Korak po korak na putu do bete +
+64
Petra 78
bulevarka
Mrvica
Annie
Botox
mijaki
SSanja
MIRKA85
bak
shenon
seka 35
viktorija
cicsa80
mumka
lilly13
agata
noja
Meli92
ivka
menora72
nacKa
Sneza
Jelica
gagax81
red
sanjicica
dra00
ninica2
Jejaaa
Xena
pegaz
darija79
Kamilica
lilya
7-patuljaka
hany
missile
Makica555
MAAKKI
MARA
Mali Princ
maus
marija47
korpica
JocY
Tanja83
dr mali pariz
medolino
KoMetaK
Zoka83
anak
bebica mala
maki79
dragana76ns
Orline
jaca*caca
grudva
Mirjana
BiKsi :)
LaFolie
lolipop
rada78
vikica800
maza1972
68 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 22 od 40
Strana 22 od 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Pozdrav devojke
Biksi koji izvestaj sa uz, bas si me nasmejala
Mada ja ne volim tu varijantu da udje dosta zena i da jedna drugu gledaju ionako ne volim kad moram da se skidam,pa doktorka gleda a ona druga sestra naspram mene sedne pa pise izvestaj...imam utisak kao da stalno bulji u mene... Srecno danas na pregledu i da sve bude u redu...a kada dodjes kuci popij jedno pivce za endometrijum
Rado,uf..bas je morao sada polip da se pojavi...veruj mi u sigurnim si rukama i potpisujem Draganu za ono sto je rekla za dr Kopitovic. Eto i ja sam njen pacijent pa nisam isla na histeroskopiju... Nadam se da ce sve biti u redu!!! Ljubac za tebe
Bebice, samo veruj u uspeh i ja ti drzim fige
Darija kako si ti?dokle si stigla?
Pari kako su tvoje zvezdice,sigurno se igraju u tvom stomaku..Ljubim ih Srecno na ekspertnom,cinimi se da radis u petak ako nisam pogresila Ako sam pogresila ispravi me..i kako god mahni zvezdicama kad ih ugledas na ekranu
Stiskam vas sve i odoh da malo nesto radim po kuci
Biksi koji izvestaj sa uz, bas si me nasmejala
Mada ja ne volim tu varijantu da udje dosta zena i da jedna drugu gledaju ionako ne volim kad moram da se skidam,pa doktorka gleda a ona druga sestra naspram mene sedne pa pise izvestaj...imam utisak kao da stalno bulji u mene... Srecno danas na pregledu i da sve bude u redu...a kada dodjes kuci popij jedno pivce za endometrijum
Rado,uf..bas je morao sada polip da se pojavi...veruj mi u sigurnim si rukama i potpisujem Draganu za ono sto je rekla za dr Kopitovic. Eto i ja sam njen pacijent pa nisam isla na histeroskopiju... Nadam se da ce sve biti u redu!!! Ljubac za tebe
Bebice, samo veruj u uspeh i ja ti drzim fige
Darija kako si ti?dokle si stigla?
Pari kako su tvoje zvezdice,sigurno se igraju u tvom stomaku..Ljubim ih Srecno na ekspertnom,cinimi se da radis u petak ako nisam pogresila Ako sam pogresila ispravi me..i kako god mahni zvezdicama kad ih ugledas na ekranu
Stiskam vas sve i odoh da malo nesto radim po kuci
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
Dragana,osećam se kao da ništa nije bilo.Nos mi malo začepljen,borim se da me ne umlati neki gripčić...pijem sve vitaminčiće i čekam rezultate urođenih trombofilija,to mi je onako baš interesantno...
maza1972- Broj poruka : 2255
Godina : 52
Datum upisa : 23.04.2011
Cure, hvala za pomoć. Lekić pijem 3 *1, tako da to dodje 10 dana i to će valjda pomoći. Dr mi je danas uzela briseve, i pregledala, kad sam već došla, kaže pod rukom je jajnik solidan. Nije baš mnogo strašno. A da je sve to organizacije pish, jeste vala! Ponela sam mojoj dr da pokažem i rezultate od mm, ona mi je dala Tulićev broj i adresu u Uromedici, divna je ta moja nova dr ginekolog, kuc, kuc, da je ne ureknem. Rekla mi je da je stanje baš loše, što naravno znamo od početka, ali mi uvek pruži sve od info što može da mi pomogne! A lake je ruke, pritom, što se tiče pregleda!
Što se tiče magnetne, još nisam uspela dobiti našu bolnicu, ne radi im centrala već dva dana , a mrzi me da izlazim s posla da idem to da tražim, naročito što ne znam je li gotovo, pa da ne bude sizifovski posao. Valjda im proradi tel.
Draganovići, i ovde da zamantram da na uz danas bude sve kako treba i valja!
Medo, ne pijem alkoholu, sem baš izuzetno zato što sam na glukofažu. A pivo više volim leti, nego zimi da popijem. Piću kad mi bude trebao debeo endo, sad mi nije bitno. Moram samo da izbacim slatkiše, baš sam se bila opustila, priznajem. Ali razumite me, morala sam negde sebi i dati oduška, toliki stres sam doživela, a prestala da pušim. Danas je ravno 2 meseca kako nisam uzela ni dima! Sledeće na zabrani će biti slatkiši, a onda ću i celokupnu ishranu opet da dovedem malo u red.
Ljubim vas sve i čekamo i Bebka da nam javi lepe vesti, pa da zamantram i za njih!
Što se tiče magnetne, još nisam uspela dobiti našu bolnicu, ne radi im centrala već dva dana , a mrzi me da izlazim s posla da idem to da tražim, naročito što ne znam je li gotovo, pa da ne bude sizifovski posao. Valjda im proradi tel.
Draganovići, i ovde da zamantram da na uz danas bude sve kako treba i valja!
Medo, ne pijem alkoholu, sem baš izuzetno zato što sam na glukofažu. A pivo više volim leti, nego zimi da popijem. Piću kad mi bude trebao debeo endo, sad mi nije bitno. Moram samo da izbacim slatkiše, baš sam se bila opustila, priznajem. Ali razumite me, morala sam negde sebi i dati oduška, toliki stres sam doživela, a prestala da pušim. Danas je ravno 2 meseca kako nisam uzela ni dima! Sledeće na zabrani će biti slatkiši, a onda ću i celokupnu ishranu opet da dovedem malo u red.
Ljubim vas sve i čekamo i Bebka da nam javi lepe vesti, pa da zamantram i za njih!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Biksi,super što si tako dobro prošla kod dr.Dobar i saradljiv ginekolog zlata vredi...Vidim da dugo čekaš tu magnetnu,ovde u Bg u Euromedik dijagnostik rade efikasno ,mada je 10.000,a ja skupljam neke popuste ,pa mogu da dobijem 30% jeftinije.Ako hoćeš ,javi...
Evo link klinike http://www.dozivetistotu.rs/najpovoljniji-cenovnik-medicinskih-usluga
Mazo, hvala draga, ja sam već uradila magnetnu, samo da mi dr očita, to čekam.
A Djole juri magnetnu privatno, ako ne stigne kontrast u njihovoj bolnici, pa bi njoj to možda značilo.
A Djole juri magnetnu privatno, ako ne stigne kontrast u njihovoj bolnici, pa bi njoj to možda značilo.
Izvini...prolupala sam načisto.Nek se onda javne Djole,ako joj zatreba...moji su svi radili tamo i sestra MM i otac MM...dobijem svaki put u Liliju uz račun popust na njihove usluge i specijalističke preglede,pa čuvam i kome zatreba delim okolo...
Dan koraci,
Ovdje se baš, baš korača, tako i treba. Samo ja mogu slabije da upratim ko šta radi, ali pokušaću.
Rado78 sretno na histeroskopiji
Bebice mala, sretno draga da ovaj postupak bude onaj pravi
Darija sretno bockanje
Shenon, sretan i tebi dušo ovaj postupak
Mazo, ja sam pročitala do nekle tvoja dešavanja, ali oprosti mi nisam upratila jeli odrađen IUI, jel čekamo betu? Ako čekamo da prašim ženo do besvjesti
Biksi, pilence moje skakutavo, ti i tvoji opisi . Ja sam taj lijekić pila uz antibiotike kad mi zub bio otekao, ako se ne varam, nisam blizu friza da pročitam naziv. Ne znam možda lupam. A i čitam svašta nešto još, pa ostadoh iznenađena, ali dobro popravljaš se
Draganče i ovdje da te ljubnem, jedva čekam UZ.
Koraci ljubim vas
Ovdje se baš, baš korača, tako i treba. Samo ja mogu slabije da upratim ko šta radi, ali pokušaću.
Bebice mala, sretno draga da ovaj postupak bude onaj pravi
Darija sretno bockanje
Shenon, sretan i tebi dušo ovaj postupak
Mazo, ja sam pročitala do nekle tvoja dešavanja, ali oprosti mi nisam upratila jeli odrađen IUI, jel čekamo betu? Ako čekamo da prašim ženo do besvjesti
Biksi, pilence moje skakutavo, ti i tvoji opisi . Ja sam taj lijekić pila uz antibiotike kad mi zub bio otekao, ako se ne varam, nisam blizu friza da pročitam naziv. Ne znam možda lupam. A i čitam svašta nešto još, pa ostadoh iznenađena, ali dobro popravljaš se
Draganče i ovdje da te ljubnem, jedva čekam UZ.
Koraci ljubim vas
lolipop- Broj poruka : 4146
Godina : 46
Datum upisa : 15.11.2010
Hvala svim devojkama na lepim zeljama.
Inace izvadili su mi dans 9 jajnih celija i sutra cemo znati koliko ih se oplodilo
Inace izvadili su mi dans 9 jajnih celija i sutra cemo znati koliko ih se oplodilo
shenon- Broj poruka : 448
Datum upisa : 16.11.2010
za sve veliki
mazo i pari -pre 7 meseci mi je otklonjen polip u Višegradskoj. Dr Kopitović ga je primetila juče na Uz pregledu i očitio da stvari rešava odmah i precizno i brzo deluje. Zakazala mi je već 26.marta da mi radi inetrvenciju.
mene samo buni obzirom da mi je dala Diferelin 14dana da se bockam, kaže malo da smirimo jajnike, predpostavljam da neću dobiti M, i da to neće uticati na dalji tok.
inače prepisala mi je dugu šemu: Diferelin 14dana, + histeroskopija + Gonal
Još jedna bitna stvar, UZ pregled sam do jučerašnjeg dana radila 3 puta i taj polip niko nije preimetio- ali dr Vesna Kopitović jeste.
ostale devojke, hvala na podršci DRA, KAMI, PARI, MAZA, DRAGANA, ORI...
I naravno za medu
mazo i pari -pre 7 meseci mi je otklonjen polip u Višegradskoj. Dr Kopitović ga je primetila juče na Uz pregledu i očitio da stvari rešava odmah i precizno i brzo deluje. Zakazala mi je već 26.marta da mi radi inetrvenciju.
mene samo buni obzirom da mi je dala Diferelin 14dana da se bockam, kaže malo da smirimo jajnike, predpostavljam da neću dobiti M, i da to neće uticati na dalji tok.
inače prepisala mi je dugu šemu: Diferelin 14dana, + histeroskopija + Gonal
Još jedna bitna stvar, UZ pregled sam do jučerašnjeg dana radila 3 puta i taj polip niko nije preimetio- ali dr Vesna Kopitović jeste.
ostale devojke, hvala na podršci DRA, KAMI, PARI, MAZA, DRAGANA, ORI...
I naravno za medu
rada78- Broj poruka : 1030
Datum upisa : 04.05.2011
izvinite ako sam nekog izostavila
svakako ljubim sve i velika ste mi podrška
svakako ljubim sve i velika ste mi podrška
Bravo zenske, samo napred
Shenon, Rado, Mazo, i sve ostale koje ste bas "u toku" drzim palceve na obe ruke!
Ih sto volim kad prolece probudi i podstakne zene
Shenon, Rado, Mazo, i sve ostale koje ste bas "u toku" drzim palceve na obe ruke!
Ih sto volim kad prolece probudi i podstakne zene
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Biksi, urnebesan izveštaj Nadam se da će se rezultati magnetne pokazati kao odlični!
Shenon, 9 kom, bravo Sad žurkica
Rado78 a kako dr zna da se navratio isti? Baš je na mestu gde je i prethodni bio? Znam da su jednoj mojoj drugarici često "izrastali" novi polipi. Skine jedan, a pojavi se na drugom mestu drugi.
Bebice , obično jeste bolje da se vrate kasnije
Draganče, čekam UZ, pa da roknem jedan magnezijum Ne smem pivo baš svaki dan
Mazo, kad reče da ti stižu rezultati mutacija?
Ostale curke
Shenon, 9 kom, bravo Sad žurkica
Rado78 a kako dr zna da se navratio isti? Baš je na mestu gde je i prethodni bio? Znam da su jednoj mojoj drugarici često "izrastali" novi polipi. Skine jedan, a pojavi se na drugom mestu drugi.
Bebice , obično jeste bolje da se vrate kasnije
Draganče, čekam UZ, pa da roknem jedan magnezijum Ne smem pivo baš svaki dan
Mazo, kad reče da ti stižu rezultati mutacija?
Ostale curke
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Shenon ,bravo za JĆ.
Loli, IUI odrađena u ponedeljak -praši samo praši
Miro,rezultati mutacije stigli danas,ali sam sad na poslu ,poslali mi na mail kući oko 13h -ja već bila na poslu ...zvali da provere jel stigao -kažem- šaljite na posao...a ovde mi blokira pošta Još malo sam u neizvesnosti...izgoreh od nestrpljenja...
Loli, IUI odrađena u ponedeljak -praši samo praši
Miro,rezultati mutacije stigli danas,ali sam sad na poslu ,poslali mi na mail kući oko 13h -ja već bila na poslu ...zvali da provere jel stigao -kažem- šaljite na posao...a ovde mi blokira pošta Još malo sam u neizvesnosti...izgoreh od nestrpljenja...
Ih...sad sam i ja nestrpljiva Aj javljaj čim saznaš. Da ti damo terapiju pošto si u postupku
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
[quote="lolipop"]Dan koraci,
hvala draga,
znam šta me čeka zato me i ...nervoza, nervoza
hvala draga,
znam šta me čeka zato me i ...nervoza, nervoza
Rado, samo slusaj doktorku i ne brini, zna sta radi.A sto se tice histeroskopije , ma neces ni osetiti, samo napred!
Jejaaa- Broj poruka : 409
Datum upisa : 26.02.2011
Shenon....promaklo mi je da si ti u akciji, odlican broj 9:sunny:
Sad navijamo za ljubav i dobru djusku
Pogresno ste vi mene shvatile.....UZ je sutra 08.03 u 15h a danas posle 16h rezultati TSH
Mazo......nadam se da su rezultati dobri, i da ces za desetak dana
Darija........kad je uz?
Opet sam nesto propustila...garant, zato za sve vas skakucem
Sad navijamo za ljubav i dobru djusku
Pogresno ste vi mene shvatile.....UZ je sutra 08.03 u 15h a danas posle 16h rezultati TSH
Mazo......nadam se da su rezultati dobri, i da ces za desetak dana
Darija........kad je uz?
Opet sam nesto propustila...garant, zato za sve vas skakucem
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
Shenon navijam za zurku da bude uspesna i vesela
JocY- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010
TSH 2.46 jupiiiiiiiii
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
bravisimoooo
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Shenon bravo za jajne celije,
zelim ti od srca ko i sebi najmanje jedno ovakvo pa da ti neda spavati,
i meni isto moje
Hvala vama drage moje na ovoj velikoj podrsci,dani su mi veselili i brze prolaze druzeci se sa vama
zelim ti od srca ko i sebi najmanje jedno ovakvo pa da ti neda spavati,
i meni isto moje
Hvala vama drage moje na ovoj velikoj podrsci,dani su mi veselili i brze prolaze druzeci se sa vama
bebica mala- Broj poruka : 749
Godina : 49
Datum upisa : 27.01.2012
Bravo Draganovićka!
Šenon, sad navijamo za odličnu žurku u labu!
Rado, i da ti postupak bude uspešan!
Šenon, sad navijamo za odličnu žurku u labu!
Rado, i da ti postupak bude uspešan!
Bravo Draganceeee extraaaaa za tsh, ondak za sutrasnji uz,
bice sve ok, lepaaaa je beta
Shenon navijamo za zur
Koraci samo napred !
bice sve ok, lepaaaa je beta
Shenon navijamo za zur
Koraci samo napred !
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
Bravo Dragance za TSH, da te i UZ sutra obraduje!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Strana 22 od 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +