Korak po korak na putu do bete +
+64
Petra 78
bulevarka
Mrvica
Annie
Botox
mijaki
SSanja
MIRKA85
bak
shenon
seka 35
viktorija
cicsa80
mumka
lilly13
agata
noja
Meli92
ivka
menora72
nacKa
Sneza
Jelica
gagax81
red
sanjicica
dra00
ninica2
Jejaaa
Xena
pegaz
darija79
Kamilica
lilya
7-patuljaka
hany
missile
Makica555
MAAKKI
MARA
Mali Princ
maus
marija47
korpica
JocY
Tanja83
dr mali pariz
medolino
KoMetaK
Zoka83
anak
bebica mala
maki79
dragana76ns
Orline
jaca*caca
grudva
Mirjana
BiKsi :)
LaFolie
lolipop
rada78
vikica800
maza1972
68 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 10 od 40
Strana 10 od 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Meli, Loli ti je sve rekla! Od A do Š!
Sad gledam, da sam rodila u tvojim godinama sad bih imala dete tvojih godina
Sad gledam, da sam rodila u tvojim godinama sad bih imala dete tvojih godina
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Aha, razumem. Icicu sutra ujutru onda kod svog ginekologa i recicu mu da mi sve tacno objasni i da se urade testovi ukoliko ginekolog smatra da su potrebni. Znam da sam mlada i postujem tudja misljenja i uvek sam otvorena za kritike i savete, ali ni u cemu nisam bila tako sigurna da nesto zelim kao u ovo.
Hvala vam puno! Ljubac!
Hvala vam puno! Ljubac!
Meli92- Broj poruka : 11
Godina : 32
Datum upisa : 19.02.2012
Meli92 ::Aha, razumem. Icicu sutra ujutru onda kod svog ginekologa i recicu mu da mi sve tacno objasni i da se urade testovi ukoliko ginekolog smatra da su potrebni. Znam da sam mlada i postujem tudja misljenja i uvek sam otvorena za kritike i savete, ali ni u cemu nisam bila tako sigurna da nesto zelim kao u ovo.
Hvala vam puno! Ljubac!
Onda duso moja samo napred
JocY- Broj poruka : 2090
Godina : 48
Datum upisa : 20.01.2010
Meli, ja se sećam da sam isto tako bila spremna sa 19 da budem mama. I tada sam, čini mi se, imala materinski instinkt, a nisam imala nikakvih strahova. Eeee, da je bilo sreće....sad bi....
Nemoj se sekirati. Uradi sve onako kako su ti Princ, Loli, Jocy već rekle i biće sve OK
Dobro došla
Nemoj se sekirati. Uradi sve onako kako su ti Princ, Loli, Jocy već rekle i biće sve OK
Dobro došla
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
koraci srecno koracanje do
cure samo hrabro
evo rodaaaaaaaaaaa
cure samo hrabro
evo rodaaaaaaaaaaa
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Hvala na podrsci!
Meli dobro ti nama dosla za pocetak, a verujem da su te cure uputile sta i kako treba da uradis, samo polako i napred
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Hvala na dobrodoslici...
Jesu, mnogo su mi pomogle... Mislim da cu od sada biti non stop ovde i da ih gnjavim kad mi nesto nije jasno... Hihi, salim se naravno.
Kao sto sam malopre napisala, kod mene su uvek kritike, saveti i tudja misljenja dobrodosla. Pogotovo od starijih i iskusnijih...
Jesu, mnogo su mi pomogle... Mislim da cu od sada biti non stop ovde i da ih gnjavim kad mi nesto nije jasno... Hihi, salim se naravno.
Kao sto sam malopre napisala, kod mene su uvek kritike, saveti i tudja misljenja dobrodosla. Pogotovo od starijih i iskusnijih...
Sad tek videh koliko imas godina, i cure su ti lepo napisale mlada si, uzivaj sa svojim partnerom, jer dosta stvari dolazi iz glave, tako da volite se i bice tu i bebica ne brini
Sada se osecam kao mala devojcica koja ima 5-6 mame (tj vi) ... To u pozitivnom smislu mislim...
Pa pile moje kako je vec neko napisao da sam rodila u tvojim godinama, imala bih starije dete od tebe, ovde si za sada najmladja, ali si dobro dosla, sigurna sam da ces dosta nauciti na ovim stranama
Vec sam mnogo opustenija... Sutra ujutru idem pravac kod ginekologa i odmah u savetovaliste. E da, setila sam se jos necega... Neko je napisao da trebam zdravije da se hranim tj zdravo da se hranim. To se odnosi na voce, povrce itd... Ili? Jel ima neka posebna hrana koja je zdrava? Volim da kuvam, pa bi mi i koji recept dobro dosao...
Draganice, zamanuh li sa navijačicama za sutrašnju debelu beturinu!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Dragance, neka je sa srecom trudnoca!!! To je to i nista vise!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Meli, dobrodosla
Devojke su ti vec objasnile sta treba da radis i da je najosnovnije da prvo posetis ginekologa i da oboje uradite briseve... E,sada sto se tice price da si mlada,to ne mora da znaci i ja sam u tvojim godinama zelela bebu..ali jednostavno nisam ostajala trudna i vec posle pola godine odlucili smo da uradimo sve analize i da shvatimo na cemu smo. Evo sada posle 5 godina borbe znam na cemu sam...tako da nema tu razlike ko je mlad a ko srednjih godina, bar ja tako mislim.. Zato Meli zelim ti da sto pre dodjes do svog cilja
Dragance,evo i ovde da poskocim za ugojenu betu!!!
Stisak za sve
Devojke su ti vec objasnile sta treba da radis i da je najosnovnije da prvo posetis ginekologa i da oboje uradite briseve... E,sada sto se tice price da si mlada,to ne mora da znaci i ja sam u tvojim godinama zelela bebu..ali jednostavno nisam ostajala trudna i vec posle pola godine odlucili smo da uradimo sve analize i da shvatimo na cemu smo. Evo sada posle 5 godina borbe znam na cemu sam...tako da nema tu razlike ko je mlad a ko srednjih godina, bar ja tako mislim.. Zato Meli zelim ti da sto pre dodjes do svog cilja
Dragance,evo i ovde da poskocim za ugojenu betu!!!
Stisak za sve
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
Hvala ti puno!!
Devojke hvala na dobroodlici nadam se da ce ovaj put biti bolje
ivka- Broj poruka : 666
Datum upisa : 27.09.2011
Devojke jel neka od vas zna sta se desava sa Draganovickom i njenom betom? Jel ponovila betu?
maki79- Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010
Draganovicka je pisala u Klubu... beta je 135.80
Dr kaze da je to Ok i potvrdila je trudnocu, treba da zakaze UZ.
Dr kaze da je to Ok i potvrdila je trudnocu, treba da zakaze UZ.
gagax81- Broj poruka : 692
Godina : 43
Datum upisa : 25.10.2010
Zaboravih da pozelim dobrodoslicu novim devojkama!
gagax81- Broj poruka : 692
Godina : 43
Datum upisa : 25.10.2010
Hihihi divnoooo bice punooo novih bebirona od srca cestitam svim februarskim i starijim trudnicama
ivka- Broj poruka : 666
Datum upisa : 27.09.2011
Meli92 ::Hvala na dobrodoslici...
Meli draga, nekako se osjećam dužnom da ti ponovno pišem. Ja svojim predhodnim postom nikako nisam htjela da dovodim u pitanje tvoju želju da budeš majka, niti sam htjela da te ocjenjujem da li si spremna da budeš majka. Nipošto, iako me neko ili ti tako pogrešno razumio.
Prvo šta sam htjela da ti objasnim je to kako u stvari ide sa pregledima, u kom pravcu da ideš.
A drugo ono što mi je mnogo važnije jeste priča o tvojim godinama, činjenica je da si ti mlada sa 19 godina , ovim ne mislim da te vrijeđam ili kritikujem, nego da pokušam da ti i pored toga što sada osjećaš ovu tegobu koju osjećaš, pokušam da kažem da je život pred tobom,da je život lijep bez obzira na probleme, da ga iskoristiš maksimalno, nemoj toliko da se nerviraš jer ćeš brzo izgoriti, polako i sve će se srediti. Mnogo te različitih problema čeka u budućem periodu vezanih za život uopšte, trebaće ti snage i energije.
Iskreno se nadam da si me sada malo bolje razumila
Eto samo sam ti to pokušala reći
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
Nisam te ja pogresno razumela... Nisi jedina koja mi govori da prvo prozivim jos nekoliko godina i da za bebu imam vremena jer sam mlada. Ja to sve razumem i postujem, ali sam vec toliko sranja u zivotu prosla, pogotovo sto se tice moje mame, da sam sa nepunih 20 godina mnogo zrelija nego ostale vrsnjakinje... Ne branim sad samu sebe ili slicno, ali se vec godinu dana osecam spremnom da budem majka i nista vise u zivotu ne zelim nego da dobijem sa svojim verenikom bebicu. I moja baba mi vecito govori da mogu jos slobodno da sacekam do 25-26 godina... Ali ja sad vec sada osecam spremnom. I iskreno receno, nemam neku zelju da ja sad putujem kroz svet, da izlazim ili slicno... Mene zanima porodica, domacinstvo...
Koracaljke ja samo da mahnem i da vas pozdravim i naravno poljubim.
maki79- Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010
Strana 10 od 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +