KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korak po korak na putu do bete +

+64
Dionisia
cici
senka
Tanja83
key
ana 83
beka80
Goca ***
cicsa80
M.
cekalica
JocY
anak
Likoli
maus
viktorija
djole42
Malina
Jejaaa
lilly13
lolipop
Orline
Botox
Juliška
Vuchica
ninica2
daxi011
bebica77
maki79
missile
bak
LaFolie
vasilija1980
bebko
hany
tara@
pegaz
fmala
KoMetaK
dragana76ns
dr mali pariz
MIRKA85
korpica
MAAKKI
mijaki
rada78
Mirjana
maza1972
Ema78
darija79
Kamilica
sareni leptir
medolino
grudva
lilya
Jelica
noja
Gramatika
heart84
BiKsi :)
saška
bebica mala
dra00
Mali Princ
68 posters

Strana 31 od 40 Prethodni  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Sledeći

Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 31 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od hany 8/6/2012, 12:10

daxi011 ::Lezala sam dva dana u Visegradskoj zbog laparoskopije koju na kraju nisam uradila ... to je moje iskustvo ... e sad kako ce ko reagovati je individualno ... takodje zavisi sta se laparoskopijom radi ... samnom su lezale zene neke su odmah otisle kuci neke su lezale par dana a neke su cak dobile i infekcije pa su bile u bolnici 7 dana pod nadzorom i inekcijama longacefa ... dakle sa laparo pazljivo ... ne bi ja to olako kometarisala nije to nista ... prva stvar kod laparo je da vam bude jasno zasto je radite a ne da vas salju na laparo tek tako .... takodje jako bitno je da su brisevi uredni jer ukoliko nisu moze doci do ozbiljnih infekcija ... takodje je bitno da se u inicijalnoj laparo utvrdi da li je potrebno podvezati jajovode ili ne i da ukoliko je potrebno da se to odmah uradi a ne da vas ponovo izlazu seckanju zbog podvezivanja ... eto to je ono sto sam ja videla na klinici ...
ja sam prenela moje iskustvo, a laparskopiju nece ni da rade ako brisevi nisu uredni
hany
hany

Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 31 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od lilya 8/6/2012, 12:35

Ma ja sam samo pitala. Nije ovo tema za laparo. Hvala vama na odgovorima. I onako mislim da sam prenaglila i da sam malo osetljiva pa me sve nervira, ali to je moj problem i da tako kazem i moja slabost i ja sa svojom netrpesljivoscu treba da se izborim kako znam i umem zato sto zaista smatram da nisam fer.

U svakom slucaju ovo je tema na kojoj trenutno treba da se veselimo zbog Saske, da navijamo za Loli, Medu, Jeju i Daxi i da utesimo Grudvu i Mazu i da pruzimo podrsku jede drugima i da podrzimo jede druge zagrljaj
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebica mala 8/6/2012, 12:44

Ja sam radila laparo 22.maja,dva dana hospitalizacija,jako brzo sam se oporavila,spavala sat i po.Imam dva reza na pupak malo veci ,i na lijevoj strani dva konca,samo sto nisu pali.Uglavnom nikakav rezultat,kaze dr,jajovodi zabuseni proksimite nije ni pokusao da ih odbusi,a drugo kaze sve u redu.Mirna sm ste strane,bar je ostalo sve u redu.

Sami oporavak za mene nikakav problem,lezala sam samo dok sam u bolnici,a kuci sam odmah ustala,setala, pegla
samo i sada pazim da nista nepodizem tesko,osim svoje torbice Very Happy .I naravno dvije sedmice nema sex
To je moje iskustvo,uglavnom nista strasno pozdrav ff
bebica mala
bebica mala

Broj poruka : 749
Godina : 49
Datum upisa : 27.01.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 8/6/2012, 12:53

U frontu NIŠTA ne rade bez dobrih briseva, pape, kolposkopije.... Kod privatnika - druga krajnost, odrade te, a ostalo ih ne zanima...

Inače, iskreno se radujem kad čujem da neko ima BETA++++! Jedna po jedna, stići ćemo mi sve na red Wink

Ali Loli, baš razmišljam, jel radi betu danas ili sutra zbunjen
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 8/6/2012, 12:54

missile ::U frontu NIŠTA ne rade bez dobrih briseva, pape, kolposkopije.... Kod privatnika - druga krajnost, odrade te, a ostalo ih ne zanima...

Inače, iskreno se radujem kad čujem da neko ima BETA++++! Jedna po jedna, stići ćemo mi sve na red Wink

Ali Loli, baš razmišljam, jel radi betu danas ili sutra zbunjen

yes yes yes
Sutra radi ako je danas ne uhvati neizdrz.
lilya
lilya

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jelica 8/6/2012, 17:55

Mirka, jel si videla danas svoje bebice?
Jelica
Jelica

Broj poruka : 742
Godina : 50
Datum upisa : 18.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cicsa80 8/6/2012, 20:48

bebko ::Mazo sad čitam i strašno mi je žao Crying or Very sad i kao da je negativna beta bila malo pa je dr došla kao so na ranu...Ali jaka si ti...

Saška čestitam i neka trudnoća bude laka i školska...

Medolino trudnica mazi stomačić,odmaraj i pij što više tečnosti...

Loli mislim na tebe...

Jeja još samo malo i beta

Koračaljke d
Sto Bebko rece, ja samo da prepisem. Zene hrabre, istrajne i strpljive budite i nek vam glava bude bistra za nove korake.
cicsa80
cicsa80

Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 8/6/2012, 23:22

Hej devojke, samo da vas sve d
Imam lepe vesti.... uhvatila ovulaciju i ovaj mesec, bez ikakve terapije !!!!!! Jeste malo zakasnila, ali ipak je tu...To je za mene najlepsa stvar na svetu celom....
Druga stvar, stigli su mi i rezultati OGT testa, i imam problem sa insulinom...To sam i ocekivala, tako da se nisam iznenadilaa!!! Imam zakazano kod svih mogucih lekara, mislim na ginekologa, endokrinologa i opste prakse, pa cu pisati sta mi je ko rekao na odgovarajucim podforumima...
A za deset dana idem da vadim krv, da vidim hocemo li nesto uspeti da uradimo iz prirodnih radova, jer mm ima pauzu izmedju dva sluzbena puta... Nema sanse da cekam ciklus...
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hany 8/6/2012, 23:36

e devojke da li je neko mozda isao u visegradsku kod Ljubica a da nije imao zakazan termin
hany
hany

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od korpica 8/6/2012, 23:49

ff Hany,neznam sta da ti kazem.Ja idem u ponedeljak u visegradsku,inace sam LJubica navela za postupak,sad,dal ce mi on biti,nemam pojma
korpica
korpica

Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hany 8/6/2012, 23:52

ma mene interesuje ako je neko isao kod njega bez zakazanog perioda u koje vreme je najbollje da ga potrazim,inace sam njegov pacijent, zasto ides ti u ponedeljak jel kse javljas za pocetak postupka
hany
hany

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od korpica 8/6/2012, 23:57

Ja nisam Ljubicev pacijent,ali sam ga navela za postupak.Pa valjda krecem,u pozivu pise prvi dan ciklusa,pitala sam ih,ako zakacim vikend,kad onda,rekli su ponedeljak rano ujutru.Meni veštica stigla danas popodne tako da mi tad dodje 3 dc,valjda je to u redu?
korpica
korpica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hany 9/6/2012, 00:02

ma nije kasno ne brini,verovatno ces u ponedeljak ici kod dr Micic zena je superrrrr
hany
hany

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od korpica 9/6/2012, 00:06

Hani,hvala,bar malo da se opustim,ako ti kazes da je super,verujem.Inace,neznam nikoga od dr tamo pa me malo uhvatila trema a i samo se molim da prodje sve kako treba,bez nekih iznenadjenja. poljubac
korpica
korpica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hany 9/6/2012, 00:09

ma nemas potrebe za tremom, veruj da sam ja par puta bila kod nje i toliko sam zadovoljna sa njom a i veruj kao da nisam dosla u bolnicu tako sam se osecala kod nje grljenje
hany
hany

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 9/6/2012, 00:35

Hany, ja nikad nisam bila tamo, ne mogu ti pomoci.

Korpice, kreces konacno yes

Ja sam se mozda zeznula i popila dva Pronatala veceras. Nikako ne mogu da prizovem da li sam popila i prvi, a to mi palo na pamet tek kad sam popila drugi. Znaci do ujutru ko ziv ko malo manje ziv Very Happy
lilya
lilya

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dra00 9/6/2012, 00:48

Lilya to mi se desavalo, razumem te Rolling Eyes ko ce svaku da upamti Very Happy
dra00
dra00

Broj poruka : 1309
Godina : 46
Datum upisa : 01.11.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od pegaz 9/6/2012, 08:32

Ema78 ::Hej devojke, samo da vas sve d
Imam lepe vesti.... uhvatila ovulaciju i ovaj mesec, bez ikakve terapije !!!!!! Jeste malo zakasnila, ali ipak je tu...To je za mene najlepsa stvar na svetu celom....
Druga stvar, stigli su mi i rezultati OGT testa, i imam problem sa insulinom...To sam i ocekivala, tako da se nisam iznenadilaa!!! Imam zakazano kod svih mogucih lekara, mislim na ginekologa, endokrinologa i opste prakse, pa cu pisati sta mi je ko rekao na odgovarajucim podforumima...
A za deset dana idem da vadim krv, da vidim hocemo li nesto uspeti da uradimo iz prirodnih radova, jer mm ima pauzu izmedju dva sluzbena puta... Nema sanse da cekam ciklus...

napred scuro srcasti poljupci
pegaz
pegaz

Broj poruka : 694
Datum upisa : 27.12.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 9/6/2012, 10:05

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LOLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII JE TRUDNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 489,1 BETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ZENEEEEEEEEEEEEEEEE ALKOHOLISANJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca sreca
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 9/6/2012, 10:06

SAMO ZA NASU TRUDNICU

[youtube][/youtube]
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 9/6/2012, 10:11

loli osmeh srce
cestitam od srca
da trudnoca bude skolska i lagana :)
stize roda
Botox
Botox

Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 9/6/2012, 10:11

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE LOLI ULEPSALA SI MI DAN JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ZURKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

[youtube][/youtube]
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cekalica 9/6/2012, 10:14

Loli cestitam vv vv v v
cekalica
cekalica

Broj poruka : 238
Datum upisa : 27.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od heart84 9/6/2012, 10:19

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LOLISKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KAKVE DIVNE VESTI
čestitamo čestitamo čestitamo čestitamo čestitamo čestitamo čestitamo čestitamo čestitamo čestitamo čestitamo
BAS ME JE OBRADOVALA TVOJA POZITIVNA BETA srcasti poljupci
IDEMO ZURKA vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv
heart84
heart84

Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od grudva 9/6/2012, 10:26

BRAVO LOLI BRAVO DRAGA
ajde zuurka
gde je zurka tu jee zorka
vv vv vv vv vv vv
vv vv vv vv vv vv

b b b b b b b b b
napokon da krenu poz bete

jejoo krenulo je sledeca si ti
grudva
grudva

Broj poruka : 1073
Datum upisa : 31.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 31 od 40 Prethodni  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu