KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+52
Milijana
*AIDA*
dragana76ns
Akijeva
key
bak
viktorija
pegaz
seka 35
MIRKA85
MAAKKI
buby
heart84
KoMetaK
Xena
Shizika
Zoka83
lolipop
Kamilica
natalija
Mrvica
lilya
djole42
Sneza
maus
Neeela
Nefertari
rada78
lena
anak
noja
bebko
Mirjana
cicsa80
Tanja83
darija79
lilly13
missile
saška
Mali Princ
Botox
cufta
Orline
makababy
shenon
Marija86
BiKsi :)
mijaki
stefi :*
dragmilk
Bokicalepotica
dr mali pariz
56 posters

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od stefi :* 17/5/2012, 14:55

cure gde jos moze da se bocka fraxi,predeo oko pupka mi je pun cvorica i modrica,ili to moram sa dr da vidim?

Broj poruka : 553
Datum upisa : 16.03.2012

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od Bokicalepotica 17/5/2012, 15:02

Ja u ruku primam,gornji spoljnji deo nadlaktice,tamo gde se daju vakcine.Tu mi mm daje.A kad on nije tu u butinu gornji spoljnji deo.Najbolje je u ruku.

Prince merim secer 2 h posle jela.
Bokicalepotica
Bokicalepotica

Broj poruka : 437
Datum upisa : 16.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mali Princ 17/5/2012, 15:28

Uh, Bokice Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 639820 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 191975 ... bas ti je to nezgodno... po citav dan imas samo o tome da mislis... pa dva sata bez jela.. ja ne mogu da pojedem mnogo - po par zalogaja, pa mi to sa pauzama ne odgovara nikako...imam bar 6 obroka dnevno, malih,ali za merenje ne smes nista- tako bese?

A za Jevremeovu, pa stvarno je tako Very Happy, lepo su mi rekli samo ako bas nesto specijalno zelite da ponesete...A ja ne zelim nista specijalno, bas zelim da odem opusteno, po sistemu, ja dosla lol!

Jesi razgovarala sa dr - da li ces kod njih da se poradjas ili mora bolnica?

Stefi Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 490909
Mali Princ
Mali Princ

Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stefi :* 17/5/2012, 15:40

bokice hvalaa...
prince osmeh srce

Broj poruka : 553
Datum upisa : 16.03.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od anak 17/5/2012, 15:52

Trudnice drage sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny sunny neka vam sunce stigne što pre da se malo ugrejete i šetate stomačiće trudnica trudnica trudnica trudnica
anak
anak

Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 17/5/2012, 16:19

Evo mene. Nisam rekla da je UZ večeras...popodne, tačnije, u 13h je bio
Very Happy
Prvo da izrazim divljenje Mimići, mojoj drugarčini, koja ide po temama i sve do jedne nas prozove i razgoliti, kao kakva učiteljica. Stvarno si carica, majke mi, kako popamtiš sve detalje od svake od nas Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 578491
Leno, upravu si, nema čekanja-pogotovu kad privatno radiš...ali u državnim, gde su veće gužve, verujem da je malo duže čekanje. I mislila sam na 2-3 nedelje...
Moje nalaze će muž večeras doneti, a na UZ je bilo fino.
Dakle, rekao nam je sad da dočekamo još nekih 8 nedelja, pa tamo oko 12. jula na porođaj. Tačnije od 9-13...
Ne priča često o porođaju, ovaj put sam ga pitala konkretno zbog porodiljskog, ali svaki put pomera termin. Very Happy
U stomaku je već velika gužva. Pita me da li mogu na leđima da ležim...naravno da ne mogu-kažem, guši me.
Kaže, naravno da te guši kad Dušan leži preko mog dušnika...pa ga ti prinče ,tako raskalašnog ljubi... Rolling Eyes
Ivona prednjači glavicom, njena je dole levo, a nj. gore desno, i krenuli u rotaciju iz poprečnog položaja. Nadam se da neće ona pohitati u položaj za porođaj.
I dalje su ujednačeni, i imaju po 1500 gr.
Merio je protoke,a dedin imanjak, fudbaler, je u par navrata šutnuo pupčanu vrpcu da nam je to odjeknulo onako baš...muški... lol!
Nema nekih lepih slika.Sad su već veliki, i jedna slika bude glava, jedna trbuh, jedna noge-femur...tako otprilike.
Uzeli smo i bris zbog popijenih antibiotika. Pitao šta pijem i odobrio i nadalje. Zabranio da išta dižem, da smanjim šetnje i bez pojasa napolje da ne idem.
Viđenje sledeće za 3 nedelje,a kad stigne bris i sa ovim nalazima samo da skoknem da ih vidi.
Tako drage moje... Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 995453 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 995453 napreduju i sve se više guzeljaju.
Da, reče nam, onako, kao da mu nije bilo prijatno, treba d aznate da treba da se suzdržavate od odnosa...
ihaj doco...kome pričaš lol! Sex...šta to beše lol!
eto, toliko od nas u ovom javljanju.
p.s. kad im pusti na zvučnik otkucaje srca, uvek imam utisak da su mi tu, u naručju, da ih dišem, i uvek mi se suze nakupe u uglovima očiju,a osmejak ne silazi sa lica. Isti osećaj imam i kad ih osećam da se migolje u stomaku. Tad svaka aktivnost staje, dižem majicu i uživam gledajući svoj akvarijum...
Bože, hvala ti na ovolikoj sreći! Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 21831 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 21831 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 21831 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 21831 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 21831 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 21831 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 21831 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 21831
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bokicalepotica 17/5/2012, 16:23

nisam ga jos nista pitala za porodjaj,cim je rekao da je sve ok,ja kao ima vremena.Kad bude rekao da moram u bolnicu onda cu se dogovoriti.Pricala sam sa sestrama za porodjaje i cini mi se sve ok.Kada sam pitala da li mogu da pruze adekvatnu negu i bebi koja je rodjena pre termina,zbog inkubatora....ona kao pa u tom slucaju moras sa ljubicem da vidis sta ce ti on savetovati.Tako da kad dodje vreme onda cu ga pitati i odluciti.

Da znas da mi je zeznuto.2 sata ni hrana ni voda pa merenje secera.A ja stalno zedna.Pa kad preracunas 6 h bez tecnosti.A onda odjednom navalim na vodu,a ne mogu mnogo odjednom.Ma haos.Odmah manje i idem u wc da piskim.Ima da navucem i neku infekciju,vec me po malo pecka.I obroci stalno proracunati.Sve se malo to poremetilo.Ajde jos malo da izdrzim. srca1
Bokicalepotica
Bokicalepotica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kamilica 17/5/2012, 16:31

dr mali pariz ::Bože, hvala ti na ovolikoj sreći! Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 21831 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 21831 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 21831 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 21831 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 21831 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 21831 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 21831 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 21831
yes yes yes Uživaj

Prinče znači, spremna si!!! Ljubim dušo.

Trudnice sve vas cmokam!!!
Kamilica
Kamilica

Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 17/5/2012, 16:35

Pari, zeno, placem u sred kanca. Tu su mi samo dvojica kolega, mnoogo mladjih od mene, znaci nista ne kapiraju i gledaju me kao da nisam normalna.
Divan izvestaj smajli angel
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 17/5/2012, 16:41

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 0913 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 543728
Lilyo, pa zar nisi isplakala sve sinoć na predstavi...hoću na p.p. rezime iste, kad budeš imala vremena, jer teškjo da ću imati prilike da je pogledam...
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 17/5/2012, 16:44

Pari, al se priblizilo :))))
osmeh srce
jos malo i upoznavanje sa zvezdicama lepim....
divan izvestaj kao i uvek!
a ja nabacila upravo osmeh kao da sam ja cula srculenca mala hehehe :))))
predivno....
Botox
Botox

Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 17/5/2012, 16:46

dr mali pariz ::Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 0913 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 543728
Lilyo, pa zar nisi isplakala sve sinoć na predstavi...hoću na p.p. rezime iste, kad budeš imala vremena, jer teškjo da ću imati prilike da je pogledam...

Dogovoreno, i onako sledece nedelje otvaram bolovanje pa cu imati vremena Wink

A sto se plakanja tice, velika sam ja placipipi i sa godinama sve veca i veca, ali me vise nije sramota kad mi se place, ja lepo placem Very Happy
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 17/5/2012, 16:48

Very Happy
nikad me nije bilo sramota...jer sam se uvek osećala lakše.
Lilyo, pa približio se odlazak po decu, kao i odmor...waaaaaaauuuu Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 275568
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mijaki 17/5/2012, 16:50

jao pariz lepog li izvestaja!
ujednacene zvezdice, ljubim ih u rukice i nogice! osmeh srce
...hajd' lagano, do 12 jula cemo jos mi ovde da te drzimo, a posle cemo i oprostiti redje javljanje, heheheeee
ljubim teeee

mijaki

Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 17/5/2012, 16:50

ja se za ova skoro 3 meseca isplaka kolko u zivotu nisam lol!
a posto sam inace onako malo drvenija na osecanjima
pre neki dan se cula sa mojom mamom preko fona i zapitkujem je svasta, te kako su, te ovo, te ono, te volim ih, te nedostaju...
a ona pocela da smeje pa kaze, "ti si zaista u drugom stanju"
nije zena navikla na te izlive emocija :)
Botox
Botox

Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Xena 17/5/2012, 17:58

Pari, sitno, sitno. Divan izvestaj b srca b
Xena
Xena

Broj poruka : 654
Datum upisa : 17.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 17/5/2012, 18:05

Pariz, izveštaj divan i dirljiv, kao i obično Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 196545
On gura gore, ona dole, pa šta dovate za igru, malo bešiku malo želudac...Još malo pa će prave igračke Very Happy Je li ono Nikita tulin tako nekako rodjen Very Happy Da ne bubnem- baš Petrovdan...Bilo bi lepo, divan praznik.

Prinče, tebi kiropraktičar sredio sve Very Happy Sad opuštencija do porodjaja.
Kad ide sve kako treba u postupku ili trudnoći i kad možeš da platiš, nema bolje bolnice od Jevremove. Wink

Bokice, da imam bolju moć zapažanja, zapamtila bih te juče. Ušla je jedna lepa trudnica kao prva, pre mene kratko, kod prof. Ljubića, ja sam bila sledeća.

Bojana, pa ajde, dok si drugom stanju, udri koji smajlić više lol!
Jesu li sve bojane takve? Imam ja dve drugarice, obe tvoje imenjakinje. Spolja kruće, a unutra pršte od emocija Very Happy
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 17/5/2012, 18:09

orline ::Je li ono Nikita tulin tako nekako rodjen Very Happy Da ne bubnem- baš Petrovdan...Bilo bi lepo, divan praznik.

Very Happy Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 561840
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 17/5/2012, 18:12

fenix
mali princ
mirjana
dr mali pariz
bokicalepotica
maki79
stefi
akijeva
orline 31.10.
lilly13
bojana86
mijaki
darija79
heart
rada78
mirka85

Ajde copy-paste sa svojim terminom pored (ne morate citirati). A i nekog sam izostavila, sigurno Wink Nije namreno, dopunite, pa ćemo složiti.

Ne znam da li je tačan redosled, Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 275568
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebko 17/5/2012, 18:13

maus ::Trudnice drage da krenem Very Happy

Prvo malenoj Andrei da cestitam 3. mesec osmeh srce Mama Nojo ljubi devojcicu lepoticu.

Maro i ti Lolu iscmaci. Uf kakva je...da je smazes Very Happy

Mrvice ljubi Vukasina!

Mala danas virkanje. Da mases mojim drugarima i navijam za dobre nalaze.

Bojana srecna 13. nedelja trudnoce. Citam da si bila kod cika zube i da je sve ok. Odlicno.

Mali Prince za 3 nedelje porodjaj. Juhuuuuuuuuuuu jos malo jos malo radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost Bravo za dobre rezultate ks i urina g g g g g g

Orliska bravo za odradjenu AC. Sada lezi, miruj, misli na nas i uskoro dolazi muzic. Nadam se da se frizura nije pokvarila Very Happy

Mijaki srecna 9. nedelja trudnoce. I meni je u trudnoci muka pocinjala tacno u 14h. I tako sve do 12 nedelje.

Darija srecna 11. nedelja trudnoce. Super je slicica sa uz lol! I bravo za dobru ks.

Stefi tebi srecna 18. nedelja trudnoce.

Miro spavalice kako prespava ??? Super je slika bosancerosa vrcka, a tvoj stomak je prelep.

Lilly13 bravo za dobre nalaze dabl testa i srecna 13. nedelja trudnoce.

Rado78, Bokice lepotice ff

Neela drago mi je zbog Vase cerke i zelim joj mirnu i laganu trudnocu.

Da vas je jos vise na ovim stranama i da mi uvek bude potrebno min 15 minuta da vas sve iscitam f

i ovde da prepišem od mišice ljubav

dr mali pariz ::
Dakle, rekao nam je sad da dočekamo još nekih 8 nedelja, pa tamo oko 12. jula na porođaj. Tačnije od 9-13...
Ne priča često o porođaju, ovaj put sam ga pitala konkretno zbog porodiljskog, ali svaki put pomera termin. Very Happy
U stomaku je već velika gužva. Pita me da li mogu na leđima da ležim...naravno da ne mogu-kažem, guši me.
Kaže, naravno da te guši kad Dušan leži preko mog dušnika...pa ga ti prinče ,tako raskalašnog ljubi... Rolling Eyes
Ivona prednjači glavicom, njena je dole levo, a nj. gore desno, i krenuli u rotaciju iz poprečnog položaja. Nadam se da neće ona pohitati u položaj za porođaj.
I dalje su ujednačeni, i imaju po 1500 gr.
Merio je protoke,a dedin imanjak, fudbaler, je u par navrata šutnuo pupčanu vrpcu da nam je to odjeknulo onako baš...muški... lol!
Nema nekih lepih slika.Sad su već veliki, i jedna slika bude glava, jedna trbuh, jedna noge-femur...tako otprilike.
Uzeli smo i bris zbog popijenih antibiotika. Pitao šta pijem i odobrio i nadalje. Zabranio da išta dižem, da smanjim šetnje i bez pojasa napolje da ne idem.
Tako drage moje... Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 995453 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 995453 napreduju i sve se više guzeljaju.

p.s. kad im pusti na zvučnik otkucaje srca, uvek imam utisak da su mi tu, u naručju, da ih dišem, i uvek mi se suze nakupe u uglovima očiju,a osmejak ne silazi sa lica. Isti osećaj imam i kad ih osećam da se migolje u stomaku. Tad svaka aktivnost staje, dižem majicu i uživam gledajući svoj akvarijum...
Bože, hvala ti na ovolikoj sreći!
Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 21831 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 21831 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 21831 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 21831 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 21831 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 21831 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 21831 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 21831

Onako pravo me rasplaka srca
bebko
bebko

Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebko 17/5/2012, 18:16

e ori baš si se lepo setila likeit
da mi "padobranci" kod trudnica poFatamo konce usne
bebko
bebko

Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mijaki 17/5/2012, 18:18

fenix
mali princ
mirjana
dr mali pariz
bokicalepotica
maki79
stefi
akijeva
orline 31.10.
lilly13
bojana86
mijaki - 24.12.2012
darija79
heart
rada78
mirka85

mijaki

Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 17/5/2012, 18:20

Fala mijaki.
Ubacujem makababy Embarassed
fenix
mali princ
mirjana
dr mali pariz
makababy
bokicalepotica
maki79
stefi
akijeva
orline - 31.10.2012
lilly13
bojana86
mijaki - 24.12.2012
darija79
heart
rada78
mirka85
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 17/5/2012, 18:22

Cekaj, je l Maka nije ispred nas nekoliko...
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bokicalepotica 17/5/2012, 18:29

Orline pa ne znam sada,ja imam plavu kosu malo ispod ramena,sama sam bila.Inace termin mi je 28.07. ali Ljubce rece bice ranije.
Bokicalepotica
Bokicalepotica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu