KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vesela julska jutra

+40
JocY
red
Republica
bak
Struzzo
cicsa80
ZarPtica
Sami
KoMetaK
HappyGirl
mijaki
cici-mici
Ema78
dragana76ns
twinsi
Botox
Orline
lena
djole42
lolipop
Kamilica
BiKsi :)
anak
bebko
missile
Vuchica
Tanja83
Mirjana
LaFolie
MAAKKI
korpica
lilya
maus
medolino
Tinche
dr mali pariz
ciklama
Gramatika
dra00
Mrvica
44 posters

Strana 6 od 34 Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 34  Sledeći

Ići dole

Vesela julska jutra - Page 6 Empty Re: Vesela julska jutra

Počalji od twinsi 4/7/2012, 23:38

Dobro veče.

Maus hvala na pozivu, ali na žalost zbog nekih ograničenja na poslu po pitanju interneta prvu jutarnju ispijam uz vas ali ne i sa vama, ali to mi ne smeta da pročitam sve od a do š.

Kako su moji klinci danas bili i više nego aktivni, svratih samo na kratko da vidim šta ima novo (prvenstveno kod dra00 i ovdje joj čestitam) i da vam svima poželim bezbrižnu i laku noć poljubci
twinsi
twinsi

Broj poruka : 384
Godina : 47
Datum upisa : 12.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebko 5/7/2012, 06:12

Dobro jutro...
Evo mene da odmenim malo našu Maus Wink

Vesela julska jutra - Page 6 64986071

a sad odoh da čitam...
bebko
bebko

Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebko 5/7/2012, 06:45

Prvo da čestitam i ovde Dra00 i da joj poželim mirnu trudnoću osmeh srce
Maus kako je Anči? Kako bilo na Drini juče?Kupanjac? usne
Pariz srećno kod anesteziologa danas.Još samo nedelju dana love love
Biksi (u petoj brzini) stisak i za tebe a i jedan za ujnino dete grljenje grljenje
DJole,znači sad čekaš ponedeljak.Vidim ja da ćemo mi zajedno tamo na jesen Very Happy
Orle,čitam za problemčić od juče ali važno da je sa Švrćom sve ok.Primiri se mila poljubac
Medolino samo se rashlađuj i precrtavaj dane ljubav još malo pa dum,dum srce srce
Korpice bravo za post g a i ja kao i ti oguglala više na vrućinu...
Gramatika ti odi 19. čisto da vidiš šta će tada da ti kažu. U međuvremenu odradi prirodnjak i onda im od septembra javi da ti više ne trebaju Very Happy
Twinsi dobrodošla cvet
Cicsa ff
Lilya,LaFolie usne usne
Anak,Vučice cvet cvet
i još d
bebko
bebko

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragana76ns 5/7/2012, 07:12

E Bebko sto mi prija ova tvoja kafica...sve se kanim da je skuvam :)

E Maus, vraga mu sad i tom pesku... znam da si ti super maki i da sve resavas u trku, brzo ces pomoci svojoj devojcici...ljubim vas obeVesela julska jutra - Page 6 582639

Pari vise necu ni da komentarisem, nemam sta reci sto vec nisam....ma milina te glEdit Vesela julska jutra - Page 6 490909 a neko rece za Happy da se podmladila, basss lepo izgledas neznice Vesela julska jutra - Page 6 490909

Bebko draga, kako si mi ti? znaci ti na jesen u nove pobede, mnogo mi je drago i verujem da ce nagrada ovog puta biti bas na tvojoj adresi Vesela julska jutra - Page 6 75087

Orlic, vec 24....proletelo mi zeno vreme, a pomazi Svrcu i od mene Vesela julska jutra - Page 6 21831

Dra, da cestitam i ovde na prelepoj beti....svu srecu u predstojecim danima ti zelim

Bixi, Kami,Lilya,Loli Vesela julska jutra - Page 6 582639

Ja imam malog komsiju u kvartu, koji noci cichi i histericno place...u prvi mah da se najezis kada cujes a posle da iscupas sebi kose....a decko je uredno u 6, i to svako jutro na terasi sa svojom pametnom mamicom i cichi na sav glas...vec sam na ivici da joj pljusnem u lice, da bar ako ne ume da se pozabavi svojim detetom nek zatvori prozore, a ne da ga izvodi na terasu i citav komsiluk da trpi...stvarno nije fer, koliko god da volim i zelim decu! Izvinite, ali morala sam ovo iskucatii...sad mi lakse :)

Kod nas teku pripreme za veridbu, koja je 14.07...bas sam usplahirena, sledeca nedelja ce tek biti udarna...onda posle veridbe, moramo seka i ja ici u potragu za vencanicom...divni dani su predamnom,svadba je 30.09 i moja seka odlazi na Zlatibor da zivi....i sad mi suze krenuse, uhhh

Aj cao lepe moje, odoh do radnjice.Ljubim vas sve redom Vesela julska jutra - Page 6 543728
dragana76ns
dragana76ns

Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 5/7/2012, 07:26

Dobro jutro!
Bebko, hvala na kafici! I tebi i svim devojkama hvala na podršci, mnogo ste mi oklakšale jučerašnji dan.
Maus, javljaj šta je sa tim glupim peskom.

Sve vas ljubim!

Ja jutros ustala u 6, imala sam takvu moru, da sam se probudila sa lupanjem srca i shvatila da je najbolje da ustanem i probam da se smirim uz jutarnju rutinu.
Gramatika
Gramatika

Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 5/7/2012, 08:10

Dra, čestitam i ovde Vesela julska jutra - Page 6 275568
Bebko, hvala na kafi, ti si već i cveće zalila, sigurno Very Happy
Gramazika, snovi su su nekad Mad neka si ustala. Sad ćemo da se smirimo uz Kutak Very Happy

Pariz, akcija danas, srećno Vesela julska jutra - Page 6 275568

Draganče, seka ide...kako je to sve...i lepo i tužno u isto vreme. Al sreća p neće biti puno daleko.
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 5/7/2012, 08:28

Twinsi, dobrodošla na ove strane, mnoge od nas pišu ovde i uveče Very Happy
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djole42 5/7/2012, 08:55

Jutro cureTci !
Trudnjačica Dra nam se ulenjila ,nema je da nam mahne i odvede negde tamo taleko ....Ljubim te ja tako trudnu Very Happy

Bebko ,drzaćemo se za ručice i izgleda stiskati Biksi izmedju nas igra

Orle ,vidim sve OK ,ljubim Švrću.A polip ,nadam se da će ga stići tvoja kletva lol!

Grama ,lupa srčka....verovatno posaledica jučerašnjeg dana .....laganica ....već si pronašla rešenje cvet

Maus ,di si ? Kako nam je Ančica ?

Draganče ,spremaš seku .....ajd srećne vam pripreme !

Pari ,usitnilo ....anesteziolog....ajd javljaj šta reko čika dr.

Sve ostale ljubim jaaaaakoooooo i odoh malKo da se bavim kućevnim poslovima ,muzića sam poslala na posao a ja peglala pa sad briskanje i tak .
djole42
djole42

Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 5/7/2012, 09:34

Dobro jutro svima!

Gramatika ::Da sam znala, do sada bih sigurno nešto probala o svom trošku!
I sada razmišljam da uradim iz prirodnog ciklusa do tog novog pisma!
A da Bog da, kada stigne i novo pismo, da mi više ne treba!

Gramatika ::Zakazah za petak konsultacije sa dr Janićijević u Jevremovoj.
Hvala na podršci i na idejama! Vesela julska jutra - Page 6 21831

Zena od akcije 100%!!! Gramatika svidja mi se tvoj korak! Samo napred i da novo pismo kada stigne iskoristis za potpalu.

dr mali pariz ::/517798.gif[/img]
Gde ste cure! Sita se ispričah sa vama dok sam vas čitala, i sad ko ovčica-be... lol!
Mima, ne mogu da verujem da je i njoj pesak u pitanju...nadam se da nije. Proveri ti to sve, a reci mi je l pijete flaširanu ili česmovaču?

Mi sutra ujutru kod anesetziologa, a petak popodne UZ.

hahahahaha ovcice nasa hahahahahahahaha zamilsalm te dok citas a kad treba da kuckas onda stani-pani lol!
Ipak jeste pesak. Nalaz urina ukazuje da jeste, jer hoce po izlecenju ove bakterije da se pojavi mala kolicina peska i zato je juce nju malo peckalo dok je piskila. Jutros nije. Samo sam ljuta na sebe sto sam smanjila brusnicu na pola litre na dan, a lepo je pila i vise od litre. Samo sto vise tecnosti i bice sve ok. Inace u nalazu urina nema bakterija i jutrasnja mokraca je lepe svetle boje i nema onaj gadan miris. Tako da smo bakteriju eliminislai ali kontrola opet za mesec dana i tako naredna tri meseca.
Duso srecno kod anestesiologa i sutra uz jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. salji sms obavezno. A kada je ctg?
I sta nam to sprema Happy da mi je znati zbunjen

twinsi ::

Maus hvala na pozivu, ali na žalost zbog nekih ograničenja na poslu po pitanju interneta prvu jutarnju ispijam uz vas ali ne i sa vama, ali to mi ne smeta da pročitam sve od a do š.

Kako su moji klinci danas bili i više nego aktivni, svratih samo na kratko da vidim šta ima novo (prvenstveno kod dra00 i ovdje joj čestitam) i da vam svima poželim bezbrižnu i laku noć poljubci

Dobro dosla na ove strane i uvece i ujutru i u podne...

dragana76ns ::

Ja imam malog komsiju u kvartu, koji noci cichi i histericno place...u prvi mah da se najezis kada cujes a posle da iscupas sebi kose....a decko je uredno u 6, i to svako jutro na terasi sa svojom pametnom mamicom i cichi na sav glas...vec sam na ivici da joj pljusnem u lice, da bar ako ne ume da se pozabavi svojim detetom nek zatvori prozore, a ne da ga izvodi na terasu i citav komsiluk da trpi...stvarno nije fer, koliko god da volim i zelim decu! Izvinite, ali morala sam ovo iskucatii...sad mi lakse :)

Kod nas teku pripreme za veridbu, koja je 14.07...bas sam usplahirena, sledeca nedelja ce tek biti udarna...onda posle veridbe, moramo seka i ja ici u potragu za vencanicom...divni dani su predamnom,svadba je 30.09 i moja seka odlazi na Zlatibor da zivi....i sad mi suze krenuse, uhhh

Dragance nije ni malo prijatno i nadam se da ce bebac prestati da place i da vas nece buditi tako rano.
Seka se udaje i odlazi na Zlatibor...vidjacete se cesto, nemoj biti tuzna. Pa kada krenes na Zlatis, svratis kod mene, pa kod Biksi. Ajd ljubim te lepoto.

Medolino, Biksi hvala vam na poruci za predivni betu nase Dra x x x x x x x x x x x x x

Korpice, jos ne znam kada cemo Ana i ja za paune, ali ti se javljam sigurno, i ako budes imala vremena mozemo se videti. Inace Milanu je trebalo 5 sati bajsmo do Va Shocked

Orliska procitah da si bila sinoc na uz i da si juce prokrvarila zbog glupog polipa. Bitno je da je Svrca ok i da se javlja, ljubi ga tetka Mima.

Loli videh i sinoc na brzinu slike sa uz. Beba bas lici na Pedju sunny milo maleno osmeh srce

Bebko kupujem i ja onaj bokal. Bas sam gledala cene. Od 3 litre je 1.190,00. Ne isplati se kupovati prolom vodu Rolling Eyes

Jos jedan pakleni dan pred nama.Dosao je i Mile juce radost radost radost radost radost radost radost tetkino srce, isti Pedja, najezila sam se kada sam ga videla. Neverovatno koliko lici na Pedju, neverovatno. Mi juce standardno Drina i kada smo dosli kuci nastala spontana zurka. Ana pustila radio, odvrnula do daske i skakali smo i mlatarali glavama da smo svi bili mokri od znoja.

Za sve poljubac i stisak
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 5/7/2012, 12:07

Samo da vam mahnem ff
Prilicno sam neraspolozena ovih dana pa ne bi da mracim ovde, kad me prodje javicu se ff
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 5/7/2012, 12:10

lilya ::Samo da vam mahnem Vesela julska jutra - Page 6 338438
Prilicno sam neraspolozena ovih dana pa ne bi da mracim ovde, kad me prodje javicu se Vesela julska jutra - Page 6 338438

Vesela julska jutra - Page 6 639820
Gramatika
Gramatika

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od anak 5/7/2012, 12:33

Drage moje lepotice, ja sam već nabacila boju tako da ni ne moram na more. yes Prvi put u životu sam dočekala juli a da se već nisam nakupala i nakupala. Sve mi nešto ne ide unazad par meseci. Sitnice, ali....živciraju. Pucaju mi suknje, sandale, sve na čistu miru...Razbijam posuđe. Radnici me zezaju za krečenje, još nisu krenuli a postupak za 20-ak dana c Pa sad kad sve saberem - zar nije red da se sve završi nečim lepim sreca trudnica beba u kolicima
anak
anak

Broj poruka : 3404
Datum upisa : 12.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 5/7/2012, 12:39

anak ::Drage moje lepotice, ja sam već nabacila boju tako da ni ne moram na more. Vesela julska jutra - Page 6 561840 Prvi put u životu sam dočekala juli a da se već nisam nakupala i nakupala. Sve mi nešto ne ide unazad par meseci. Sitnice, ali....živciraju. Pucaju mi suknje, sandale, sve na čistu miru...Razbijam posuđe. Radnici me zezaju za krečenje, još nisu krenuli a postupak za 20-ak dana Vesela julska jutra - Page 6 510326 Pa sad kad sve saberem - zar nije red da se sve završi nečim lepim Vesela julska jutra - Page 6 11031 Vesela julska jutra - Page 6 523476 Vesela julska jutra - Page 6 172902

Jeste, red je! Vesela julska jutra - Page 6 951205 Vesela julska jutra - Page 6 951205 Vesela julska jutra - Page 6 951205 Vesela julska jutra - Page 6 951205 Vesela julska jutra - Page 6 951205 Vesela julska jutra - Page 6 951205 Vesela julska jutra - Page 6 951205 Vesela julska jutra - Page 6 951205
Gramatika
Gramatika

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 5/7/2012, 12:53

Devojke, samo da vas sve usne
Odoh ja na neplanirano duzi odmor, i ne znam kako ce biti sa internetom !!!
Uglavnom, ima da ne nema....Ako budem mogla, virnucu sta se radi !!! Svima zelim podnosljive temperature i ostvarenje zelja...A kad se vratim, da vidim slavlje na avgustovskim jutrima !!!
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 5/7/2012, 13:30

Da se zapljunem, pa odo da rintam. Stislo na poslu, majku mu!

Draganče, češće ćemo se vidjati, he, he, he, a seki će lepo da bude na Zlatiboru, sigurna sam! Vesela julska jutra - Page 6 612963

Mima, eto prilike da nam staviš koju slifu u tetkin dnevnik, nisi sto godina! Mile isti Pedja, mogu misliti koliko te štrecne svaki put kad ga vidiš! I koliko je divno što imate Mila od Pedje!
A jbn život, o njemu neću, nepravda na svakom ćošku i tuge koliko hoćeš... Sad neki dan poginule dve sestre iz našeg kraja, tu blizu, u Lučanima, vidim umrlicu u gradu, a želudac se stegne i čupa... Jbn je preteško...
Vi imate jedni druge, i volite se i lepo se slažete, pa bar jedni drugima možete pomoći i olakšati bar malo tugu za Pedjom...
Ja sam danas samac, mama kod tetke, tj. njene sestre na ispomoć u malinama i ćakulanju, Coke na Zlatiboru pomaže ćalcu, a ja ću da plandujem! Možda počnem da slažem naše stvari iz stana, ako smem priznati još ih nisam složila otkad smo se preselili kod mame, a već prodje 9 meseci. Embarassed Embarassed Embarassed

Ema, lepo se odmori, i provedi i opusti, ak nije tajna, gde idete?

STISAK ZA SVE MOJE DRAGE CURE!

P.S. Gde su predlozi za druženje povodom petogodišnjice Kutka? Ja se odmah prijavljujem, jer gde će kolo bez Kokana! lol!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebko 5/7/2012, 13:47

Kokane Laughing ili pusti Happy pp ili iznad gore na Petogodišnjici vikni I JA! Laughing
bebko
bebko

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 5/7/2012, 14:54

Kokan lol! joj zadaviću je, majke mi, samo šaka da mi padne! lol!
Dan jutra!
treba na neki sastanak da me muž odbaci, nadam se da neće dugo trajati. Izveštaj-piton se nalazi na Dešavanjima, ovde ukratko- biće opšta anestezija.
Mimiće, sutra UZ.
Lilyo, psihološkinjo naša...olakšaj si dušu, nismo svi uvek nasmejani. Piši, ako će zti biti lakše.
Ljubac cure!
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od korpica 5/7/2012, 16:12

Dobar dan.
Bebko,hvala na kafici.Malo kasnije.Da se ohladim pa pod tus.
Danas je strasno,jedva preziveh.Sto je mnogo,mnogo je.Dokle ce vise sunny da przi i pece c
Maus,naravno,kad budete dolazile ovamo,organizovacemo se nekako.Videti i upoznati.Bas bih volela.Muzic 5 sati vozio bicikl do Va Shocked Svaka mu cast,jos vrucinu uhvatio,ja bih crkla.
Anak,blago li se tebi,pala bojica,lepo.Sad pucanje obuce,odece,nema veze.Sto rekla,sluti to na jednu lepu trudnica yes
Draganice,udaje se seka,znam da je malo tesko,ali ipak nije van granice,blizu je to,vidjacete se vi vec,nace se uvek vremena.Srecno sa pripremama.
Lilya,da te sto pre prodje to bezvezno raspolozenje zagrljaj
Pariz,odoh sad na desavanja da citam izvestaj,ne sumnjam da je divan ljubav
SVE VAS d d d
korpica
korpica

Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 5/7/2012, 16:18

bebko ::Kokane Laughing ili pusti Happy pp ili iznad gore na Petogodišnjici vikni I JA! Laughing
lol! lol! lol! Viknula!

dr mali pariz ::Kokan lol! joj zadaviću je, majke mi, samo šaka da mi padne! lol!
Vesela julska jutra - Page 6 11031 lol! lol! lol! Evo oma se prijavljujem da me daviš, joj, čime ćeš? Vesela julska jutra - Page 6 11031Ja imam jednu pravu škorpijsku ideju, ovaj, kako bih ti rekla, mislim, Laughing dok ti taj deo ne opsednu Ivona i Dušan, ovo, ono, davljenje, i tako to! lol!

Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 5/7/2012, 17:26

:lol!:Kokane, Kokane...ti bi malo dude moje, kokane? lol!
Zaboravih Draganici da kažem da je čekaju lepi momenti ovog leta. Neka te dušo, ta lepa dešavanja opuste i uskoro i tebe učine trudnom! Vesela julska jutra - Page 6 275568
I lepo što se seka udaje na Zlatibor...disaće i ona, ali i ti, vrlo često , čist vazduh,a možda i Rodića mog stisneš koji put...znaš da ona voli da se stiska Very Happy
Korpice, jeste nesnosno vruće...nekako jara iz asfalta više bije nego odgore. Oladi se pod tušem. ja sam od jutros 4x...
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 5/7/2012, 17:56

uvo mi se usijalo kraj telefona
znaci tacno pola sata sam pricala sa dragim,
poslala sam ga u maxi da obavi kupovinu
i spisak je dobio, no, naravno.... zove on mene
na stavci pileca prsa, potrosio mi je 15 minuta zivota, ne moze covek da ih nadje lol!
haos....
eno sve je kupio uz moju asistenciju s ove strane zice, ostalo mu samo tikvice da mi kupi, rekoh tri, a on me pita kolko ukupno grama da imaju lol! naopako.... rekoh uzmi tri normalne, ni male ni velike, bice to sve super hahahahhaha
uf :)
Botox
Botox

Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 5/7/2012, 17:59

jao, a na kraju sam vec stvarno pomislila da nece uspeti da ih nadje
pa sam iz ocaja rekla, pitaj nekog da ti pomogne  b
sad mi smesno
al kontam da se moja mukica preznojao sav
sad kad dodje kuci odma ce da mi zakuka, kako je to strasna kupovina bila v
Botox
Botox

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 5/7/2012, 18:00

Jutra svima.
Moji momci spavaju, a ja da vidim sta radite. Laughing
Vidim dogovori padaju sa neke sastanke. Extra. Ubacila bih se i ja ali sad od mene nista ne yavisi, mene noja mrvica navija kako on zeli. lol!
Anak, tako sam i ja poraybijala svasta nesto po kuci, pa smo se mm i ja stalno zezali, bice musko. I bi tako. Onda ocekuje i ti jednog malisana uskoro. yes

Mrvica
Mrvica

Broj poruka : 3108
Datum upisa : 04.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 5/7/2012, 18:07

i evo vam jedne fotkice za rashladjenje :))))

Vesela julska jutra - Page 6 295150_10151007838714670_1308027806_n
Botox
Botox

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 5/7/2012, 18:08

Bojana , sa srećom u dvadeseticu!! Very Happy
dr mali pariz
dr mali pariz