Klub 38+
+62
Tanja83
dragmilk
sareni leptir
tuli
missile
saška
jagodica
ivka
beka80
Deni
racili
grudva
MIRKA85
Mali Princ
senka
KoMetaK
ninica2
Gramatika
rada78
ananana
menora72
cicsa80
anak
noja
lena
Botox
MAAKKI
maki79
JocY
heart84
maus
Mirjana
ciklama
nacKa
lolipop
cufta
InNaturaVeritas
dragana76ns
dra00
lilly13
bak
bebko
Republica
lilya
medolino
Sofka
bebica mala
dr mali pariz
Xena
korpica
Jejaaa
Mrvica
mijaki
laKole
maza1972
Struzzo
jaca*caca
BiKsi :)
Orline
Shizika
djole42
Kamilica
66 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 39 od 40
Strana 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Klub 38+
Jupi,jupi!!!!!lolipop ::Stigoh iz laba, pa da prijavim, 18 dpt beta 2311, priznajem trudna sam, i neću više paničiti.
Cestitam duso,neka je sa srecom,lagana i skolska
Mozda nas iznenadis i budu dve bebice
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
Loliska samo ti vadi betu i ja sam je vadila, i to od 9,11,13,15dpt
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010
Loli uzivaj draga,
sve klubasice
sve klubasice
bebica mala- Broj poruka : 749
Godina : 49
Datum upisa : 27.01.2012
Loliću, pa što si ponavljala betu, pa znali smo da si trudna! Šalim se malo, dušo moja mila, neka si se ti smirila! Divota!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
E Bixi, svaka ti je zlatna
Loli moja, sve razumem.... ali sada razumes i ti Ljubim te draga moja trudna drugarice srecne i mirne trudnicke dane ti zelim
Da prijavim, sad stisnuh nasu ovcicu, 'nako u prolazu...a upoznah i ovna evo i za vas
Loli moja, sve razumem.... ali sada razumes i ti Ljubim te draga moja trudna drugarice srecne i mirne trudnicke dane ti zelim
Da prijavim, sad stisnuh nasu ovcicu, 'nako u prolazu...a upoznah i ovna evo i za vas
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
Jao Draganice, blagiš tebi, što bih ja volela stisnuti našu ovčicu!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Evo jedan od mene za moju trudnicu i njenu bebicumijaki ::jedan za medolino!
lolipop ::Stigoh iz laba, pa da prijavim, 18 dpt beta 2311, priznajem trudna sam, i neću više paničiti.
LOLI, LOLI, LOLI............ KAKVA SRECAAAAAAAAA!!!!!!!!!
lena- Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010
lolipop ::Stigoh iz laba, pa da prijavim, 18 dpt beta 2311, priznajem trudna sam, i neću više paničiti.
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
OOOOOOOOOOOOOOO
Loli, e neka si vala, zaslužila si još jednom radovanje
Loli, e neka si vala, zaslužila si još jednom radovanje
Orline- Broj poruka : 11716
Datum upisa : 05.02.2009
Bravo za veeeellliku betulolipop ::Stigoh iz laba, pa da prijavim, 18 dpt beta 2311, priznajem trudna sam, i neću više paničiti.
beka80- Broj poruka : 117
Datum upisa : 19.03.2012
Auuuuuuuuuuuuu Loliška pa to je beturina
Ajd da se ja malko upišem
Juče bio 2 dc pa išla da brojim antralce ......8-10 kom ....
Meni se svidja ,šta kazete vi?
ljubim!
Ajd da se ja malko upišem
Juče bio 2 dc pa išla da brojim antralce ......8-10 kom ....
Meni se svidja ,šta kazete vi?
ljubim!
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Loli
Djole, meni izgleda bas fino
Djole, meni izgleda bas fino
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Ama i meni se svidja Itekako...šta kaže dr?
Joj, djole, kad bi nam se i ti pridružila, oborili bismo sistem skakanjem
Orline- Broj poruka : 11716
Datum upisa : 05.02.2009
orline ::Ama i meni se svidja Itekako...šta kaže dr?
I meni se svidja i meni se svidja
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
lilya ::orline ::Ama i meni se svidja Itekako...šta kaže dr?
I meni se svidja i meni se svidja
I meni se mlooogooo sviđa I već počinjem da skačem Akcija se primiče Djole, i znam da će sve biti u redu.
lolipop- Broj poruka : 4146
Godina : 46
Datum upisa : 15.11.2010
Djole!!!! I ja se pridruzujem skakanju!!! Bice to lepih vesti!!!!
Oboricemo rekord skakanja!!!!
Oboricemo rekord skakanja!!!!
Evo da upišem i nešto o sebi. Dobro sam, dobro se osjećam, osim što ne razlikujem kad me stomak zaboli da mi se ide u WC, tugujem nekih 10-tak minuta, pa kad završim u WC-u, i tiba se smiri, ja onda vratim osmjeh na lice. Osim što me uhvati panika ujutro kad stanem a nije mi muka, pa krenem sa unosom hrane i cjeđenih sokića, pa valjda pretjeram pa mi je muka čitav dan. Pa mi početk bude drago, sunce me ogrije, pa onda skontam da sam pretjerala sa količinom nesene hrane, pa skontam garant je od toga. Pa onda malo plačem, onako naleti mi. Pa se krijem u apoteci, na poslu, bježim kući da onako malo plačem sama. Pa u toku noći pritisnem (.)(.) pa me bole do besvjesti, pa ujtro ustanem, pa me bole malo manje, pa se zabrinem . Pa slabo spavam u toku noći, budim se par puta tok noći, obiđem WC, pa se vratim na spavanjac, a oko 5 ujutro kad se probudim pijem cjeđenu narandžu i lijekiće, pa se zabrinem zašto ne spavam. Pa kako to kad stignem kući poslije posla mm je umoran i prvi legne, a ja nisam. Pa kako mm ne može da jede supu jer mu ima čudan uks, a meni ne. Pa kako je mm zagušljivo u autu, otvara prozor, a meni ne. Da kod nas nije obrnuta sitacija, pa mm osjeti simptome, a ja ne. I tako, krug. Svjesna sam da će moji strahovi vijek biti tu mom budućem životu, samo razmišljam o tome kako da ih smanjim, da ne prevladaju mojim životom, nego da ja vladam njima.
S druge strane razmišljam o mojoj mrvici (mrvicama), kako su u ovoj sedmici veličine zrna maka, a iduće sedmice rastemo do zrna graška, pa vratim osmjeh na lice. I tako prolaze dani, doduše jako sporo, ali prolaze.
Ljubim vas puno, i hvala što mislite na mene, na nas
S druge strane razmišljam o mojoj mrvici (mrvicama), kako su u ovoj sedmici veličine zrna maka, a iduće sedmice rastemo do zrna graška, pa vratim osmjeh na lice. I tako prolaze dani, doduše jako sporo, ali prolaze.
lolipop- Broj poruka : 4146
Godina : 46
Datum upisa : 15.11.2010
Loliska,divan izvestaj rasplacem se od radosti kad citam.Draga to je sve od trudnoce i miris i ukus i ostali simptomi..Slatko sam se nasmesil kada si rekla da nisu obrnuti simptomi
Tvoja bebica je u tvom stomacicu a mozda i bebice,lepo napreduje i ceka da ti mahne na prvom UZ.. Dani ti sporo prolaze jer sa nestrpljenjem ocekujes trenutak koji si dugo cekala! Zasluzila si da budes srecna,smej se i grli stomacic.Ti si nasa trudnica!!!
Ljubim tebe i tvoje bebice
Tvoja bebica je u tvom stomacicu a mozda i bebice,lepo napreduje i ceka da ti mahne na prvom UZ.. Dani ti sporo prolaze jer sa nestrpljenjem ocekujes trenutak koji si dugo cekala! Zasluzila si da budes srecna,smej se i grli stomacic.Ti si nasa trudnica!!!
Ljubim tebe i tvoje bebice
e nasmeja me ! ja sama u sobi pa se smejem sam ko luda....mozda je tvoj mm zatrudneo pre tebe pa svi simptomi trudnoce udaraju na njega??? kazu da je to normalna pojava mm ,kada su zene trudne....oni se sami tako pšonasaju,to su objavile sve ankete sveta....
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Datum upisa : 27.04.2012
lolipop ::Evo da upišem i nešto o sebi. Dobro sam, dobro se osjećam, osim što ne razlikujem kad me stomak zaboli da mi se ide u WC, tugujem nekih 10-tak minuta, pa kad završim u WC-u, i tiba se smiri, ja onda vratim osmjeh na lice. Osim što me uhvati panika ujutro kad stanem a nije mi muka, pa krenem sa unosom hrane i cjeđenih sokića, pa valjda pretjeram pa mi je muka čitav dan. Pa mi početk bude drago, sunce me ogrije, pa onda skontam da sam pretjerala sa količinom nesene hrane, pa skontam garant je od toga. Pa onda malo plačem, onako naleti mi. Pa se krijem u apoteci, na poslu, bježim kući da onako malo plačem sama. Pa u toku noći pritisnem (.)(.) pa me bole do besvjesti, pa ujtro ustanem, pa me bole malo manje, pa se zabrinem . Pa slabo spavam u toku noći, budim se par puta tok noći, obiđem WC, pa se vratim na spavanjac, a oko 5 ujutro kad se probudim pijem cjeđenu narandžu i lijekiće, pa se zabrinem zašto ne spavam. Pa kako to kad stignem kući poslije posla mm je umoran i prvi legne, a ja nisam. Pa kako mm ne može da jede supu jer mu ima čudan uks, a meni ne. Pa kako je mm zagušljivo u autu, otvara prozor, a meni ne. Da kod nas nije obrnuta sitacija, pa mm osjeti simptome, a ja ne. I tako, krug. Svjesna sam da će moji strahovi vijek biti tu mom budućem životu, samo razmišljam o tome kako da ih smanjim, da ne prevladaju mojim životom, nego da ja vladam njima.
Ijaoj, idem da se istopim od lepote i krisom pustim koju da me kolege ne vide
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Strana 39 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 39 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu