BARBYY krece u akciju
+27
Marija86
Niny
medolino
HappyGirl
SannI-AlL
MAAKKI
plavaptica
noja
primorka
Tinche
BiKsi :)
Sneza
dr mali pariz
anak
rada78
lilya
fmala
shenon
menora72
Nefertari
grudva
Orline
dragmilk
Jejaaa
sanjicica
dra00
barbyy
31 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Re: BARBYY krece u akciju
Samo napred, da bude lakše nego prošli put
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Otkljucan vec skoro nedelju dana...ja se pitala gde si ti!
Srecno!!!
Srecno!!!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Juce bili kod Goce E2 Superiska pu pu pu u Petak ponovo UZ bez hormona op op op sitno pa se dogovaramo sta i kako dalje. Nastavila sa istom terapijom 2 ampule Menopura + 0,2 Suprefact. Ja se osecam super prigrlila Ananas jednom rukom i casu Kupinovog vina drugom rukom . Ljubas a sad da vidim sta ima kod vas.
barbyy- Broj poruka : 23
Godina : 43
Datum upisa : 14.03.2012
Srećno barbyy
Kad to je planirana punkcija?
Kad to je planirana punkcija?
primorka- Broj poruka : 37
Datum upisa : 28.10.2012
Barby primaklo se bas,
Navijamo i drzimo fige
Navijamo i drzimo fige
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
E pa ovako drage moje nije me bilo malo duze jer jednostavno nisam bila raspolozena da pisem bila sam u nekoj fazi.
Situacija je sledeca primala sam do kraja terapije 2 amp Menopura, a spiracija je bila 1 Novembra izvadjeno 12 Jc, ET je bio 3 Novembra vracena 2 embriona Dr Goca prezadovoljna i jos 5 ostavila do blasti a potom zadovoljna kvalitetom i zamrznula kaze mi da je nebi iznenadilo da dodjem opet i po 3 ili 4. Odlezala posle ET-a 2 sata lezala na levom boku i potom putovala kuci 2 sata u lezecem polozaju na prednjem sedistu. Kuci nastavila da lezim 5 dana strogo pila dosta sveze cedjenog soka od pomorandze, mandarine, limuna i jabuka. Kasiku dve putera od kikirikija i 1dl kupinovog vina. Vec peti dan sam se malo ubedacila i uradila test koji je naravno bio negativan i potom resim da vise ne uradim ni jedan nego kad dodje vreme bete betu i da znam na cemu sam. Medjutim dva dana pre bete prilikom apliciranja Utrogestana koji koristim vaginalno i primetim krvave zilice bila sam ubedjena da nije uspelo. Odmah sam otisla do lab. da uradim Betu i znam na cemu sam rezultat sam cekala 2 sata nikad duza, ali vredelo je. BETA 403,3 odmah sam zvala moju Dr Gocu koja mi je ukljucila i injekcije Progesterona na 3 dan da se ponasam normalno ali da obilazim slave i skupove tog tipa a ostalo bleja. Ja nekako ni samo a nisam svesna sta se dogadja i jedva cekam prvi uz koji bi trebalo da radim posle 3 Decembra ko da ceka toliko dugo pa izgleda ja. Ljubim vas punoooo i zelim vama koje cekate da se sto pre ispuni zelja i i vas obraduje trocifrena beta :)
Situacija je sledeca primala sam do kraja terapije 2 amp Menopura, a spiracija je bila 1 Novembra izvadjeno 12 Jc, ET je bio 3 Novembra vracena 2 embriona Dr Goca prezadovoljna i jos 5 ostavila do blasti a potom zadovoljna kvalitetom i zamrznula kaze mi da je nebi iznenadilo da dodjem opet i po 3 ili 4. Odlezala posle ET-a 2 sata lezala na levom boku i potom putovala kuci 2 sata u lezecem polozaju na prednjem sedistu. Kuci nastavila da lezim 5 dana strogo pila dosta sveze cedjenog soka od pomorandze, mandarine, limuna i jabuka. Kasiku dve putera od kikirikija i 1dl kupinovog vina. Vec peti dan sam se malo ubedacila i uradila test koji je naravno bio negativan i potom resim da vise ne uradim ni jedan nego kad dodje vreme bete betu i da znam na cemu sam. Medjutim dva dana pre bete prilikom apliciranja Utrogestana koji koristim vaginalno i primetim krvave zilice bila sam ubedjena da nije uspelo. Odmah sam otisla do lab. da uradim Betu i znam na cemu sam rezultat sam cekala 2 sata nikad duza, ali vredelo je. BETA 403,3 odmah sam zvala moju Dr Gocu koja mi je ukljucila i injekcije Progesterona na 3 dan da se ponasam normalno ali da obilazim slave i skupove tog tipa a ostalo bleja. Ja nekako ni samo a nisam svesna sta se dogadja i jedva cekam prvi uz koji bi trebalo da radim posle 3 Decembra ko da ceka toliko dugo pa izgleda ja. Ljubim vas punoooo i zelim vama koje cekate da se sto pre ispuni zelja i i vas obraduje trocifrena beta :)
Barbyy Cestitam i zelim ti laku i lepu
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
Barbyy, bravo curo! nek ti je laganezi trudnoca! uzivaj!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Barbyy cestitam od srca, neka ti trudnoca bude lagana i skolska
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Hvala vam drage moje ja sam i dalje u horizontali malo mi je frka jer imam to implantaciono krvuckanje pa gledam da budem mirna. Inace od simptoma i nema bas neke tj samo piskim svaki cas i nista vise, a da i mucnine s vremena na vreme. Volela bi ako bi mi se javile devojke koje su ga imale da mi kazu koliko je kod njih trajalo i tako to .Ljubimo vas
Barbyy čestitam ti na trudnoći!!!
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009
Bravo Barbyy
E bas sam se sad obradovala
E bas sam se sad obradovala
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Bravo curo, neka ti je srećno!
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Barbyy,neka je sa srecom,bas si nas obradovala!!! Bravo,trudnice nasa, neka ti trudnoca bude sto laganija i dosadna
Miruj,leskari i odbrojavaj dane do prvog UZ
Miruj,leskari i odbrojavaj dane do prvog UZ
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
Hvala vam na bekonacnoj podrsci, mi leskarimo odmaramo iako mi je Doktorka rekla da mogu da setam i kuliram, ja sam ipak odlucila da se primirim do prvog UZ dok ne vidim sta i kako pa cu posle lako napolje. Iskreno osim povremenih mucnina koje i nisu nekog intenziteta i nemam bas neke. Malo me ziguckaju jajnci ali nista posebno. Odbrojavam dane do prvog UZ i to je to. Ljubac
Bravo Barbyy Čestitam Neka ti trudnoća bude lagana i školska
Niny- Broj poruka : 3309
Datum upisa : 16.02.2011
barbyy ja sam imala te zilice jedan ili dva dana i prestalo je..a moja cimerka :) je imala jedno mesec dana i sve ok.
Cestitam uzivaj u trudnoci
Cestitam uzivaj u trudnoci
Marija86- Broj poruka : 1794
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010
Hvala jos jednom divni ste.
Bravo Barbyyy, svaka ti cast! Cestitam! A mozda su i blizanci!
Jelica- Broj poruka : 742
Godina : 50
Datum upisa : 18.12.2010
Barby, cestitke i neka ti je trudnoca sto laganija!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Barby, čestitam. Kod tebe sve tako lepo ide, ovaj put biće puno bolji od prethodnog
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Barby,cestitam!
neka ti trudnoca bude dobra,lagana i bezbrizna
neka ti trudnoca bude dobra,lagana i bezbrizna
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
Cestitam!!! Neka bude skolska!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Zdravo drage moje jedan izvestajcic. Situacija je sledeca otkako sam uradila betu jer sam krvuruckala, tada je bila 403,3, pa sam je ponovila posle par dana ona je bila oko 3000 ja konstantno krvuruckam tacnije to bude iscedak sveze svetle boje krvi i posle se to cisti. Taman kad pomislim da je sve ok ono opet danas sam opet zvala Ivanovice i javila mi sestra Bilja a potom i Goca i rekla da ne obracam paznju uopste i da dodjem tek mislim 3 decembra da nema potrebe da se sekiram jer primam full terapiju. Ja se teudim da sam maximalno opustena ali kad vidim ovu krv ziva nisam. Ljubim vas.
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 2 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu