Danas sam kuvala...
+41
veki1
bobica83
hany
cica-maca
buby
Vuchica
laKole
resistance
djole42
Gramatika
MARA
medolino
bebko
lilly13
BiKsi :)
maza1972
daca32
korpica
dra00
lena
nacKa
cicsa80
Mali Princ
lolipop
MAAKKI
Mrvica
zoxa
Xena
missile
Marija86
Republica
mijaki
dr mali pariz
Orline
Struzzo
JocY
Kamilica
Mirjana
dragana76ns
maus
Botox
45 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Kuhinja :: Arhiva
Strana 6 od 40
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Danas sam kuvala...
....jao, nisam ceo dan svratila ovde, i jos se pitam, kuva li se sta... Kod mene se cisti frizider pred put, tako da nije bilo rucka, narucili neke sendvice...
pilence bojana moze, a tek pariz makarone tj fussili sa sirom....podsetila si me na maminu i babinu kuhinju:-) ja bih samo odozgo sitno iseckala svez paradajz, i navalila....njam, njam...
ljubim vas
pilence bojana moze, a tek pariz makarone tj fussili sa sirom....podsetila si me na maminu i babinu kuhinju:-) ja bih samo odozgo sitno iseckala svez paradajz, i navalila....njam, njam...
ljubim vas
mijaki- Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011
Kod nas na meniju dobar stari suljpa za mene, a mm je ručkao na poslu. Za večeru kokice Nije mi dan
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Pariz, to je sir sa testeninom zapečen, jel? Ima li još nešto od sastojaka? Ja obožavam to, pravim i ja samo ne zapečem. A imam i drugu varijantu, kad testeninu potopim u mleko, 4 jaja, 2 pavlake i stoji sat vremena, prestem u tepsiju i pečem - super je.
Miro, super je pasuki, nisam ga dugo pravila, mogla bih.
Boki, skidaj taj mrak...
Miro, super je pasuki, nisam ga dugo pravila, mogla bih.
Boki, skidaj taj mrak...
Kamilica- Broj poruka : 2615
Godina : 46
Datum upisa : 05.07.2011
A koliko mleka staviš, otprilike, kamilice?
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
1L mleka, , 1 jogurt, 1 pavlaka (ne dve), 1/2 čaše od jogurta ulja, posoliti. U to staviti pakovanje makarona, onih šupljih, ne znam kako se zovu. To sve stoji 1 sat. Povremeno promešaš. Prespeš u tepsiju namazanu uljem i pečeš. To je sve.
Pravila ja u nedelju, ali nisam slikala, zaboravila.
Kamilica- Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011
Treba mi nešto lagano, ako se to tako zove
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Vidiš a ja uvek prvo kuvala testeninuKamilica ::1L mleka, , 1 jogurt, 1 pavlaka (ne dve), 1/2 čaše od jogurta ulja, posoliti. U to staviti pakovanje makarona, onih šupljih, ne znam kako se zovu. To sve stoji 1 sat. Povremeno promešaš. Prespeš u tepsiju namazanu uljem i pečeš. To je sve.
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
I ja sam kuvala testeninu, samo je zazlicit pristup:) Ali je zato nisi natapala:)
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Maro, samo sam, čini mi se, izostavila, da u skuvani fil-puding, ohlađeni, ide umućen 1 margarin-pošto je posno,onda ne maslac.
Da Nutri, zapečena testenina sa sirom.
Ja kuvam testeninu, a sir sa razmućenih 4-5 jaja, čašom jogurta i malo ulja pomešam, pa sve zajedno izmeđam, u posudu malo nauljenu, i ne mora, i u rernu. Odgore sam samo malo kečapa stavila.
Bilo je ukusno.
Danas sam dala korpu punjenim paprikama, kupila sam roštilj, i ručali kod mame- supa, roštilj sa lukom, pivo,posle kafa i kući.
Mijaki, paradajz još ne kupujem, tako da ga sad nismo uz ovo jeli,ali na leto, iz svekrvine bašte, nas troje pod lozom, njeni listići, paradajz i plus jogurt...maaaa milina!
Da Nutri, zapečena testenina sa sirom.
Ja kuvam testeninu, a sir sa razmućenih 4-5 jaja, čašom jogurta i malo ulja pomešam, pa sve zajedno izmeđam, u posudu malo nauljenu, i ne mora, i u rernu. Odgore sam samo malo kečapa stavila.
Bilo je ukusno.
Danas sam dala korpu punjenim paprikama, kupila sam roštilj, i ručali kod mame- supa, roštilj sa lukom, pivo,posle kafa i kući.
Mijaki, paradajz još ne kupujem, tako da ga sad nismo uz ovo jeli,ali na leto, iz svekrvine bašte, nas troje pod lozom, njeni listići, paradajz i plus jogurt...maaaa milina!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Danas mi bila kuma,a obe volimo testeninu pa sam pravila karbonare....... ali sada sam gladna. Vidis , nikad nisam pravila tu zapecenu testeninu.... bas cu probati jedan dan i to kad jaja budu jeftinija ja sam i dalje u soku da je jedno jaje 20 dindzi
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
gde si Sara Nova?
Moram opet da vas pohvalim! Vrednice! Mogla sam mamu prijaviti da vam pise sta mi je kuvala dok je bila Najvise sam se obradovala listicima Jos treba da mi napravi jednog dana masnu pogacu, to ja kao prazan burek ali je vrhunski ukus. Ono "masnu" se posebo akcentuje nije maaaasnu vec masnuu.
Danas na jelovniku bila spanska pita i salata, cokolino, topla cokolada-bela, mleko, cedevita, probiotik tablete, ekomer i naravno voda. Sad sve znate
Sutra pravim lovacke snicle sa kiselim krastavcicima.
Danas na jelovniku bila spanska pita i salata, cokolino, topla cokolada-bela, mleko, cedevita, probiotik tablete, ekomer i naravno voda. Sad sve znate
Sutra pravim lovacke snicle sa kiselim krastavcicima.
cicsa80- Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011
A Sara se presvukla u prolecno ruho
Kod nas danas prelepa corbica sa junecim mlevenim mesom i sarolikim povrcem, teleca pleckica, krompir, praziluk, sargarepa, sampinjoni i ml.luk sam pekla "pod sacem" (kucna izvedba) za salaticu zelena, ml.luk i rotkvice. Za desert Parizankina pita sa tri punjenja, jabuke...sljive i orasi i visnje. Slikala sam ali ne mogu da pronadjem kabl da prebacim sa tel.
Kod nas danas prelepa corbica sa junecim mlevenim mesom i sarolikim povrcem, teleca pleckica, krompir, praziluk, sargarepa, sampinjoni i ml.luk sam pekla "pod sacem" (kucna izvedba) za salaticu zelena, ml.luk i rotkvice. Za desert Parizankina pita sa tri punjenja, jabuke...sljive i orasi i visnje. Slikala sam ali ne mogu da pronadjem kabl da prebacim sa tel.
Joj Saro, ja bih kod tebeeeeee...kako bogata trpeza, mljac,mljac!!
Ta čorbica mi deluje, WAU!! Nikad nisam čorbice sa mlevenim mesom jela...može li fotkica svega toga,ali nemoj one male, ne vidi baka, sinko!
Ja srčem supu, plećka svinjska u kesi u rerni, i sad ću pomfrit.
Salata kisele male okrugle paprike
Ta čorbica mi deluje, WAU!! Nikad nisam čorbice sa mlevenim mesom jela...može li fotkica svega toga,ali nemoj one male, ne vidi baka, sinko!
Ja srčem supu, plećka svinjska u kesi u rerni, i sad ću pomfrit.
Salata kisele male okrugle paprike
nasla sam kabl ali ne mogu da ubacim slike, ni preko zabca ni TinyPick-a
Ja kad pravim belu corbu, uvek pravim sa mlevenim mesom, izdinstam ga na laganoj vatri, bez luka....i onda mi bude onako rastresito i lepse mi izgleda nego kockice, probaj :) E corbu nisam slikala, ali ostalo je jos...usklikacu kasnije. A pita ti je super...posebno od sljiva i oraha,odlicna kombinacija.... malo sam posula vanil secerom sa ukusom cimeta, posto i nisam bas ljubitelj cimeta, a ni od jabuka nije losa :) od visanja ne smem da probam dok se skroz ne ohladi
Ja kad pravim belu corbu, uvek pravim sa mlevenim mesom, izdinstam ga na laganoj vatri, bez luka....i onda mi bude onako rastresito i lepse mi izgleda nego kockice, probaj :) E corbu nisam slikala, ali ostalo je jos...usklikacu kasnije. A pita ti je super...posebno od sljiva i oraha,odlicna kombinacija.... malo sam posula vanil secerom sa ukusom cimeta, posto i nisam bas ljubitelj cimeta, a ni od jabuka nije losa :) od visanja ne smem da probam dok se skroz ne ohladi
Baš si eksperimentisala!
Inače šljive i orahe u kombinaciji obožavam...nekada je mama takvu baklavu pravila, a svekrva napravi kao neko slatko od šljiva i oraha, obavezno u vreme posta kao poslasticu.
Inače šljive i orahe u kombinaciji obožavam...nekada je mama takvu baklavu pravila, a svekrva napravi kao neko slatko od šljiva i oraha, obavezno u vreme posta kao poslasticu.
Eto...kako bi se lepo na 'rani nas dve slagale ako nisi pravila, probaj.
Izvoli...cekam vas
Izvoli...cekam vas
Ma gurmanke obe-a šta ću, na mamu
probaću baš,pa javiti. Iamam vazda kompota od sveki-samo ne jedem ja mnogo toga, ona baš sladi, pa bih samo isprala, malo propržila i tak...imam breskve, šljive, kajsije...
vidi, imam EDIT
moj ručak...
probaću baš,pa javiti. Iamam vazda kompota od sveki-samo ne jedem ja mnogo toga, ona baš sladi, pa bih samo isprala, malo propržila i tak...imam breskve, šljive, kajsije...
vidi, imam EDIT
moj ručak...
Jel si to ti seckala pomfrit kao jaje jajetu??? Jaja mi ovih dana ne izlaze iz glave
Pari, moze sve mi pase.....samo bez majoneza
Nasla sam odlican recept neke meksicke musake, moram to probati kad budem imala vremena (coolinarika)
Pari, moze sve mi pase.....samo bez majoneza
Nasla sam odlican recept neke meksicke musake, moram to probati kad budem imala vremena (coolinarika)
Zimski pomfrit je u pitanju...a majonez...hahaha, stvarno je primat u tolikom tanjiru
Danas divan pilav od integralnog, sa piletinom...
Danas divan pilav od integralnog, sa piletinom...
Evo slicke od juce
Corbu ostajem duzna, nismo danas jeli kuci
Corbu ostajem duzna, nismo danas jeli kuci
mmmmmmmmmmmmmm jamiii
gde ste kuharice? Sakrile se i čekate postavljeno, a?
evo malo prolećne sarmice- sa zeljem, naravno.
prijatno!
evo malo prolećne sarmice- sa zeljem, naravno.
prijatno!
dr mali pariz ::gde ste kuharice? Sakrile se i čekate postavljeno, a?
istinu zboriš draga moja
stižem, jel može da se učipim sa dezertom...
nacKa- Broj poruka : 401
Godina : 50
Datum upisa : 13.02.2012
Strana 6 od 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Similar topics
» Danas sam kuvala...
» Danas sam kuvala...
» Danas sam kuvala...
» Danas sam kuvala...
» Danas sam dragom...
» Danas sam kuvala...
» Danas sam kuvala...