Mirisna jutra u Aprilu!!!
+42
HappyGirl
bak
dragana76ns
fenix
nina :)
Republica
laKole
Tinche
bobica83
Tanja83
anak
bebko
lena
medolino
vremejezabebe
cicsa80
ciklama
Mali Princ
agata
missile
lolipop
nacKa
djole42
KoMetaK
Mirjana
maus
menora72
Jelena*
MAAKKI
Mrvica
Milijana
lilya
BiKsi :)
dra00
dr mali pariz
rada78
Orline
lilly13
korpica
Xena
Kamilica
caci
46 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 40 od 44
Strana 40 od 44 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44
Re: Mirisna jutra u Aprilu!!!
Kamilice, pre jedno 2 godine i jace i ja sam radila test isto na antifosfolipidni sindrom.
Negativan je ali sam u razgovoru sa mojim divnim internistom doshla i do sledeceg saznanja. On mozhe biti i trenutan i kod zdravih ljudi.Akutno ga mogu iazazvati i bakretije,paraziti ili virusi ili neki lekovi.Posebno heliobakteija. Tako da nemoj ni zabrinutost da shirish kod sebe dok drugim testom ne otkriju tacno koji stepen antifosfolipidnog sindoma je u pitanju.
Idi na masazhu....odlicno.
Negativan je ali sam u razgovoru sa mojim divnim internistom doshla i do sledeceg saznanja. On mozhe biti i trenutan i kod zdravih ljudi.Akutno ga mogu iazazvati i bakretije,paraziti ili virusi ili neki lekovi.Posebno heliobakteija. Tako da nemoj ni zabrinutost da shirish kod sebe dok drugim testom ne otkriju tacno koji stepen antifosfolipidnog sindoma je u pitanju.
Idi na masazhu....odlicno.
Republica- Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009
žene nekih 5-6 strana od sinoć??
SvRaka vam čast!
Gledio sam fotkice, i sve mi se sviđaju, i ljubav na podijumu, i razmene nežnosti sa statuama, i ošišani travnjaci u znaku ljubavi, ma sve!
Hoću i ovde da čestitam Mrvi na rođenju Mrvička i da im poželim samo lepši život sa proširenjem porodice, a njemu sreću i zdravlja u ovom našem životu!
Nacka, neću ići "na " Zdravka, jer nisam u stanju za koncerte, a to je na hipodromu...mada i da sam u stanju, već sam ga na Marakani doživela kako sam i zamišljala i htela, tako da ne volim pročitanim knjigama da se vraćam...možda mislima, ali celom sadržaju-nikad
Nutri, mila...opusti se na masaži
Mima, dušo...kako si me samo obradovala!!Jedva čekam...subota da dođe
Kupatilo je gotovo, i juče sam ga brisala,ali kao puž sporać,i danas popunjavala, rakrčila opet nekih papirčina vazda, jedan komad ormara oslobodila za mamine zvezde, i tako..
Sutra malo frizer, malo d-dimer,čas, a druženje sa Mimićom!!
Orle, sad si na UZ...srećno!
SvRaka vam čast!
Gledio sam fotkice, i sve mi se sviđaju, i ljubav na podijumu, i razmene nežnosti sa statuama, i ošišani travnjaci u znaku ljubavi, ma sve!
Hoću i ovde da čestitam Mrvi na rođenju Mrvička i da im poželim samo lepši život sa proširenjem porodice, a njemu sreću i zdravlja u ovom našem životu!
Nacka, neću ići "na " Zdravka, jer nisam u stanju za koncerte, a to je na hipodromu...mada i da sam u stanju, već sam ga na Marakani doživela kako sam i zamišljala i htela, tako da ne volim pročitanim knjigama da se vraćam...možda mislima, ali celom sadržaju-nikad
Nutri, mila...opusti se na masaži
Mima, dušo...kako si me samo obradovala!!Jedva čekam...subota da dođe
Kupatilo je gotovo, i juče sam ga brisala,ali kao puž sporać,i danas popunjavala, rakrčila opet nekih papirčina vazda, jedan komad ormara oslobodila za mamine zvezde, i tako..
Sutra malo frizer, malo d-dimer,čas, a druženje sa Mimićom!!
Orle, sad si na UZ...srećno!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Dobar dan cure.Napokon sam na mini odmorcicu do cetvrtka,ima samo da lutam i da se izlezavam.Repi,ostale slike koje sinoc nisam videla su super!Biksi,i tvoje slike su divne.Najlepse je ono srce u travi i naravno ljubav,ti i Cole Pariz,malo po malo,teku pripreme za dolazak bebica.Divno,mogu da zamislim sa kakvim uzivanjem sve to radis Tebi i Maus zelim lepo druzenje sutra.Sve redom vas
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
Vratih se iz setnje i shopinga, noge otpadose. Ali zato pale nove patikice i lonice, bas mi se svidjaju.
LaFolie, pa ti si Lilyi i meni sugradjanka, kako mi je to promaklo ? Znam na koju zgradu mislis, sigurno su papreni stanovi.
LaFolie, pa ti si Lilyi i meni sugradjanka, kako mi je to promaklo ? Znam na koju zgradu mislis, sigurno su papreni stanovi.
Xena- Broj poruka : 654
Datum upisa : 17.05.2011
Cure za Kamilicu kad mi se vrne sa masazhe:
https://www.youtube.com/watch?v=zzeNAUOp17c klikni
A Paris & Maus sutra uzhivanje u druzhenju ...heheeh cu vas cimnem telefonom.Inace ja dolazim 18 maja.
https://www.youtube.com/watch?v=zzeNAUOp17c klikni
A Paris & Maus sutra uzhivanje u druzhenju ...heheeh cu vas cimnem telefonom.Inace ja dolazim 18 maja.
Repi, na stvarno se bezrezervno daješ Hvala za lepu pesmicu
A što se tiče antifosfolipidnog sindroma, da, da, to mi je i dr rekla, da može biti trenutan, naložila da ga ponovima za 3 meseca, pa ako je i dalje pozitivan, negine mi neka stalna terapija.
Pariz, nasmeja me s tim - vazda papirčina - A stvarno je tako...I jesam se opustila na masaži, to je baš dobra stvar
A što se tiče antifosfolipidnog sindroma, da, da, to mi je i dr rekla, da može biti trenutan, naložila da ga ponovima za 3 meseca, pa ako je i dalje pozitivan, negine mi neka stalna terapija.
Pariz, nasmeja me s tim - vazda papirčina - A stvarno je tako...I jesam se opustila na masaži, to je baš dobra stvar
Kamilica- Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011
ZeMske, dobro jutro i laku noc!
Mrvice cestitke na rodjenju tvoje Mrvice i neka je ziv i zdrav 100 godina!
Kami, bice sve u najboljem redu, ali razumem tvoje strahove, isto sam prolazila vise puta. Vazno je da si se ti opustila na masazi!
Misica i Pari ce se druzi ti sutra Misice, neka te sluzi auto pa i u BG i VE da te doveze, znas da si obecala kruzenj po regionu a i sire!
Bixi i Repi prave zurku, al ja Repine slike ne videh A Bixijeve su standardne, pune ljubavi! I mm i ja imamo takve momente, al da mi pokosi cirilicom ime, ja travu ne bih kosila vise nikad, da ostane upamceno!
Miro, stize muzic, sad ces biti ki nova
La Folie, kako teku dani? Jesi li krenula u setnjice po lepom vremenu?
Orlic, kako je bilo na UZ? Jesi li pisala negde? Odoh da trazim ,ako ne zaspim.
Stiskam sve po redu, da neku ne proskocim, jos nesto sam htela napisati... ali, ode s' pameti
Ja sam imala uzasnu nedelju na poslu koja se najzad zavrsila! Uh! Ne ponovila se! Nista strasno, samo sto ima milion nekih ljudi ukljucenih u ovaj projekat i jedan matori koji pravi svima zvrcke, a ja kao treba da ga kontrolisem, a on j..te ko hobotnica, nikako da ga nahvatam gde sve stigne da zabrlja! Nego, to je iza mene, sutra u 6 krecem kucici kod muzica Ima da se opustim i uzivam 5 dana!!! Uzeleli mi se i muzic i S&S i sutra ce biti veliki docek, valjda bez vatrometa Taman cu imati malo vise vremena da vas citam, i da postavim rezultate koje uradih jutros. Ogulise me za skoro 18.000, ali bolje da potrosim na rezultate, nego na neuspesnu VTO.
Mrvice cestitke na rodjenju tvoje Mrvice i neka je ziv i zdrav 100 godina!
Kami, bice sve u najboljem redu, ali razumem tvoje strahove, isto sam prolazila vise puta. Vazno je da si se ti opustila na masazi!
Misica i Pari ce se druzi ti sutra Misice, neka te sluzi auto pa i u BG i VE da te doveze, znas da si obecala kruzenj po regionu a i sire!
Bixi i Repi prave zurku, al ja Repine slike ne videh A Bixijeve su standardne, pune ljubavi! I mm i ja imamo takve momente, al da mi pokosi cirilicom ime, ja travu ne bih kosila vise nikad, da ostane upamceno!
Miro, stize muzic, sad ces biti ki nova
La Folie, kako teku dani? Jesi li krenula u setnjice po lepom vremenu?
Orlic, kako je bilo na UZ? Jesi li pisala negde? Odoh da trazim ,ako ne zaspim.
Stiskam sve po redu, da neku ne proskocim, jos nesto sam htela napisati... ali, ode s' pameti
Ja sam imala uzasnu nedelju na poslu koja se najzad zavrsila! Uh! Ne ponovila se! Nista strasno, samo sto ima milion nekih ljudi ukljucenih u ovaj projekat i jedan matori koji pravi svima zvrcke, a ja kao treba da ga kontrolisem, a on j..te ko hobotnica, nikako da ga nahvatam gde sve stigne da zabrlja! Nego, to je iza mene, sutra u 6 krecem kucici kod muzica Ima da se opustim i uzivam 5 dana!!! Uzeleli mi se i muzic i S&S i sutra ce biti veliki docek, valjda bez vatrometa Taman cu imati malo vise vremena da vas citam, i da postavim rezultate koje uradih jutros. Ogulise me za skoro 18.000, ali bolje da potrosim na rezultate, nego na neuspesnu VTO.
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
ujutru idem u setnju, ne mogu da docekam
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Joooj zene sta sve ispisaste... nemam kad da citam, samo da vas ljubnem i Mrvi cestitam Mrvicka
Ne stizem nista jer mnogo skitamo ovih dana, a tek planiram naredne nedelje, ali mislim na vas
Ne stizem nista jer mnogo skitamo ovih dana, a tek planiram naredne nedelje, ali mislim na vas
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
LaFolie ::ujutru idem u setnju, ne mogu da docekam
lilly13- Broj poruka : 1504
Datum upisa : 29.11.2010
Meta, u svom stilu...Proletiš na brzinu al sve pohvataš. Lepo se provedi sa mužićem, i što manje S&S, niste se vas dvoje odavno videli
Dobro je sve, ne brini, ima opet mali hematom, ali više da me nervira, zasad bebu ne dira.
Mili, dušo, spavaš li ti kad
Maus, lep provod sutra, em stiže autić, em pada druženje
LaFolie, samo laganini, i što više čistog vazduha (ima li ga kod tebe ) Pa te pasuljčiće da navikavaš na šetnju. Mika se primio, videćemo za ostale
Dobro je sve, ne brini, ima opet mali hematom, ali više da me nervira, zasad bebu ne dira.
Mili, dušo, spavaš li ti kad
Maus, lep provod sutra, em stiže autić, em pada druženje
LaFolie, samo laganini, i što više čistog vazduha (ima li ga kod tebe ) Pa te pasuljčiće da navikavaš na šetnju. Mika se primio, videćemo za ostale
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Ljudi, gde je Čupava, nedostaje mi?
Kamilice tako je kod mene...sve ili nishta.Nikako da uhvatim zlatnu sredinu.
LaFolie...laganica shetnjica...gde to ima svezheg zraka...u Bgd-u? Avala?
Metaurina...heheheh Meta-K cura uzhivaj u Italiji...heheh eto mene u maju u Bgd-u.
Milijana, ne zamaraj se mila mi mozhemo napisaati ko shto vidish vishe nego se da procitati.Ti samo uzhivaj sa klincima.
Ori, ti sad dani dushom.Videla sam da si sad laganica nakon UZ.
E za Cupavu sam i ja negde ovde pitala...ali nisam dobila odgovor.
LaFolie...laganica shetnjica...gde to ima svezheg zraka...u Bgd-u? Avala?
Metaurina...heheheh Meta-K cura uzhivaj u Italiji...heheh eto mene u maju u Bgd-u.
Milijana, ne zamaraj se mila mi mozhemo napisaati ko shto vidish vishe nego se da procitati.Ti samo uzhivaj sa klincima.
Ori, ti sad dani dushom.Videla sam da si sad laganica nakon UZ.
E za Cupavu sam i ja negde ovde pitala...ali nisam dobila odgovor.
Ja cu na dodatnu iz Kutka
Drzavni ili po novom licenca je sad iza mene i mogu da se prepustim lepom vremenu i stezanju lekarcica
Repy, maca ti je odlicna zabava Zatvorila je iz drugog puta a pole jos pokusavala i bezi mi. E reko izes macku, odoh ja kod mog ovna i tako...
Prstace od emocija kad Misica podnese izvestaj.
Ajd sad laku noc i lepi snovi svima....
Drzavni ili po novom licenca je sad iza mene i mogu da se prepustim lepom vremenu i stezanju lekarcica
Repy, maca ti je odlicna zabava Zatvorila je iz drugog puta a pole jos pokusavala i bezi mi. E reko izes macku, odoh ja kod mog ovna i tako...
Prstace od emocija kad Misica podnese izvestaj.
Ajd sad laku noc i lepi snovi svima....
cicsa80- Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011
Evo me konacno. Prezentacija prosla dobro onda sam trcala na yogu pa kuci da se spremim za pozoriste pa trci da nesto pojedemo (Smokvica Expres, davno prevazisli mnoge fast food-ove) pa otkazana predstava (opet ne otplakah Plodne dane) pa ajde onda negde na pivce... Kad sam dosla.kuci nisam znala gde je levo. E da mm mi se pozalio kako je ovog puta izgubi bus plus karticu, ali stvarno (sreca pa mu refundiraju novac za troskove, mada je proslog meseca izgubio racune pa nisu mogli da mu refundiraju i to) i tako. S njim stalno trazenje necega. I onda me pita kako se ne nerviram. Pa kako da se nerviram svakih par dana kad mu necega nema, jednostavno je takav kad se usresredi na nesto i glavu bi negde zaboravio i ja ga bas takvog volim.
E sad sta sam uspela da povatam ovde. Kuckam sa telefona pa je sve teze i unapred se izvinjavam na greskama slovnim i ostalim.
Mrvice,
Orli, cakani izvestaj.
Meta, srecan put i uzivaj sa tm i s&s. Malo vise sa tm
Maus i Pari zelim vam danas lepo druzenje i provod.
Biksi, tm je tzar.
Repi i Biksi, obozavam da gledam slike, a ove vase su bas slatke.
Kami, ko sto rekoh druzicemo se mi u ponedeljak.
La Folie, i ti si Pancevka? Ne ovaj stan je kod biblioteke. Znaci ima takvih? Dobro da znam da zaobilazim i ne trosim vreme.
E sad sta sam uspela da povatam ovde. Kuckam sa telefona pa je sve teze i unapred se izvinjavam na greskama slovnim i ostalim.
Mrvice,
Orli, cakani izvestaj.
Meta, srecan put i uzivaj sa tm i s&s. Malo vise sa tm
Maus i Pari zelim vam danas lepo druzenje i provod.
Biksi, tm je tzar.
Repi i Biksi, obozavam da gledam slike, a ove vase su bas slatke.
Kami, ko sto rekoh druzicemo se mi u ponedeljak.
La Folie, i ti si Pancevka? Ne ovaj stan je kod biblioteke. Znaci ima takvih? Dobro da znam da zaobilazim i ne trosim vreme.
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Moram da pisem u dva posta tako mi lakse sa telefona.
Cics80, dobro je da si to zavrsila.
Xena, e nek si se ponovila.
Korpice, da se stvarno odmoris, zasluzila si.
Mirka, stize muz konacno.
Mili, ako samo vi skitajte.
Dra, drago mi je da ti se Kopitovicka svidela. Nadam se da ce i meni.
Nadam se da nikog nisam zaboravila. Sve vas grlim, idem da cestitam Mrvici i na TD.
Nadam se da ce mama uskoro kupiti sebi neki racunar pa cu dobiti nazad svoj laptop, sa telefona je kuckanje bas tesko.
Masem....
Cics80, dobro je da si to zavrsila.
Xena, e nek si se ponovila.
Korpice, da se stvarno odmoris, zasluzila si.
Mirka, stize muz konacno.
Mili, ako samo vi skitajte.
Dra, drago mi je da ti se Kopitovicka svidela. Nadam se da ce i meni.
Nadam se da nikog nisam zaboravila. Sve vas grlim, idem da cestitam Mrvici i na TD.
Nadam se da ce mama uskoro kupiti sebi neki racunar pa cu dobiti nazad svoj laptop, sa telefona je kuckanje bas tesko.
Masem....
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
La Folie, šetnjica danas, ako, ako...
Milijana, pa kod bi nas pohvato, ima baš dešavanja, kako si noć provela?
Orliška, mila, kako lep izveštaj od juče divno, ah, ma samo tako, mila balerinica naša...
Lilya, i sa mm je uvek neko traženje nečega, s čuvenim pitanjem - Gde mi je...
Miro, jes stigao mm?
Pariz, kakav je danas plan? Šetnjica, ručak, odmaranje, selo možda?
Cure sve vas
Milijana, pa kod bi nas pohvato, ima baš dešavanja, kako si noć provela?
Orliška, mila, kako lep izveštaj od juče divno, ah, ma samo tako, mila balerinica naša...
Lilya, i sa mm je uvek neko traženje nečega, s čuvenim pitanjem - Gde mi je...
Miro, jes stigao mm?
Pariz, kakav je danas plan? Šetnjica, ručak, odmaranje, selo možda?
Cure sve vas
Kamilica- Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011
Imam samo toliko vremena da vas sve pozdravim. Oko 13h palim za Pariz, idem pravo kod Parizanke. Taman ce Ana odspavati malo u kolima. Tata ce nas odvesti, a nas dve se veceras vracamo NASIM novim autom Ne, necemo celo popodne biti kod Male. Moja sva rodbina je u Parizu pa cemo gostovati i kod njih,
Sve vas ljubim.
Sve vas ljubim.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
E pa, maus, znaš ta ti je činiti. Ljubiš malu od nas
Jutro drage.Maus,hvala na kafici.Uzivajte danas,lepo se provedite kod rodbine i naravno,kod Pariz.Orli,bas tako,da ljubne Parizanku od nas Maus,Pari,sticete valjda veceras da nam prenesete utiske,mozda i neku slicicu Lilya,zao mi sto nisi odgledala Plodne dane,pogotovo sto ti se bas plakalo Salim se,naravno.Koliko li je piva palo,kad nisi znala gde je levo Cics80,sta rece,ko sisa macku,ode ti kod tvog ovna Bas me slatko nasmeja.LaFolie,uzivaj u setnjici,divan je i dan.Meta,da se nauzivas sa muzicem Milijana,kako curice tvoje,jer bilo nocas mirno vece ili burno? za vas.Sve ostale cure Odoh malo da pospremam po kuci
korpica- Broj poruka : 2143
Datum upisa : 30.01.2012
Korpice & LiLya....hvala
Cisca...pa gde si ti vragolanko. Pametan izbor.Pusti mackicu , drzhi se ti ovna svoga.I ja bih radje ovog mog ovna da zarobim ...heheh a ne crnu mackicu.
Cure...tamaM pomislih sad cu se shvrckati kad ono nikome nije do izlaska ovo pre podne.Ovde je takvo siviLo,bila od jutros kisha...malo je toplije ali DOKLE vishe.Ok ovo je malo duzhi vikend sa ponedeljkom ...u ponedeljak je - Kraljicin Dan- pa ce biti kao bolje vreme.Ima Kraljica para , to se uvek zezamo.Kad god njima treba sunce sine.Laser shljaka.pazi sledece....Vencanje njenog sina 02.02.2002 godine.Bilo hladnoo do tada.Vencanje 19 C samo taj dan.U majcama kratkih rukava smo bili na ulicama.Sunce uveliko .
Maus je nadomak Paris-a malenog u zagrljaj Parisa , idem da im smetam
Cisca...pa gde si ti vragolanko. Pametan izbor.Pusti mackicu , drzhi se ti ovna svoga.I ja bih radje ovog mog ovna da zarobim ...heheh a ne crnu mackicu.
Cure...tamaM pomislih sad cu se shvrckati kad ono nikome nije do izlaska ovo pre podne.Ovde je takvo siviLo,bila od jutros kisha...malo je toplije ali DOKLE vishe.Ok ovo je malo duzhi vikend sa ponedeljkom ...u ponedeljak je - Kraljicin Dan- pa ce biti kao bolje vreme.Ima Kraljica para , to se uvek zezamo.Kad god njima treba sunce sine.Laser shljaka.pazi sledece....Vencanje njenog sina 02.02.2002 godine.Bilo hladnoo do tada.Vencanje 19 C samo taj dan.U majcama kratkih rukava smo bili na ulicama.Sunce uveliko .
Maus je nadomak Paris-a malenog u zagrljaj Parisa , idem da im smetam
Poslednji izmenio Republica dana 28/4/2012, 12:55, izmenjeno ukupno 1 puta
joj sto je divno napolju!!!!!!!!
toliko sam lezala danima, kao da sam atrofirala; zaduvala se od setnje....babetina
toliko sam lezala danima, kao da sam atrofirala; zaduvala se od setnje....babetina
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Dobar dan, evo danas nisam polozajnik
Vikend je pa vidim svi idu na neke izlete, bice tu i druzenja, uzivajte mile moje
Ja sve nesto usporeno danas radim, ispratila goste, polako spremam kucu. Tako je to kad znam da ne radim do cetvrtka pa mislim da ima vremena za sve. Nisam neki ljubitelj jakog sunca, samo onoliko koliko moram uglavnom po dvoristu ako imam posla, a i prija mi malo da budem sama pa cu sad komp. , tv i izlezavanje Sve vas puno puno
I da ne zaboravim, Maus hvala na prijateljskoj kafici
Vikend je pa vidim svi idu na neke izlete, bice tu i druzenja, uzivajte mile moje
Ja sve nesto usporeno danas radim, ispratila goste, polako spremam kucu. Tako je to kad znam da ne radim do cetvrtka pa mislim da ima vremena za sve. Nisam neki ljubitelj jakog sunca, samo onoliko koliko moram uglavnom po dvoristu ako imam posla, a i prija mi malo da budem sama pa cu sad komp. , tv i izlezavanje Sve vas puno puno
I da ne zaboravim, Maus hvala na prijateljskoj kafici
dra00- Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011
Metaurina :: jedan matori koji pravi svima zvrcke, a ja kao treba da ga kontrolisem, a on j..te ko hobotnica, nikako da ga nahvatam gde sve stigne da zabrlja!
Uživajte dragaMetaurina ::Nego, to je iza mene, sutra u 6 krecem kucici kod muzica Ima da se opustim i uzivam 5 dana!!!
LaFolie ::ujutru idem u setnju, ne mogu da docekam
I meni i odavno se pitam gde jeorline ::Ljudi, gde je Čupava, nedostaje mi?
Kako ste danas Orličć?
I ipak si uspela sve da pomeneš - svaka ti čast!lilya ::Moram da pisem u dva posta tako mi lakse sa telefona.
Mili, sedneš li ti bar dok jedeš?
Kami, Lilya, Mišu, Dra00, Korpice, Cicsa, Repi....hm...(zaboravih li nekoga?), sve vas
Mužić mi je stigao, stigla je i polica. Završni radovi u toku. Ja uglavnom ležim jer mi se još manta, a malo i koristim situaciju. Što volim kad mi prinose
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Eh da, prosvetari koji ste na trudničkom, treba mi jedna info. Da li ste dobili martovsku platu i ako niste kada je očekujete?
Meni su rekli da od ovog meseca ne mogu predati za mene dok njima ne prođu plate, pa ću martovsku dobiti u Maju, ali ne znaju kada. Kako me to nervira
U normalnim zemljama ti unapred jave da tog i tog meseca nećeš dobiti platu.....ustvari, da li postoji zemlja u kojoj je ovo moguće?
Meni su rekli da od ovog meseca ne mogu predati za mene dok njima ne prođu plate, pa ću martovsku dobiti u Maju, ali ne znaju kada. Kako me to nervira
U normalnim zemljama ti unapred jave da tog i tog meseca nećeš dobiti platu.....ustvari, da li postoji zemlja u kojoj je ovo moguće?
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Strana 40 od 44 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44
Similar topics
» Septembarska mirisna jutra
» Suncana majska jutra
» Decembarska jutra
» Aprilska jutra
» Septembarska jutra
» Suncana majska jutra
» Decembarska jutra