Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+57
Sofka
makababy
cicsa80
gagax81
bebko
ninica2
Milijana
Botox
Republica
stefi :*
Vule
dra00
nena beba
bobica83
KoMetaK
lilya
LaFolie
7-patuljaka
dragmilk
cvrle76
lilly13
sanjicica
Struzzo
Xena
Tanja83
Sneza
tuli
SannI-AlL
maki79
racili
darija79
maus
Nefertari
Shizika
natalija
nesalela
JocY
Kamilica
BiKsi :)
dragana76ns
SSanja
MAAKKI
djole42
lolipop
Dacaa
bak
zoxa
Orline
Bokicalepotica
Akijeva
lena
Marija86
noja
dr mali pariz
Mrvica
Mali Princ
Mirjana
61 posters
Strana 8 od 40
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
Bokice drzim fige da se sto pre otkrije uzrok te infekcije i da sve bude kako treba i sa bebom i sa tobom. Javljaj nam sta se desava da se ne brinemo. Ljubim vas.
maki79- Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010
Uh, Bokice, dobro da si u bolnici, sad ce oni tamo obaviti sva istrazivanja. Nadam se da ce sto pre otkriti sta je u pitanju kako bi reagovali na vreme.
Drzi se draga, dobro ja da je s bebom sve ok.
Drzi se draga, dobro ja da je s bebom sve ok.
Mrvica- Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010
Bokice nedaj se!I otkrice oni sta se desava!Bice sve ok
Meni inace devojcica kaska dva dana po danu radjenog uz,posto je sitnija.A decak je napredniji on ide 3-4dana napred!Znam sigurno jer sam se iscudjavala kako to kaze dr da je to normalno.
**A sto se pojasa tice jedva cekam.Ma 200m mi predstavlja napor.Bas se lose osecam.Juce otisli do grada a ja sva rastelovana Znas kad me uhvati u kicmi pa spoji sa kukom i onda mi koci nogu Ko baka neka.
**Super za ogtt idi bre begaj to je ekstra!Ja sad vec jedem sve I ne cuvam se toliko.Pojedem ponekad i cokoladicu i masno i svasta nesto Jedem ja i voca i povrca ali i ostalo malo sam se opustila...Ljubim vas sve punoooooooooo!!!!
Meni inace devojcica kaska dva dana po danu radjenog uz,posto je sitnija.A decak je napredniji on ide 3-4dana napred!Znam sigurno jer sam se iscudjavala kako to kaze dr da je to normalno.
**A sto se pojasa tice jedva cekam.Ma 200m mi predstavlja napor.Bas se lose osecam.Juce otisli do grada a ja sva rastelovana Znas kad me uhvati u kicmi pa spoji sa kukom i onda mi koci nogu Ko baka neka.
**Super za ogtt idi bre begaj to je ekstra!Ja sad vec jedem sve I ne cuvam se toliko.Pojedem ponekad i cokoladicu i masno i svasta nesto Jedem ja i voca i povrca ali i ostalo malo sam se opustila...Ljubim vas sve punoooooooooo!!!!
Dacaa- Broj poruka : 800
Godina : 41
Datum upisa : 29.07.2009
Bokice, držim fige da što pre otkriju gde je infekcija i da što pre reaguju!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Bokice, drzi se! Sve ce to biti ok!
Daco, preporodice te pojas, samo treba onaj na cicak, a ne kao mider.
Bixi, ja predlazem da se preselis na nase strane sto pre!!!
Devojke
Daco, preporodice te pojas, samo treba onaj na cicak, a ne kao mider.
Bixi, ja predlazem da se preselis na nase strane sto pre!!!
Devojke
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Čuj, Prinče, mogu ja odmah da se preselim, kao avans, a kad ostanem trudna, onda ću kulirati!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Bokice, ostani koliko treba, samo da je sve ok. Jesu li ti radili CRP?
natalija- Broj poruka : 702
Datum upisa : 18.01.2008
Bokice, jesu leukocite povisene nasli u KKS ili urinu?
Boki, bre...dobro je kad si hospitalizovana, i njima na očima.
Čuvaj se . Navijam da se što pre oporaviš i vratiš kućici...
Čuvaj se . Navijam da se što pre oporaviš i vratiš kućici...
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Bokice, dobro je da su sve na vreme videli. Sad si na sigurnom i biće sve OK.
Da nam se brzo izlečiš i vratiš
Da nam se brzo izlečiš i vratiš
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Natali, da li se tebi spustio stomak u osmom mesecu ili znacajno porastao u donjem delu? Naime, meni se povecao stomak ali u donjem delukrece pod ostrim uglom, kad sednem kao da naslonim stoamk na butine. I pomalo me boli dole pubicna kost, osecam da me udara toliko nisko, da kao da ce me probiti. Jesi li ti tako osecala mozda?
Izgledam kao da sam odjednom nabujala, cak sam i sama sebi cudna kad se vidim u ogledalu kao da se ne vidim svaki dan.
Inace, uvece kad popijem revitu pa limunadu i legnem na stranu, bebu kao da sam ukljucila u struju, ne znam gde me sve ne udara. Tako me nikad ne udara preko dana, stalno me tuce, ali ovako. Mora da se i on dopinguje pa se baci u trk.
Bokice
Izgledam kao da sam odjednom nabujala, cak sam i sama sebi cudna kad se vidim u ogledalu kao da se ne vidim svaki dan.
Inace, uvece kad popijem revitu pa limunadu i legnem na stranu, bebu kao da sam ukljucila u struju, ne znam gde me sve ne udara. Tako me nikad ne udara preko dana, stalno me tuce, ali ovako. Mora da se i on dopinguje pa se baci u trk.
Bokice
Mrvcek da vidimo tvoju tibu
I moja guza je kad se okrenula stalno ceprkala rukicama po grlicu,
, a u 9 . Je gurala da izadje
Bokice u sigurnim si rukama, nebrini se,
treba i gustinu krvi proveriti tj cirkulaciju
Ljubim vas s e:12a:
I moja guza je kad se okrenula stalno ceprkala rukicama po grlicu,
, a u 9 . Je gurala da izadje
Bokice u sigurnim si rukama, nebrini se,
treba i gustinu krvi proveriti tj cirkulaciju
Ljubim vas s e:12a:
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
Evo i friške trudnice sa još friškijim izveštajem
Taman sam se malo opustila od četvrtka, kada je UZ pokazao da je sve u redu, i počela da se šetkam po malo, čak se i krvarenje smanjilo, kad jutros nova drama Odmah da kažem da je beba OK, hvala Bogu, da vas poštedim stresa
Oko šest me probudi bešika i osećaj da sam se upiškila. Preneraženo ukapiram da taj osećaj da sam se upiškila dolazi od velike količine krvi, veš, pidžama, do pola butine crvena...Užas, kako sam došla do wc-a osetim kao odliv...Ogromna dva koaguluma pet-šest santima...Prenerazila sam se. Smirim se, izbrojim do deset...i ubedjujem sebe da je to od cervikalnog polipa, nemam bolove i grčeve, moralo bi da bude kod spontanog. I odlučim da je beba tu, ma koliko krvi bilo...Čitala sam da može, imale neke cure pa beba bila dobro. Ako već mama ne može biti poštedjena sekiracije posle deset godina mirnom trudnoćom, beba je malo čudo i izboriće se.
Zvala jevremovu, neki mlad dr dežuran, sasvim OK. Raković, čini mi se
Pogleda me pod spekulumom prvo, premrla sam, ali mora...i govno od polipa poraslo na 3.5cm
Ultrazvuk posle, pita me jeste li vi to otpisali bebu- ja odgovorim da nisam, dosta je bilo jednom, sad je ne otpisujem više
I bebe dobro, porasla sa 7 na 11mm od četvrtka, vidi se srculence...Prekrstila sam se na stolu.
Bzvz je što vidi i hematom iznad bebe od 26mm, skoro ko i GM veličine.
Progesteron Depo, Utrogestan oralno, strogo mirovanje.
Ne mogu ni do prf. Šumarac večeras, jbg.
I da dobra vest je da sam ponovila TSH i 2.36 je...ili 2.63, sad ne znam. FT4 14. Ne stigoh se obradovati rezultatima.
Držite mi fige.
Sad ću da malo odmorim, pa da pročitam šta se dešavalo na ovim stranama.
Taman sam se malo opustila od četvrtka, kada je UZ pokazao da je sve u redu, i počela da se šetkam po malo, čak se i krvarenje smanjilo, kad jutros nova drama Odmah da kažem da je beba OK, hvala Bogu, da vas poštedim stresa
Oko šest me probudi bešika i osećaj da sam se upiškila. Preneraženo ukapiram da taj osećaj da sam se upiškila dolazi od velike količine krvi, veš, pidžama, do pola butine crvena...Užas, kako sam došla do wc-a osetim kao odliv...Ogromna dva koaguluma pet-šest santima...Prenerazila sam se. Smirim se, izbrojim do deset...i ubedjujem sebe da je to od cervikalnog polipa, nemam bolove i grčeve, moralo bi da bude kod spontanog. I odlučim da je beba tu, ma koliko krvi bilo...Čitala sam da može, imale neke cure pa beba bila dobro. Ako već mama ne može biti poštedjena sekiracije posle deset godina mirnom trudnoćom, beba je malo čudo i izboriće se.
Zvala jevremovu, neki mlad dr dežuran, sasvim OK. Raković, čini mi se
Pogleda me pod spekulumom prvo, premrla sam, ali mora...i govno od polipa poraslo na 3.5cm
Ultrazvuk posle, pita me jeste li vi to otpisali bebu- ja odgovorim da nisam, dosta je bilo jednom, sad je ne otpisujem više
I bebe dobro, porasla sa 7 na 11mm od četvrtka, vidi se srculence...Prekrstila sam se na stolu.
Bzvz je što vidi i hematom iznad bebe od 26mm, skoro ko i GM veličine.
Progesteron Depo, Utrogestan oralno, strogo mirovanje.
Ne mogu ni do prf. Šumarac večeras, jbg.
I da dobra vest je da sam ponovila TSH i 2.36 je...ili 2.63, sad ne znam. FT4 14. Ne stigoh se obradovati rezultatima.
Držite mi fige.
Sad ću da malo odmorim, pa da pročitam šta se dešavalo na ovim stranama.
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Orli to je hrabrica nasa ljubi je majka
Moj hematom je bio oko 9 mm i ja sam 1.5 mesec curkala,
Isto se nije video odma na prvim uz, ja sam i pregnil dobijala,
I mara ga je imala,
Strogo mirovanje dok ne nestane !
Super za Tsh
Moj hematom je bio oko 9 mm i ja sam 1.5 mesec curkala,
Isto se nije video odma na prvim uz, ja sam i pregnil dobijala,
I mara ga je imala,
Strogo mirovanje dok ne nestane !
Super za Tsh
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
Uh, uh Orli. Miruj, ne mrdaj ko mumija ako treba.
A ja vidim nema te, pa ko velim da proverim da nisi ovde. Dobro je, dobro je, samo polako sad.
Devojke,
A ja vidim nema te, pa ko velim da proverim da nisi ovde. Dobro je, dobro je, samo polako sad.
Devojke,
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Uh Orli, miruj, miruj, miruj i veruj! Sve ce to biti u najboljem redu, vidis kako balerinica lepo raste! Bravo i za TSH!!! Da se sto pre oslobodis tog hematoma!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Orli, samo miruj, biće to sve u redu, vidim ja da će tvoja beba biti neka JAKA balerinica
Mrvice, ja sam osmi mesec mnogo teško podnela, imala sam mučnine nisam smela ništa da pojedem posle 17h, karlica i pubi;na kost su me odvaljivale od bolova. A sada u devetom kao da imam topovsko đule među nogama. Jedino kada šetam mi prija, ali ni to ne smem ovih dana mnogo jer mi noge otiču. Samo pitam oko mene jel i drugima tako bilo, ne sećam se da mi je neka trudnica pričala o takvim bolovima
Mrvice, ja sam osmi mesec mnogo teško podnela, imala sam mučnine nisam smela ništa da pojedem posle 17h, karlica i pubi;na kost su me odvaljivale od bolova. A sada u devetom kao da imam topovsko đule među nogama. Jedino kada šetam mi prija, ali ni to ne smem ovih dana mnogo jer mi noge otiču. Samo pitam oko mene jel i drugima tako bilo, ne sećam se da mi je neka trudnica pričala o takvim bolovima
natalija- Broj poruka : 702
Datum upisa : 18.01.2008
Orliću, zamišljam situaciju
Molim te samo ležanje i samo ležanje. Kad se porodiš pitaćeš se kako je to izgledalo.
Uf, više i polipi i hematomi....
Važno je da je bundevica porasla, srećkica mala....ma borac
Biće sve ok, kao što si sama rekla, bebac je pošteđen trauma, ali ne i ti.
Ljubim
Molim te samo ležanje i samo ležanje. Kad se porodiš pitaćeš se kako je to izgledalo.
Uf, više i polipi i hematomi....
Važno je da je bundevica porasla, srećkica mala....ma borac
Biće sve ok, kao što si sama rekla, bebac je pošteđen trauma, ali ne i ti.
Ljubim
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
Au, Ori, draga moja...
Ja te pitah dole, a ti si odgovorila ovde (kako i treba ) nego ja po navici, više "visim" dole..
E, stvarno, glupi polip što se kočoperi...za hematome u trudnoći sam čula i oni se znaju povući...Uh, mogu zamisliti kako ti je bilo kad si ugledala toliku krv... A i olakšanje kad si videla svoju bebicu i čula srculence...
Kakva je hrabrica ta tvoja bebana...moraš biti i ti...
Mislim na tebe i šaljem pozitivnu energiju...Gledaj u ovo divno, sunčano nebo i nek' ti i takve misli budu... Ljubim vas obe!
Nato, još malo....navijam za što lakši porođaj...
Sve drage trbaste, puno vas pozdravljam i izvinite što retko svratim ovde...
Ja te pitah dole, a ti si odgovorila ovde (kako i treba ) nego ja po navici, više "visim" dole..
E, stvarno, glupi polip što se kočoperi...za hematome u trudnoći sam čula i oni se znaju povući...Uh, mogu zamisliti kako ti je bilo kad si ugledala toliku krv... A i olakšanje kad si videla svoju bebicu i čula srculence...
Kakva je hrabrica ta tvoja bebana...moraš biti i ti...
Mislim na tebe i šaljem pozitivnu energiju...Gledaj u ovo divno, sunčano nebo i nek' ti i takve misli budu... Ljubim vas obe!
Nato, još malo....navijam za što lakši porođaj...
Sve drage trbaste, puno vas pozdravljam i izvinite što retko svratim ovde...
Struzzo- Broj poruka : 7041
Datum upisa : 27.09.2008
Ori. sammo lezi i gledaj nesto opustajuce .
Drage moje
Drage moje
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
evo drage moje da vam se javim.Le su povecani u ks urin je ok ima mozda 3-4 le.Crp mi je 18.97 cini mi se.Opet su mi vadili krv jutros.Pijem eritromicin od 500 na 6 h.Sutra kod imunologa a u sredu ogtt.To je plan za sada pa cemo videti da li ce nesto naci.Sve vas puno pozdravljam i hvala na podrsci.Stvarno nije lako kad niko ne zna sta ti je!
Bokicalepotica- Broj poruka : 437
Datum upisa : 16.03.2011
Orli drzi se i miruj,kao sebe da gledam znas da sam i ja tako prokrvarila da kolena i eto sve je bilo ok samo miruj!Ljubimo te
bobica83- Broj poruka : 2140
Datum upisa : 15.01.2010
Bobic, sad sam gledala u tvom TD, jer se ne sećam detalja, sećam se samo da si prokrvarila, ali ti si ga otvorila tek kad se situacija smirila.
Jeli i tebi bio hematom?
Bokice, dušo, tek pročitah...Držim ti fige da sve bude OK. Dobra je stvar što CRP nije puno visok.
Tuli, stru, nato, meta, prinče i sve ostale
Jeli i tebi bio hematom?
Bokice, dušo, tek pročitah...Držim ti fige da sve bude OK. Dobra je stvar što CRP nije puno visok.
Tuli, stru, nato, meta, prinče i sve ostale
orli imas u mom VTO dnevniku sve,ja vise ni sama ne znam sta mi je sve bilo!
bobica83- Broj poruka : 2140
Datum upisa : 15.01.2010
Ok, hvala, bobi, ja tražila u TD
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Strana 8 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu