KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vantelesna oplodnja o trošku osiguranja - RZZO

+61
BiKsi :)
ivalina123
julija
ragaco
kockicaaa
Lyanna
fight&faith
Orline
pempy
vikica800
mikaca
dragana76ns
DMANA
HappyGirl
menora72
tulumba
REAANITA
ninica2
Mika
makimaki
Veca77
Niny
OKacica
nacKa
InNaturaVeritas
JocY
maruska
*Maki*
ica85
tolerantna
Bjanka
JecaPereca
darling_buds
jelena78
Erata
Ema78
hany
bak
vasilija1980
maus
Zoja79
makica84
3023456
medolino
Sačekuša
sareni leptir
lilins
sanib
brankamic
cekalica
Vuchica
rada78
dra00
grudva
Jejaaa
Gramatika
maza1972
karakaca
anjanja
shenon
korpica
65 posters

Strana 7 od 40 Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Sledeći

Ići dole

Vantelesna oplodnja o trošku osiguranja - RZZO - Page 7 Empty Re: Vantelesna oplodnja o trošku osiguranja - RZZO

Počalji od Vuchica 11/6/2012, 22:18

Ne mozes protiv sistema, tj.mozes ili da prihvatis sta ti dodele ili da odustanes...
A sto se imuniteta i bakterija tice, i ja mucim slicnu muku kao sto vidis u mom potpisu.

Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Vantelesna oplodnja o trošku osiguranja - RZZO - Page 7 Empty Re: Vantelesna oplodnja o trošku osiguranja - RZZO

Počalji od sareni leptir 12/6/2012, 10:26

sta koristis sce za te bestije? imam neke br tel za cajeve,ako te zanima,ja tek treba sa njima da pocnem....
sareni leptir
sareni leptir

Broj poruka : 3884
Datum upisa : 27.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 12/6/2012, 18:30

sunny Evo mene sa lepim vestima Very Happy .
Danas su me zvali iz Fronta da pitaju kada mi je bio poslednji ciklus! I da ocekujem poziv za konsultacije od njih ili rzzo igra
Pretpostavljam da cu da prodjem kao Korpica...videcemo sunny

Brbljiva, sto se tice tih bestija, za sada se trudim da pijem sto vise probiotika, i da unosim sto manje ugljenjih hidrata, dnevne uloske i one plasticne ne koristim vec godinama
Vuchica
Vuchica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od korpica 12/6/2012, 18:59

Vucice,lepe vesti.Ne mora da znaci da ces kao ja,mada je mozda bolje sto je sve tako,sto su produzene potvrde,bar ce polako i natenane da nas rade a ne sve na brzaka.Ja danas krenula sa kontracepcijom
korpica
korpica

Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od brankamic 12/6/2012, 22:37

I mene danas zvali iz Fronta da pitaju za poslednji ciklus i da ce mi stici poziv iz Fonda! Juhu!!! Nestrpljiva sam da pocnem!

brankamic

Broj poruka : 25
Datum upisa : 01.05.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 12/6/2012, 22:53

eto brankamic, bicemo koleginice....... jupiiiiiii g
Vuchica
Vuchica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jejaaa 12/6/2012, 23:02

Bravo devojke....zelim vam da vam sve bude kao meni....od pocetka terapije, reakcije tela, i naravnoooo veliku betuuuuu zagrljaj
Jejaaa
Jejaaa

Broj poruka : 409
Godina : 46
Datum upisa : 26.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 12/6/2012, 23:04

Hvala, dušo draga, pa da nas prašiš kad počnemo osmeh srce
Vuchica
Vuchica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od karakaca 13/6/2012, 00:33

BRBLJIVA76 ::.....da bi opet pozvala dr u nisu i molila ga prakticno da mi kaze kako da zaustavim krvarenje i sasem makar jedan plod! nakon 10 min rasprave tel sa dr uz njegove reci da IDEM TAMO GDE SAM DOSAD BILA ,konacno mi predlaze pregnil .....
Izvini sto cu malo da budem radoznala, da li je taj doticni doktor bio dr Dejan, i ja sam iz Niskog okruga pa zbog toga pitam ja sam imala inseminaciju i lecila se kod Ivanovica sad sam zaokruzila NIS, bas sam se sad uplasila kad sam procitala sta ti se desilo pa to je ludilo, inace ja sam juce odnela papire u RZZO i cekam poziv da vidimo da li je sve uredu s papirima. Inace ta moja prijateljica je jednu radila preprosle godine u visegradskoj koja nije uspela ni jedan preziveli embrion, a u Nisu je imala 8 pa joj vratili dva, jedan je do treceg meseca nestao ostao jedan sad nosi decaka.
Ali Boze da li je moguce da su takvi dr, pa ja u svom gradu ratujem sa jednom takvom AZDAJOM nisam valjda tolike srece borba
karakaca
karakaca

Broj poruka : 777
Datum upisa : 04.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od karakaca 13/6/2012, 00:46

Ja u privatnoj labaratoriji odradila nalaze i morala da ispricam za ponasanje svoje dr AZDAJE, pa to je ludnica na salterima cujes price ko ce gde na letovanje a kad pitas nesto one samo mrko gledaju, dr ne zainteresovani epa puko mi je film. Ali sreca sve imamo sad samo cekamo poziv iz RZZO sad mi je lakse kad su papiri tamo.
Pozdrav za sve vas koje cekate pozive i koje ste vec krenule sa potupkom molitva samo optimizam ljubim vas sve i zelim vam beta
karakaca
karakaca

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zoja79 13/6/2012, 01:12

Devojke, prijavljujem se za prvi postupak i imam jedno pitanje ako neko moze da mi pomogne. Predala sam papire za drugostepenu komisiju u Visegradskoj 09.05. i rekli su mi da ceme zvati prvo na UZ a kasnije na komisiju. Proslo je vise od mesec dana i niko mi se nije javio, pa me zanima koliko se ceka na taj poziv za UZ a koliko posle za komisiju. Hvala unapred.

Zoja79

Broj poruka : 15
Datum upisa : 13.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 13/6/2012, 10:18

Upravo sasm procitala u danasnjem Blicu, na strani 8 O TROSKU DRZAVE I KOD PRIVATNIKA

Ne mogu da nadjem na netu. Pisem prvih nekoliko najbitnijih redova:

VTO o trosku drzave moci ce das se obavlja i u privatnim kl. Nakon sto su se u drzavnim ustanovama pojavile liste cekanja, Ministarstvo zdravlja dalo je zeleno svetlo Fondu da sklope ugovore i sa privatnim kl. Vec tokom danasnjeg dana bice odrzan sastanak... radost radost radost radost radost radost
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sareni leptir 13/6/2012, 10:47

bas si me obradovala !!! dali je moguce da je to odobreno????
sareni leptir
sareni leptir

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sareni leptir 13/6/2012, 10:51

upravo sam zvala jednu privatnu ordinaciju da pitam dali im je odobreno,kaze da je to jos u toku i da pozovem za jedno 2,3 nedelje!!! juuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sreca
sareni leptir
sareni leptir

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od karakaca 13/6/2012, 11:27

Bas lepo ja sad ne mogu da prepravim ja sam to vec zaokruzila Nis, ali ako ubacuju gde hoce oni ima male nade. molitva Ja bih u Jevremovoj je l mozemo da prepravimo??
karakaca
karakaca

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od korpica 13/6/2012, 11:41

Zoja,dobrodosla.Verujem da si citala vec,malo su vece guzve i malo se vise ceka.Moras biti strpljiva,pozvace te.Taj uz na koji ces ici,ustvari je vezan sa drugostepenom komisijom.Kada ti to odrade,onda cekas poziv od njih,gde ce ti javiti da li si prosla ili ne.Ukoliko prodjes,ides kod njih da preuzmes potvrdu.Onda ceksa poziv,pismo iz RZZO,gde ce da ti pise kad da se javis u kliniku i sta ti je sve potrebno za odlazak tamo.Poz.MAUS,pa to su divne vesti,bar da se rasterete guzvi d Karakaca,ne verujem bas da mozemo da prepravimo,jedino mozda oni da nas isprebacivaju.Nemam pojma vise
korpica
korpica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sareni leptir 13/6/2012, 11:43

karakaaca,ja ti poslala pp
sareni leptir
sareni leptir

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sareni leptir 13/6/2012, 11:49

s ozirom da ce tek za 2 ,3 nedelje znati dali ce dapuste privatne klinike,mislim da KARAKACA ti je rano za prepravku....a ti si vec predala .taman kada ti budes mozda pocela sa prvim konsultacijam ,oni ce tek tada da odluce ili puste pr klinike u rad....imam br tel ko sto ti rekoh ,ali nemas potrebe sad za tim..jer se za sada navodno jos nista nezna......... opusti se.
sareni leptir
sareni leptir

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od karakaca 13/6/2012, 12:05

BRBLJIVA76 ::karakaaca,ja ti poslala pp
Da vidla sam ljubav
Pa sad sta je tu je, sigurno ce tamo gde su najvece guzve da prebacuju privatno
b b b b b b b b
karakaca
karakaca

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od korpica 13/6/2012, 18:21

Da,definitivno krecu privtne klinike,malopre cula na TV
korpica
korpica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od korpica 13/6/2012, 18:31

О државном трошку и код приватних установа

БЕОГРАД– Вантелесна оплодња о трошку државе током ове године моћи ће да се обавља и у приватним гинеколошким установама, будући да је Републички фонд за здравствено осигурање (РФЗО) добио одобрење Министарства здравља да поново склопи уговоре са приватницима.

Портпарол РФЗО Сања Миросављевић рекла је Танјугу да су капацитети у државним установама почели да се пуне и да се стварају листе чекања, па је зато Министарство одобрило да се поново склопе уговори са приватним установама.

Како је казала, Републичка стручња комисија ће дефинисати критеријуме и услове које приватници морају да испуне ако желе да уђу у програм, а потом ће бити спроведен и тендер.

До средине прошле године парови су на вантелесну оплодњу упућивани и у шест приватних клиника, са којима уговор од тада није обновљен јер је процењено да све пријављене парове могу да приме четири државне клинике - КЦ Србије, КЦ Војводине, КЦ Ниш и ГАК „Народни фронт”. Недавно је најављено да ће то ускоро бити могуће и у Земунској болници, као и болници у Суботици.

Парови у Србији имају право на два бесплатна покушаја вантелесне оплодње, а у град Београд финансира и трећи.
korpica
korpica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sareni leptir 13/6/2012, 18:39

korpice,ja jutros zvala GENESIS i rekli mi da zovem tek za 2,3 nedelje ...tek tada ce znati............hvala za tekst.a na kom programu bilo?
sareni leptir
sareni leptir

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od korpica 13/6/2012, 18:51

RTS
korpica
korpica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od sareni leptir 13/6/2012, 18:56

kad i dali je bilo u dnevniku,danas?
sareni leptir
sareni leptir

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od rada78 13/6/2012, 19:08

Jutros svi u Višegdaskoj gledaju RTS 1 program, pričao je Ljubić o vantelesnoj oplodnji.

bravo za profesora!
rada78
rada78

Broj poruka : 1030
Datum upisa : 04.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 7 od 40 Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu