Klub 38+
+56
korpica
missile
ivka
heart84
mumka
InNaturaVeritas
ciklama
Sofka
KoMetaK
dra00
noja
lena
anak
senka
bebica mala
natalija
maki79
bak
MAAKKI
kristina33
Mrvica
bokica
cvrle76
Xena
Nefertari
Marija86
darija79
maza1972
Botox
Kamilica
gagax81
medolino
JocY
7-patuljaka
Mali Princ
brinbili
maus
tuli
Zoka83
menora72
marija47
MARA
bebko
Mirjana
dragana76ns
lolipop
Shizika
lilya
ninica2
cicsa80
djole42
dr mali pariz
Struzzo
Orline
BiKsi :)
Jejaaa
60 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 11 od 40
Strana 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Klub 38+
Ma, mora li se u ovoj zemlji umirati da bi bilo hitno? Uh, što me nerviraju Ja mislim "hitno" u smislu - mlada žena, spremna da zabebi čim uradi MR!djole39 ::Nije Miro hitno ...ne umirem...Mirjana ::
Djole, zar je moguće da su te svrstali u tu kategoriju "nije hitno"? Bezobraznici, baš! No, ja verujem da beštija miruje
Marija, mene ste prevarili Da nisam pročitala poruke, ne bih ni zagledala avatar. Bila sam ubeđena da su Tile i Jovanka
Curke
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Gdje ste klube, ljubac svima
Nemam mnogo vremena, ali bih da vam kažem da sam otvorila novu temu, pa ukoliko imate bilo kakvo saznanje o njoj, rado bih da čitam i vaša mišljenja
https://kutak.forumotion.com/t1956-preimplantaciona-genetska-dijagnostika-pgd#272015
Nemam mnogo vremena, ali bih da vam kažem da sam otvorila novu temu, pa ukoliko imate bilo kakvo saznanje o njoj, rado bih da čitam i vaša mišljenja
https://kutak.forumotion.com/t1956-preimplantaciona-genetska-dijagnostika-pgd#272015
lolipop- Broj poruka : 4146
Godina : 46
Datum upisa : 15.11.2010
Marija, divna ti je maska, ko god da si Jovanka ili Tito
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Dobar Jutar
Marijaaa -pa vi ste totalni ORIGINAL
Draganche
sve vas
Marijaaa -pa vi ste totalni ORIGINAL
Draganche
sve vas
menora72- Broj poruka : 857
Godina : 51
Datum upisa : 18.01.2012
Draganče, tek sad stigoh da se uključim u čestitanje.
Srećno draga!
Srećno draga!
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
od Mirjana taj Čet Feb 23, 2012 5:02 pm
Marija, mene ste prevarili Da nisam pročitala poruke, ne bih ni zagledala avatar. Bila sam ubeđena da su Tile i Jovanka
Miro,i mene su prevarili,ali stvarno...isti Tito i Jovanka Marija, originalno
maza1972- Broj poruka : 2255
Godina : 52
Datum upisa : 23.04.2011
Mazo, čitam novosti na temi o postupku RZZO...i reči nemam... ali apsolutno...
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Ma ,da PARI ...ma neznam šta da mislim...idem ja lepo u LESKOVAC,kakav NIŠ,iovako ću da čekam postupak 6 meseci...očajno ide preko Fonda od kad su izbacili privatnike,sad nas raseljavaju po drugim gradovima,i šta je tu besplatno???...ko će da mi plati smeštaj van Bga i to što ću da odsustvujem s posla više nego što je realno potrebno
Ma, neću da mračim ovde sa tom pričom...važno je da su papirići kompletirani,brisevi uredni, u rekordnom roku prikupljeni nalazi,ja mrtva,neznam gde udaram...
Ma, neću da mračim ovde sa tom pričom...važno je da su papirići kompletirani,brisevi uredni, u rekordnom roku prikupljeni nalazi,ja mrtva,neznam gde udaram...
Veče klube, gdje ste
Mazo stvarno su dr-kovi, ali pravi. Ustvari , čini mi se da im se uopšte novci za to ne daju, pa te tako bace na drugi kraj zemlje, nebi li sam odustao. Strašno, stvarno strašno. No bitno je da ćeš ti do svoje bebice doći, o dršavnom trošku, ili ćeš sama nekako novce skupiti, više nije ni bitno.
Tuliiiiii , jesi ljubnula Nikitu za mene? Sad sam malčice pročitala na temi alternativa tvoj zadnji post, i vidim i u potpisu da si zadovoljna, moraću ovih dana odvojiti vrijeme da iščitam sve što si radila
Marija, ja moram priznati da si mene prevarila, ja stvarno mislila da su Joca i Tito .
Klube ljubac svima
Mazo stvarno su dr-kovi, ali pravi. Ustvari , čini mi se da im se uopšte novci za to ne daju, pa te tako bace na drugi kraj zemlje, nebi li sam odustao. Strašno, stvarno strašno. No bitno je da ćeš ti do svoje bebice doći, o dršavnom trošku, ili ćeš sama nekako novce skupiti, više nije ni bitno.
Tuliiiiii , jesi ljubnula Nikitu za mene? Sad sam malčice pročitala na temi alternativa tvoj zadnji post, i vidim i u potpisu da si zadovoljna, moraću ovih dana odvojiti vrijeme da iščitam sve što si radila
Marija, ja moram priznati da si mene prevarila, ja stvarno mislila da su Joca i Tito .
Klube ljubac svima
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
Dobro veče, my name is vitro, in vitro;-)
Godina 38, za metar dana 39. Tek na početku svih vaših problema ali već dovoljno upućena zahvaljujući sopstvenoj tvrdoj i ludoj glavi.
Pozdrav!
Godina 38, za metar dana 39. Tek na početku svih vaših problema ali već dovoljno upućena zahvaljujući sopstvenoj tvrdoj i ludoj glavi.
Pozdrav!
InNaturaVeritas- Broj poruka : 864
Datum upisa : 24.02.2012
Invitroveritas DOBRODOŠLA u naše redove...pitaj sve što te zanima-tu smo da se pomognemo,posavetujemo,podržimo kad je teško...EEE,pa sad nas je malo više vršnjakinja (39)...Ja još malo pa brebacujem
Slažem se sa loli.. Loli, jesam li tamo dobro čula da refundiraju pola postupka ženama preko 40 do 45g, nešto mama uvati na vestima BNlolipop ::
Dobro veče,invitroveritas ::Dobro veče, my name is vitro, in vitro;-)
Pozdrav!
Došla, dobrodošla
U najludji klub na svetu.
Trebaju nam takve
Orline- Broj poruka : 11716
Datum upisa : 05.02.2009
Cool, za sada muljam da zakažem laparoskopiju malo ranije, ne čeka mi se dva meseca. Nisam mogla da zakažem pre kraja aprila jer je gužva. Nije da žurim već bih da rešim taj problem jer me čeka kompletna priprema za vto o kojoj ne znam puno, no pitaću kad dođe vreme.
Zanima me i operacija, oporavak i sport posle laparo jer sam aktivna u tom smislu.
Zanima me i operacija, oporavak i sport posle laparo jer sam aktivna u tom smislu.
Zašto radiš laparoskopiju pred VTO,mislim jel što si tako htela ili dr.odlučio?
Mazo,
napisala sam, zato što u Frontu neće da te stave na program sa hidrosalpinksom.
Pozdrav!
napisala sam, zato što u Frontu neće da te stave na program sa hidrosalpinksom.
Pozdrav!
Dobrodošla Invitroveritas....
Laparo...tri dana ukupno u bolnici, ništa strašno i sportom da se baviš, ako je sve OK, posle skidanja konaca, tj. 7 dana od operacije možeš da nastaviš....
Draganice, sad sam pročitala....
Divno, draga...
Laparo...tri dana ukupno u bolnici, ništa strašno i sportom da se baviš, ako je sve OK, posle skidanja konaca, tj. 7 dana od operacije možeš da nastaviš....
Draganice, sad sam pročitala....
Divno, draga...
Struzzo- Broj poruka : 7041
Datum upisa : 27.09.2008
Jel se pije nekom Vitač, da ne uzurpiram svoj dnevnik, suviše je tužan danas, ne bih da ga razveseljavam
Pa da "oborimo ovde po čašu...flašu..
Invitro...pominješ hidrosalping i Front...ko će da ti radi laparo i da li su dali neki predlog šta činiti sa jajovodima?
Ori, ja uvek raspoložena....
Ori, ja uvek raspoložena....
Struzzo- Broj poruka : 7041
Datum upisa : 27.09.2008
Veče cure !
Ima li šta da se pije il pričamo nasuvo?
Invitroveritas ,dobrodošla !Pročešljaj po forumu ,ima tema o laparo ,cure koje su radile će ti odgovoriti
Ima li šta da se pije il pričamo nasuvo?
Invitroveritas ,dobrodošla !Pročešljaj po forumu ,ima tema o laparo ,cure koje su radile će ti odgovoriti
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Pardon, ovde nisam, imaš moje postove na HSG i produvavanje jajovoda ili na Tumačenje hsg-a i laparo. Izvini, malo me šljaka atropin anestezija.
orline ::Jel se pije nekom Vitač, da ne uzurpiram svoj dnevnik, suviše je tužan danas, ne bih da ga razveseljavam
Pisale u isto vreme.....
Sipaj snašo!
Ja imam taj, ću da skoknem u radnju ako vam je sladak
Ma moze Ori i taj ,samo znaš ti onu -nikad ne počinji da piješ ak nemaš dovoljno boca ....tako da ako nije puna kutija ......
Aaaa, imam ovog, tri, jel dosta
Al ne paketa
Al ne paketa
Strana 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva