kuvala rucak, smorih se.
|da, jos smo u sklopu mene same
Kontrakcije su sasvim normalne, i kao sto sam napisala, nisu alarmantne-ono na 15 ili manje minuta...
opustencija, nece njih dvoje jos
samo da pozdravim Bakisu i ovde Draga, ja mislila bice slika, a ti vec za selo palis
Bojana , lubenica je hit!
odoh cure, doslo mi moje zlato-mama
rekoh na desavanjima, da se zapljunem, jer ne znam kad cu danas stici da se ponovo upisem. cekam moj trio-fantastiko- mamu, sestru i sestricinu, pa da predahnem. Od jutros gibanicu, kuvala rucak, smorih se.
|da, jos smo u sklopu mene same
Kontrakcije su sasvim normalne, i kao sto sam napisala, nisu alarmantne-ono na 15 ili manje minuta...
opustencija, nece njih dvoje jos
samo da pozdravim Bakisu i ovde Draga, ja mislila bice slika, a ti vec za selo palis
Bojana , lubenica je hit!
odoh cure, doslo mi moje zlato-mama
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Pari, taman rekoh da ti pisem gde si- a ti se uredno javljas Uzivaj u triu fantastiku danas, za koji dan ces i ti biti deo jednog fantasticnog tria!
Cicsa, pisah na azzo, drago mi je da ste zadovoljni i drzim fige da napravite pomak terapijom! Sad kad si kao Pinokio, ko ce s' tobom?
Medo, bravo za 2 srca, idem na korake da citam, ali se radujem i ovde sa tobom!
Lily pa ti ces bre i u crevima ubiti eserihiju! Ne odoh na odbranu doktorata, moracu da slikam cipelice i tasnu, bar da imam kome da se pohvalim, samo ne stigoh nista, jer ostadoh da radim od kuce i ne digoh zadnjicu sa stolice (osim par puta-nesto sam zeznula stomak ).
Bak ,dobro nam se vratila, nadam se da si se odmorila i oporavila i da si tamo ostavila sve ruzno a ponela samo sunca i vedrog duha!
Gramatika,nadam se da te je proslo stanje, ja se juce castila i oraspolozila ocas posla. Glavu gore!
Djole, jel ti to vodis samo goscu ili i sveki? Meni se sve cini da ides samo sa goscom, a bezis od zmija
Misu, ljubi mi tvoju lutkicu i ako krenes na exit, napravi pauzu na pola puta Ili mi bar ostavi Anu na cuvanje
Bojana, gde nadje ovo lubence, ja trazila da kupim krisku juce, ali nema, a ne znam sta da radim sama sa velikom lubenicom
Ja se cula sa drugaricom iz Austrije, postala mama 3. jula, posle 4 VTO, i taaako me obradovala A sin joj lep kao lutka! Isplati se biti uporan!
Cicsa, pisah na azzo, drago mi je da ste zadovoljni i drzim fige da napravite pomak terapijom! Sad kad si kao Pinokio, ko ce s' tobom?
Medo, bravo za 2 srca, idem na korake da citam, ali se radujem i ovde sa tobom!
Lily pa ti ces bre i u crevima ubiti eserihiju! Ne odoh na odbranu doktorata, moracu da slikam cipelice i tasnu, bar da imam kome da se pohvalim, samo ne stigoh nista, jer ostadoh da radim od kuce i ne digoh zadnjicu sa stolice (osim par puta-nesto sam zeznula stomak ).
Bak ,dobro nam se vratila, nadam se da si se odmorila i oporavila i da si tamo ostavila sve ruzno a ponela samo sunca i vedrog duha!
Gramatika,nadam se da te je proslo stanje, ja se juce castila i oraspolozila ocas posla. Glavu gore!
Djole, jel ti to vodis samo goscu ili i sveki? Meni se sve cini da ides samo sa goscom, a bezis od zmija
Misu, ljubi mi tvoju lutkicu i ako krenes na exit, napravi pauzu na pola puta Ili mi bar ostavi Anu na cuvanje
Bojana, gde nadje ovo lubence, ja trazila da kupim krisku juce, ali nema, a ne znam sta da radim sama sa velikom lubenicom
Ja se cula sa drugaricom iz Austrije, postala mama 3. jula, posle 4 VTO, i taaako me obradovala A sin joj lep kao lutka! Isplati se biti uporan!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Datum upisa : 09.01.2010
Meta, ovu lubenicu su uzeli u maxiju, bila je kao u onoj mrezici, tamo na vocu, sve tako malesne :) a mi nikada nismo jeli, pa ko dva majmunceta ocemo il necemo, i uzesmo je a ukus ko redovna samo je mini :) ali definitivno je prakticno, mi onaj dan morali u kadi da ladimo lubenicu jer nemamo gde s njom velikom.... zamrzivac nemamo, bunar nemamo i tako :)
Dan cure .
Doshla sam da vas pozdravim i videh da se nisam ulogovala od 22 juna.
Kako vreme prolete.
Da iskoristim priliku da pozhelim Paris ,lak porodjaj. 16-17 jula beshe?
Ja stizhem u Bgd sa sinom 16 jula.U guzhvi sam zaista bila zheshcoj.Evo lecim sada herpes na usni.
Nego videh naslov Struzzo-mamaN? Pa da cestitam!!!!!
I videh u potpisu negde Medeolino...2 srculenceta medena!! Cestitam milo moje.
Ne stizhem da sve ostalo procitam.Ne zamerite .Izvucicu se iz ove guzhve pa onda laganica.
Sve vas ljubim i grlim i sve shto sam ostalo lepo propustila CESTITAM!
Doshla sam da vas pozdravim i videh da se nisam ulogovala od 22 juna.
Kako vreme prolete.
Da iskoristim priliku da pozhelim Paris ,lak porodjaj. 16-17 jula beshe?
Ja stizhem u Bgd sa sinom 16 jula.U guzhvi sam zaista bila zheshcoj.Evo lecim sada herpes na usni.
Nego videh naslov Struzzo-mamaN? Pa da cestitam!!!!!
I videh u potpisu negde Medeolino...2 srculenceta medena!! Cestitam milo moje.
Ne stizhem da sve ostalo procitam.Ne zamerite .Izvucicu se iz ove guzhve pa onda laganica.
Sve vas ljubim i grlim i sve shto sam ostalo lepo propustila CESTITAM!
Republica- Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009
Dan jutra!
Maleni se meskolji, budi se pa nemam puno vremena.
Ispisaste svasta, a ja se zadrzala na RD.
ja sam danas bila vredna bas, svasta nesto po kuci poradila. Doduse, sve u prekidima kad beba zakmeci. Vukasin dosta dugo spava nocu, veze i po 8-9 sati pa preko dana trazi paznju.
Juce smo celo vece bili napolju. Vecerali i pili kafu, imamo male kuce, 9 komada, mm ih sredjivao i slikao, bilo ih svuda po dvoristu, preslatki su kad se rastrce po travi. Slika ima milion, ne zna se koja je lepsa, podelicu s vama ove dve samo da vam docaram o cemu pricam:
ja sam danas bila vredna bas, svasta nesto po kuci poradila. Doduse, sve u prekidima kad beba zakmeci. Vukasin dosta dugo spava nocu, veze i po 8-9 sati pa preko dana trazi paznju.
Juce smo celo vece bili napolju. Vecerali i pili kafu, imamo male kuce, 9 komada, mm ih sredjivao i slikao, bilo ih svuda po dvoristu, preslatki su kad se rastrce po travi. Slika ima milion, ne zna se koja je lepsa, podelicu s vama ove dve samo da vam docaram o cemu pricam:
Mrvica- Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010
Mrvica ::Dan jutra!
Ijaoj Mrvice, Pufne jede medene
Ripa, dobro došla u zemljicu Srbiju...za koji dan!
Nije zakazan carski, ne znamo kad smo na programu, ali svejedno -hvala. opet herpes...opet si slabo o sebi vodila računa??
Mrvo, ja sam isprva mislila da si okačila neku sličicu sa neta...kad ono, vaše kuce. Toliko su slatke, da nemam reči!!
p.s. Meta, daj fotku cipa i tašne!!
Nije zakazan carski, ne znamo kad smo na programu, ali svejedno -hvala. opet herpes...opet si slabo o sebi vodila računa??
Mrvo, ja sam isprva mislila da si okačila neku sličicu sa neta...kad ono, vaše kuce. Toliko su slatke, da nemam reči!!
p.s. Meta, daj fotku cipa i tašne!!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
samo da virnem...i da mahnem iz crvenog mora... :)
medolino, odlicno za dva srculenca... opusti se i uzivaj draga...
Pari, kako guras po ovoj vrucini... priblizilo se, hvala Bogu...
medolino, odlicno za dva srculenca... opusti se i uzivaj draga...
Pari, kako guras po ovoj vrucini... priblizilo se, hvala Bogu...
red- Broj poruka : 255
Datum upisa : 13.11.2011
Mi smo najzad ubijeni od vrućine. Pali smo u krevet u pola 11 i sad kad sam se lepo okupala ostaje Kutak! Spavajte, cure, kad možete. Ja ne. Laku noć1
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Dobro jutro i laku noc. Stigla s Exita, odo da dremnem
Mrvica ::
Jao Mrvice, kako su slatki....
Dobro jutro, curice...
Nemam sličice, ali zamislite med žući da ne može biti, čašu hladne vode, okruglu, veliku šolju iz koje se puši kafa...ko voli slatko, par koluta Jaffe ili ako više volite voće, iseckanu na parčiće ananas-dinju...eto, to vam nudim...
Ljub....
P.S. Hvala, Rep....
Struzzo- Broj poruka : 7041
Datum upisa : 27.09.2008
Dobro jutro
Hvala, struzzo, može...Sve
Mrvice, preslatki su, čoveče
Lilya, ludo burazeru, a? Lepo spavaj.
Viđi red u Crvenom moru, a gde bi nego prema nick-u Uživaj, srećo.
Metice, daj bre da vidimo te lude stvari
Hvala, struzzo, može...Sve
Mrvice, preslatki su, čoveče
Lilya, ludo burazeru, a? Lepo spavaj.
Viđi red u Crvenom moru, a gde bi nego prema nick-u Uživaj, srećo.
Metice, daj bre da vidimo te lude stvari
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Dobro jutro
Drustvo izvolite kafu.
Orli poranila si, sta radis?
Ja sam ustala, popila limun-narandzu i onda sm morala na brzinu da pojedem nesto, jer imam mucnine po citav dan . Tako to valjda treba pa onda ne panicim
dra00- Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011
Posto mi je danas godisnjica braka, evo da vas pocastim mojim omiljenim picem
dra00- Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011
Dra, srećna vam godišnjica braka!
Da ste živi i zdravi, uvek veseli i ponosni jedni na druge!
Ostale devojke, pozdrav!
Da ste živi i zdravi, uvek veseli i ponosni jedni na druge!
Ostale devojke, pozdrav!
Gramatika- Broj poruka : 4085
Datum upisa : 16.03.2011
Strana 16 od 34 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34
Similar topics
» Julska jutra
» Julska jutra
» NOVEMBARSKA VESELA JUTRA :)
» Julska topla jutra...
» Julska jutra okupana suncem
» Julska jutra